P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
αμα θες να διασκεδασει ολον τον ταχυδρομικο κωδικα βαλε τη φωτογραφια σου που εχουμε...θαυμασει
:-*
αμα θες να διασκεδασει ολον τον ταχυδρομικο κωδικα βαλε τη φωτογραφια σου που εχουμε...θαυμασει
Κόψε τους μπάφους, σε χαλάνε.
και ειμαι μολις 25 χρονων!
25 χρονων εισαι ή 25 πουτσες εχεις φαει ?
τι παπαριες εγραψες παλι ?
βαρεθηκα καν να την διαβασω την μαλακια αυτην την φορα.
οχι ρε που να προλαβω
αυτο ειναι ευκολο ρε.
σου στελνω αυριο κιολας 25 αραπηδες και γραφεις την επομενη ιστορια σου
"gangbang with spaghethi in my apartment"
αυτο ειναι ευκολο ρε.
σου στελνω αυριο κιολας 25 αραπηδες και γραφεις την επομενη ιστορια σου
"gangbang with spaghethi in my apartment"
πριν λιγο εφυγε ο πρωην μου..μιλησαμε λιγο με μνμτα κ ηρθε σπιτι μ χωρις να το περιμενω..χαρηκα πολυ που τον ειδα βεβαια..μιλησαμε μπηκα για ντουζ μιας κ ειχα σχολασει πριν απτη δουλεια κ πηγα να ντυθω για να βγουμε αλλα δε με αφησε μου εβγαλε τη πετσετα μου εβαλε κλιπς στις ρογες (ειχε ερθει προετοιμαμεσνος) ανοιξε το παντελονι του και του πηρα πιπα εχυσε στο στομα μου..μιλησαμε λιγακι και εφυγε τελικα..
τωρα ανοιξα μπουρδελα.κομ να σπασω λιγο πλακα..
για πες αυτο τι ιστορια να το κανω?
τα καταπιες τυπισσα?
παντα!
νασαι καλα κοπελα (?) μου, το γελιο κανει καλο, παντως εχεις ταλεντο χωρις πλακα βρες αλλα θεματα ομως που να μπορει να τα διαβαζονται μεχρι τελουςχαχαχα χαιρομαι που διασκεδαζεις τη γειτονια μεσω εμου!
νασαι καλα κοπελα (?) μου, το γελιο κανει καλο, παντως εχεις ταλεντο χωρις πλακα βρες αλλα θεματα ομως που να μπορει να τα διαβαζονται μεχρι τελους
τα καταπιες τυπισσα?
ρε μλκα βαγγελη τραβα για υπνο δεν το χεις σημεραη ζωη μου εχει πολλα κεφαλαια! Αναμεινατε στο επομενο!
Αφού το ξέρεις ότι έχει βραδινές λιγούρες...
Τί ρωτάς κι εσύ.
Νο offence,αλλα τι ωραια να 'χαμε ενα βολικο γκομενακι να πηγαινουμε να "αδειαζουμε",οποτε θελουμε,χωρις υποχρεωσεις
Νο offence,αλλα τι ωραια να 'χαμε ενα βολικο γκομενακι να πηγαινουμε να "αδειαζουμε",οποτε θελουμε,χωρις υποχρεωσεις