faustos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα εχει και πνευματικα δικαιωματα ο μπομπιρας.μπορει να ζητησει αντιγραφοθελανε να το χουνε και σε βιντεο παναθεμα τους
Θα εχει και πνευματικα δικαιωματα ο μπομπιρας.μπορει να ζητησει αντιγραφο
γαμιοντανε μεσα ανοιχτες πορτες στ αρχιδια τους
μπορει να το ειχαν για υπνο και την πορτα ανοιχτη για να ακουσουν μηπως γκρινιαξει.παντως η γκομενα δε μου μοιαζει για μανα του.μονο απ το παραθυρο δεν εφυγε.γαμιοντανε μεσα ανοιχτες πορτες στ αρχιδια τους
αν ηταν call girl θα το εστελνα στα φαναρια μεχρι να κανει την πουτανα αποσβεση.
Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο ............Τα παιξε η πεθερά μου :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα ........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο ;) ;) ;) ;) ;) ............
Ε τωρα του λες "ουστ κωλοπαιδο αναθεμα τον πατερα σου"?το ανοιγω για να δω αν ειχε κανεις απο εδω μεσα την εμπειρια να του ερθει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ ή αν ο ιδιος ειχε αυτη την (τύχη) ως παιδι στους γονεις του.Αντιδρασεις δικες σας, της συντροφου και του μικρου
Ε τωρα του λες "ουστ κωλοπαιδο αναθεμα τον πατερα σου"?
Εχει πιασει ο βαφτιστικος μου τους κουμπαρους εν δρασει. Τριων τοτε ο μικρος και απ'οτι καταλαβα τους ετυχε στα 4!!! Μετα του λεγανε οτι ο μπαμπας ετριβε τη μεση της μαμας που πονουσε και μια μερα της ειπε ο μικρος να της τριψει κ εκεινος τη μεση!!!
Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο ............Τα παιξε η πεθερά μου :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα ........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο ;) ;) ;) ;) ;) ............