Νέα

Σας εχει τυχει ποτε να μπουκαρει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα faustos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

faustos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το ανοιγω για να δω αν ειχε κανεις απο εδω μεσα την εμπειρια να του ερθει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ ή αν ο ιδιος ειχε αυτη την (τύχη) ως παιδι στους γονεις του.Αντιδρασεις δικες σας, της συντροφου και του μικρου  :huh: :huh: :huh:

Συνημμένα

• oops.jpg
    oops.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 28

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω μπουκαρα μικρος ετσι μαι φορα αλλα ηταν σκεπασμενοι
μαλλον εγλυφε ο μαλακας ο πατερας μου :2funny:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
θελανε να το χουνε και σε βιντεο παναθεμα τους

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
γαμιοντανε μεσα ανοιχτες πορτες στ αρχιδια τους :jerking:

OP
OP
faustos

faustos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γαμιοντανε μεσα ανοιχτες πορτες στ αρχιδια τους :jerking:
μπορει να το ειχαν για υπνο και την πορτα ανοιχτη για να ακουσουν μηπως γκρινιαξει.παντως η γκομενα δε μου μοιαζει για μανα του.μονο απ το παραθυρο δεν εφυγε.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
θα ντραπηκε μαν. ο πατερας στα αρχιδια του :sunglasses:

OP
OP
faustos

faustos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αν ηταν call girl θα το εστελνα στα φαναρια μεχρι να κανει την πουτανα αποσβεση.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: ............Τα παιξε η πεθερά μου  :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο  ;) ;) ;) ;) ;) ............

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: ............Τα παιξε η πεθερά μου  :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο   ;) ;) ;) ;) ;) ............

Δεν ηταν καλη η πεθερα τυπε να την βαλεις και αυτην στο παιχνιδι?

Τσοντες δεν βλεπεις ?να δεις πως γινεται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το ανοιγω για να δω αν ειχε κανεις απο εδω μεσα την εμπειρια να του ερθει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ ή αν ο ιδιος ειχε αυτη την (τύχη) ως παιδι στους γονεις του.Αντιδρασεις δικες σας, της συντροφου και του μικρου  :huh: :huh: :huh:
Ε τωρα του λες "ουστ κωλοπαιδο αναθεμα τον πατερα σου"?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εχει πιασει ο βαφτιστικος μου τους κουμπαρους εν δρασει. Τριων τοτε ο μικρος και απ'οτι καταλαβα τους ετυχε στα 4!!! Μετα του λεγανε οτι ο μπαμπας ετριβε τη μεση της μαμας που πονουσε και μια μερα της ειπε ο μικρος να της τριψει κ εκεινος τη μεση!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Εχει πιασει ο βαφτιστικος μου τους κουμπαρους εν δρασει. Τριων τοτε ο μικρος και απ'οτι καταλαβα τους ετυχε στα 4!!! Μετα του λεγανε οτι ο μπαμπας ετριβε τη μεση της μαμας που πονουσε και μια μερα της ειπε ο μικρος να της τριψει κ εκεινος τη μεση!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: ............Τα παιξε η πεθερά μου  :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο   ;) ;) ;) ;) ;) ............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Εμένα, μια φορά, μπουκάρησε μια πιτσιρίκα, 21 στα 22...
Ε, την καταγάμησα, για να μάθει να χτυπάει την επόμενη φορά...
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom