faustos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα εχει και πνευματικα δικαιωματα ο μπομπιρας.μπορει να ζητησει αντιγραφοθελανε να το χουνε και σε βιντεο παναθεμα τους
Θα εχει και πνευματικα δικαιωματα ο μπομπιρας.μπορει να ζητησει αντιγραφο
γαμιοντανε μεσα ανοιχτες πορτες στ αρχιδια τους![]()
μπορει να το ειχαν για υπνο και την πορτα ανοιχτη για να ακουσουν μηπως γκρινιαξει.παντως η γκομενα δε μου μοιαζει για μανα του.μονο απ το παραθυρο δεν εφυγε.γαμιοντανε μεσα ανοιχτες πορτες στ αρχιδια τους![]()
αν ηταν call girl θα το εστελνα στα φαναρια μεχρι να κανει την πουτανα αποσβεση.![]()
![]()
![]()
Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο![]()
![]()
............Τα παιξε η πεθερά μου :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα
![]()
![]()
![]()
![]()
........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο ;) ;) ;) ;) ;) ............
Ε τωρα του λες "ουστ κωλοπαιδο αναθεμα τον πατερα σου"?το ανοιγω για να δω αν ειχε κανεις απο εδω μεσα την εμπειρια να του ερθει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ ή αν ο ιδιος ειχε αυτη την (τύχη) ως παιδι στους γονεις του.Αντιδρασεις δικες σας, της συντροφου και του μικρου![]()
![]()
![]()
Ε τωρα του λες "ουστ κωλοπαιδο αναθεμα τον πατερα σου"?
Εχει πιασει ο βαφτιστικος μου τους κουμπαρους εν δρασει. Τριων τοτε ο μικρος και απ'οτι καταλαβα τους ετυχε στα 4!!! Μετα του λεγανε οτι ο μπαμπας ετριβε τη μεση της μαμας που πονουσε και μια μερα της ειπε ο μικρος να της τριψει κ εκεινος τη μεση!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμενα μαγκες μια φορα εδω και χρονια μπουκαρησε η πεθερα μου ( δε χτυπησε τη πορτα ....ας προσεχε) μεσα και η κορη της ηταν καβαλα στ' αλογο![]()
![]()
............Τα παιξε η πεθερά μου :o :o :o :o :o εκλεισε αμεσως την πορτα .........μετα καναμε ολοι το μαλάκα
![]()
![]()
![]()
![]()
........καμμια αναφορα στο θεμα .......Ως μη γεννομενο ;) ;) ;) ;) ;) ............