Νέα

Σας έχει τύχει να μην ''τελειώνετε'' σε οίκο ανοχής?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Δεν ξερω σε ποσους εχει συμβει αλλα μετα απο πηδημα σε γκομενα μου καρφωθηκε να κατηφορισω φυλης...η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει μεχρι μαλακια μου τραβαγε στο τελος...μιλαμε παιζει να καθισαμε και 20 λεπτα.τελικα εφυγε απορημενη ενω με κοιτουσε σαν εξωγηινο...εχετε παρομοιες εμπειριες?

Επισκέπτης
Να μην πηγαινεις οταν εχεις γκομενα, υποσυνειδητα νιωθεις τυψεις γι' αυτο που κανεις. Γι' αυτο δεν τα καταφερες, το εχω παθει κι εγω.

panvox

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω σε ποσους εχει συμβει αλλα μετα απο πηδημα σε γκομενα μου καρφωθηκε να κατηφορισω φυλης...η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει μεχρι μαλακια μου τραβαγε στο τελος...μιλαμε παιζει να καθισαμε και 20 λεπτα.τελικα εφυγε απορημενη ενω με κοιτουσε σαν εξωγηινο...εχετε παρομοιες εμπειριες?
μου εχει συμβει να τελειωσω για δευτερη φορα μεσα σε 20 λεπτα αλλα μου εχει συμβει και να το παλευω μια ωρα χωρις αποτελεσμα. δε γνωριζω γιατι συμβαινει αλλα μαλλον θα εχει να κανει με την κατασταση του οργανισμου του καθενος εκεινη τη στιγμη ισως και τη διαθεση.

OP
OP
P

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Παντως θεωρω καλυτερο να εχει κανεις αντοχες παρα να ειναι αγαπουλης και να χυνει με το που την βλεπει...η αληθεια ειναι οτι η γκομενα με κουρασε και ειχα μετα απωθημενο να παω σε οικο..τα μουτρα που κρατουσε η κοπελα του οικου δεν μπορω να καταλαβω που οφειλονταν ενω ταυτοχρονα η τσατσα μονο την πορτα δεν εσπασε απο την καθυστερηση..πρεπει παντως να ειχε καιρο να δει αυτο αν κρινω απο το υφος της

Επισκέπτης
Παντως θεωρω καλυτερο να εχει κανεις αντοχες παρα να ειναι αγαπουλης και να χυνει με το που την βλεπει...η αληθεια ειναι οτι η γκομενα με κουρασε και ειχα μετα απωθημενο να παω σε οικο..τα μουτρα που κρατουσε η κοπελα του οικου δεν μπορω να καταλαβω που οφειλονταν ενω ταυτοχρονα η τσατσα μονο την πορτα δεν εσπασε απο την καθυστερηση..πρεπει παντως να ειχε καιρο να δει αυτο αν κρινω απο το υφος της

Κοιτα, για τις καλες πουτανες αποτελει προσωπικη αποτυχια αν δεν σε κανουν να χυσεις.  :)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Απλα ειχες χυσει λιγη ωρα πριν κ γι αυτο δε μπορεσες να ξαναχυσεις, συμβαινουν αυτα

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Μαλλον το γυρισες φιλε. να το κοιταξεις. Κι ο λιλας καπως ετσι ξεκινησε.

Αν και δε νομιζω να υπαρχει σωτηρια πλεον.

Συλληπητηρια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σε ολους εχει συμβει
συνηθως ειναι μαπα η γκομενα
μην μασας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ρε τυπε ....μην κολλας....πολλακις εχει συμβει.....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τυπε σε ολους εχει συμβει
συνηθως ειναι μαπα η γκομενα
μην μασας
τυπε εμενα με επηρεαζει η γαμοκριση και η ανεργια που χτυπαει ολους τωρα χεχεχε σαν τον χαρο

αν χαλαρωσω παντως γαμω καλα

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Κακα τα ψεμματα,αυτα ειναι λυσεις αναγκης που φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με το αν εισαι με την κοπελα σου ή απλα εστω με μια γκομενιτσα που θελει να πηδηχτει. Λογικοτατο να μην μπορεις να τελειωσεις,αλλωστε ειμαι μια τελειως φεικ κατασταση.

Επισκέπτης
Κακα τα ψεμματα,αυτα ειναι λυσεις αναγκης που φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με το αν εισαι με την κοπελα σου ή απλα εστω με μια γκομενιτσα που θελει να πηδηχτει. Λογικοτατο να μην μπορεις να τελειωσεις,αλλωστε ειμαι μια τελειως φεικ κατασταση.

A οχι ρε φιλε, ποια κοπελα σου? Αυτα τα λενε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν πουτανες, οι φλωροι δηλαδη.  :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εμενα με επηρεαζει η γαμοκριση και η ανεργια που χτυπαει ολους τωρα χεχεχε σαν τον χαρο

αν χαλαρωσω παντως γαμω καλα
τυπε εγω οταν ακουσω διαγγελμα του γιωργακη δεν μπορω να γαμησω
με προβληματιζει πολυ,γιαυτο :2funny:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
A οχι ρε φιλε, ποια κοπελα σου? Αυτα τα λενε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν πουτανες, οι φλωροι δηλαδη.  

μονο αυτο ειπα? τωρα αν εσυ δεν φτιαχνεσαι με τη κοπελα σου ή αν δεν ειχες ποτε κοπελα που να σε εφτιαχνε....προβλημα σου

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Και γιατι να μην σου συμβει .
Εαν ξενερωσεις ...τελος κοπηκες και μετα δεν ερχεται με τιποτα .
Βλεπεις ο "κουβας" δεν εχει προβλημα ....το μαγκανι ομως ........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
A οχι ρε φιλε, ποια κοπελα σου? Αυτα τα λενε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν πουτανες, οι φλωροι δηλαδη.  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε εισαι δικος μας εσυ...

μονο αυτο ειπα? τωρα αν εσυ δεν φτιαχνεσαι με τη κοπελα σου ή αν δεν ειχες ποτε κοπελα που να σε εφτιαχνε....προβλημα σου

Ειδες οι αλητες? Οι σιχαμενοι ... τσκ τσκ δεν μπορεσαν ποτε να βρουν μια κοπελα... πληρωνουν να γαμανε μονο... απο εκει να καταλαβεις τυπε
μην τους κανεις παρεα θα σε χαλασουν δικιε μου  :P

Και γιατι να μην σου συμβει .
Εαν ξενερωσεις ...τελος κοπηκες και μετα δεν ερχεται με τιποτα .
Βλεπεις ο "κουβας" δεν εχει προβλημα ....το μαγκανι ομως ........

Αδερφος του αχαχουχα?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom