Δεν ξερω σε ποσους εχει συμβει αλλα μετα απο πηδημα σε γκομενα μου καρφωθηκε να κατηφορισω φυλης...η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει μεχρι μαλακια μου τραβαγε στο τελος...μιλαμε παιζει να καθισαμε και 20 λεπτα.τελικα εφυγε απορημενη ενω με κοιτουσε σαν εξωγηινο...εχετε παρομοιες εμπειριες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας έχει τύχει να μην ''τελειώνετε'' σε οίκο ανοχής?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pepermint
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Να μην πηγαινεις οταν εχεις γκομενα, υποσυνειδητα νιωθεις τυψεις γι' αυτο που κανεις. Γι' αυτο δεν τα καταφερες, το εχω παθει κι εγω.
μου εχει συμβει να τελειωσω για δευτερη φορα μεσα σε 20 λεπτα αλλα μου εχει συμβει και να το παλευω μια ωρα χωρις αποτελεσμα. δε γνωριζω γιατι συμβαινει αλλα μαλλον θα εχει να κανει με την κατασταση του οργανισμου του καθενος εκεινη τη στιγμη ισως και τη διαθεση.Δεν ξερω σε ποσους εχει συμβει αλλα μετα απο πηδημα σε γκομενα μου καρφωθηκε να κατηφορισω φυλης...η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει μεχρι μαλακια μου τραβαγε στο τελος...μιλαμε παιζει να καθισαμε και 20 λεπτα.τελικα εφυγε απορημενη ενω με κοιτουσε σαν εξωγηινο...εχετε παρομοιες εμπειριες?
Παντως θεωρω καλυτερο να εχει κανεις αντοχες παρα να ειναι αγαπουλης και να χυνει με το που την βλεπει...η αληθεια ειναι οτι η γκομενα με κουρασε και ειχα μετα απωθημενο να παω σε οικο..τα μουτρα που κρατουσε η κοπελα του οικου δεν μπορω να καταλαβω που οφειλονταν ενω ταυτοχρονα η τσατσα μονο την πορτα δεν εσπασε απο την καθυστερηση..πρεπει παντως να ειχε καιρο να δει αυτο αν κρινω απο το υφος της
Επισκέπτης
Παντως θεωρω καλυτερο να εχει κανεις αντοχες παρα να ειναι αγαπουλης και να χυνει με το που την βλεπει...η αληθεια ειναι οτι η γκομενα με κουρασε και ειχα μετα απωθημενο να παω σε οικο..τα μουτρα που κρατουσε η κοπελα του οικου δεν μπορω να καταλαβω που οφειλονταν ενω ταυτοχρονα η τσατσα μονο την πορτα δεν εσπασε απο την καθυστερηση..πρεπει παντως να ειχε καιρο να δει αυτο αν κρινω απο το υφος της
Κοιτα, για τις καλες πουτανες αποτελει προσωπικη αποτυχια αν δεν σε κανουν να χυσεις.
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
Μαλλον το γυρισες φιλε. να το κοιταξεις. Κι ο λιλας καπως ετσι ξεκινησε.
Αν και δε νομιζω να υπαρχει σωτηρια πλεον.
Συλληπητηρια.
Συλληπητηρια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σε ολους εχει συμβειΔεν ξερω σε ποσους εχει συμβει αλλα μετα απο πηδημα σε γκομενα μου καρφωθηκε να κατηφορισω φυλης...η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει μεχρι μαλακια μου τραβαγε στο τελος...μιλαμε παιζει να καθισαμε και 20 λεπτα.τελικα εφυγε απορημενη ενω με κοιτουσε σαν εξωγηινο...εχετε παρομοιες εμπειριες?
συνηθως ειναι μαπα η γκομενα
μην μασας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μαλλον το γυρισες φιλε. να το κοιταξεις. Κι ο λιλας καπως ετσι ξεκινησε.
Συλληπητηρια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι ρε τυπε ....μην κολλας....πολλακις εχει συμβει.....Δεν ξερω σε ποσους εχει συμβει αλλα μετα απο πηδημα σε γκομενα μου καρφωθηκε να κατηφορισω φυλης...η κοπελα εκανε τα παντα για να με ευχαριστησει μεχρι μαλακια μου τραβαγε στο τελος...μιλαμε παιζει να καθισαμε και 20 λεπτα.τελικα εφυγε απορημενη ενω με κοιτουσε σαν εξωγηινο...εχετε παρομοιες εμπειριες?
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
τυπε εμενα με επηρεαζει η γαμοκριση και η ανεργια που χτυπαει ολους τωρα χεχεχε σαν τον χαροτυπε σε ολους εχει συμβει
συνηθως ειναι μαπα η γκομενα
μην μασας
αν χαλαρωσω παντως γαμω καλα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Κακα τα ψεμματα,αυτα ειναι λυσεις αναγκης που φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με το αν εισαι με την κοπελα σου ή απλα εστω με μια γκομενιτσα που θελει να πηδηχτει. Λογικοτατο να μην μπορεις να τελειωσεις,αλλωστε ειμαι μια τελειως φεικ κατασταση.
Επισκέπτης
Κακα τα ψεμματα,αυτα ειναι λυσεις αναγκης που φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με το αν εισαι με την κοπελα σου ή απλα εστω με μια γκομενιτσα που θελει να πηδηχτει. Λογικοτατο να μην μπορεις να τελειωσεις,αλλωστε ειμαι μια τελειως φεικ κατασταση.
A οχι ρε φιλε, ποια κοπελα σου? Αυτα τα λενε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν πουτανες, οι φλωροι δηλαδη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω οταν ακουσω διαγγελμα του γιωργακη δεν μπορω να γαμησωτυπε εμενα με επηρεαζει η γαμοκριση και η ανεργια που χτυπαει ολους τωρα χεχεχε σαν τον χαρο
αν χαλαρωσω παντως γαμω καλα
με προβληματιζει πολυ,γιαυτο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τυπε εγω οταν ακουσω διαγγελμα του γιωργακη δεν μπορω να γαμησω
με προβληματιζει πολυ,γιαυτο
Βλεπε Τζουλια.............ισοσκελει τα αρνητικα
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
A οχι ρε φιλε, ποια κοπελα σου? Αυτα τα λενε οσοι δεν μπορουν να γαμησουν πουτανες, οι φλωροι δηλαδη.
μονο αυτο ειπα? τωρα αν εσυ δεν φτιαχνεσαι με τη κοπελα σου ή αν δεν ειχες ποτε κοπελα που να σε εφτιαχνε....προβλημα σου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Βλεπε Τζουλια.............ισοσκελει τα αρνητικα
Επισκέπτης
μονο αυτο ειπα? τωρα αν εσυ δεν φτιαχνεσαι με τη κοπελα σου ή αν δεν ειχες ποτε κοπελα που να σε εφτιαχνε....προβλημα σου
Sorry τυπε, εγω προτιμω τις πουτανες απο τις κοπελες.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε εισαι δικος μας εσυ...
Ειδες οι αλητες? Οι σιχαμενοι ... τσκ τσκ δεν μπορεσαν ποτε να βρουν μια κοπελα... πληρωνουν να γαμανε μονο... απο εκει να καταλαβεις τυπε
μην τους κανεις παρεα θα σε χαλασουν δικιε μου
Και γιατι να μην σου συμβει .
Εαν ξενερωσεις ...τελος κοπηκες και μετα δεν ερχεται με τιποτα .
Βλεπεις ο "κουβας" δεν εχει προβλημα ....το μαγκανι ομως ........
Αδερφος του αχαχουχα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία