You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας έχει πιάσει η γυναίκα σας ή η γκόμενά σας στο bourdela; Πώς το σώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 560
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.932
- Πόντοι
- 5.506
φευ ουε αλι....εντάξει μη το κάνουμε θέμα κάτι υπάρχει
η μονομελης θα εχει δουλεια αυριο το πρωιβλέπω πάλι διάφορους στην πρωινή αναφορά των παππούληδων...
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.245
- Πόντοι
- 12.946
είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι :-φευ ουε αλι....η μονομελης θα εχει δουλεια αυριο το πρωι
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.049
- Πόντοι
- 2.606
είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι :-
πολύ αργά για δάκρυα... :- :'( :-
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Δε φταίω εγώ ο κ. κωλο-γερος τα λέει ωραία και όχι μόνο αυτός ;)
Ο Κωλό-γερος, δεν παίζεται! Ειδικά τα στιχουργήματά του είναι όλα τα λεφτά...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.932
- Πόντοι
- 5.506
κλαιν μαιν θειε...είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι :-
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Παιδια η κοπελα μπορει να ειναι η πιο ομορφη που κυκλοφορει μπορει να ειναι μοντελο μπορει να ειναι και να εχει χιλια καλα ΑΛΛΑ αν το στομα της πηγαινει ροδανι και δεν ειναι τοσο σεξουλιαρα στο κρεβατι και ειναι "μη μοου απτου και τετοια" τοτε λογικο ο ανθρωπος να παει να ξελαμπικαρει λιγο.ΚΟπελαρα μου η δικια μου γνωμη ειναι να το συγχωρεσεις γιατι συνουσια σε μπου δεν ειναι κερατο απλα θελεις να βγαλεις την κακη ενεργεια που εχει μεσα του ο καθενας και ψαχνει χιλιους δυο τροπους να την βγαλει.Τυγχανε ο δικος σου να το βγαζει so simple.Ξεπερασε το και πηγαινετε παρακατω ειναι κριμα γιατι δεν επροκειτω για γκομενα αλλά για ενα αγοραιο ερωτα.
ΥΣ:Στειλε μου σε pm μια φωτογραφια να βγαλω μια ακτινογραφια για το πως εισαι σαν ανθρωπος.
ΥΣ:Στειλε μου σε pm μια φωτογραφια να βγαλω μια ακτινογραφια για το πως εισαι σαν ανθρωπος.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Θα δεχομουν την προταση σου αν ελειπε απο το προγραμμα το Ισμηνης 2 .... δλδ οκ παμε για φαγητο να δειξουμε το επιπεδο μας που ειναι υψηλο αν εισαι κ ωραιος οπως εγω μετα παμε σπιτι σου -για να μπορω να φυγω οποτε θελω - ποτισε με και τα μοσχοφιλερα μ και μετα θα σου πω εγω τι εχουνε να μου πουνε μωρε αυτες οι κακομοιρες απο το ισμηνης 2 βαριουντε τη ζωη τους εκει περα αχ και βαχ να βγει η βραδυα... πατε κ εσεις κ νομιζετε κατι κανατε ... αντε μη με βαζετε να λεω τετοια εχω ερθει Εν Ειρηνη...
Για κάποιον λόγο,δεν φαίνεται το avatar σου.
Καλησπέρα.
Μμμμμ... ουτε εγω ξερω γιατι.... αν καποιος ξερει ας μ πει...Για κάποιον λόγο,δεν φαίνεται το avatar σου.
Καλησπέρα.
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Eλα κοπελαρα μου λιγο ακομα θελεις και θα γινεις μονιμη χρηστης του boyrdela.comΜμμμμ... ουτε εγω ξερω γιατι.... αν καποιος ξερει ας μ πει...
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Μμμμμ... ουτε εγω ξερω γιατι.... αν καποιος ξερει ας μ πει...
Για δοκίμασε άλλη!
It might work!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
θα σου πω εγω τι εχουνε να μου πουνε μωρε αυτες οι κακομοιρες απο το ισμηνης 2 βαριουντε τη ζωη τους εκει περα αχ και βαχ να βγει η βραδυα... πατε κ εσεις κ νομιζετε κατι κανατε ... αντε μη με βαζετε να λεω τετοια εχω ερθει Εν Ειρηνη...
εισαι γυναικα γι' αυτο και δεν μπορεις να καταλαβεις τι περισσοτερο κανει μια ιεροδουλη απο οτι μια ξενερωτη τυπισσα που νομιζει οτι τα ξερει ολα γυρω απο το σεξ και στην ουσια δεν ξερει απολυτως τιποτα.
καθεστε στο καναπε του σπιτιου σας με τις ξενερωτες πιτζαμουλες σας και κατι παντοφλες σαν των γιαγιαδων σας και νομιζεται οτι ετσι θα φτιαξετε τον γκομενο σας να καυλωσει για να σας γαμησει αμ δε εισαι πολυ βαθια νυχτωμενη.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ορε επεσε παντοφλα 47 νουμερομπαρουκο εσενα σε εχει πιασει;
το εσωσες η σε αρχισε στις παντοφλιες;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
χαχαχα προσεχε μην σκισεις το καλτσον σου και φανει το ροζ στρινγκΘα δεχομουν την προταση σου αν ελειπε απο το προγραμμα το Ισμηνης 2 .... δλδ οκ παμε για φαγητο να δειξουμε το επιπεδο μας που ειναι υψηλο αν εισαι κ ωραιος οπως εγω μετα παμε σπιτι σου -για να μπορω να φυγω οποτε θελω - ποτισε με και τα μοσχοφιλερα μ και μετα θα σου πω εγω τι εχουνε να μου πουνε μωρε αυτες οι κακομοιρες απο το ισμηνης 2 βαριουντε τη ζωη τους εκει περα αχ και βαχ να βγει η βραδυα... πατε κ εσεις κ νομιζετε κατι κανατε ... αντε μη με βαζετε να λεω τετοια εχω ερθει Εν Ειρηνη...
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
χαχαχα προσεχε μην σκισεις το καλτσον σου και φανει το ροζ στρινγκ
που να ξερει η τυπισσα οτι εδω εχει να κανει με σκληρους χυστες, θα μαθει νωρις ειναι ακομη
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
χαχαχα προσεχε μην σκισεις το καλτσον σου και φανει το ροζ στρινγκ
σιγα μην φοραει ροζ στριγκ, κανενα σοβρακο μινερβα ασπρο σαν την γιαγια της θα φοραει
latrisbbw
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2018
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
xaxaxaxa SLOGGI παιδια 4+1 δωροσιγα μην φοραει ροζ στριγκ, κανενα σοβρακο μινερβα ασπρο σαν την γιαγια της θα φοραει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις