You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας αρέσουν τα προστυχόλογα στο sex;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Poetjokey
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
ρε πάμε καλά? σε ποιον δεν αρέσουν?
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Καμία ιδέα που να ανάψεις μια με προστυχολογα;
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 939
- Πόντοι
- 990
πάντως από πολλά call girl ή στουντιοκόριτσα το ζητάω στην αρχή της συνεύρεσης και σπάνια βρίσκω ανταπόκριση. συνήθως δεν απαντάνε. 3 κοπέλες του χώρου είχαν παρεξηγηθεί. μάλλον το πήραν προσωπικά. άλλες πάλι με λέγανε καριόλη. προσωπικά προτιμώ να με σιγοντάρει η κοπέλα,
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
η αλήθεια είναι ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές, από τη μια να την/τον καυλωσες αλλά να μην περάσεις το όριο της προσβοληςπάντως από πολλά call girl ή στουντιοκόριτσα το ζητάω στην αρχή της συνεύρεσης και σπάνια βρίσκω ανταπόκριση. συνήθως δεν απαντάνε. 3 κοπέλες του χώρου είχαν παρεξηγηθεί. μάλλον το πήραν προσωπικά. άλλες πάλι με λέγανε καριόλη. προσωπικά προτιμώ να με σιγοντάρει η κοπέλα,
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 939
- Πόντοι
- 990
Δεν μπορώ να δώσω ιδέες, καθώς δεν έχω δεχτεί ευρεία αποδοχή. Πάντως κοπέλες που μου έχουν ναι γαμιά μου, πήδα με ή γάμα το μουνί μου, τότε έχω βιώσει ωραίους οργασμούς και με έχουν κάνει τούρμπο. θυμάμαι μια Ελληνορουμάνα από ένα στούντιο την ώρα που κάναμε πισωκολλητό, μου είπε ότι έχω φτάσει μέχρι την μήτρα της! Μου άρεσαν τα λόγια της
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Εμείς τι θα μπορούσαμε να πούμε για να τις ανάψουμε με προστυχολογα; βέβαια εδώ πρέπει να μας απαντούσε μια κοπελα
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 939
- Πόντοι
- 990
Οντως ΡοκκοΣιφρέντι, χρειαζόμαστε γυναικεία γνώμη για να μάθουμε τι τις ανάβει. Πάντως, από την δική μου εμπειρία έχω καταλάβει ότι όσες το κάνουν, το κάνουν είτε γιατί ανάβει τους άντρες/πελάτες ή επειδή αγαπάνε το αγόρι τους και θέλουν να τον ικανοποιήσουν. Υπάρχουν (μάλλον) λίγες που ανάβουν αυθεντικά με τα προστυχόλογα.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.302
- Πόντοι
- 22.266
Aν πεινάω ,γουστσρω να μου πει κ ένα ,,,,,,άντε μετά τι γαμησι θα σου ψήσω κ μία σπαλομπριζα
Είμαι απ' τους μουγγους στο σεξ.
Δεν πιάνω κουβέντα, δεν λέω ούτε μωρό μου, ούτε καριολα, ούτε τπτ.
Απλά συγκεντρωνομαι στο στόχο μου και σφυροκοπάω χωρίς αύριο.
Καλά κάνεις. Οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.817
- Πόντοι
- 19.795
Οταν ακουω να μου τα λενε ξενερωνω.
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 939
- Πόντοι
- 990
Καλησπέρα John100. Για το Α έχεις δίκιο. Ενας από τους λόγους, που άνοιξα το θρεντ αυτό, είναι και να δω άλλες οπτικές γωνιες στο θέμα.
Όσο για το Β, πιστεύω οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε την κοπέλα να δείχνει ότι το ευχαριστιέται, όχι ότι κάνει αγγαρεία. Δεν χρειάζεται απόλυτη ειλικρίνεια σε αυτά τα θέματα. Τα ενθαρρυντικά λόγια ή οι κραυγούλες μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το γουστάρει κι αυτή. Εμένα μου αρέσει να έχω αυτήν την αίσθηση κι ας είναι ψέμα. Το ξέρουν κι οι κοπέλες και για αυτό πολλές φορές υποκρίνονται.
Ετσι, πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Όσο για το Β, πιστεύω οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε την κοπέλα να δείχνει ότι το ευχαριστιέται, όχι ότι κάνει αγγαρεία. Δεν χρειάζεται απόλυτη ειλικρίνεια σε αυτά τα θέματα. Τα ενθαρρυντικά λόγια ή οι κραυγούλες μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το γουστάρει κι αυτή. Εμένα μου αρέσει να έχω αυτήν την αίσθηση κι ας είναι ψέμα. Το ξέρουν κι οι κοπέλες και για αυτό πολλές φορές υποκρίνονται.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Για αυτό και θέλω να βλέπω την έκφραση του προσώπου της, και προτιμάω στάσεις που βλέπω το πρόσωπο.Καλησπέρα John100. Για το Α έχεις δίκιο. Ενας από τους λόγους, που άνοιξα το θρεντ αυτό, είναι και να δω άλλες οπτικές γωνιες στο θέμα.
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 939
- Πόντοι
- 990
Καλησπέρα Quasimodo. Εμένα μου αρέσει να την βλέπω στο πρόσωπο, όταν την γλείφω. Εχεις βρει τι σε ανάβει κι εσύ κι αυτοσυγκεντρώνεσαι εκεί. Με βολεύει το πισωκολλητό πιο πολύ. Και κοιτάω την πλάτη, τον κώλο και τα πόδια. Βεβαια, οι κοπέλες που μου μιλάνε κιόλας (χωρίς να με βρίζουν), με ανεβάζουν. πχ πήδα με ή γάμα το μουνί μου να μου λένε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις