You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας αρέσουν τα γλωσσόφιλα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τρέλλα....ειδικά αν σου ρουφάει και της ρουφάς και την γλώσσα....καύλα!!!!
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
μαλλον παει να παιχτει 3some παιδια..
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πραγματικα ολα τα λεφτα πολυ καβλα...
Πολύ καλή φωτό...
Υ.Γ. Μήπως η φωτό είναι απο Γερμανία;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μας αρεσουν τα γλωσσοφιλα?
α μπα.. χαλια χαλιααααα λολ
btw πολυ κιουτ η φωτο
btw πολυ κιουτ η φωτο
μας αρεσουν τα γλωσσοφιλα?
btw πολυ κιουτ η φωτο
Καλά τα γλωσσόφιλα, αλλα με striper? Τo φιλί είναι γλυκό, χρειάζεται συναίσθημα.... Φιλάω όταν νιώθω κάτι...
Μάλλον θα έπρεπε να ζώ σε άλλες εποχές, παρα είμαι ρομαντικός... ;)
Επισκέπτης
Και γαμώ γιατί εμπεριέχει αίσθηση νίκης και κατάκτησης μιας κοπέλας . Βέβαια είναι απαγορευτικό για τις "επαγγελματίες" του χώρου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
α οχι οχι κ εγω γλωσσοφιλα σε στριπερ ποτε
καλα κανεις κ εισαι ρομαντικ αλλα μην εισαι κ υπερβολικα δεν λεει πιστεψε με χεχεχε
καλα κανεις κ εισαι ρομαντικ αλλα μην εισαι κ υπερβολικα δεν λεει πιστεψε με χεχεχε
Καλά τα γλωσσόφιλα, αλλα με striper?
just friends πρεσβη, just friends..
ξερεις εσυ..
Επισκέπτης
Γλωσσοφιλα.....με πολυυυυ σαλιο.....με πιπιλισμα της γλωσιτσας....με στρυφογυρισματα της τελευταιας.....πωωωω...τρελη καυλα...!!!!!
Ολα τα λεφταααα.....μου για ενα καλο φιλι.....
Φιλε ψαξε να βρεις στριπερ που δν φιλαει στο στομα ολο τον κοσμο....ειναι δυσκολο....ειναι περιπτωση....
Αλλα...αν σου κατσει ?????
Ολα τα λεφταααα.....μου για ενα καλο φιλι.....
Καλά τα γλωσσόφιλα, αλλα με striper? Τo φιλί είναι γλυκό, χρειάζεται συναίσθημα.... Φιλάω όταν νιώθω κάτι...
Μάλλον θα έπρεπε να ζώ σε άλλες εποχές, παρα είμαι ρομαντικός... ;)
Φιλε ψαξε να βρεις στριπερ που δν φιλαει στο στομα ολο τον κοσμο....ειναι δυσκολο....ειναι περιπτωση....
Αλλα...αν σου κατσει ?????
χαιρεται χαιρεται...
οπως παντα οταν μου ερθει ορεξη για κατι ιδιαιτερο αντι να με φαει το ψαξιμο ερχομαι στο μεγαλυτερο σαιτ και οι υπολοιποι συναγωνιστες μου προσφερουν μια χειρα βοηθειας...
ειμαι απο το σεπτεμβρη χωρισμενος και ενω φευγουν οι ορμες στα κοκκινα σπιτακια,μου εχουν λειψει τα γλωσσοφιλα...
αν ξερετε καμμια κοπελια που να μην εχει προβλημα με τα φιλια στο στομα..αν το εχετε κανει ποτε να μοιραστειτε που και με ποια.
με εκτιμηση
may the force be with you
οπως παντα οταν μου ερθει ορεξη για κατι ιδιαιτερο αντι να με φαει το ψαξιμο ερχομαι στο μεγαλυτερο σαιτ και οι υπολοιποι συναγωνιστες μου προσφερουν μια χειρα βοηθειας...
ειμαι απο το σεπτεμβρη χωρισμενος και ενω φευγουν οι ορμες στα κοκκινα σπιτακια,μου εχουν λειψει τα γλωσσοφιλα...
αν ξερετε καμμια κοπελια που να μην εχει προβλημα με τα φιλια στο στομα..αν το εχετε κανει ποτε να μοιραστειτε που και με ποια.
με εκτιμηση
τα εχω υποψην μου ολα αυτα αλλα πανω στο σεξ μου αρεσουν και τα γλωσσοφιλα..
εχεισ δικιο και ειναι καλο να με ενημερωσεις προειδοποιησεις για ολα αυτα τα δεδομενα αλλα θα ηταν καλυτερο να μου προτεινεις καποια κοπελια που το κανει η που θεωρεις οτι θα το κανε
εχεισ δικιο και ειναι καλο να με ενημερωσεις προειδοποιησεις για ολα αυτα τα δεδομενα αλλα θα ηταν καλυτερο να μου προτεινεις καποια κοπελια που το κανει η που θεωρεις οτι θα το κανε
Oohhh! Realy!!!!!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
May the Force be with YOU εάν αρχίσεις τα γλωσσόφιλα με γυναίκες που δεν ξέρεις τι έχει παίξει με τον προηγούμενο πελάτη μέσα. Πώς είναι δυνατόν να κάνεις τέτοιο πράγμα ενώ μπορεί να έχει κάνει ακάποτο στον προηγούμενο, να τα έχει πάρει στο στόμα, να του έχει γλέιψει @@;
Για απάντηση θα σου πω ότι νομίζω πως οποιαδήποτε καυλώσει πάνω στην πράξη μπορεί και να σου το κάνει μόνη της. Κάτι ίσως σπάνιο...
TIP: Ψάξε για κριτικές που η ιερόδουλη ήταν δεκτική στα γλωσσόφιλα. Δεν έχω συγκεκριμένη πληροφορία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις