giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κάνε πως δεν καταλαβαινεις..κυριε-κυριε..
προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..
εκλεισαν τα σχολεια & πλακωσαν ολα τα πιτσιρικια..
ΕΛΕΟΣ..
κάνε πως δεν καταλαβαινεις..κυριε-κυριε..
προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..
εκλεισαν τα σχολεια & πλακωσαν ολα τα πιτσιρικια..
ΕΛΕΟΣ..
κυριε μοντ περικαλω η ερωτηση αν ποναει η αλλη οταν κανει τσιμπουκια,να συμπεριληφθει στα τοπ μαζι με το χεσιμο του δημητρακη..
Ρε οποιος δεν εχει φαει μουνι και παϊδάκια στα καρβουνα παει ακλαφτος λεμεεεεεε
εγώ δεν πρόκιτε να κάνω γιατί εκτός από τα υγρά της γυναίκας ( που δεν με πειράζουν ) , βγαίνουνε και κατουρλιά ( που με πειράζουν γιατί είμαι σιχασιάρης )
εσείς έχετε κάνει ; τι γέυση έχει ;
α , και όταν σ πέρνει πίπα η άλλη πονάει ;
Καλυτερα να γλειφουμε μουνακια παρα μαιμουδακια.
[youtube=220,175]fqG3d-r7WkA[/youtube]
διαβασε για να καταλαβεις..ειλικρινα ρε αγορι μου λες οτι εισαι 19 και θες να σε πιστεψουμε;;;; απο ποια παιδικη χαρα το εσκασες και μας κανεις τετοιες ερωτησεις;;;; και στην τελικη ας το φαμε οτι οντως εισαι 19 και δεν εχεις πειρα, με τους φιλους σου δεν συζητας για γυναικες και τετοια;;;; ελεος ξερω 15 χρονους που τα ξερουν αυτα απ'εγω κι ανακατωτα
διαβασε για να καταλαβεις..
η ΨΠΣ εξαπλωθηκε..
καλα παμε..
που να πιασουν & οι χοντρες ζεστες..
Νομιζω οτι ο τιτλος του thread ειναι λιγο ακυρος,το γλυφομουνι γινεται για την ευχαριστηση της κοπελας,ασχετα αμα τυχαινει να μας αρεσει ή οχι..και η πλειοψηφεια των γυναικων δε νομιζω να ευχαριστιεται την πιπα,ασχετο αμα σε μερικες αρεσει..το ιδιο πραγμα ειναι..
Νομιζω οτι ο τιτλος του thread ειναι λιγο ακυρος,το γλυφομουνι γινεται για την ευχαριστηση της κοπελας,ασχετα αμα τυχαινει να μας αρεσει ή οχι..και η πλειοψηφεια των γυναικων δε νομιζω να ευχαριστιεται την πιπα,ασχετο αμα σε μερικες αρεσει..το ιδιο πραγμα ειναι..