psolaras19
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
α και σας λέω ότι απλά έχω πολλές απορίες δεν είμαι τρολλ
ετσιιιιιιιιιιιι σιγα μην το θεωρησουμε και ακραιο...ελεος.για ψάξτο λίγο παραπάνω αυτό για το τρολλ... δεν είμαι και πολύ σίγουρη.
Τώρα σοβαρά, άμα είναι να ξεκινάς με τέτοια αντιμετώπιση...καλύτερα να μην κάνεις τίποτα. Άμα σιχαίνεσαι... άστο.
Αυτό είναι για να το φχαριστιέσαι... Και μερικές φορές καλό είναι να ανακαλύπτεις μόνος σου πράγματα και να μην τα ρωτάς πολύ ούτε να τα αναλύεις τόσο.
σωματικα υγρα,προιοντα καβλαςτα υγρά αυτά τι είναι
οντως αυτη η ψαριλα σκοτωνει και ελεφαντα!
δεν μυριζουν ολα το ιδιο....να μαστε δικαιοι και εμας οσο καθαρο και αν ειναι οταν καυλωνουμε εχει μια μυρωδια...παντως εγω εχω πετυχει απο αοσμα μεχρι να πεφτεις κατω απο μυρωδια....και παντα καναμε μαζι μπανιο...ειναι η μυρωδια του σωματος....οταν ειναι φρεσκοπλυμενο και ατριχο ειναι ωραιο το γλειφομουνι,αλλιως τρως στη μαπα τη μυρωδια της ψαριλας που αναδυει το μουνι κι εκει ειναι το ξενερωμα...
δεν το χω δοκιμασει λες να μυριζει σαν ψοφιο;;;;Γιατι ρε το πουλι σας μυριζει καλυτερα οταν ειναι βρωμικο?..
ποτε κλεισανε ?εεχω χασει επεισοδιαααααακυριε-κυριε..
προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε..
εκλεισαν τα σχολεια & πλακωσαν ολα τα πιτσιρικια..
ΕΛΕΟΣ..
Δε χρειαζεται να δοκιμασεις,μυριζει απο χιλιομετρα..δεν το χω δοκιμασει λες να μυριζει σαν ψοφιο;;;;