Χάσιμο χρόνου το βρίσκω ........
Γενικα την ασχολία με μουνιά ...
είμαι γαμιάς του κώλου .....
το εχουμε καταλαβει αυτο πουστρακι
Χάσιμο χρόνου το βρίσκω ........
Γενικα την ασχολία με μουνιά ...
είμαι γαμιάς του κώλου .....
το εχουμε καταλαβει αυτο πουστρακι
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για αντρικά θέματα, εξ ου και η επιφύλαξή μου σχετικά με την συμμετοχή σε αντρικές συζητήσεις.Τελικα εμεινες στο σιτε, ολοι για λιγο λενε αλλα...............................
Μπορώ ωστόσο να γνωρίζω την γυναικεία ανατομία και κατά συνέπεια να καθησυχάσω -έστω σαν επισκέπτρια- τους νεότερους που ίσως δεν έχουν ακόμα ουσιαστική επαφή.
YAPARXEI MIPOS KAPIA PERIPTOSH NA KOLISEIS KATI APO GLIFOMOUNI H ME TA YGRA P0U VGAZEI ??(Με αφορμή το σχόλιο χωρίς να απευθύνομαι ειδικά σ΄εσένα αλλά στους νεότερους)
Γιατί όχι;
Το θέμα είναι να μην το βλέπει κανένας από τους δύο σαν υποχρέωση.
Καλώς ή κακώς τις κοπέλες μη επαγγελματίες πρέπει να τις εμπνεύσετε για να σας εμπνεύσουν και αυτό είναι λίγο ζόρικο για τους μικρότερους.
'Οσον αφορά την τακτική, δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Φυσικά τα παιδιά εξήγησαν πολύ παραστατικά αλλά δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες. Παιχνίδι είναι, εξάλλου. Αφοσιωθείτε για λίγο σ'αυτό που ξεκινάτε να κάνετε είτε στην κλειτορίδα είτε στα εξωτερικά χείλη είτε στην αρχή του κόλπου και βλέπετε αντιδράσεις. Κάποιες θα σας καθοδηγήσουν, κάποιες θα σας μιλήσουν, κάποιες θα σας δείξουν τι τους αρέσει. Σίγουρα δεν χρειάζονται ξαφνικές, γρήγορες και άχαρες αλλαγές. Ανακαλύψτε την περιοχή με ηρεμία και μεράκι, χωρίς άγχη.
Είναι όπως είπε η πρώτη κοπέλα:
"μπορειτε να κάνετε θαύματα αρκεί να αγαπάτε το μουνί και να μην το κάνετε απο αγγαρεία."
εσυ τι λες?YAPARXEI MIPOS KAPIA PERIPTOSH NA KOLISEIS KATI APO GLIFOMOUNI H ME TA YGRA P0U VGAZEI ??
εεεετσι ακριβως!!οπως σε εμας αρεσει να χυνουμε στο στομα της κοπελας μας και να καταπινει ετσι αρεσει και σε αυτες...αυτο φυσικα θελει χρονο επιμονη και υπομονη κατα περιπτωση...παντως αν κανεις μια γυναικα να χυσει δυο τρεις φορες σερι (μετα τη πρωτη ερχονται κανα δυο οργασμοι καπακι) στο στομα σου ενα ειναι σιγουρο θα σε λατρεψει...και αυτο γιατι ολοι οι και καλα γαμιαδες κοιτανε την παρτυ τους και δεν ασχολουνται...εχουμε γεμισει κοκορακια...οχι οτι εμενα με χαλαει
αν μυριζει ωραια πασπαλισε το και μην φοβασαι τιποτα οι πιθανοτητες να κολλησεις αν εχει κατι σοβαρο ειναι μηδαμινεςYAPARXEI MIPOS KAPIA PERIPTOSH NA KOLISEIS KATI APO GLIFOMOUNI H ME TA YGRA P0U VGAZEI ??
οταν λες στους νεοτερους..........(πιτσιρικαδες)αν καταλαβα σωστα ! θα σχολιασω το εξης....!(Με αφορμή το σχόλιο χωρίς να απευθύνομαι ειδικά σ΄εσένα αλλά στους νεότερους)
Γιατί όχι;
Το θέμα είναι να μην το βλέπει κανένας από τους δύο σαν υποχρέωση.
Καλώς ή κακώς τις κοπέλες μη επαγγελματίες πρέπει να τις εμπνεύσετε για να σας εμπνεύσουν και αυτό είναι λίγο ζόρικο για τους μικρότερους.
'Οσον αφορά την τακτική, δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Φυσικά τα παιδιά εξήγησαν πολύ παραστατικά αλλά δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες. Παιχνίδι είναι, εξάλλου. Αφοσιωθείτε για λίγο σ'αυτό που ξεκινάτε να κάνετε είτε στην κλειτορίδα είτε στα εξωτερικά χείλη είτε στην αρχή του κόλπου και βλέπετε αντιδράσεις. Κάποιες θα σας καθοδηγήσουν, κάποιες θα σας μιλήσουν, κάποιες θα σας δείξουν τι τους αρέσει. Σίγουρα δεν χρειάζονται ξαφνικές, γρήγορες και άχαρες αλλαγές. Ανακαλύψτε την περιοχή με ηρεμία και μεράκι, χωρίς άγχη.
Είναι όπως είπε η πρώτη κοπέλα:
"μπορειτε να κάνετε θαύματα αρκεί να αγαπάτε το μουνί και να μην το κάνετε απο αγγαρεία."
σοβαρα ε ?αν μυριζει ωραια πασπαλισε το και μην φοβασαι τιποτα οι πιθανοτητες να κολλησεις αν εχει κατι σοβαρο ειναι μηδαμινες
υπαρχουν ακομα γκομενες με αξυριστο μουνι για να συνελθουν λιγο τα βρωμομουναοταν λες στους νεοτερους..........(πιτσιρικαδες)αν καταλαβα σωστα ! θα σχολιασω το εξης....!
πιστευω (χωρις να ξερω την ηλικια σου) οτι οι νεοτερες φουρνιες δεν το βλεπουν σαν αγγαρια.......ειτε αγορια ειτε κοριτσια!!ειναι πολυ πιο απελευθερωμενα τα μυαλα τους!! (αποψη μου)
απο προσωπικη μου εμπειρια (προ ημερων) (και απο παρα πολλους φιλους που μου το χουνε πει-αποδειξει)......τεσπα ριχνω μια 28αρα...γινεται το νταλαβερι....ολλα ωραια....αλλα στο κρεβατι....ΜΑΠΑ..........(το καρπουζι)!
απο που ν αρχισω?απο ξυρισμενο? τσουκ! αρκετο μαλι!! αντε εγω να της κανω γλυφομουνι.......? (ασε που μαθα οτι δεν της αρεσε το γλυφομουνι)
απο στασεις????(οχι λεωφορειου) ΤΙΠΟΤΑ,0.....! ουτε στα 4 δεν δεχοταν.......ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΠΑ......καλυτερα να της ελεγα γαμω το μουνι της μανας σου......λιγοτερο θα παρεξηγιοτανε!!!
μεχρι που φτασα σε σημειο να πω.....καλυτερα να τον επαιζα!!ΕΛΕΟΣ!!!
μπορει να ακουγονται ακραια αυτα που λεω ή μπορει να πεσα σε περιπτωση.......δεν ξερω......δεν λεω οτι ολλες ειναι τετοιες!προς θεου!
αλλα ως επιτο πληστον!!δεν πιστευω οτΙ τωρινη κοπελα απο 16++++++ θα χει εστω και ενα απ ολλα αυτα κουσουρια που προανεφερα........!
τεσπα!!!
καποτε σε μια ταξη λυκειου πριν 10-15 χρονια ηταν μια αντε δυο αυτες που γαμιοντουσαν (γυρω στα 16) τωρααααα.....μια δυο ειναι αυτες που δεν γαμιουνται σε μια σχολικη ταξη!!
υ.γ. Συμφωνω σε ολλα οσα ειπες! το σεξ δεν ειναι αγγαρια!ολλα πρεπει να ειναι αμοιβαια!
σοβαρα ε ?
YAPARXEI MIPOS KAPIA PERIPTOSH NA KOLISEIS KATI APO GLIFOMOUNI H ME TA YGRA P0U VGAZEI ??
και ωραια γκομενα.......και με 5 χρονια σχεση! (ξενη)υπαρχουν ακομα γκομενες με αξυριστο μουνι για να συνελθουν λιγο τα βρωμομουνα
ασε τις ειρωνιες και αν θες κατι πες το η παιξε τις κουμπαρες μονος σουσοβαρα ε ?
αρα κολλαει ε ? πληγη με πληγη..οπως ολα σχεδον τα αφροδισια...η με ματωμενο (πληγωμενο)δοντι κλπ...ασε τις ειρωνιες και αν θες κατι πες το η παιξε τις κουμπαρες μονος σου
και ναι σοβαροτατα εχεις κολλησει κατι απο γλειφομουνι εκτος και αν εχει πληγη η γκομενα και εσυ στο στομα
για αυτο ασε τις εξυπναδες
να σαι καλα μου ανοιξες τα ματια δεν ξανακανω γλειφομουνι
πηγαινε για υπνο θα φωναζει ο μπαμπας σου αν σε παρει χαμπαρινα σαι καλα μου ανοιξες τα ματια δεν ξανακανω γλειφομουνι