Νέα

Σας αρέσει το γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

MARKISIOSDESADE

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
εμενα με τρελαίνει να το γλυφω και να μου χαιδευει τα μαλλια  :bigdick: και όταν τελειώνει να σφίγγει τα ποδαράκια της στο κεφάλι μου... :knockinb:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Αλήθεια δαγκώνει ??? γιατί δεν μου έχει τύχει.Συνήθως χύνουν...

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Ωραίο το γλύψιμο και εδικά σε ξυρισμένο..αλλά να μυρίζει όμορφα και να έχει καλή γεύση!!!Φυσικά σε ότι αφορά τη καθαριότητα δεν τίθεται θέμα...Εχουν ανέβει τα στάνταρ μου αρκετά και δεν γλύφω ότι λάχει...εξάλλου όλες μου λένε ότι το κάνω εξαιρετικά! :grin: :dancing:

SOKEROS

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Η γεύση είναι όλα τα λεφτά.Θα έπρεπε να έχουν εφεύρει τσίχλες με γεύση μουνίλας σαν υποκατάστατο όταν δεν υπάρχει εύκαιρη γυναίκα. :dancing: :uglystupid:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ειναι το απολυτο αφροδισιακο

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σε αποτριχωμενο ειναι πιο καβλα δεν σε κοντραρουν οι τριχες χε!χε!

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ωδή στο μουνί από Καββαδία

Μία ρόδινη χαράξια σα λούλούδι που σκάει .
Σαν ένα μάτι μισόκλειστο που ονειρεύεται.
Η άνθησή του σκαρφαλώνει καθώς ένα στάχυ.
Ή σαν αραιό υπογένειο νεαρού Μανδαρίνου.

Το είχα πει κάποτε σε μια κοπέλα μου την ώρα της μάχης και έγινε χαμός............

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δεν είναι μόνο να σουβλίζεις αλλά ... άσε που ανεβαίνουν και οι μετοχές

PoutsaPouliou

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ποτε δεν θεωρουσα τον ευατο μου μεγαλο γλυφομουνακια.Καθεται ομως την προηγουμενη βδομαδα μουνι 2 μετρο για φασωμα.Μαγκες ξεχασα να σηκωθω.Εχω να γλειψω τοσο απο 16 χρονων.Τρομερο μουνι για γλυψιμο.Τελικα δεν γαμησα ομως πηρα τα αρχιδια μου :headbang:
Συμπερασμα δικο μου εισαι δεν εισαι γλειφομουνις αν στο βγαζει το μουνι της καριολας θα το γιαλισεις

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Γουστααααααααααααρωωωωωωωω!!!!Πολυ Γουστααααααααααρω!!!(που ελεγε και ο Σουπιαδης!!!)

Εγγρ.
7 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το γλειφομουνι ειναι απαραιτητο.μου αρεσει και το προσφερω παντα με ευλαβια ;)
warnmute.gif
 κλωνος[/URL] του μπαναρισμενου condemned

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
οπως σε εμας αρεσει να χυνουμε στο στομα της κοπελας μας και να καταπινει ετσι αρεσει και σε αυτες...αυτο φυσικα θελει χρονο επιμονη και υπομονη κατα περιπτωση...παντως αν κανεις μια γυναικα να χυσει δυο τρεις φορες σερι (μετα τη πρωτη ερχονται κανα δυο οργασμοι καπακι) στο στομα σου ενα ειναι σιγουρο θα σε λατρεψει...και αυτο γιατι ολοι οι και καλα γαμιαδες κοιτανε την παρτυ τους και δεν ασχολουνται...εχουμε γεμισει κοκορακια...οχι οτι εμενα με χαλαει :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
166
εμένα ρε παιδιά όταν της το γλύφω μετά δεν θέλει να με φιλήσει γιατί σιχαίνεται...πως να το κάνω να το ξεπεράσει αυτό;

Δοκίμασε μετά από πίπα που θα σου πάρει να την φιλήσεις στο στόμα για κάποια λεπτά. Ετσι, θα της δείξεις ότι αφού δεν το θεωρείς σιχαμερό από μέρους σου, δεν θα πρέπει να κρατάει αυτή τη στάση για το αντίστροφο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
Δοκίμασε μετά από πίπα που θα σου πάρει να την φιλήσεις στο στόμα για κάποια λεπτά. Ετσι, θα της δείξεις ότι αφού δεν το θεωρείς σιχαμερό από μέρους σου, δεν θα πρέπει να κρατάει αυτή τη στάση για το αντίστροφο.

grande maestro di spazio !!!!!!!!!

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6

Βασικός κανόνας για την αμοιβαία απόλαυση!

Dalila

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
3. Ε! Ας μην το παραχέσουμε κιόλας! είπαμε! αν και δε νομίζω να υπάρχει γκόμενα που να θέλει ντε και καλά γλυφωμούνι κάθε μα κάθε φορά!
δεν είναι τ αγιαννιού κάθε μέρα ρε!!! :uglystupid:
(Με αφορμή το σχόλιο χωρίς να απευθύνομαι ειδικά σ΄εσένα αλλά στους νεότερους)
Γιατί όχι;  :)
Το θέμα είναι να μην το βλέπει κανένας από τους δύο σαν υποχρέωση.
Καλώς ή κακώς τις κοπέλες μη επαγγελματίες πρέπει να τις εμπνεύσετε για να σας εμπνεύσουν και αυτό είναι λίγο ζόρικο για τους μικρότερους.
'Οσον αφορά την τακτική, δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Φυσικά τα παιδιά εξήγησαν πολύ παραστατικά αλλά δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες. Παιχνίδι είναι, εξάλλου. Αφοσιωθείτε για λίγο σ'αυτό που ξεκινάτε να κάνετε είτε στην κλειτορίδα είτε στα εξωτερικά χείλη είτε στην αρχή του κόλπου και βλέπετε αντιδράσεις. Κάποιες θα σας καθοδηγήσουν, κάποιες θα σας μιλήσουν, κάποιες θα σας δείξουν τι τους αρέσει. Σίγουρα δεν χρειάζονται ξαφνικές, γρήγορες και άχαρες αλλαγές. Ανακαλύψτε την περιοχή με ηρεμία και μεράκι, χωρίς άγχη.  :)
Είναι όπως είπε η πρώτη κοπέλα:
"μπορειτε να κάνετε θαύματα αρκεί να αγαπάτε το μουνί και να μην το κάνετε απο αγγαρεία."

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τελικα εμεινες στο σιτε, ολοι για λιγο λενε αλλα...............................

Επισκέπτης
Χάσιμο χρόνου το βρίσκω ........

Γενικα την ασχολία με μουνιά ...
είμαι γαμιάς του κώλου .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom