Διαγραμμένο μέλος 186316
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 287
- Πόντοι
- 280
Σας αρέσει να σας γλύφει τις πατούσες η γυναίκα?
μονο αυτη μαστορα.Σας αρέσει να σας γλύφει τις πατούσες η γυναίκα?
Γνωστη ιεροδουλη δεν θα πω ποια οσες φορες πηγαινα μου εγλειφε την μασχαλη τρελο κολλημα η τυπισαα και της ειπα σε ολους το κανεις,οχι μου λεει μονο σε καθαρους αντρες.Υπεροχο...δειγμα οτι η γυναικα αυτη ειναι προχωρημενη , παθιαρα και διαθεσιμη για πραγματικα πολυ δυνατες συγκινησεις.Φυσικα δεν μιλαμε για πιπινια (αν και δεν μπορει να αποκλεισθει αυτο) αλλα για 40 περιπου και πανω.
να δεις αυτοι που λενε για την κωλοτρυπιδα, πως συνεχιζεται το εργο μετα και που παειΚαλά οσοι λετε το αντίθετο Ειναι μέχρι να σας τύχει.
Γιατί δεν κατάλαβα, δεν έχουμε γλώσσα οι κάτω των 30;Υπεροχο...δειγμα οτι η γυναικα αυτη ειναι προχωρημενη , παθιαρα και διαθεσιμη για πραγματικα πολυ δυνατες συγκινησεις.Φυσικα δεν μιλαμε για πιπινια (αν και δεν μπορει να αποκλεισθει αυτο) αλλα για 40 περιπου και πανω.
όχι ούτε τις μασχάλες. υπάρχουν καθαρότερα πράγματα να γλΕΙφει.Σας αρέσει να σας γλύφει τις πατούσες η γυναίκα?
Ε αμα ειναι ετσι ενταξει ρε μαστορα, εισαι σε σωστο δρομο τοτε.Φυσικα το ιδιο εντυπωσιασθηκα και με γλειψιμο στις μασχαλες.Δεν γαργαληθηκα αλλα το απολαυσα τρελα.Το ντουζ που προηγηθηκε ειχε απομακρυνει το αποσμητικο απο εκει κατι που σημαινει οτι το ευχαριστηθηκε και η κοπελα διοτι δεν χρειαζοταν να φτυνει για να φυγει η γευση του απο την γλωσσα της αλλα εμεινε εκει αποκλειστικα και μονο η δικη μου γευση.Αξεχαστο...