ειναι αυτοφυης το ειδος τυπε.Αφου δε γεννανε,πως πολλαπλασιαζονται???
οπως τα ραδικια και τα αγριοχορτα.
ειναι αυτοφυης το ειδος τυπε.Αφου δε γεννανε,πως πολλαπλασιαζονται???
Έκανε την αρχή ο Φώτης τύπε, τώρα να δεις πολλαπλασιασμό!Αφου δε γεννανε,πως πολλαπλασιαζονται???
Εσυ τυπε τι σοι εναλλακτικος εισαι? Πρασινη ενεργεια και ετσι?Έκανε την αρχή ο Φώτης τύπε, τώρα να δεις πολλαπλασιασμό!
Φυσικα μοοοονο trans!!!!!!!!!!!!!!
Στη σκέψη!Εσυ τυπε τι σοι εναλλακτικος εισαι? Πρασινη ενεργεια και ετσι?
Τα τραβελια δεν εχουν, αυτες εχουν. Πολυ μπερδεμενα τα πραγματα. Σαν την διασπαση της αριστερας ενα πραγμα.αφού οι trans δεν έχουν πέος , πώς γίνεται να έχουν στύση?
Τα τραβελια δεν εχουν, αυτες εχουν. Πολυ μπερδεμενα τα πραγματα. Σαν την διασπαση της αριστερας ενα πραγμα.
Ισως να εχεις δικιο, δεν κοβω και τον πουτσο μου. Ας μας πουν οι γνωστες.εμάς μας έμαθαν ότι οι τρανσέξουαλ έχουν κάνει φαλεκτομή και αιδοιοπλαστική
ενώ οι τράβελοι έχουν κανονικά τον φαλλό τους και πιθανόν έχουν πλαστικό στήθος
οι παρενδυτικοί είναι άντρες που γουστάρουν να φοράνε γυναικεία ρούχα
εγώ αυτά ξέρω
να τον κοψεις και εμεις μετα θα σου πουμε τι εγινεςΙσως να εχεις δικιο, δεν κοβω και τον πουτσο μου. Ας μας πουν οι γνωστες.
μπα, μην το λες.. επιβιώνουν κι οι μαλάκες..
Ακριβώς.Υποκρισία όσο δε παίρνει.ναι ρε φίλε ! οι μαλάκες είναι ατελείωτοι ! και οι εικονικοί άντρες να δεις, αυτοί που όλο αηδιάζουν οι γλυκούληδες και όλο στα ίδια θρεντ με τραβέλια και κολομπαράδες κολοτρίβονται τα πουτανάκια !!!
Που τα είδες τα άκυρα?Εκεί που απαντάμε πετάγεται ο κάθε μαλάκας και το παίζει άντρας.ας παρακαμψουμε τα ακυρα σχολια και ας επανελθουμε στο αρχικο ερωτημα...!!!!
Που τα είδες τα άκυρα?Εκεί που απαντάμε πετάγεται ο κάθε μαλάκας και το παίζει άντρας.
Έχω απαντήσει από την πρώτη σελίδα. ;)αυτα τα ακυρα εννοω...εννοειτε οτι εχω δει και σοβαρες απαντησεις...παντως νομιζω το ερωτημα του θεματος δεν ειναι ακυρο,σωστα???
Έχω απαντήσει από την πρώτη σελίδα. ;)
Εννοείται ρε,εκεί που την έχεις στα όρθια να τα πετάει στον τοίχο.γουσταρεις να τελειωνει χωρις να το ακουμπαει (no hands cum)??
Εννοείται ρε,εκεί που την έχεις στα όρθια να τα πετάει στον τοίχο.
Ελα ρε μακη καυλιαρη:-* :-* :-* το εχω εξασκησει!!!!