You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χώρις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση φίλε μου όλα θα φανούν στο γήπεδοπρος τους μοντ:δειξτε λιγο κατανοηση τα παιδια ειναι πονεμενα πηραν τον ασσο της νηαρ ηστ
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
χώρις να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση φίλε μου όλα θα φανούν στο γήπεδο
Έτσι είναι ρε φίλε... όλα και όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο... αλλά δεν μπορείς να μειώνεις μια τόσο σπουδαία μεταγραφή μόνο και μόνο επειδή τον πήρε ο αιώνιος αντίπαλός σου και όχι εσύ...
Έτσι είναι ρε φίλε... όλα και όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο... αλλά δεν μπορείς να μειώνεις μια τόσο σπουδαία μεταγραφή μόνο και μόνο επειδή τον πήρε ο αιώνιος αντίπαλός σου και όχι εσύ...
φίλε μου δεν μείωσα κανένα παιχτή και ειδικά τον σάρας, είναι παιχτάρα μεγάλη , αλλά παιχτάρα είναι και ο γούντς κατα την γνώμη μου γι'αυτο είπα θα φανούν όλα στο γήπεδο
φιλε ροντμαν στο γηπεδο φαινονται τοσα χρονια αν ασχολεισαι με μπασκετ θα καταλαβαινεις οτι το προπονητικο διπλο του παναθηναικου ειναι ποιο ποιοτικο απο την πρωτη πενταδα του ολυμπιακου,ο γουντς ειναι ενα πρωην ελπιδοφορο ταλεντο που στα 26 του κανεις δεν του δινε συμβολαιο στο ΝΒΑ για γελια ειναι μια ομαδα που ασχολειται με ποσα κιλα χανει η παιρνει ο παιχτης επι 3 χρονια τωρα......να χαιρεστε τους παραγοντες που εχετε,με ποιον θα συμφωνουσε ο σαρας με τον ελληνιαδη????????ελεος δηλαδη
φιλε ροντμαν στο γηπεδο φαινονται τοσα χρονια αν ασχολεισαι με μπασκετ θα καταλαβαινεις οτι το προπονητικο διπλο του παναθηναικου ειναι ποιο ποιοτικο απο την πρωτη πενταδα του ολυμπιακου,ο γουντς ειναι ενα πρωην ελπιδοφορο ταλεντο που στα 26 του κανεις δεν του δινε συμβολαιο στο ΝΒΑ για γελια ειναι μια ομαδα που ασχολειται με ποσα κιλα χανει η παιρνει ο παιχτης επι 3 χρονια τωρα......να χαιρεστε τους παραγοντες που εχετε,με ποιον θα συμφωνουσε ο σαρας με τον ελληνιαδη????????ελεος δηλαδη
φίλε μου η αγγελόπουλοι τώρα μπήκαν στο χώρο του μπάσκετ τα τελευτάια 3 χρόνια ,αν δεν κάνουν και λάθη δεν θα μάθουν .οι γιαννακοπουλαίοι είναι χρόνια και τα χώνουν και καλά κάνουν
πριν τον αγγελοπουλο ηταν και ο κοκκαλης ετσι δεν ειναι?απλα αυτος σας βλεπει σαν πελατες ενω οι γιαννακοπολοι ειναι οπαδοι,οποτε ας μην συζηταμε για ολυμπιακο φετος και μπασκετ.ολη η ευρωπη μιλαει για τον παναθηναικο.για τον γουντς τι να πουνε?για τις κυνομαχιες και τα drugs?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν επειδη σας βλέπω να πλακώνεστε οι 2 σας για το μπάσκετ,μην την ψάχνετε φέτος μάγκες.Η Βασίλισσα είναι ΕΔΩ κ θα ανέβει κ πάλι στην κΟρυφή.ΤΕΛΟΣ.
Λοιπόν επειδη σας βλέπω να πλακώνεστε οι 2 σας για το μπάσκετ,μην την ψάχνετε φέτος μάγκες.Η Βασίλισσα είναι ΕΔΩ κ θα ανέβει κ πάλι στην κΟρυφή.ΤΕΛΟΣ.
dark στην κύπρο να είσαι καλό παιδί μην πειράζεις τις κυπριοπούλες.....έχεις και τη φρόσω...χεχεχεχε
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
dark στην κύπρο να είσαι καλό παιδί μην πειράζεις τις κυπριοπούλες.....έχεις και τη φρόσω...χεχεχεχε
Άσε φιλαράκι μου καλό κ έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου απο Κυπριοπούλα.
Άσε φιλαράκι μου καλό κ έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου απο Κυπριοπούλα.
την πλάκωσες στα χαλούμια ....χεχεχε ;) ;) ;)
έτσι είναι δεν τσακωνόμαστε ,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτακαλα βεβαια η καταμετρηση λεει 4 ευρωπαικα με ενα και οτι ο αλβερτης μονος του εχει παρει πιο πολλα απο τον γαβρο αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες......δεν τσακωνομαστε μπασκετικες αποψεις ανταλασσουμε
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.088
- Πόντοι
- 42.697
καλα βεβαια η καταμετρηση λεει 4 ευρωπαικα με ενα και οτι ο αλβερτης μονος του εχει παρει πιο πολλα απο τον γαβρο αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες......δεν τσακωνομαστε μπασκετικες αποψεις ανταλασσουμε
για να σου φρεσκάρω την μνήμη λίγο περι καταμέτρησης σου θυμίζω:
η ιστορία έγραψε οτι 2 φορές που πέτυχε ο γαύρος τον βάζελο σε final four τον έστειλε χαλαρά για τσάι...
επίσης η ιστορία έχει γράψει και το περίφημο - 35 (to 73-38)...αν θυμάμαι καλά
για να τα λέμε όλα...
Επισκέπτης
αααααααα δεν κανει να τα λες αυτα..γινεσαι γραφικος οπως εγω..για να σου φρεσκάρω την μνήμη λίγο περι καταμέτρησης σου θυμίζω:
η ιστορία έγραψε οτι 2 φορές που πέτυχε ο γαύρος τον βάζελο σε final four τον έστειλε χαλαρά για τσάι...
για να τα λέμε όλα...
και στο 75-38 έπαιζε και ο ντομινικ αν δεν κάνω λάθοςγια να σου φρεσκάρω την μνήμη λίγο περι καταμέτρησης σου θυμίζω:
για να τα λέμε όλα...
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Όταν σε ένα thraed που αναφέρεται στην μεταγραφή του «Σάρας» στον Παναθηναϊκό... υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά posts πικραμένων προφανώς Ολυμπιακών που μιλάνε περί ανέμων, υδάτων και λίγο μπάσκετ... τότε τι να πει κανείς....
...ασχοληθείτε λοιπόν με τον «Μάη που θα είναι ωραία...» και αφήστε την πορτοκαλί σπυριάρα μπάλα σε άλλους...
...ασχοληθείτε λοιπόν με τον «Μάη που θα είναι ωραία...» και αφήστε την πορτοκαλί σπυριάρα μπάλα σε άλλους...
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
και στο 75-38 έπαιζε και ο ντομινικ αν δεν κάνω λάθος
Όχι βέβαια αυτός που σας έστελνε για πικ-νικ (έτσι έλεγε το σύνθημα εκείνης της εποχής)... ήταν Αμερική
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 236
- Εμφανίσεις
- 7K
?
- Απαντήσεις
- 430
- Εμφανίσεις
- 21K