Επισκέπτης
Εμένα μου κανε δώρο η εταιρία κινητής με την ανανέωση ένα Iphone 4s 8g και το σκότωσα 310 €
Το έδωσα καλά ή με πιάσαν τον κώλο;
Καινουργιο κινητο iphone 4s και το εδωσες μονο 310;; νομιζω οτι μπορουσες ανετα να το δωσεις 380-400 ευρω.Εμένα μου κανε δώρο η εταιρία κινητής με την ανανέωση ένα Iphone 4s 8g και το σκότωσα 310 €
H δικια μου εχει το s4 εγω το iphone 5.Ανωτερο το s4 σαν κινητο.πολλα σκαλια.ψάχνομαι να παρω ένα καλό κινητό και νομίζω πως για το επόμενο διάστημα αυτά θα είναι τα κορυφαία κινητά ( δεν ξέρω πως θα είναι το lumia).
τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι να μπορεί σε όλους τους τομείς (φωτο, πλοηγηση, word, excel τυπου προγραμματα, παιχνίδια) να ανταπεξέρχεται άριστα και να μην κολλάει. όποιος μπορεί ας προτείνει είτε απο εμπειρία είτε γιατι το έχει ψάξει.
H δικια μου εχει το s4 εγω το iphone 5.Ανωτερο το s4 σαν κινητο.πολλα σκαλια.
Ε? Μηπως εννοεις το S3?
Αραγε λεφτα υπαρχουν??
Χρειαζεται τετοιο κινητο? Ή το επιβαλλει η μοδα?
Φιλε το iPhone 5 ειναι τοσο σκατα που ειναι περιπου στις ιδιες δυνατοτητες με το Galaxy S2!
Τωρα πως το συγκρινεις εσυ με το S4 και το σκεφτεσαι ακομα δε μπορω να το καταλαβω!
Άλλα γαματα κινητα ειναι το xperia z και το htc one αν βιαζεσαι να παρεις τωρα και δε θες να περιμενεις για το S4.
Νοkia μην παρεις εχουν symbian ή windows και ειναι και τα 2 σκατα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Οχι s4 λεει εκτος και αν λεω εγω καμια μαλακια.Το αγορασε απο το ντουμπαι παντως πριν 10 μερες.Ε? Μηπως εννοεις το S3?
Οχι s4 λεει εκτος και αν λεω εγω καμια μαλακια.Το αγορασε απο το ντουμπαι παντως πριν 10 μερες.
Αραγε λεφτα υπαρχουν??
Χρειαζεται τετοιο κινητο? Ή το επιβαλλει η μοδα?
Γρια ειναι τυπε πατησε τα 27μαν να την παντρευτεις αυτην τη γκομενα..
Ασε που η τεχνολογια που υπαρχει στο iphone ειναι κατα το ημισυ της Samsung.Nομιζω ο τίτλος του θρεντ πρεπει να αλλαξει σε galaxy s 3 η iphone 5.To galaxy s 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 σε θεμα επεξεργαστη και μπαταρίας,στα υπόλοιπα είναι ιδια χαραχτηριστικά
Ομως οταν μου βάζεις το samsung galaxy s 4 και το συγκρινεις με το iphone 5,είναι οπως προείπε ενας, συγκριση πούτσας με βούτσας.Το s4 ειναι καλύτερο και απο το s3 και απο το iphone 5.Στο θεμα design ειναι πιο ωραιο το iphone αλλά η μόστρα δυστυχως κοστίζει ακριβά!
ενταξει υπαρχει κ το viber κ τα συναφη του που μιλας αν υπαρχει ιντερνετ.το τραγικο θα ηταν να παρει καποιος iphone 5 και να κανει αναπαντητες για να τον περνουν τηλ.