Νέα

Samsung galaxy s4 η i phone 5???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εμένα μου κανε δώρο η εταιρία κινητής με την ανανέωση ένα Iphone 4s 8g και το σκότωσα 310 €
Το έδωσα καλά ή με πιάσαν τον κώλο; 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.844
Πόντοι
9.931
Εμένα μου κανε δώρο η εταιρία κινητής με την ανανέωση ένα Iphone 4s 8g και το σκότωσα 310 €
Το έδωσα καλά ή με πιάσαν τον κώλο; 
Καινουργιο κινητο iphone 4s και το εδωσες μονο 310;; νομιζω οτι μπορουσες ανετα να το δωσεις 380-400 ευρω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ψάχνομαι να παρω ένα καλό κινητό και νομίζω πως για το επόμενο διάστημα αυτά θα είναι τα κορυφαία κινητά ( δεν ξέρω πως θα είναι το lumia).
τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι να μπορεί σε όλους τους τομείς (φωτο, πλοηγηση, word, excel τυπου προγραμματα, παιχνίδια) να ανταπεξέρχεται άριστα και να μην κολλάει. όποιος μπορεί ας προτείνει είτε απο εμπειρία είτε γιατι το έχει ψάξει.
H δικια μου εχει το s4 εγω το iphone 5.Ανωτερο το s4 σαν κινητο.πολλα σκαλια.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εγώ κάποτε έκανα την μαλακία να επιλέξω το galaxy s1 αντί του iphone4.
Κολλάει τρελά μόλις μπείς στο internet, καθόλου σταθερό, δημοφιλείς εφαρμογές κολλάνε και αυτές.  :headbang:

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Αραγε λεφτα υπαρχουν??

Χρειαζεται τετοιο κινητο? Ή το επιβαλλει η μοδα?

:think: :think: :think:

λεφτα υπάρχουν. χρειάζομαι κινητό γιατί το άλλο το έχω 4 χρόνια είδη και αν δεν χαλούσε δεν θα το άλαζα. θέλω το καλύτερο και όπως το κόβω προς galaxy πάει το θέμα.

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Φιλε το iPhone 5 ειναι τοσο σκατα που ειναι περιπου στις ιδιες δυνατοτητες με το Galaxy S2!
Τωρα πως το συγκρινεις εσυ με το S4 και το σκεφτεσαι ακομα δε μπορω να το καταλαβω!
Άλλα γαματα κινητα ειναι το xperia z και το htc one αν βιαζεσαι να παρεις τωρα και δε θες να περιμενεις για το S4.
Νοkia μην παρεις εχουν symbian ή windows και ειναι και τα 2 σκατα!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

το htc το εψαξα αλλά ξενέρωσα με την κάμερα.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Samsung Galaxy S4 – release date

As stated above, Samsung has more or less slated the date for the Samsung Galaxy S3's launch as March 14th.

A rumour reported to Sammobile from a "trusted insider" at Samsung pegs the Galaxy S4 release for March 15, 2013. Apparently, the handset will then go on sale in the second week of April, with Europe getting first dibs.

We’ll keep you updated with any new Galaxy S4 shaped rumours that come to pass. But in the meantime you can fill up your Samsung cravings with our Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Mini and Samsung Galaxy Note 2 reviews.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μαν να την παντρευτεις αυτην τη γκομενα..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αραγε λεφτα υπαρχουν??

Χρειαζεται τετοιο κινητο? Ή το επιβαλλει η μοδα?

:think: :think: :think:

Μόδα, μόδα!Εγώ έχω 4 χρόνια ένα κινητό και κάνει ακριβώς οτι χρειάζομαι!Παίρνει τηλέφωνο, αποθηκεύει αριθμούς, στέλνει μηνύματα και παίζει μουσική για τις μακρινές αποστάσεις!

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Nομιζω ο τίτλος του θρεντ πρεπει να αλλαξει σε galaxy s 3 η iphone 5.To galaxy s 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 σε θεμα επεξεργαστη και μπαταρίας,στα υπόλοιπα είναι ιδια χαραχτηριστικά
Ομως οταν μου βάζεις το samsung galaxy s 4 και το συγκρινεις με το iphone 5,είναι οπως προείπε ενας, συγκριση πούτσας με βούρτσας.Το s4 ειναι καλύτερο και απο το s3 και απο το iphone 5.Στο θεμα design ειναι πιο ωραιο το iphone αλλά η μόστρα δυστυχως κοστίζει ακριβά!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Nομιζω ο τίτλος του θρεντ πρεπει να αλλαξει σε galaxy s 3 η iphone 5.To galaxy s 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 σε θεμα επεξεργαστη και μπαταρίας,στα υπόλοιπα είναι ιδια χαραχτηριστικά
Ομως οταν μου βάζεις το samsung galaxy s 4 και το συγκρινεις με το iphone 5,είναι οπως προείπε ενας, συγκριση πούτσας με βούτσας.Το s4 ειναι καλύτερο και απο το s3 και απο το iphone 5.Στο θεμα design ειναι πιο ωραιο το iphone αλλά η μόστρα δυστυχως κοστίζει ακριβά!
Ασε που η τεχνολογια που υπαρχει στο iphone ειναι κατα το ημισυ της Samsung.

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
οποτε galaxy s4 σε κανα μηνα.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
s4 αλλά οποιος θελει καλο κινητο και σε ΣΟΥΠΕΡ τιμη να παει να δει αυτο

198 ευρώπουλα και μονο πιπες δε σας κανει....

Τραβατε σε ενα public για χειρισμο επιτοπου και φευγεις με κινητο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom