Νέα

Samsung galaxy s4 η i phone 5???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και τα δύο είναι πολύ καλά κινητά εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το iPhone μιας και εδώ και 1,5 χρόνο που έχω το 4(πιο πριν ειχα samsung) δεν το έχω βαρεθεί ούτε στιγμή.
Το λογισμικό του το θεωρώ ανώτερο του android και επίσης μου αρέσει και πολύ σαν εμφάνιση.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
s4 αλλά οποιος θελει καλο κινητο και σε ΣΟΥΠΕΡ τιμη να παει να δει αυτο

198 ευρώπουλα και μονο πιπες δε σας κανει....

Τραβατε σε ενα public για χειρισμο επιτοπου και φευγεις με κινητο

Αυτο οντως γαμαει και αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του!

shin_

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
0
S4 Χαλαρα..............

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
έχει βγει το S4;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μετα απο οσα ειδα στο adroint δεν θελω ουτε να το ξαναπιασω στα χερια μου !!!!!!

Χιλιες φορες i-phone και ας εχει οσα θελει (το παιρνω και δευτερο χερι αν λαχει και ας ειναι και παλαιοτερο μοντελο)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τι είδες;

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Nομιζω ο τίτλος του θρεντ πρεπει να αλλαξει σε galaxy s 3 η iphone 5.To galaxy s 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 σε θεμα επεξεργαστη και μπαταρίας,στα υπόλοιπα είναι ιδια χαραχτηριστικά
Ομως οταν μου βάζεις το samsung galaxy s 4 και το συγκρινεις με το iphone 5,είναι οπως προείπε ενας, συγκριση πούτσας με βούρτσας.Το s4 ειναι καλύτερο και απο το s3 και απο το iphone 5.Στο θεμα design ειναι πιο ωραιο το iphone αλλά η μόστρα δυστυχως κοστίζει ακριβά!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
εμένα iOS & android μου φαίνονται σχεδόν ίδια...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ταμπλετ..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Παιδια επειδη εγω εχω ενα κολλημα με τη Sony γενικα το xperia Z www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Sony-Xperia-Z-Black-Ginius-Driver-Maps-1270-5653.htm]http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Sony-Xperia-Z-Black-Ginius-Driver-Maps-1270-5653.htm[/url] παιζει σε συγκριση καθολου με τα παραπανω που λετε?Το εχει κανεις δηλαδη ή το εχει δοκιμασει?το βλεπω αρκετα φορτωμενο κι αυτο

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Παιδια επειδη εγω εχω ενα κολλημα με τη Sony γενικα το xperia Z www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Sony-Xperia-Z-Black-Ginius-Driver-Maps-1270-5653.htm]http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Sony-Xperia-Z-Black-Ginius-Driver-Maps-1270-5653.htm[/url] παιζει σε συγκριση καθολου με τα παραπανω που λετε?Το εχει κανεις δηλαδη ή το εχει δοκιμασει?το βλεπω αρκετα φορτωμενο κι αυτο

Αυτο νομιζω ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου αυτη τη στιγμη! Λεω αυτη τη στιγμη γιατι το S4 που θα ειναι ακομα πιο γαματο δεν εχει βγει ακομα!
Το πιο εντυπωσιακο χαρακτηριστικο στo Xperia Z ειναι που ειναι αδιαβροχο κατι που κανενα αλλο σουπερ γαματο κινητο δεν εχει!
Η σονυ εχει βγαλει κ αλλα 2 αδιαβροχα αλλα ειναι λιγο για το μπουτσακο! Καμια σχεση με το Ζ!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μετα απο οσα ειδα στο adroint δεν θελω ουτε να το ξαναπιασω στα χερια μου !!!!!!

Χιλιες φορες i-phone και ας εχει οσα θελει (το παιρνω και δευτερο χερι αν λαχει και ας ειναι και παλαιοτερο μοντελο)

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ολα τα κακα στραβα κι αναποδα μαζεμενα !!!!!!!

Αλλο να στα λεω κι αλλο να τα βλεπεις !!!!!!!!

:uglystupid: :idiot: :jerking: :think: :huh: :bigdick: :blahblah1: :ak: :priest: :shit:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Nομιζω ο τίτλος του θρεντ πρεπει να αλλαξει σε galaxy s 3 η iphone 5.To galaxy s 3 ειναι πολυ καλυτερο απο το iphone 5 σε θεμα επεξεργαστη και μπαταρίας,στα υπόλοιπα είναι ιδια χαραχτηριστικά
Ομως οταν μου βάζεις το samsung galaxy s 4 και το συγκρινεις με το iphone 5,είναι οπως προείπε ενας, συγκριση πούτσας με βούρτσας.Το s4 ειναι καλύτερο και απο το s3 και απο το iphone 5.Στο θεμα design ειναι πιο ωραιο το iphone αλλά η μόστρα δυστυχως κοστίζει ακριβά!

Συμφωνω και επαυξανω... Εγω λεω να αλλαξουμε τον τιτλο σε iPhone 5 εναντιων Galaxy S2 αν θελουμε κινητα που να συγκρινονται μεταξυ τους!
Το S3 ειναι ηδη πολυ μπροστα και το S4 θα γαμησει το συμπαν!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom