Νέα

Samsung galaxy s4 η i phone 5???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
ψάχνομαι να παρω ένα καλό κινητό και νομίζω πως για το επόμενο διάστημα αυτά θα είναι τα κορυφαία κινητά ( δεν ξέρω πως θα είναι το lumia).
τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι να μπορεί σε όλους τους τομείς (φωτο, πλοηγηση, word, excel τυπου προγραμματα, παιχνίδια) να ανταπεξέρχεται άριστα και να μην κολλάει. όποιος μπορεί ας προτείνει είτε απο εμπειρία είτε γιατι το έχει ψάξει.

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
για τσεκαρε κ το καινουργιο sony xperia Z τυπε! :)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
ψάχνομαι να παρω ένα καλό κινητό και νομίζω πως για το επόμενο διάστημα αυτά θα είναι τα κορυφαία κινητά ( δεν ξέρω πως θα είναι το lumia).
τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι να μπορεί σε όλους τους τομείς (φωτο, πλοηγηση, word, excel τυπου προγραμματα, παιχνίδια) να ανταπεξέρχεται άριστα και να μην κολλάει. όποιος μπορεί ας προτείνει είτε απο εμπειρία είτε γιατι το έχει ψάξει.
Φίλε μου κανένα κινητό δεν τρέχει άριστα (= χρηστικά) word/excel και γενικά office. Όποιος ισχυρίζεται τα αντίθετα μάλλον δεν τα έχει δοκιμάσει και απλά κάνει υποθέσεις. Τώρα για πλοήγηση και παιχνίδια εδώ size matters και επίσης είναι και θέμα HW (επεξεργαστή κλπ) άρα S4 δαγκωτό. Φυσικά και με το iphone 5 μια χαρά θα είσαι.
Γενικά το ερώτημα σου έχει εύκολη απάντηση γιατί αν κάτι δεν το κάνει το S4 απλά δεν το κάνει κανένα τηλέφωνο, τόσο απλά, ειναι πολύ ανώτερο τεχνολογικά το S4. Αλλα το S4 ειναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το 5 και αυτό πιθανά να μην σε βολεύει. Επίσης το S4 θα έρθει στην αγορά προς τον Μάιο, δεν ξέρω αν μπορείς να περιμένεις.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
zironvenom μη μπερδευεις την πουτσα με τη βουρτσα

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
το xperia z το είχα τσεκάρει λόγω της κάμερας με τα 13mp. απλά βλέπω πως σε κανά μήνα το s4 θα έχει τις ίδιες δυνατότητες στην κάμερα αλλά με 8 πύρινο επεξεργαστή. τωρα άν η τιμή είναι γύρο στα 200 ευρώ διαφορά τοτε δεν το ασυζητητη s4.

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Φίλε μου κανένα κινητό δεν τρέχει άριστα (= χρηστικά) word/excel και γενικά office. Όποιος ισχυρίζεται τα αντίθετα μάλλον δεν τα έχει δοκιμάσει και απλά κάνει υποθέσεις. Τώρα για πλοήγηση και παιχνίδια εδώ size matters και επίσης είναι και θέμα HW (επεξεργαστή κλπ) άρα S4 δαγκωτό. Φυσικά και με το iphone 5 μια χαρά θα είσαι.
Γενικά το ερώτημα σου έχει εύκολη απάντηση γιατί αν κάτι δεν το κάνει το S4 απλά δεν το κάνει κανένα τηλέφωνο, τόσο απλά, ειναι πολύ ανώτερο τεχνολογικά το S4. Αλλα το S4 ειναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το 5 και αυτό πιθανά να μην σε βολεύει. Επίσης το S4 θα έρθει στην αγορά προς τον Μάιο, δεν ξέρω αν μπορείς να περιμένεις.

μένω εξωτερικό και νομίζω είπανε 20 κατι απριλίου δεν είμαι σίγουρος. το μέγεθος οθόνης δεν με πειράζει αφού μπορεί να χρησιμοποιηθει και ως book reader. οποτε ισως καλύτερα.

pini

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι S4 και μαλακιες iphone for ever :rockon: :rockon: αξιοπιστια και δυνατοτητες θα πας να δωσεις ενα σκασμο λεφτα και μετα απο 3 μηνες θα το δινουμε τζαμπα στο καρτοπρογραμμα των 20 euro.

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Τι S4 και μαλακιες iphone for ever :rockon: :rockon: αξιοπιστια και δυνατοτητες θα πας να δωσεις ενα σκασμο λεφτα και μετα απο 3 μηνες θα το δινουμε τζαμπα στο καρτοπρογραμμα των 20 euro.

το λογισμικό του iphone πιστευω πως είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. αλλά ρε φίλε με χαλάει το ότι είναι υπερεκτιμημένο

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το λογισμικό του iphone πιστευω πως είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. αλλά ρε φίλε με χαλάει το ότι είναι υπερεκτιμημένο

ε  βεβαια..αφου το εχει το καθε μαλακιστιρι και πουλαει μοστρα..κ οταν ειναι να πληρωσει το ποτο πχ μετραει τα 50λεπτα...αλλα το iphone iphone  :headbang: :headbang:

OP
OP
Z

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
ε  βεβαια..αφου το εχει το καθε μαλακιστιρι και πουλαει μοστρα..κ οταν ειναι να πληρωσει το ποτο πχ μετραει τα 50λεπτα...αλλα το iphone iphone  :headbang: :headbang:

το τραγικο θα ηταν να παρει καποιος iphone 5 και να κανει αναπαντητες για να τον περνουν τηλ.  :headbang: :headbang: :headbang:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Φιλε το iPhone 5 ειναι τοσο σκατα που ειναι περιπου στις ιδιες δυνατοτητες με το Galaxy S2!
Τωρα πως το συγκρινεις εσυ με το S4 και το σκεφτεσαι ακομα δε μπορω να το καταλαβω!
Άλλα γαματα κινητα ειναι το xperia z και το htc one αν βιαζεσαι να παρεις τωρα και δε θες να περιμενεις για το S4.
Νοkia μην παρεις εχουν symbian ή windows και ειναι και τα 2 σκατα!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.552
Πόντοι
9.931
Φίλε οποιο παρεις απο τα S4, HTC one, Sony Z θα εχεις οτι καλύτερο κυκλοφορεί αυτη τη στιγμη, επισης θα εχεις κα ενα πολυ καλο λειτουργικο το Android που ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο και οχι κλειδωμενο και περιορισμενο οπως το λειτουργικο του iphone το οποιο ειναι και υπερτιμημενο, εγω προσωπικά ετοιμάζομαι να παρω το S4 που έρχεται τελος Απριλιου.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Αραγε λεφτα υπαρχουν??

Χρειαζεται τετοιο κινητο? Ή το επιβαλλει η μοδα?

:think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom