Νέα

Ryanair vs Aegean

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Μηνύματα
2.318
Like
711
Πόντοι
96
Άϊντε, καληνύκτα καί μήν ξεχάσεις τά χάπια σου...

Αποδεδειγμένα μπουρδολογείς και πουλάς φίδια.
Αφού ήταν η Ντόρα μεγαλομέτοχος, μπορείς να βρεις το Link. 
Αλλά δεν ήταν.
Μεγαλομέτοχος δεν λέγεται με 1-2%.
Οι δε ανακρίβειές σου για τους μισθούς μας έπεισαν απόλυτα.  Αν εσύ είσαι κυβερνήτης 40 χρόνια, εγώ γεννήθηκα αστροναύτης και έχω 5 χρόνια μεγαλύτερη προϋπηρεσία από σένα.
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.821
Like
4.085
Πόντοι
506
Επισυνάπτω Αποσπάσματα από παράπονο επιβάτη της Aegean που μοιάζει αρκετά ως προς το πνεύμα αντιμετώπισης της εταιρίας και σε δική μου περίπτωση το 2014---->

7 Ιαν. 2006, 04:05


Περιοχή: ΚΡΗΤΗ



Αναφέρω το συμβάν που μου έτυχε για να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή γιατί δε θέλω να την πατήσουν και άλλοι σαν εμένα
Παραθέτω τα γεγονότα με ημερομηνίες:
28/11/2005: Σαν καλός εργαζόμενος και έχοντας αποφασίσει ποιες μέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών θα πάρω άδεια αποφασίζω να προχωρήσω στο κλείσιμο των εισιτηρίων.Είπα να πρωτοτυπήσω (χρόνια τώρα μόνιμος πελάτης Ολυμπιακής)και να ψάξω να βρώ για 5/1/2006 εισιτήριο προσφοράς 37€(χωρίς φόρους πάντα)με την Aegean αφού θα κέρδιζα σημαντική έκπτωση σε σχέση με το κανονικό αν το έκλεινα 15 μέρες πριν ταξιδέψω.
Φανατικός της τεχνολογίας που είμαι αποφασίζω να προχωρήσω σε διαδικασία e-booking από το site της Αegean.Κλείνω εισιτήριο με αναχώρηση από Χανιά για Αθήνα 5/1/06 17:45 και επιστροφή 10/1/06 20:10.Τελικό κόστος εισιτηρίων με την προσφορά 109,90€ και χρέωση εκείνη την ώρα στην πιστωτική.Όλα καλά μέχρι εδώ.
5/1/06: Ξεκινάω με το αυτοκίνητό μου από Ρέθυμνο για αεροδρόμιο Χανίων.100 μέτρα από το σπίτι μου σε κεντρικό δρόμο του Ρεθύμνου με ένα αψυχολόγητο ελιγμό χωρίς να ελέγξει το δρόμο καλά πέφτει μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της στο δικό μου και τρακάραμε.Οπότε κατάλαβα ότι μέχρι να ξεμπερδέψω με Τροχαία και εμπειρογνώμονες ασφαλιστικών το αεροπλάνο θα το είχα χάσει όπως και έγινε.Φυσικά η φόρτιση εκείνου του γεγονότος με έκανε να μη σκέφτομαι την Aegean, αλλά τα διαδικαστικά Τροχαίας-ασφαλιστικών.
Αφού ξεμπέρδεψα με τα γραφειοκρατικά του ατυχήματος γύρισα το αυτοκίνητο σπίτι και πήγα στο λιμάνι του Ρεθύμνου για να ανέβω Αθήνα αφου δεν ήθελα ένα μικροατύχημα να μου χαλάσει την άδεια.
6/1/06: Φθάνω Πειραιά ξεκουράζομαι στο συγγενικό σπίτι που θα έμενα και κατά το μεσημέρι αποφάσισα να πάρω την Aegean για να δω τι γίνεται με το δρομολόγιο επιστροφής και σκεπτόμενος ότι δεν αλλάζει κάτι.
Παραθέτω το διάλογο με το 800-11-20000:

Τηλεφ:Γεια σας!Πως θα μπορούσα να εξυπηρετήσω;
ΕΓΩ: Είμαι ο Τάδε και είχα κάνει 28/11/05 αυτή την κράτηση με επιστροφή.Μου συνέβη ατύχημα χθες στο δρόμο για αεροδρόμιο και δεν μπόρεσα να πάρω την πτήση σας και ανέβηκα με πλοίο.(Δίνω στοιχεία δρομολογίου και εισιτηρίου που είχα)
Τηλεφ: Μάλιστα κ. Τάδε.
ΕΓΩ: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την επιστροφή;
Τηλεφ: Ποιά επιστροφή;
ΕΓΩ: Αυτή που είχα κλείσει με την αναχώρηση από το Διαδίκτυο.(Αρχίζω και αγχώνομαι)
Τηλεφ: Κύριέ μου λυπάμαι αλλά αφου δεν ταξιδέψατε μαζί μας και δεν μας ενημερώσατε πριν φύγει το αεροπλάνο από Χανιά χάσατε και το εισιτήριο επιστροφής, γιατί για εμάς δεν ήρθατε Αθήνα.Αν μας είχατε ενημερώσει για το ατύχημά σας πριν φύγει το αεροπλάνο από Χανιά θα χάνατε το ένα εισιτήριο, ενώ με το να μην ενημερώσετε δόθηκε αυτομάτως αλλού.
ΕΓΩ: ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;  Τι μου λέτε τώρα;Αφού η πτήση επιστροφής είναι για την Τρίτη 10/1/06, γιατί έχασα το εισιτήριο που έχω πληρώσει;
Τηλεφ: Κύριέ μου ήταν εισιτήρια προσφοράς και από τη στιγμή που δεν πετάξατε μαζί μας για Αθήνα δεν μπορούμε να σας γυρίσουμε και στην Κρήτη.Η επιστροφή χάθηκε και η θέση σας έχει δωθεί αλλού.
ΕΓΩ: Κοπέλα μου έπαθα τροχαίο χθες, το έχει καταγράψει η Τροχαία Ρεθύμνου.Τί έπρεπε να κάνω;Να σηκωθώ να εξαφανιστώ για το αεροδρόμιο Χανίων;Πες μου μια λύση.
Τηλεφ: Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σας κλείσουμε άλλο εισιτήριο αν βρούμε κάποια πτήση την Τρίτη και να σας κάνουμε έκπτωση μόνο στους φόρους αεροδρομίου και από 95€ που κάνει το εισιτήριο θα το πληρώσετε 68€.

Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ****Ο ΡΕ Κ*******Α !       

Δηλαδή, ΤΑ Κ*****Α, ΟΙ Α***ΟΙ, ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ επειδή μου έτυχε κάτι ανθρώπινο που μπορώ να το αποδείξω βρήκαν ευκαιρία να μου πάρουν 109,90€ και να πουλήσουν το ένα εισιτήριο 2 ΦΟΡΕΣ!!!!!Αυτοί οι ελεεινοί ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ εκμεταλλεύτηκαν την ατυχία μου για να βγάλουν κέρδη και πήγαν να μου πουλήσουν και άλλη "προσφορά".Να λοιπόν κύριοι και κυρίες πως αυτή η εταιρία παρουσιάζει κέρδη και με τι ευαισθησία αντιμετωπίζει τους πελάτες της.Αύριο μεθαύριο που ίσως διαφημίσουν καμιά ανθρωπιστική προσφορά ή πράξη να ξέρετε ότι για να το κάνουν αυτό έχουν παίξει με βρωμερό, άθλιο και ανήθικο τρόπο με τα προβλήματα κάποιων επιβατών προκειμένου να "τη λένε" στην Ολυμπιακή και να δείχνουν κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι!
Είχα 4 χρόνια να πετάξω με Aegean γιατί φέρθηκε με ασυνέπεια σε 2 διαφορετικές πτήσεις που είχα κλείσει στο παρελθόν.Είχα πληρώσει όπως και άλλοι να πάω Χανιά όταν ήμουν Αθήνα φοιτητής και μας έστειλαν 2 φορές Ηράκλειο και μετά με λεωφορείο σε Ρέθυμνο και Χανιά και για να μας αποζημιώσουν μας έδωσαν 1 "τζάμπα" εισιτήριο (δεν περιελάμβαναν φόρους αεροδρομίου).Αιτιολογία τότε ήταν ότι είχαν προβλήματα τα αεροσκάφη, αλλά φάνηκε ότι δεν ήθελαν να κάνουν τις πτήσεις για Χανιά με 10-20 άτομα και γι αυτό μας έστειλαν Ηράκλειο ώστε να γλιτώσουν λειτουργικά έξοδα άδειων πτήσεων.
4 χρόνια μετά τα ίδια πάλι.Να πάνε στο διάολο και να χαίρονται τις προσφορές τους.
Rossi
Tι βλακας θεε μου. Εννοειται οτι αμα χασεις την αναχωρηση ακυρωνεται και η επιστροφη.
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.014
Κριτικές
4
Like
847
Πόντοι
376
Τυπε με κλονισες, πηγα να φαω τον παπα οτι ειναι κυβερνητης 40 χρονια.

Αν και μου κανει εντυπωση πως γινεται μια λοου κοστ εταιρεια μπορει να δινει 70% παραπανω απο μια δυναμικα αναπτυσσομενη.

ο παπατζής πρέπει να έφαγε σουτ από κάποια βοηθητική θέση και το παίζει παντογνώστης.
ακου εκει μεγαλομέτοχος η ντόρα. εδώ δεν καταλαβαίνει ποια ειναι η αξία της aegean σήμερα.

Σου θυμίζω ότι η ryan τον οκτώβριο ακύρωσε εκατοντάδες πτήσεις. Αιτία ότι πολλοί πιλότοι έφευγαν (για να πάνε επίσης σε low cost).Εφτασε στο σημείο να δίνει μπόνους 12000 για να μην πάρουν την άδειά τους. Κάνε απλές μαθηματικές πράξεις. Να έχουν υπόλοιπο δύο βδομάδες άδεια. θα πρέπει να πληρωθούν τις ημέρες που δουλεύουν διπλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. αρα 6000 το 15νθημερο. που σημαίνει 144 χιλιάρικα το χρόνο. Και προφανώς τα 12000 πρέπει να ήταν σημαντικά περισσότερα από όσα παίρνουν ώστε να τους πείσουν να παραμείνουν.
Αλλά η aegean είναι μεν αναπτυσόμενη αλλά σε μια αγορά που φτάνει τα όριά της πια. μην ξεχνάς ότι 3-4 μήνες το χειμώνα τα αεροπλάνα ουσιαστικά κάθονται. Εχει έδρα σε μια χώρα μικρή πληθυσμιακά που είναι στο άκρο της ευρώπης και με υψηλή φορολογία.
Δες το επίπεδο υπηρεσιών. η aegean σερβίρει ζεστό φαγητό σε όλες τις πτήσεις πάνω από μια ώρα. δεν έχω πετύχει άλλη περιφερειακή να το κάνει αυτό. Εδώ η lot 3ωρη πτήση σου δίνει σαντουιτς.
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.821
Like
4.085
Πόντοι
506
Η αλαζονεία των αεροσυνοδών της Aegean είναι επική!  Όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο σπάζομαι τελείως με το υφάκι τους και με το τρόπο που συμπεριφέρονται και όσο μπορώ τις τρέχω και απαιτώ ότι μπορώ! Επίσης πρέπει να τις κοιτάς αυστηρά και ψαρωτικά για να μην σου πάρουν τον αέρα! Είναι πολύ περίπλοκη και αρνητική η αύρα των Ελλεινίδων της Aegean!
Στη Rayanair είναι όαση το αυθόρμητο service και το χαμόγελο του προσωπικού! Σε αντιμετωπίζουν σαν πραγματικό πελάτη!
Πολλές φορές κάνω και πλακίτσα μαζί τους! Επίσης αγοράζω πάντα καφέδες σάντουιτς και μπύρες πληρώνοντας ευχαρίστως καθώς και λαχεία!
Περιμένω να βγάλουν καπελάκι για να το φοράω στις πτήσεις με Aegean!

Εγω παλι μπορω να πω οτι το σερβις της Αegean ηταν παντοτε αψογο εντος και εκτος αεροπλανου. Αλλωστε το οτι χτυπαει 8αρια στο skytrax και αφθονια αριστων κριτικων ακομα και απο ξυνισμενους Αγγλους, δεν είναι τυχαιο.
 

mercenary_2014

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Μηνύματα
142
Like
42
Πόντοι
1
Ναί, ίσως νά μήν είναι μεγαλομέτοχος τώρα. Δέν παρακολουθώ πόσες μετοχές έχει ό καθένας γιατί δέν άλλάζει τίποτα στήν ζωή μου είτε ξέρω είτε όχι. Πάντως όταν ήμουν καπετάνιος έκεί ή κυρία Ντόρα έδενε καί έλυνε έκεί μέσα, είχε 12.5%.

ρε παίκτη μου πότε θα πάψεις να λές παπαριές ???

οι βουλευτές δηλώνουν υποχρεωτικά στο πόθεν έσχες τους συμμετοχές σε επιχειρήσεις και μετοχές σε εταιρείες εισηγμένες στο ΧΑ .... ΟΥΔΕΠΟΤΕ η Ντόρα ή ο άντρας της είχαν δηλώσει μετοχές της Aegean...
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Εγω παλι μπορω να πω οτι το σερβις της Αegean ηταν παντοτε αψογο εντος και εκτος αεροπλανου. Αλλωστε το οτι χτυπαει 8αρια στο skytrax και αφθονια αριστων κριτικων ακομα και απο ξυνισμενους Αγγλους, δεν είναι τυχαιο.
Τα καριολάκια αυτά είναι πολύ σπασμένα στις πτήσεις εσωτερικού! Είναι όλο υπεροψία στους νησιώτες(πλην των Ροδιτών, διότι ταξιδευω και σε άλλα νησιά με την τυχάρπαστη εταιρία που  είναι μονοπώλιο) και έχουν τα μούτρα κάποιας που κάνει αγγαρεία...
Στις διεθνείς πτήσεις μεταμορφώνονται σε κοσμοπολίτισες οι ...βλάχες που είναι χτισμένες με  make up!
Η εμφάνισή τους εξαπατά τα άπειρα μάτια όπως οι ελλεινίδες γενικώς που δημιουργούν μια αδικαιολόγητη υπεραξία γύρω από το πλασάρισμα του εαυτού τους!
 

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.125
Like
44
Πόντοι
16
Τα καριολάκια αυτά είναι πολύ σπασμένα στις πτήσεις εσωτερικού! Είναι όλο υπεροψία στους νησιώτες(πλην των Ροδιτών, διότι ταξιδευω και σε άλλα νησιά με την τυχάρπαστη εταιρία που  είναι μονοπώλιο) και έχουν τα μούτρα κάποιας που κάνει αγγαρεία...
Στις διεθνείς πτήσεις μεταμορφώνονται σε κοσμοπολίτισες οι ...βλάχες που είναι χτισμένες με  make up!
Η εμφάνισή τους εξαπατά τα άπειρα μάτια όπως οι ελλεινίδες γενικώς που δημιουργούν μια αδικαιολόγητη υπεραξία γύρω από το πλασάρισμα του εαυτού τους!

Έτσι μπράβο. Πέστα χρυσόστομε γιά τίς φορτωμένες make-up κότες.
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.821
Like
4.085
Πόντοι
506
Ενταξει μη περιμενετε να ειναι και μοντελες ολες. Απλα να ειναι νεες και αξιοπρεπους εμφανισης. Νομίζετε οτι σε κρατικες μεγαλες αεροπορικές δουλευουν μοντελες? Για πηγαιντε Αμερική μερια. Πατσογριες 50αρες με τσιχλα στο στομα κλπ.
Την Παρασκευή θα παω ιταλια και θα τσεκαρω εντυπωσεις. Με olympic air και για πρώτη φορα 2ωρο ταξιδι με τον σωληνα, το ελικοφορο de havilland das 8.
 

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Μηνύματα
1.345
Κριτικές
6
Like
626
Πόντοι
96
ρε παίκτη μου πότε θα πάψεις να λές παπαριές ???

οι βουλευτές δηλώνουν υποχρεωτικά στο πόθεν έσχες τους συμμετοχές σε επιχειρήσεις και μετοχές σε εταιρείες εισηγμένες στο ΧΑ .... ΟΥΔΕΠΟΤΕ η Ντόρα ή ο άντρας της είχαν δηλώσει μετοχές της Aegean...

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη σημασία έχει το ποιός έχει μετοχές. Βρίσκω τη Ντόρα σιχαμερή αλλά τι σχέση έχει αυτό με την οποιαδήποτε εταιρεία? Δηλαδή ποιός κοιτάει τη μετοχική σύνθεση πριν αγοράσει κάποιο προϊόν/υπηρεσία?

Επίσης που είναι το κακό να έχει κάποιος μετοχές σε μια εταιρεία? Ακόμα και οι "σύντροφοι" φορτωμένοι μετοχές είναι, οι "δεξιοί" δεν θα έχουν? 
 

mercenary_2014

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Μηνύματα
142
Like
42
Πόντοι
1
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη σημασία έχει το ποιός έχει μετοχές. Βρίσκω τη Ντόρα σιχαμερή αλλά τι σχέση έχει αυτό με την οποιαδήποτε εταιρεία? Δηλαδή ποιός κοιτάει τη μετοχική σύνθεση πριν αγοράσει κάποιο προϊόν/υπηρεσία?

Επίσης που είναι το κακό να έχει κάποιος μετοχές σε μια εταιρεία? Ακόμα και οι "σύντροφοι" φορτωμένοι μετοχές είναι, οι "δεξιοί" δεν θα έχουν?   

ρε παίκτη το σχόλιο δεν είναι για σένα... για έναν τύπο που έχει φαγωθεί ότι η Ντόρα κάνει κουμάντο...
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.014
Κριτικές
4
Like
847
Πόντοι
376
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη σημασία έχει το ποιός έχει μετοχές. Βρίσκω τη Ντόρα σιχαμερή αλλά τι σχέση έχει αυτό με την οποιαδήποτε εταιρεία? Δηλαδή ποιός κοιτάει τη μετοχική σύνθεση πριν αγοράσει κάποιο προϊόν/υπηρεσία?

η "εμμονή" έχει να κάνει με το παπάρα που πετάχτηκε για να πει κάποια άσχετα, οτι η ryan δίνει στο πιλότο 5.5 φορές πάνω από την aegean, ότι οι εργαζόμενοι της aegean κλαίνε με μαύρο δάκρι και ανάμεσα στις άλλες παπαριές είπε ότι είναι και μεγαλομέτοχος η ντορα.
Η ντόρα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποδείξεις ότι λέει ψέματα. Αλλά ο παπάρας επιμένει
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη σημασία έχει το ποιός έχει μετοχές. Βρίσκω τη Ντόρα σιχαμερή αλλά τι σχέση έχει αυτό με την οποιαδήποτε εταιρεία? Δηλαδή ποιός κοιτάει τη μετοχική σύνθεση πριν αγοράσει κάποιο προϊόν/υπηρεσία?

Επίσης που είναι το κακό να έχει κάποιος μετοχές σε μια εταιρεία? Ακόμα και οι "σύντροφοι" φορτωμένοι μετοχές είναι, οι "δεξιοί" δεν θα έχουν?   

Σωστος
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.014
Κριτικές
4
Like
847
Πόντοι
376
mi
με την τυχάρπαστη εταιρία
μια εταιρεία που βγαίνει 6 φορές καλύτερη περιφεριακή εταιρεία στην ευρώπη και που το έχει καταφέρει χωρίς να είναι "διάδοχος" κρατικής μόνο τυχάρπαστη δεν είναι.
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736
Η αλαζονεία των αεροσυνοδών της Aegean είναι επική!  Όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο σπάζομαι τελείως με το υφάκι τους και με το τρόπο που συμπεριφέρονται και όσο μπορώ τις τρέχω και απαιτώ ότι μπορώ! Επίσης πρέπει να τις κοιτάς αυστηρά και ψαρωτικά για να μην σου πάρουν τον αέρα! Είναι πολύ περίπλοκη και αρνητική η αύρα των Ελλεινίδων της Aegean!
Στη Rayanair είναι όαση το αυθόρμητο service και το χαμόγελο του προσωπικού! Σε αντιμετωπίζουν σαν πραγματικό πελάτη!
Πολλές φορές κάνω και πλακίτσα μαζί τους! Επίσης αγοράζω πάντα καφέδες σάντουιτς και μπύρες πληρώνοντας ευχαρίστως καθώς και λαχεία!
Περιμένω να βγάλουν καπελάκι για να το φοράω στις πτήσεις με Aegean!

:hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi:
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736
Αθήνα-Λονδίνο Aegean 290E με Ryan air 75E η τσέπη μιλάει και δίνει απαντήσεις καμιά φορά.
 

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.014
Κριτικές
4
Like
847
Πόντοι
376
Αθήνα-Λονδίνο Aegean 290E με Ryan air 75E η τσέπη μιλάει και δίνει απαντήσεις καμιά φορά.
αθηνα λονδινο
11/4 263 aegean 199 ryan. Heathrow με stansted. φαγητο νερο και καφες δωρεαν σε 3 ώρες πτήση. και 1900 μιλια που με 8000 παιρνεις εισιτηριο εξωτερικου
20/4 142 aegean 107 ryan. και 1500 μιλια η aegean
γιατι δεν μας λες σε ποια ημ/νια βρηκες τη τιμή αυτή; για να υπαρχει τετοια διαφορα η μια ειναι γεματη και η αλλη αδεια.
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736
αθηνα λονδινο
11/4 263 aegean 199 ryan. Heathrow με stansted. φαγητο νερο και καφες δωρεαν σε 3 ώρες πτήση. και 1900 μιλια που με 8000 παιρνεις εισιτηριο εξωτερικου
20/4 142 aegean 107 ryan. και 1500 μιλια η aegean
γιατι δεν μας λες σε ποια ημ/νια βρηκες τη τιμή αυτή; για να υπαρχει τετοια διαφορα η μια ειναι γεματη και η αλλη αδεια.

Για τέλος Απριλίου. Δεν έχω κάρτα για μίλα και δεν πετάω τακτικά οπότε έχω άλλο μέτρο να επιλέξω συναγωνιστή.Δεν είπα ότι κάποια είναι πιό καλή από μιά άλλη αλλά πως η τσέπη μιλάει καμιά φορά.
 

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Μηνύματα
146
Like
21
Πόντοι
1
Τα λεφτά πλέον πολύ δύσκολα βγαίνουν και επομενως καιρός είναι,
και οι φτωχοί να δειξουν τη δύναμή τους.
Είμαι σίγουρος πως η aegean έχει άθλια οικονομική κατασταση γι αυτό και οι ληστρικές χρεώσεις,
οι αθλιοι μισθοί στο προσωπικό της.
Η aegean δόθηκε απο την ΝΔ στον δικο της επιχειρηματία οχι χωρίς ανταλλαγματα. Εάν δούλευε με καθαρά οικονομικοτεχνικές λογικές, θα κοιτουσε πρώτα την καλή της φήμη στην αγορά και μετά τους πελάτες της όμως δεν τους ενδιαφέρει,
οι κυβερνησεις της εξασφαλισαν το μονοπώλιο με ανταλλαγματα τις προσλήψεις δικων της παιδιών και τα δωρεαν εισητήρια σε χιλιαδες κομματικους και κρατικοδιαιτους.
Ολα αυτά πρεπει να πληρωθουν απο καπου,
Η ελλάδα εχει νησιά, εχει 1000δες κρατικες υπηρεσίες, μεταναστες σε ολα τα περατα της γής, βαλτε με το μυαλό σας ποσοι διπλωματες και ακουρευτοι αξουριστοι γραμματεις, προξενοι, βουλευτες ακολουθοι καθε Δευτερα πρωί περιμενουν να πεταξουν στην "υπηρεσία" των!
Καθε Παρασκευή απόγευμα πάλι τα ιδια να επιστρέψουν, να ξεκουραστουν!
Μια Πρασκευή θυμαμαι τον εαυτό μου να ταξειδευω-καθομαι ακριβως πισω απο το χώρισμα της 1ης θέσης, ειχα πληρωσει 250 ευρό  1 way, για διαδρομή 2 ωρών.
Η 1η θέση ηταν γεματη απο αυτους τους τζαμπατζήδες του δημοσιου να χαριεντιζονται με τις χόστες των 700 ευρώ.
Σιχάθηκα και ζήτησα αλλαγή για πίσω.
Ολα τα στραβά του τόπου μας ξεκινουν απο την κακή κυβερνητική/κομματική πολιτική των 40 χρόνων.
Πολλοι ανίκανοι άσχετοι πονηροι που σε αλλη χώρα δεν θα ειχαν στον ήλιο μοιρα,
βολευονται στο δημοσιο, σε μονιμες και σημαντικές θεσεις.
Το κοστος λειτουργίας του Δημόσιου τομεα ειναι υπερβολικα υψηλό για τον πλουτο που πλεον παραγει η χώρα.
Δεν συμφέρει.


 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
63.951
Like
22.729
Πόντοι
5.506
Τα λεφτά πλέον πολύ δύσκολα βγαίνουν και επομενως καιρός είναι,
και οι φτωχοί να δειξουν τη δύναμή τους.
Είμαι σίγουρος πως η aegean έχει άθλια οικονομική κατασταση γι αυτό και οι ληστρικές χρεώσεις,
οι αθλιοι μισθοί στο προσωπικό της.
Η aegean δόθηκε απο την ΝΔ στον δικο της επιχειρηματία οχι χωρίς ανταλλαγματα. Εάν δούλευε με καθαρά οικονομικοτεχνικές λογικές, θα κοιτουσε πρώτα την καλή της φήμη στην αγορά και μετά τους πελάτες της όμως δεν τους ενδιαφέρει,
οι κυβερνησεις της εξασφαλισαν το μονοπώλιο με ανταλλαγματα τις προσλήψεις δικων της παιδιών και τα δωρεαν εισητήρια σε χιλιαδες κομματικους και κρατικοδιαιτους.
Ολα αυτά πρεπει να πληρωθουν απο καπου,
Η ελλάδα εχει νησιά, εχει 1000δες κρατικες υπηρεσίες, μεταναστες σε ολα τα περατα της γής, βαλτε με το μυαλό σας ποσοι διπλωματες και ακουρευτοι αξουριστοι γραμματεις, προξενοι, βουλευτες ακολουθοι καθε Δευτερα πρωί περιμενουν να πεταξουν στην "υπηρεσία" των!
Καθε Παρασκευή απόγευμα πάλι τα ιδια να επιστρέψουν, να ξεκουραστουν!
Μια Πρασκευή θυμαμαι τον εαυτό μου να ταξειδευω-καθομαι ακριβως πισω απο το χώρισμα της 1ης θέσης, ειχα πληρωσει 250 ευρό  1 way, για διαδρομή 2 ωρών.
Η 1η θέση ηταν γεματη απο αυτους τους τζαμπατζήδες του δημοσιου να χαριεντιζονται με τις χόστες των 700 ευρώ.
Σιχάθηκα και ζήτησα αλλαγή για πίσω.
Ολα τα στραβά του τόπου μας ξεκινουν απο την κακή κυβερνητική/κομματική πολιτική των 40 χρόνων.
Πολλοι ανίκανοι άσχετοι πονηροι που σε αλλη χώρα δεν θα ειχαν στον ήλιο μοιρα,
βολευονται στο δημοσιο, σε μονιμες και σημαντικές θεσεις.
Το κοστος λειτουργίας του Δημόσιου τομεα ειναι υπερβολικα υψηλό για τον πλουτο που πλεον παραγει η χώρα.
Δεν συμφέρει.



Φίλε, συγνώμη, μήπως μπερδεύεσαι με την Ολυμπιακή των 80's-90's;
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom