Νέα

Ryanair vs Aegean

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Και επί της ουσίας. από το 07 κάνω πάνω από 30 ταξίδια ΚΑΘΕ χρόνο.Κάνω πάνω απο 5 ταξίδια το χρόνο για διακοπές. Εξαργύρωση μιλίων κάνω σπάνια. Ας πούμε πέρισυ χθες έκανα δώρο ταξίδι σε φίλο αθηνα ντυσελντορφ με επιστροφή Business. Ο λόγος που δεν εξαργυρώνω είναι ότι απλά δεν αξίζει το κόπο να χαλάσω 15000+ μιλια για να γλυτώσω 55-60€.
Δεν θα πετάξω με ryan στις διακοπές μου γιατί :
1.η aegean έχει βάση εδώ και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω με καθυστέρηση μεγαλύτερης της ώρας (εξαιρούνται συνθήκες άσχετες με την εταιρεία).θα το κάνω αυτό μόνο αν η διαφορά τιμής ξεπερνάει τα 100 αλλά και τότε θα προτιμήσω να εξαργυρώσω.
2.εχει ενα από τα καλύτερα service που έχω πετύχει. Ζεστό φαγητό σε όλες τις πτήσεις πάνω από ώρα.Ryan ας πούμε στη βουδαπέστη με έβαλε να περπατήσω στο διάδρομο να πάω στο αεροπλάνο και περίμενα πάνω από 15 λεπτά στον αεροδιάδρομο με θερμοκρασίες μείον. Ο υπάλληλος δεν ήξερε ότι το business plus εισιτήριο είχε προτεραιότητα στην επιβίβαση. η προτεραιότητα ήταν μόνο στο γκισέ. αφού πέρναγα έμπαινα στην ίδια ουρά με τους υπόλοιπους για να ελέγξει η αεροσυνοδός τα εισιτήρια στη σκάλα. Οι αεροσυνοδοί ελληνίδες ευγενικές αλλά παντελώς άπειρες.Εννοείται ότι αν πάρω φαγητό έχω κόστος 20€ (γιατί μπορεί να μην φας αλλα κάτι θα πιεις οπωσδήποτε)
3.εχει σαφώς πιο ανετο αεροπλάνο (6-8 εκατοστά) από τον μπροστινό.

Οποιος μιλάει για εκμετάλευση. Πήγαμε πράγα. Εγώ από αθήνα πλήρωσα 100 ο φίλος μου από ηράκλειο 110. για επιπλέον 2 πτήσεις η aegean χρέωση 10 €.
Με συνάδελφο-φίλο είπαμε να πάμε βαρκελώνη. Εγώ από αθήνα πήρα τιμή από aegean περίπου 120. αυτός από κρακοβία με wizzair 260. ταξίδι φεβρουάριο (off season).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
O Mπεκιάρης θα μας πει τις εντυπώσεις του  απο την AEGEAN?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν θα πετάξω με ryan στις διακοπές μου γιατί :

2.εχει ενα από τα καλύτερα service που έχω πετύχει. Ζεστό φαγητό σε όλες τις πτήσεις πάνω από ώρα.Ryan ας πούμε στη βουδαπέστη με έβαλε να περπατήσω στο διάδρομο να πάω στο αεροπλάνο και περίμενα πάνω από 15 λεπτά στον αεροδιάδρομο με θερμοκρασίες μείον. Ο υπάλληλος δεν ήξερε ότι το business plus εισιτήριο είχε προτεραιότητα στην επιβίβαση. η προτεραιότητα ήταν μόνο στο γκισέ. αφού πέρναγα έμπαινα στην ίδια ουρά με τους υπόλοιπους για να ελέγξει η αεροσυνοδός τα εισιτήρια στη σκάλα. Οι αεροσυνοδοί ελληνίδες ευγενικές αλλά παντελώς άπειρες.Εννοείται ότι αν πάρω φαγητό έχω κόστος 20€ (γιατί μπορεί να μην φας αλλα κάτι θα πιεις οπωσδήποτε)
3.εχει σαφώς πιο ανετο αεροπλάνο (6-8 εκατοστά) από τον μπροστινό.
Σιγά μην σκίσεις και κανένα καλτσον εκεί στον διάδρομο που περπατάς ...
Καρέκλες έχουν και οι δύο εταιρίες! Σιγα μην σου δίνει σουίτα σε Τζάμπο η Aegean και δεν θες να μπεις στην Ryan!

η πουστο-Aegean από την άλλη θέλει να το παίξει TUI η TOMAS COOK και νομίζει πως όλοι οι επιβάτες ταξιδεύουν για να πάνε διακοπές ή στα μπουζούκια της Αθήνας!
Δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιος ταξιδεύει για νοσοκομείο, σπουδές,  στρατό ή άλλους λόγους αμέσου ανάγκης !

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν 2-3 χρόνια τα πανηγύρια της Aegean είχαν ένα μίνι βίντεο στις οθόνες της καμπίνας Αφιέρωμα στη Ρόδο! Στο βίντεο κατάφεραν τα ζώα από ένα νησί υπόδειγμα και πανέμορφο στα λίγα πλάνα να παρουσιάσουν σαν αξιοθέατο τα τσιγγανάκια που τραμπουκίζουν τους τουρίστες στην Μεσαιωνική Πόλη!
Όλοι η παρέα τσαντιστίκαμε και πήραμε φύλα παραπόνων και γράψαμε πως η Aegean είναι κατά της δημοτικής αρχής και της  τοπικής κοινωνίας που κάνει αγώνα να διώξει τους Ρομά που επαιτούν και κακοποιούν ζωα ( τότε ναρκωναν γατιά και σκυλιά και ζητούσαν λεφτά από τους τουρίστες και καλά για να τα ταίσουν) και το βίντεο είναι δυσφήμηση για το νησί!
Μετά μας παίρναν τηλέφωνα να μας ζητήσουν συγγνώμη από το γραφείο επικοινωνίας της εταιρίας και ρίχνανε τις ευθύνες αλλού!
Σε αυτή την εταιρία μόνο οι πιλότοι είναι σωστοί! Ξέρω δύο αρκετά καλά που τους εμπιστεύομαι αλλά τους τα χώνω για τις πολιτικές της εταιρίας και να πάνε προς Εμιράτα αν βρουν ευκαιρία..

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Σιγά μην σκίσεις και κανένα καλτσον εκεί στον διάδρομο που περπατάς ...
Καρέκλες έχουν και οι δύο εταιρίες! Σιγα μην σου δίνει σουίτα σε Τζάμπο η Aegean και δεν θες να μπεις στην Ryan!

Εισαι βλάκας. Οταν πας διακοπές ακύρωση πτήσης για την επόμενη ή καθυστέρηση 4-5 ωρών σου κοστίζουν μια ημέρα διακοπών.
[quote author=Glock Perfection notid=115094 link=topic=276241.msg8240884#msg8240884
Δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιος ταξιδεύει για νοσοκομείο, σπουδές,  στρατό ή άλλους λόγους αμέσου ανάγκης ! [/quote]
ενώ ρε πανίβλακα η ryan ή η emirates το καταλαβαίνει. εταιρείες είναι δεν είναι κράτος να κάνουν κοινωνική πολιτική

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εισαι βλάκας. Οταν πας διακοπές ακύρωση πτήσης για την επόμενη ή καθυστέρηση 4-5 ωρών σου κοστίζουν μια ημέρα διακοπών.
[quote author=Glock Perfection notid=115094 link=topic=276241.msg8240884#msg8240884
Δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιος ταξιδεύει για νοσοκομείο, σπουδές,  στρατό ή άλλους λόγους αμέσου ανάγκης !
ενώ ρε πανίβλακα η ryan ή η emirates το καταλαβαίνει. εταιρείες είναι δεν είναι κράτος να κάνουν κοινωνική πολιτική
Ποιός είναι ο βλάκας όταν σου λέω πως δεν δεν είναι τίποτα σπουδαίο να περπατήσεις απο τη πύλη στο αεροπλάνο αν είναι να πληρώσεις 50 Ευρώ λιγότερα.. Και μου λες εσύ για διακοπές... ενώ το καλτσόν το αφήνεις ασχολίαστο ..Ρε μπας και είσαι δροσερός αντρας?

Έχω δώσει άπειρα κατοσταευρα για μισάωρες πτήσεις απο τα νησιά προς Αθήνα και αντίστροφα στους αγιογδύτες,φτηνούς απατεωνίσκους της Aegeaan που δεν ήταν για διακοπές ή δουλειές και μπορώ να έχω ΛΟΓΟ!!!

Η Ryan είναι εξιλέωση και προσφέρει κοινωνικό έργο... έστω και άθελά της!!!!!

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
21
Πόντοι
1
Τελικά, απ όσα διάβασα,
κανένας δεν είναι ευχαριστημένος απο την Aegean δίοτι είπαμε,
H Aegean, όπως και οι υπολοιπες  εν Ελλάδι εταιρείες, με το μανατζμεντ των κουμπάρων των κολλητών και των παρατρεχάμενων, εχουν όλες τις ιδιες αδυναμίες.
Αποτέλεσμα,
υψηλό κόστος λειτουργείας,
ακριβά τιμολόγια,
χαμηλή ανταγωνιστικοτητα,
θνησιγεννείς εταιρείες που διατηρούνται στη ζωή μόνο για όσο τις προστατευει το μονοπωλιακο και κομματικό κατεστημμένο της χώρας.
Εάν οι "Εμίρηδες" είχαν συμφέρον και τους επετρεπαν να επενδύσουν στη χώρα,
και ολους εμας τους μη κομματικους στρατους θα μας συνεφερε να αλλαξουμε υπηκοοτητα, ΑΦΜ,  ονόματα,
για να μην συντηρούμε ενα παρασιτικό μηχανισμό μιζαδόρων πολιτικαντηδων που αφου κατεστρεψαν οικονομικα τη χωρα,
βιάζονται να ξαναρθουν στην εξουσία,
να την ξανασώσουν!
Και λίγη ιστορία.
Υπάρχει ενα φτωχό κρατος στη Β. Αφρική που ονομαζεται Τυνισία.
Μέχρι το 2014 είχαν ενα μοναρχη, δικτατορα, τέσπα ενα ισοβιο άρχοντα και ζουσαν φτωχικά μεν χωρίς πολλές ελευθερία και Δημοκρατία αλλά είχαν ενα προνομια που με εντυπωσίασε.
Ολοι οι Τυνίσιοι της διασποράς, μια φορά το χρόνο που θα επισκεπτονταν τη χώρα τους τη μανα και τον πατέρα τους, ειχαν φτηνά αεροπορικά εισητήρια, απο την αεροπορική εταιρεία της χώρας των.
Αυτο ηταν εξυπνο μέν αλλα και λογικό, εκτιμας την εισφορά του μεταναστη στο ΑΕΠ της χώρας αλλα είναι και μια μορφή συγγνώμης προς τον πολιτη σου που αφου δεν μπορεις να του εξασφαλισεις δουλειά επιβιωση,
τον έδιωξες μεταναστη.
Η Αegean επιβιώνει κυρίως απο τα ακριβά ναυλα που πληρωνουν οι Ελληνες μεταναστες της διασποράς,
δεν ειδα πολλους ξένους να ταξειδευουν με Αegean.
Mετά την Αραβικη ανοιξη του 14, η Τυνισία είναι πλεον μια Δυτικού τύπου Δημοκρατία,
σαν κι εμάς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Ποιός είναι ο βλάκας όταν σου λέω πως δεν δεν είναι τίποτα σπουδαίο να περπατήσεις απο τη πύλη στο αεροπλάνο αν είναι να πληρώσεις 50 Ευρώ λιγότερα.. Και μου λες εσύ για διακοπές... ενώ το καλτσόν το αφήνεις ασχολίαστο ..Ρε μπας και είσαι δροσερός αντρας?

Έχω δώσει άπειρα κατοσταευρα για μισάωρες πτήσεις απο τα νησιά προς Αθήνα και αντίστροφα στους αγιογδύτες,φτηνούς απατεωνίσκους της Aegeaan που δεν ήταν για διακοπές ή δουλειές και μπορώ να έχω ΛΟΓΟ!!!

Η Ryan είναι εξιλέωση και προσφέρει κοινωνικό έργο... έστω και άθελά της!!!!!
ναι αλλα δυστυχως δεν πεταει ρωσσια ουκρανια και αναγκαστικα το ταξιδια για εκει ειναι ακριβοτερα σε θεμα αεροπορικων
δλδ ενω δυτικη ευρωπη μπορεις να βρεις πανε ελα με 50 ευρω ομως για μοσχα αγια πετρουπολη ΟΧΙ

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ποιός είναι ο βλάκας όταν σου λέω πως δεν δεν είναι τίποτα σπουδαίο να περπατήσεις απο τη πύλη στο αεροπλάνο αν είναι να πληρώσεις 50 Ευρώ λιγότερα..
πηγαινε εσύ ρε βλακα να περιμένεις με τη βαλίτσα στο χέρι και μείον για να περιμένεις να σου κάνει έλεγχο η αεροσυνοδός στο εισιτήριό σου.και αν βρέχει να μπεις στο αεροπλάνο μούσκεμα για να έχεις 2 ώρες πτήσης.
κοινωνικό έργο η ryan που δεν δίνει καν νερό στους πιλότους της; μην λες γελοία πράγματα

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Η Αegean επιβιώνει κυρίως απο τα ακριβά ναυλα που πληρωνουν οι Ελληνες μεταναστες της διασποράς,
δεν ειδα πολλους ξένους να ταξειδευουν με Αegean.
από πού ακριβώς τα είδες αυτά; να δούμε και εμείς στοιχεία; ας πούμε οι ελληνες που ζουν λονδινο ταξιδεύουν κυρίως με british που έχει φτηνότερη τη διαδρομή λονδινο-αθηνα-λονδινο από ότι η aegean. ουκρανια,ρωσια,τουρκια,ισπανια,γαλλια πετάει με ελληνες της διασποράς;Ισραηλ με 6-7 πτήσεις την ημέρα τη θερινή περίοδο με ελληνες της διασποράς πετάει; πολωνία με έλληνες της διασποράς γεμίζει;
κάπου που να είναι τεκμηριωμένα αυτά που λες μπορείς να μας πεις;

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Τελικά, απ όσα διάβασα,
κανένας δεν είναι ευχαριστημένος απο την Aegean δίοτι είπαμε,
υψηλό κόστος λειτουργείας,
ακριβά τιμολόγια,
χαμηλή ανταγωνιστικοτητα,
μάλλον δεν διάβασες. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την aegean και θα πέταγα με αυτη ακόμα και αν πλήρωνα 30-40€ παραπάνω από τη ryan
Τα ακριβά τιμολόγια πώς ακριβώς τα τεκμηριώνεις; Το υψηλό κόστος λειτουργίας αντε να δούμε πώς θα το τεκμηριώσεις.
Για τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα;Η εταιρεία που είναι κορυφαία περιφερειακή στην ευρώπη επί 6 χρόνια έχει χαμηλή ανταγωνιστικότητα;για δώσε κάποια στοιχεία.
γράφεις ατελείωτα κατεβατά που δεν έχουν καμία επαφή με τη πραγαμτικότητα
γιατί μόνο ατελείωτα κατεβατά βλ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
να περιμένεις με τη βαλίτσα στο χέρι και μείον για να περιμένεις να σου κάνει έλεγχο η αεροσυνοδός στο εισιτήριό σου.και αν βρέχει να μπεις στο αεροπλάνο μούσκεμα για να έχεις 2 ώρες πτήσης.
:effemine: :gay: :effemine:

Πρεεεεεεεεεεεε πως θα πάμε στο πόλεμο με τέτοιους......  :think: :think: :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

:vomit: :vomit: :vomit:

Aegean πλέον Τέλος για εμένα ακόμα κι αν κατεβάσει και σώβρακα στη Ryan και γίνει και πιο ξεφτιλισμένη στις τιμές :vomit:

Την αφήνω στους μαυρους της!

Ντροπιάζει και το όνομα του Αιγαίου πελάγους 

Jepp

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2018
Like
19
Πόντοι
1

:vomit: :vomit: :vomit:

Aegean πλέον Τέλος για εμένα ακόμα κι αν κατεβάσει και σώβρακα στη Ryan και γίνει και πιο ξεφτιλισμένη στις τιμές :vomit:

Την αφήνω στους μαυρους της!

Ντροπιάζει και το όνομα του Αιγαίου πελάγους 

Το πρόβλημά σου είναι το οτι επιβάτες της Aegean είναι και μαύροι;

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ουτε μετοχοι να ησασταν ρε μοσχαροκριαρια δεν θα κανατε ετσι..... :jerking: :jerking: :jerking:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
:effemine: :gay: :effemine:

Πρεεεεεεεεεεεε πως θα πάμε στο πόλεμο με τέτοιους......  :think: :think: :think:
θα τους πληρώνω εισιτήριο για να με έχουν στη βροχή να περιμένω. τελικά ο χαρακτηρισμός πανιβλάκας είναι μάλλον κομπλιμέντο για εσένα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το πρόβλημά σου είναι το οτι επιβάτες της Aegean είναι και μαύροι;
Δεν γουστάρω την νεοταξική προπαγάνδα και η πουστοAegean την υποστηρίζει...
Έχει που έχει ποσα  στραβα κάνει και διαφήμιση με μαυρους σε εποχή που η Ευρώπη υποφέρει και έχει υπαρξιακό πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom