Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Mr Malaka μας 2018 τι κάνεις σήμερα 2 μήνες και 22 μέρες μετά την εκλογή σου?Προφανώς η Ryan εξυπηρετεί ΜΟΝΟ την Αρία Φυλή.
Mr Malaka μας 2018 τι κάνεις σήμερα 2 μήνες και 22 μέρες μετά την εκλογή σου?Προφανώς η Ryan εξυπηρετεί ΜΟΝΟ την Αρία Φυλή.
Δεν γουστάρω την νεοταξική προπαγάνδα και η πουστοAegean την υποστηρίζει...
Έχει που έχει ποσα στραβα κάνει και διαφήμιση με μαυρους σε εποχή που η Ευρώπη υποφέρει και έχει υπαρξιακό πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες!
Μωρή λουλού τη βροχή τη τρως όχι γιατί πληρώνεις εισιτήριο αλλά γιατί γλιτώνεις λεφτά και μάλιστα περισσότερα από ότι άλλοι περνούν οκτάωρο μεροκάματο υπό βροχή!θα τους πληρώνω εισιτήριο για να με έχουν στη βροχή να περιμένω. τελικά ο χαρακτηρισμός πανιβλάκας είναι μάλλον κομπλιμέντο για εσένα
Εσύ το τερματισες αφου ο ηγέτης σου βγαίνει παρόμοιες σελφι με μουσουλμάνους και τους προορίζει για μελλοντικούς συμπατριώτες σου...Ενταξει τυπε, δε γουσταρεις Aegean αλλα τωρα το τερματισες.
Μήπως έδωσες τους κωδικούς σου στον Νικολιό? Αυτός θα τα έγραφε αυτά!Τι σχεση εχει ο Αντετοκουμπο με τους μεταναστες και ολοι μαζι με τους ΛΑΘΡΟμεταναστες; Και ολα αυτα με την Aegean ;
Εσύ το τερματισες αφου ο ηγέτης σου βγαίνει παρόμοιες σελφι με μουσουλμάνους και τους προορίζει για μελλοντικούς συμπατριώτες σου...
Μπορούσε να βάλει μια παρέα φίλων , ποσά ωραία παιδιά έχει η Ελλάδα! Μαύρους όμως σου πλασάρει! Και μετά με βγάζεις και παράξενο...Ανοιξε τα μάτια σου και δες
Μήπως έδωσες τους κωδικούς σου στον Νικολιό? Αυτός θα τα έγραφε αυτά!
Mr Malaka μας 2018 τι κάνεις σήμερα 2 μήνες και 22 μέρες μετά την εκλογή σου?
Για εξήγησε μου πως συμβαίνει στα νήματα που εμφανίζεσαι να ...πλανάται η σκιά των δύο φιναλίστ του τελευταίου τελικού?Εγω δε σ εβρισα τυπε, το χοντρυνες τωρα.
Για εξήγησε μου πως συμβαίνει στα νήματα που εμφανίζεσαι να ...πλανάται η σκιά των δύο φιναλίστ του τελευταίου τελικού?
ποιόν ψήφισες τελικά στον τελικό?Μαλλον εχω το μαλακομαγνητη τυπε, συμβαινει σε πολλους.
ποιόν ψήφισες τελικά στον τελικό?
Για να ελαφρώσω λίγο τη δυσκολία που το είπες, την έριξα στον άλλο για να μην μείνει τόσο πίσω γιατί δεν του άξιζε!Ηταν δυσκολη επιλογη αλλα τελικα πηγα με τον τροπαιουχο!!!
Για να ελαφρώσω λίγο τη δυσκολία που το είπες, την έριξα στον άλλο για να μην μείνει τόσο πίσω γιατί δεν του άξιζε!
Διάβασα κάπου ότι σχεδιάζει μεγάλη ανανέωση του ήδη νεαρού στόλου της η aegean. Κάπου για 70 νέα αεροσκάφη. Καλά νέα αυτά αν ισχύουν γιατί είναι σημαντικό να είναι σύγχρονα και άνετα τα αεροπλάνα.
Eννοειται. Νοεμβρη.Come and go;??
Eννοειται. Νοεμβρη.