Νέα

Ryanair vs Aegean

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Καί μήν ξεχνάμε καί τόν Βασιλάκη, τόν έκμεταλευτή τών έργαζομένων τής AEGEAN.

Ρωτήστε τήν μεγάλη πλειοψηφία έκεί μέσα καί θά δείτε τόν φόβο στά μάτια τών έργαζομένων.

Ρωτήστε καί γιά όλους τούς ξένους πιλότους πού φέρνει κάθε χρόνο άντί νά προσλαμβάνει άνεργους Έλληνες πιλότους.

Ρωτήστε γιά τά έξοντωτικά προγράμματα πτήσεων.

Ρωτήστε γιά τήν μεγαλομέτοχο τής AEGEAN, Ντόρα Μητσοτάκη.

Ρωτήστε καί θά μάθετε γιά τίς μεσαιωνικές έργασιακές συνθήκες.

Λες εσύ τώρα, δε σημαίνει οτι είναι και έτσι.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Λες εσύ τώρα, δε σημαίνει οτι είναι και έτσι.

Ναί, δέν σημαίνει ότι είναι καί έτσι, έχεις δίκιο.

Έπειδή όμως είμαι καί κυβερνήτης καί είμαι στήν πολιτική άεροπορία κοντά 40 χρόννια, ίσως κάτι νά ξέρω ό κακομοίρης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Ναί, δέν σημαίνει ότι είναι καί έτσι, έχεις δίκιο.

Έπειδή όμως είμαι καί κυβερνήτης καί είμαι στήν πολιτική άεροπορία κοντά 40 χρόννια, ίσως κάτι νά ξέρω ό κακομοίρης.

Μπορεί, εγώ ΔΕΝ είμαι κυβερνήτης, αλλά αδελφικός φίλος που είναι γύρω στα 12 χρόνια στην Aegean είναι απόλυτα ευχαριστημένος σε κάθε επίπεδο και αν θα έκανε ένα βήμα παραπάνω θα ήταν αν αποφάσιζε να φύγει από τη χώρα για μια εταιρεία τύπου Κατάρ.

Αν και είμαστε εκτός θέματος.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Γιά μισθούς κυβερνητών πού ξέρω, ή AEGEAN πληρώνει γύρω στά 40,000 εύρώ τόν χρόνο καί ή RYANAIR γύρω στά 200,000 εύρώ τόν χρόνο.
μην είσαι αστείος. κόστος πιλότου 130.000 € ετησίως. Η εταιρεία πληρώνει και ασφάλειες και εφορία ε;
και στην ryanair ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ 65000. Για αυτό άλλωστε έφυγαν μαζικά οι πιλότοι το τελευταίο χρόνο και οδήγησε σε ντόμινο που ακύρωσε και πτήσεις.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ρε αφηστε τους μισθους.Συγκρινετε αεροσυνοδους λεμε.Συγκρινονται τα σαπακια της ryamair με τις γυναικες της aegean?

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Λες ότι η ντόρα είναι μεγαλομέτοχος της aegean.Πριν μπει στο χρηματιστήριο μετοχές είχαν βασιλάκης,λασκαρίδης,κωνσταντακόπουλος,δαυιδ και ιωαννου.
με τη συγχώνευση με την οα πηρε κάτι γύρω στο 20% η marfin.

Πότε έγινε μεγαλομέτοχος η ντόρα; οταν λες μεγαλομέτοχος τι ποσοστό εννοεις; γιατί ψάχνοντας δεν βρίσκω ούτε ένα άρθρο που να αναφέρει το ποσοστό μετοχών που έχει που είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνεται όταν έχεις πάνω από 5%

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
μην είσαι αστείος. κόστος πιλότου 130.000 € ετησίως. Η εταιρεία πληρώνει και ασφάλειες και εφορία ε;
και στην ryanair ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ 65000. Για αυτό άλλωστε έφυγαν μαζικά οι πιλότοι το τελευταίο χρόνο και οδήγησε σε ντόμινο που ακύρωσε και πτήσεις.

Ναί;

Γιά ρίξε έδώ μιά ματιά. 155,000 τόν χρόνο είναι ό βασικός μισθός γιά 80 ώρες πτήσεων τόν μήνα ΣΥΝ πολλά extras.

Τό φιλαράκι μου ό Hugh Callaghan βγάζει 215,000 μέ 11 χρόννια στήν έταιρεία.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Ρε τι μας νοιαζει ποσα παιρνουν.Δε δουλευουμε εμεις.Το θεμα ειναι που παιρνουμε το καλυτερο ματι.Κιαυτο γινεται σιγουρα στην aegean αν δουμε τις αεροσυνοδους τους

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Λες ότι η ντόρα είναι μεγαλομέτοχος της aegean.Πριν μπει στο χρηματιστήριο μετοχές είχαν βασιλάκης,λασκαρίδης,κωνσταντακόπουλος,δαυιδ και ιωαννου.
με τη συγχώνευση με την οα πηρε κάτι γύρω στο 20% η marfin.

Πότε έγινε μεγαλομέτοχος η ντόρα; οταν λες μεγαλομέτοχος τι ποσοστό εννοεις; γιατί ψάχνοντας δεν βρίσκω ούτε ένα άρθρο που να αναφέρει το ποσοστό μετοχών που έχει που είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνεται όταν έχεις πάνω από 5%

Ναί, ίσως νά μήν είναι μεγαλομέτοχος τώρα. Δέν παρακολουθώ πόσες μετοχές έχει ό καθένας γιατί δέν άλλάζει τίποτα στήν ζωή μου είτε ξέρω είτε όχι. Πάντως όταν ήμουν καπετάνιος έκεί ή κυρία Ντόρα έδενε καί έλυνε έκεί μέσα, είχε 12.5%.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ναί;

Γιά ρίξε έδώ μιά ματιά. 155,000 τόν χρόνο είναι ό βασικός μισθός γιά 80 ώρες πτήσεων τόν μήνα ΣΥΝ πολλά extras.

Τό φιλαράκι μου ό Hugh Callaghan βγάζει 215,000 μέ 11 χρόννια στήν έταιρεία.

το link που ανέβασες μιλαει για 155.000 ΜΕΙΚΤΑ για ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. για τις άλλες είναι 120000.ΛΙΓΟΤΕΡΑ από οσα παίρνουν της aegean.Και αυτά ΑΝ κάνουν τις 80 ωρες το μηνα.

Και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη μπούρδα που ανέβασες στην αρχή που σύγκρινες ΚΑΘΑΡΕΣ αποδοχές και έλεγες ότι παίρνουν 215000 καθαρά ε;

οσο για το φιλαράκι σου το μικυ μαους μπορεί να λες ότι παίρνει και 2μυρια καθαρά για 2 ωρες αλλά η επίσημη εταιρεία λεει αλλα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Ναί, ίσως νά μήν είναι μεγαλομέτοχος τώρα. Δέν παρακολουθώ πόσες μετοχές έχει ό καθένας γιατί δέν άλλάζει τίποτα στήν ζωή μου είτε ξέρω είτε όχι. Πάντως όταν ήμουν καπετάνιος έκεί ή κυρία Ντόρα έδενε καί έλυνε έκεί μέσα, είχε 12.5%.
μπουρδολογίες συνεχίζονται. τι σημαίνει όταν ήσουν.χρονολογιες δεν ξέρεις καν; παραμύθια ε;

και αν δεν αλλαζει τιποτα στη ζωή σου γιατί το ανέφερες; για να πεις κάτι που δεν ξέρεις αν ισχύει κάτι ακόμα;

πετάχτηκες να πετάξεις τη χολή σου για την aegean. Ειπες κάποιες βλακείες που τελικά αποδεικνύονται ψέματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
μπουρδολογίες συνεχίζονται. τι σημαίνει όταν ήσουν.χρονολογιες δεν ξέρεις καν; παραμύθια ε;

Τυπε με κλονισες, πηγα να φαω τον παπα οτι ειναι κυβερνητης 40 χρονια.

Αν και μου κανει εντυπωση πως γινεται μια λοου κοστ εταιρεια μπορει να δινει 70% παραπανω απο μια δυναμικα αναπτυσσομενη.

Παντως ο κολλητος μου, χωρις να τον εχω ρωτησει βεβαια ποτε ποσα παιρνει, φαινεται απολυτα ικανοποιημενος, μιλαει με τα καλυτερα για τον Βασιλακη και αν το αποφασισει να ξενιτευτει θα ειναι μονο για πολλα χρηματα σε κορυφαια διεθνη εταιρεια.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
το link που ανέβασες μιλαει για 155.000 ΜΕΙΚΤΑ για ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. για τις άλλες είναι 120000.ΛΙΓΟΤΕΡΑ από οσα παίρνουν της aegean.Και αυτά ΑΝ κάνουν τις 80 ωρες το μηνα.

Και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη μπούρδα που ανέβασες στην αρχή που σύγκρινες ΚΑΘΑΡΕΣ αποδοχές και έλεγες ότι παίρνουν 215000 καθαρά ε;

οσο για το φιλαράκι σου το μικυ μαους μπορεί να λες ότι παίρνει και 2μυρια καθαρά για 2 ωρες αλλά η επίσημη εταιρεία λεει αλλα.

Όχι 80, άλλά 100+ ώρες τόν μήνα πετάνε στήν Ryanair.

Νά διαβάσεις αύτό πού σού έστειλα ΜΕΧΡΙ τέλους, μέχρι κάτω καί θά βγάλεις συμπέρασμα. Ίσως...

Όσο γιά τόν δικό μου, είναι TRI/TRE στήν έταιρεία καί βγάζει πολύ περισσότερα, άλλά τί κάθομαι καί λέω τώρα.

Άν ήσουν άτομο τού χώρου μας θά τά ήξερες όλα αύτά καί δέν θά έχανα τήν ώρα μου τώρα.

Καληνύκτα...

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16

και αν δεν αλλαζει τιποτα στη ζωή σου γιατί το ανέφερες; για να πεις κάτι που δεν ξέρεις αν ισχύει κάτι ακόμα;

πετάχτηκες να πετάξεις τη χολή σου για την aegean. Ειπες κάποιες βλακείες που τελικά αποδεικνύονται ψέματα

Άϊντε, καληνύκτα καί μήν ξεχάσεις τά χάπια σου...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δηλαδή κατάφερες να βρεις ένα πρόβλημα 12 χρόνια πίσω; και τι σημαίνει αυτό ακριβώς;
Δηλαδή Τώρα θέλεις να με βάλεις να γράψω ένα σεντόνι για την πουστιά που μου έκανε η Aegean το 14 και είναι παρόμοια με αυτή που περιγράφεται το 2006?
Μια ζωή αμετανόητοι μαλάκες παραμένουν στην Agean!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε αφηστε τους μισθους.Συγκρινετε αεροσυνοδους λεμε.Συγκρινονται τα σαπακια της ryamair με τις γυναικες της aegean?
Η αλαζονεία των αεροσυνοδών της Aegean είναι επική!  Όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο σπάζομαι τελείως με το υφάκι τους και με το τρόπο που συμπεριφέρονται και όσο μπορώ τις τρέχω και απαιτώ ότι μπορώ! Επίσης πρέπει να τις κοιτάς αυστηρά και ψαρωτικά για να μην σου πάρουν τον αέρα! Είναι πολύ περίπλοκη και αρνητική η αύρα των Ελλεινίδων της Aegean!
Στη Rayanair είναι όαση το αυθόρμητο service και το χαμόγελο του προσωπικού! Σε αντιμετωπίζουν σαν πραγματικό πελάτη!
Πολλές φορές κάνω και πλακίτσα μαζί τους! Επίσης αγοράζω πάντα καφέδες σάντουιτς και μπύρες πληρώνοντας ευχαρίστως καθώς και λαχεία!
Περιμένω να βγάλουν καπελάκι για να το φοράω στις πτήσεις με Aegean!

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Άν ήσουν άτομο τού χώρου μας θά τά ήξερες όλα αύτά καί δέν θά έχανα τήν ώρα μου τώρα.

δεν διευκρίνισες ποιού χώρου.του χώρου της φαντασίας σου σίγουρα δεν είμαι.
ακου εκει μεγαλομέτοχος της aegean η ντορα. βέβαια τη χρονιά δεν την είπες ακόμα γιατί ξέρεις ότι είπες ψέματα

Όσο γιά τόν δικό μου, είναι TRI/TRE στήν έταιρεία καί βγάζει πολύ περισσότερα, άλλά τί κάθομαι καί λέω τώρα.
και εμένα ο δικός μου που τον γνωρίζω 50 χρόνια και είναι καπετάνιος στην aegean και πετάει το γραφείο του παίρνει 2000 το πτητικό λεπτό καθαρά και άσε τι λέει ο βασιλάκης και αηδίες.
τι να διαβάσω ρε παραμυθα. το λέει καθαρά

Capt top Top old RYR contract: 8000€/month NET, Brookfield (no more available) mostly McGinley contracts = €165 per block hour, average around 750-800hrs pa. tax see base.

capt top=κορυφαία θέση. 165 * 800 =132000. και ο φίλος σου παίρνει και επίδομα επειδή είναι φίλος σου και επειδή το όνομά του έχει 4 γράμματα και και και
Και φυσικά το νεράκι που πίνει όταν πετάει το πληρώνει ε; είναι τόσο κουβαρντάς η ryanair που του δίνει 215000 καθαρά το χρόνο αλλά του χρεώνει το μπουκαλάκι το νερό ε; γιατί βλέπεις δεν μπορούσε να του δίνει 210000 και να έχει καφέ και νερό On board δωρεάν. Ασε μας ρε παραμυθά.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom