ισως αλλα πληρωνει καλύτερα από τη ryanair ε;
Γιά μισθούς κυβερνητών πού ξέρω, ή AEGEAN πληρώνει γύρω στά 40,000 εύρώ τόν χρόνο καί ή RYANAIR γύρω στά 200,000 εύρώ τόν χρόνο.
ισως αλλα πληρωνει καλύτερα από τη ryanair ε;
Καί μήν ξεχνάμε καί τόν Βασιλάκη, τόν έκμεταλευτή τών έργαζομένων τής AEGEAN.
Ρωτήστε τήν μεγάλη πλειοψηφία έκεί μέσα καί θά δείτε τόν φόβο στά μάτια τών έργαζομένων.
Ρωτήστε καί γιά όλους τούς ξένους πιλότους πού φέρνει κάθε χρόνο άντί νά προσλαμβάνει άνεργους Έλληνες πιλότους.
Ρωτήστε γιά τά έξοντωτικά προγράμματα πτήσεων.
Ρωτήστε γιά τήν μεγαλομέτοχο τής AEGEAN, Ντόρα Μητσοτάκη.
Ρωτήστε καί θά μάθετε γιά τίς μεσαιωνικές έργασιακές συνθήκες.
Λες εσύ τώρα, δε σημαίνει οτι είναι και έτσι.
Ναί, δέν σημαίνει ότι είναι καί έτσι, έχεις δίκιο.
Έπειδή όμως είμαι καί κυβερνήτης καί είμαι στήν πολιτική άεροπορία κοντά 40 χρόννια, ίσως κάτι νά ξέρω ό κακομοίρης.
μην είσαι αστείος. κόστος πιλότου 130.000 € ετησίως. Η εταιρεία πληρώνει και ασφάλειες και εφορία ε;Γιά μισθούς κυβερνητών πού ξέρω, ή AEGEAN πληρώνει γύρω στά 40,000 εύρώ τόν χρόνο καί ή RYANAIR γύρω στά 200,000 εύρώ τόν χρόνο.
Λες ότι η ντόρα είναι μεγαλομέτοχος της aegean.Πριν μπει στο χρηματιστήριο μετοχές είχαν βασιλάκης,λασκαρίδης,κωνσταντακόπουλος,δαυιδ και ιωαννου.Έπειδή όμως είμαι καί κυβερνήτης καί είμαι στήν πολιτική άεροπορία κοντά 40 χρόννια, ίσως κάτι νά ξέρω ό κακομοίρης.
μην είσαι αστείος. κόστος πιλότου 130.000 € ετησίως. Η εταιρεία πληρώνει και ασφάλειες και εφορία ε;
και στην ryanair ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ 65000. Για αυτό άλλωστε έφυγαν μαζικά οι πιλότοι το τελευταίο χρόνο και οδήγησε σε ντόμινο που ακύρωσε και πτήσεις.
Λες ότι η ντόρα είναι μεγαλομέτοχος της aegean.Πριν μπει στο χρηματιστήριο μετοχές είχαν βασιλάκης,λασκαρίδης,κωνσταντακόπουλος,δαυιδ και ιωαννου.
με τη συγχώνευση με την οα πηρε κάτι γύρω στο 20% η marfin.
Πότε έγινε μεγαλομέτοχος η ντόρα; οταν λες μεγαλομέτοχος τι ποσοστό εννοεις; γιατί ψάχνοντας δεν βρίσκω ούτε ένα άρθρο που να αναφέρει το ποσοστό μετοχών που έχει που είναι υποχρεωτικό να ανακοινώνεται όταν έχεις πάνω από 5%
Ρε αφηστε τους μισθους.Συγκρινετε αεροσυνοδους λεμε.Συγκρινονται τα σαπακια της ryamair με τις γυναικες της aegean?
το link που ανέβασες μιλαει για 155.000 ΜΕΙΚΤΑ για ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. για τις άλλες είναι 120000.ΛΙΓΟΤΕΡΑ από οσα παίρνουν της aegean.Και αυτά ΑΝ κάνουν τις 80 ωρες το μηνα.Ναί;
Γιά ρίξε έδώ μιά ματιά. 155,000 τόν χρόνο είναι ό βασικός μισθός γιά 80 ώρες πτήσεων τόν μήνα ΣΥΝ πολλά extras.
Τό φιλαράκι μου ό Hugh Callaghan βγάζει 215,000 μέ 11 χρόννια στήν έταιρεία.
μπουρδολογίες συνεχίζονται. τι σημαίνει όταν ήσουν.χρονολογιες δεν ξέρεις καν; παραμύθια ε;Ναί, ίσως νά μήν είναι μεγαλομέτοχος τώρα. Δέν παρακολουθώ πόσες μετοχές έχει ό καθένας γιατί δέν άλλάζει τίποτα στήν ζωή μου είτε ξέρω είτε όχι. Πάντως όταν ήμουν καπετάνιος έκεί ή κυρία Ντόρα έδενε καί έλυνε έκεί μέσα, είχε 12.5%.
μπουρδολογίες συνεχίζονται. τι σημαίνει όταν ήσουν.χρονολογιες δεν ξέρεις καν; παραμύθια ε;
το link που ανέβασες μιλαει για 155.000 ΜΕΙΚΤΑ για ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. για τις άλλες είναι 120000.ΛΙΓΟΤΕΡΑ από οσα παίρνουν της aegean.Και αυτά ΑΝ κάνουν τις 80 ωρες το μηνα.
Και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη μπούρδα που ανέβασες στην αρχή που σύγκρινες ΚΑΘΑΡΕΣ αποδοχές και έλεγες ότι παίρνουν 215000 καθαρά ε;
οσο για το φιλαράκι σου το μικυ μαους μπορεί να λες ότι παίρνει και 2μυρια καθαρά για 2 ωρες αλλά η επίσημη εταιρεία λεει αλλα.
μπουρδολογίες συνεχίζονται. τι σημαίνει όταν ήσουν.χρονολογιες δεν ξέρεις καν; παραμύθια ε;
και αν δεν αλλαζει τιποτα στη ζωή σου γιατί το ανέφερες; για να πεις κάτι που δεν ξέρεις αν ισχύει κάτι ακόμα;
πετάχτηκες να πετάξεις τη χολή σου για την aegean. Ειπες κάποιες βλακείες που τελικά αποδεικνύονται ψέματα
Δηλαδή Τώρα θέλεις να με βάλεις να γράψω ένα σεντόνι για την πουστιά που μου έκανε η Aegean το 14 και είναι παρόμοια με αυτή που περιγράφεται το 2006?δηλαδή κατάφερες να βρεις ένα πρόβλημα 12 χρόνια πίσω; και τι σημαίνει αυτό ακριβώς;
Η αλαζονεία των αεροσυνοδών της Aegean είναι επική! Όποτε μπαίνω σε αεροπλάνο σπάζομαι τελείως με το υφάκι τους και με το τρόπο που συμπεριφέρονται και όσο μπορώ τις τρέχω και απαιτώ ότι μπορώ! Επίσης πρέπει να τις κοιτάς αυστηρά και ψαρωτικά για να μην σου πάρουν τον αέρα! Είναι πολύ περίπλοκη και αρνητική η αύρα των Ελλεινίδων της Aegean!Ρε αφηστε τους μισθους.Συγκρινετε αεροσυνοδους λεμε.Συγκρινονται τα σαπακια της ryamair με τις γυναικες της aegean?
Άν ήσουν άτομο τού χώρου μας θά τά ήξερες όλα αύτά καί δέν θά έχανα τήν ώρα μου τώρα.
και εμένα ο δικός μου που τον γνωρίζω 50 χρόνια και είναι καπετάνιος στην aegean και πετάει το γραφείο του παίρνει 2000 το πτητικό λεπτό καθαρά και άσε τι λέει ο βασιλάκης και αηδίες.Όσο γιά τόν δικό μου, είναι TRI/TRE στήν έταιρεία καί βγάζει πολύ περισσότερα, άλλά τί κάθομαι καί λέω τώρα.