Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Σφουγγάρισμα δέχεται ;
Δηλαδη εγω που πηγα μπερδεψε τα ραντεβου και την εκανα ημουν ο τυχερος ;Κοντά στον 15 Αύγουστο πέρασα μια.. Το μαγαζί κοτέτσι κανονικό.. Κλασσικά τα παιδιά της.. Τρώγανε, κάποια φάση πείραζε ο μικρός το κινητό της.. του ρίξε και ενα φουσκο κλάμα ο μικρός. Καλο μασάζ σχετικά, αν και τημ επόμενη μέρα ποναγα λίγο.. Πράγμα που δεν μου έχει ξανατυχει.. Έριξε η τύπισσα τουλάχιστον 3 κλανιδια την ωρα του μασάζ.. Ο μικρος οταν τελείωσε το μασάζ ερχόταν μέσα κ δεν μπορούσα να ντυθώ.. Κερασάκι στην τούρτα παω να την πληρώσω 25 κ μου λέει είναι 35?? Επίλογος δεν ξαναπήγαινα ουτε με 10 ευρω και φραπέ.. Μακριά ψάχνει για μαλακες, επαγγελματισμος μηδεν, καθαριότητα μηδεν δηλαδή μαύρο
έκλαψα με τα κλανιδια που έριξε η τύπισσα.Κοντά στον 15 Αύγουστο πέρασα μια.. Το μαγαζί κοτέτσι κανονικό.. Κλασσικά τα παιδιά της.. Τρώγανε, κάποια φάση πείραζε ο μικρός το κινητό της.. του ρίξε και ενα φουσκο κλάμα ο μικρός. Καλο μασάζ σχετικά, αν και τημ επόμενη μέρα ποναγα λίγο.. Πράγμα που δεν μου έχει ξανατυχει.. Έριξε η τύπισσα τουλάχιστον 3 κλανιδια την ωρα του μασάζ.. Ο μικρος οταν τελείωσε το μασάζ ερχόταν μέσα κ δεν μπορούσα να ντυθώ.. Κερασάκι στην τούρτα παω να την πληρώσω 25 κ μου λέει είναι 35?? Επίλογος δεν ξαναπήγαινα ουτε με 10 ευρω και φραπέ.. Μακριά ψάχνει για μαλακες, επαγγελματισμος μηδεν, καθαριότητα μηδεν δηλαδή μαύρο
τα κλανιδια ειναι το λιγότερο... το δράμα είναι που διακόπτει το μασαζ στη μεση για να πάει να χέσει....έκλαψα με τα κλανιδια που έριξε η τύπισσα.
η Άθηνα έχει 5 εκατομμυρια πληθυσμό πάντα θα έχει η τύπισσα και ας είναι αίσχος οπως τα περιγράφουν η πλειοψηφια των μελων εδω μεσα.απο'τι καταλαβα ομως κοσμος ακομα πηγαινει
Δεν μπορώ να καταλάβω πως πάει κόσμος εκεί μέσα , όταν αυτό που αναζητάμε στα μασσαζ είναι απαραίτητα ένας ήσυχος χώρος που να ακούγονται μόνο κάτι ηχοι από ρυάκια και τιτιβισματα πουλιών και φλαουτα ωστε να ακούς μόνο τον ήχο του μασσαζ που σου κάνει η λαδοκορη , ενώ εκεί παίζει θόρυβος πιτσιρίκια που μπαίνοβγαινουν στο χώρο, φωνάζουν παίζουν εκεί γύρω , πραγματικά δεν μπορώ να βρω το λόγο γιατί να πάει κάποιος εκεί ..... μάλλον για την περιέργεια πιο πολύ και την καλτιλα λογικά , και μπας κ τον κερασει τσιμπο η Κινέζα στα πλαίσια της χαλάρωσης
Φήμες λένε οτι με δική της πρωτοβουλία κανει κ ΑΚΑ συνουσία, άλλοι παρότι είναι κ αυτό θέμα υγιεινής δε νομίζω να σας χαλαγε....Κάτι που ξέχασα να αναφέρω και είναι σημαντικό είναι το θέμα της υγιεινής. Οι πετσέτες που χρησιμοποιεί είναι μεταχειρισμένες και βρώμικες για να μη πω τα ίδια και για τα κρεβάτια . Υπάρχει κίνδυνος κάποιος να κολλήσει κάποια δερματική πάθηση το λιγότερο οπότε και το καλό μασάζ που κάνει ακυρώνεται . Ακόμη, αν είσαι άτυχος και σου κάνει μασάζ στο κάτω κρεβάτι , βλέπουν τον κώλο σου οι διερχόμενοι (συναγωνιστές, κανονικοί πελάτες , φίλοι , γνωστοί, παιδιά κτλπ. ), που ανεβοκατεβαίνουν στο πατάρι !
Και εμένα μου έστειλε μήνυμα να ξαναπάω και εγώ πονηρά και για να αποφύγω τα παραπάνω, της πρότεινα συνάντηση έξω με πρόφαση ότι έχω κτυπήσει. Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι. Ούτε καν ρώτησε τι έχω,. αν είμαι καλά κτλπ.
μεχρι και μασαζ με κλανιες εχετε εκει στη αθηνα διαβαζω το νημα και εχω σκασει στα γελια, περα απο τη πλακα ομως ειναι τραγικο τα παιδια της να εκτιθονται σε κατι τετοιοο ενας ρουφηξε τρια κλανιδια την ωρα του μασαζ,κ στον αλλο σταματησε το μασαζ για να παει να χεσει
και εχει 12 σελιδες με σχολια,αντι να εχει σβηστει απο το ιντερνετ,οχι απλα απ'το φορουμ
Νομίζω το τοπικ αυτό είναι η ζωντανή απόδειξη πως εάν εμφανιστεί μια ασιατισσα, η οποία να βλέπεται, να κάνει καλό μασάζ και να παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες, θα χεστει στο ταληρο!ο ενας ρουφηξε τρια κλανιδια την ωρα του μασαζ,κ στον αλλο σταματησε το μασαζ για να παει να χεσει
και εχει 12 σελιδες με σχολια,αντι να εχει σβηστει απο το ιντερνετ,οχι απλα απ'το φορουμ
Εγω πιστεύω ότι ένας τυχερός θα το φάει το χεσιμο στη μαπαΗ συγκεκριμένη και βλέπεται, και καλό μασαζ κάνει. Αν έδινε περισσότερη προσοχή στο περιβάλλον το οποίο είναι χάλια και στη συνέπεια των υπηρεσιών της, πραγματικά θα χεζόταν στο τάληρο. Προς το παρόν, χέζεται μόνο στην κυριολεξία.