Νέα

Rozita Φιλιππινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Ευτυχώς τα παιδιά ήταν σχολείο.

Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!
Πέρα από την πλάκα που έκανα, η αλήθεια είναι αυτή
Υγειονομική βόμβα το μαγαζί, βρομιά, περιβάλλον αντιαισθητικό και λόγω μυρωδιών φαγιτίλας.
Μόνο το μασαζ είναι εξαιρετικό, αλλά διακόπτεται κι αυτό για διάφορους λόγους. Το μαγαζί είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, μπαίνουν και τα φιλαράκια των παιδιών κάτι μαυράκια για παιχνίδι. Πόσο καλτ να αντέξεις;;;

• Like
Αντιδράσεις: makmak

jack reacher

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
45
Πόντοι
0
Υγειονομική βόμβα το μαγαζί, βρομιά, περιβάλλον αντιαισθητικό και λόγω μυρωδιών φαγιτίλας.
Μόνο το μασαζ είναι εξαιρετικό, αλλά διακόπτεται κι αυτό για διάφορους λόγους. Το μαγαζί είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, μπαίνουν και τα φιλαράκια των παιδιών κάτι μαυράκια για παιχνίδι. Πόσο καλτ να αντέξεις;;;
oxi προσωπικα δεν αντεχω αλλο.
1)πιαδακια που παιζουν
2)διακοπη μασαζ οποτε της καπνισει για διαφορους λογους

3)ανοιχτη πορτα μαγαζιου που μπορει ανα πασα στιγμη να μπουν διαφοροι ακομα και για ληστεια(επικυνδυνη περιοχη)

4)μποχα που ειναι ενα συνολο μυρωδιων απο φαγιτιλα,κλανιλα και οτι αλλο

5)πατωμα που κανουν παρτυ καθε λογης ζωηφια πολης απο μικρα κατσαριδακια και οτι αλλο

διακαιωματικα παιρνει το πρωταθλημα του ποιο καλτ χωρου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
875
Πόντοι
96

Το είχα γράψει παλιά σαν προειδοποίηση:

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω και είναι σημαντικό είναι το θέμα της υγιεινής. Οι πετσέτες που χρησιμοποιεί είναι μεταχειρισμένες και βρώμικες για να μη πω τα ίδια και για τα κρεβάτια . Υπάρχει κίνδυνος κάποιος να κολλήσει κάποια δερματική πάθηση το λιγότερο οπότε και το καλό μασάζ που κάνει ακυρώνεται . Ακόμη, αν είσαι άτυχος και σου κάνει μασάζ στο κάτω κρεβάτι , βλέπουν τον κώλο σου οι διερχόμενοι (συναγωνιστές, κανονικοί πελάτες , φίλοι , γνωστοί, παιδιά κτλπ. ), που ανεβοκατεβαίνουν στο πατάρι !
Και εμένα μου έστειλε μήνυμα να ξαναπάω και εγώ πονηρά και για να αποφύγω τα παραπάνω, της πρότεινα συνάντηση έξω με πρόφαση ότι έχω κτυπήσει. Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι. Ούτε καν ρώτησε τι έχω,. αν είμαι καλά κτλπ. :shockedeyes:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
875
Πόντοι
96
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Ευτυχώς τα παιδιά ήταν σχολείο.

Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!

Δηλαδή μόλις τραβήξει μαλακία πετάει τα γάντια κάτω και τα αφήνει με τα σπερματικά υγρά; Καλλιέργεια μικροβίων για βιολογικό πόλεμο! 'Ασε που μπορεί να γλιστρήσεις.:zombie:
Πέρα όμως από αυτό απορώ με την αναισθησία αυτών που πάνε και ξέρουν ότι τα ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ!:angry:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Πραγματικά είναι αποκρουστικό το θέαμα των ναυαγίων που ακόμη βλέπουν σαν «καλτ» και “must για την εμπειρία” να μη τους νοιάζει τίποτα, ούτε οι συνθήκες υγειηνης, ούτε ότι θα τους δουλέψει και θα τους φάει τα λεφτά, ούτε καν ότι θα συμμετάσχουν σε ποινικά κολάσιμη πράξη έκθεσης ανηλίκων, πόσο ξεφτίλες έχουν καταντήσει κάποιοι , πόσο χώμα έχει πιάσει η ηθική των αντρών;

Ξέρετε κάτι, και δε κάνω καθόλου πλάκα, η πυροβολημένη θρησκόληπτη βρομιάρα έχει αρχίσει να ανεβάζει στα σοσιαλ της βιντεάκια που λένε ότι ο αυνανισμός είναι μέγιστη αμαρτία και καλύτερα να κόψεις το χέρι σου που πάει να ακουμπήσει το πουτσο σου , καλύτερα να βγάλεις το μάτι σου που κοιτά λάγνα μια γυναίκα παρά να αμαρτησεις.

Πραγματικά θα ρίξω πολύ γέλιο με όσους το σκέφτονται ακόμα, ν πάτε και να σας βγάλει κάνα κουζινομάχαιρο να σας κόψει το πουλί από τη ρίζα για να νοιωσετε στο φουλ την καλτιλα. Ούτως ή άλλως δεν σας αξίζει να λέγεστε άντρες, τσάμπα το κουβαλάτε.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.598
Πόντοι
206
oxi προσωπικα δεν αντεχω αλλο.

4)μποχα που ειναι ενα συνολο μυρωδιων απο φαγιτιλα,κλανιλα και οτι αλλο

Ώστε περδετε η κυρά Ροζίτα μας. Κλανιά από φιλιππινέζικο κωλο σε ελληνικό ρουθούνι. Τι άλλο θα ζησωμε ωιμε

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.045
Πόντοι
19.505
Εν τω μεταξύ τρόλλαρα λίγο το προφίλ της γιατί είχε ανεβάσει ένα βίντεο που ευχαριστούσε το Θεό για το καινούργιο της I phone. Της έγραψα ότι αυτό είναι βλασφημία, ότι ο Θεός δεν ασχολείται με κινητά και ότι τα κινητά είναι πράγματα του διαβόλου. Με μπλόκαρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom