You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Rozita Φιλιππινέζα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 286
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.119
- Πόντοι
- 19.505
Θα με αναγκάσετε να ξαναπάωΕίχαμε κανένα νέο από την κορασίδα, έτσι να γελάσουμε καθόλου; Μήπως κατάφερε με κάποιον άλλον ευφάνταστο τρόπο να ξεπεράσει τις θρησκευτικές αναστολές της;
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 308
- Πόντοι
- 20
Αν δεν πεινάσει δεν θα γυρίσει στις εργοστασιακες ρυθμίσειςΘα με αναγκάσετε να ξαναπάω
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.612
- Πόντοι
- 206
Μυστε γραφτε την στα παπάρια σας. Ουστ οξω
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.119
- Πόντοι
- 19.505
Μα αυτά θέλουμε να βιώσουμε, γι αυτά ζούμεΜην ασχοληστε τυπαρες...εδω εγραψε κάποιος οτι του έκανε μαλαξη με γάντι? Για να μην αμαρτήσει φανταζομαι... Μπορεί και με λαδόκολλα στο τέλος... ποιος ξέρει τι ακόμα θα σκαρφιστεί η τύπισσα... Μακριά!!
jack reacher
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Ευτυχώς τα παιδιά ήταν σχολείο.
Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.586
- Πόντοι
- 446
Να γράψουν παρακαλώ οι συναγωνιστές ποτέ έλαβαν τον τελευταίο φραπέ από τη Ροζιτα. Εγω τον έλαβα περί τον Μάρτιο 24, έκτοτε 3 φορές που πήγα πήρα τα παπάρια μου στο χέρι.
jack reacher
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Kανει και τωρα αλλα με γαντια!!!!!!!!!!!!Να γράψουν παρακαλώ οι συναγωνιστές ποτέ έλαβαν τον τελευταίο φραπέ από τη Ροζιτα. Εγω τον έλαβα περί τον Μάρτιο 24, έκτοτε 3 φορές που πήγα πήρα τα παπάρια μου στο χέρι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το πιο βρωμικο μπουρδελο ειιναι καθαροτερο!!!!!!!!!!!!!Υγειονομική βόμβα μαλάκες. Παίζει η βρωμιά να ανταγωνίζεται στα ίσα το πιο βρώμικο μπουρδέλο. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται με αυτά που διαβάζω.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.586
- Πόντοι
- 446
Με γάντια? αρα δεν θα ελεγε οχι και σε πιπα με καπότα θεωρω. Μαλλον ετσι τη συμβουλευσε ο πνευματικός της οταν πηγε για εξομολογηση των αμαρτιών της η αμαρτωλή πόρνη του ελεους.Kανει και τωρα αλλα με γαντια!!!!!!!!!!!!
το πιο βρωμικο μπουρδελο ειιναι καθαροτερο!!!!!!!!!!!!!
* και σε γαμήσι με καπότα ουτε εκει θα πρεπει να πει όχι. Μονο σε γαμήσι χωρίς καπότα υπάρχει πρόβλημα με βαση το σκεπτικό της.
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 286
- Πόντοι
- 20
Είσαι μαζοχα αδελφε.. Η τύπισσα ειναι για τα μπαζα..Μα αυτά θέλουμε να βιώσουμε, γι αυτά ζούμε
Μια καλή να έρθει ρε γαμωτο και υποτυπωδώς σοβαρή να είναι, θα το μαζέψει όλο το χαρτί!Οι επιλογές στην Αθηνα ειναι τραγικες απο Ασιάτισσες... Με βλέπω για Πατάγια τον Φλεβάρη..
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.612
- Πόντοι
- 206
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!
Ώπα, δουλειές με φούντες η Ροζίτα. Από μακαρόνι πήγαμε σε ρύζι. Άντε και σε γίγαντες, και αν βάλεις και καρότο κάνεις πιο μεγάλο κροτο
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 16
- Like
- 4.945
- Πόντοι
- 1.446
Λοιπόν η κύρια για να ξεπεράσει τις αναστολές με την θρησκεία βρήκε τρόπο..... να σου τον παίζει με γαντια, μιλάμε για περίπτωση.
Η επόμενη πίστα θα είναι να βάλει ...
ψαρο-τουφεκοστολη ...
μασκα ...
βατραχοπεδιλα ...
και να σου κάνει Νουρου ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 60