Νέα

Rozita Φιλιππινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.698
Πόντοι
1.336
Είχαμε κανένα νέο από την κορασίδα, έτσι να γελάσουμε καθόλου; Μήπως κατάφερε με κάποιον άλλον ευφάνταστο τρόπο να ξεπεράσει τις θρησκευτικές αναστολές της;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.999
Πόντοι
19.505
Είχαμε κανένα νέο από την κορασίδα, έτσι να γελάσουμε καθόλου; Μήπως κατάφερε με κάποιον άλλον ευφάνταστο τρόπο να ξεπεράσει τις θρησκευτικές αναστολές της;
Θα με αναγκάσετε να ξαναπάω

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
20
Μην ασχοληστε τυπαρες...εδω εγραψε κάποιος οτι του έκανε μαλαξη με γάντι? Για να μην αμαρτήσει φανταζομαι... Μπορεί και με λαδόκολλα στο τέλος... ποιος ξέρει τι ακόμα θα σκαρφιστεί η τύπισσα... Μακριά!!

Jimmy.D

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2023
Like
45
Πόντοι
0
Νιώθω ότι αυτό το thread πρέπει να μπει στο hall of fame της καλτιλας.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.999
Πόντοι
19.505
Μην ασχοληστε τυπαρες...εδω εγραψε κάποιος οτι του έκανε μαλαξη με γάντι? Για να μην αμαρτήσει φανταζομαι... Μπορεί και με λαδόκολλα στο τέλος... ποιος ξέρει τι ακόμα θα σκαρφιστεί η τύπισσα... Μακριά!!
Μα αυτά θέλουμε να βιώσουμε, γι αυτά ζούμε

jack reacher

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
33
Πόντοι
0
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Ευτυχώς τα παιδιά ήταν σχολείο.

Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
289
Πόντοι
21
Την τελευταία φορά που πήγα -με ραντεβού- την είδα να βγαίνει από το μπάνιο με μπουρνούζι και βρεγμένα μαλλιά, έχοντας προφανώς κάνει μόλις μπάνιο.
Μπαίνω στο WC για κατούρημα και βλέπω ότι δεν υπάρχει ντους.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Υγειονομική βόμβα μαλάκες. Παίζει η βρωμιά να ανταγωνίζεται στα ίσα το πιο βρώμικο μπουρδέλο. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται με αυτά που διαβάζω.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.483
Πόντοι
446
Να γράψουν παρακαλώ οι συναγωνιστές ποτέ έλαβαν τον τελευταίο φραπέ από τη Ροζιτα. Εγω τον έλαβα περί τον Μάρτιο 24, έκτοτε 3 φορές που πήγα πήρα τα παπάρια μου στο χέρι.

jack reacher

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
33
Πόντοι
0
Να γράψουν παρακαλώ οι συναγωνιστές ποτέ έλαβαν τον τελευταίο φραπέ από τη Ροζιτα. Εγω τον έλαβα περί τον Μάρτιο 24, έκτοτε 3 φορές που πήγα πήρα τα παπάρια μου στο χέρι.
Kανει και τωρα αλλα με γαντια!!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υγειονομική βόμβα μαλάκες. Παίζει η βρωμιά να ανταγωνίζεται στα ίσα το πιο βρώμικο μπουρδέλο. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται με αυτά που διαβάζω.
το πιο βρωμικο μπουρδελο ειιναι καθαροτερο!!!!!!!!!!!!!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.483
Πόντοι
446
Kανει και τωρα αλλα με γαντια!!!!!!!!!!!!

το πιο βρωμικο μπουρδελο ειιναι καθαροτερο!!!!!!!!!!!!!
Με γάντια? αρα δεν θα ελεγε οχι και σε πιπα με καπότα θεωρω. Μαλλον ετσι τη συμβουλευσε ο πνευματικός της οταν πηγε για εξομολογηση των αμαρτιών της η αμαρτωλή πόρνη του ελεους.

* και σε γαμήσι με καπότα ουτε εκει θα πρεπει να πει όχι. Μονο σε γαμήσι χωρίς καπότα υπάρχει πρόβλημα με βαση το σκεπτικό της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom