Νέα

Rozita Φιλιππινέζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.836
Πόντοι
1.336
Είχαμε κανένα νέο από την κορασίδα, έτσι να γελάσουμε καθόλου; Μήπως κατάφερε με κάποιον άλλον ευφάνταστο τρόπο να ξεπεράσει τις θρησκευτικές αναστολές της;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Είχαμε κανένα νέο από την κορασίδα, έτσι να γελάσουμε καθόλου; Μήπως κατάφερε με κάποιον άλλον ευφάνταστο τρόπο να ξεπεράσει τις θρησκευτικές αναστολές της;
Θα με αναγκάσετε να ξαναπάω

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.612
Πόντοι
206
Μυστε γραφτε την στα παπάρια σας. Ουστ οξω

• Χαχα
Αντιδράσεις: BATMAN

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
286
Πόντοι
20
Μην ασχοληστε τυπαρες...εδω εγραψε κάποιος οτι του έκανε μαλαξη με γάντι? Για να μην αμαρτήσει φανταζομαι... Μπορεί και με λαδόκολλα στο τέλος... ποιος ξέρει τι ακόμα θα σκαρφιστεί η τύπισσα... Μακριά!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Μην ασχοληστε τυπαρες...εδω εγραψε κάποιος οτι του έκανε μαλαξη με γάντι? Για να μην αμαρτήσει φανταζομαι... Μπορεί και με λαδόκολλα στο τέλος... ποιος ξέρει τι ακόμα θα σκαρφιστεί η τύπισσα... Μακριά!!
Μα αυτά θέλουμε να βιώσουμε, γι αυτά ζούμε

jack reacher

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
45
Πόντοι
0
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Ευτυχώς τα παιδιά ήταν σχολείο.

Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.768
Πόντοι
1.196
:vomit::vomit::vomit:
Έχει και η καλτιλα τα όρια της και εδώ έχουν ξεπεραστεί προ πολλού

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
306
Πόντοι
21
Την τελευταία φορά που πήγα -με ραντεβού- την είδα να βγαίνει από το μπάνιο με μπουρνούζι και βρεγμένα μαλλιά, έχοντας προφανώς κάνει μόλις μπάνιο.
Μπαίνω στο WC για κατούρημα και βλέπω ότι δεν υπάρχει ντους.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Υγειονομική βόμβα μαλάκες. Παίζει η βρωμιά να ανταγωνίζεται στα ίσα το πιο βρώμικο μπουρδέλο. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται με αυτά που διαβάζω.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.586
Πόντοι
446
Να γράψουν παρακαλώ οι συναγωνιστές ποτέ έλαβαν τον τελευταίο φραπέ από τη Ροζιτα. Εγω τον έλαβα περί τον Μάρτιο 24, έκτοτε 3 φορές που πήγα πήρα τα παπάρια μου στο χέρι.

jack reacher

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Like
45
Πόντοι
0
Να γράψουν παρακαλώ οι συναγωνιστές ποτέ έλαβαν τον τελευταίο φραπέ από τη Ροζιτα. Εγω τον έλαβα περί τον Μάρτιο 24, έκτοτε 3 φορές που πήγα πήρα τα παπάρια μου στο χέρι.
Kανει και τωρα αλλα με γαντια!!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υγειονομική βόμβα μαλάκες. Παίζει η βρωμιά να ανταγωνίζεται στα ίσα το πιο βρώμικο μπουρδέλο. Δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται με αυτά που διαβάζω.
το πιο βρωμικο μπουρδελο ειιναι καθαροτερο!!!!!!!!!!!!!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.586
Πόντοι
446
Kανει και τωρα αλλα με γαντια!!!!!!!!!!!!

το πιο βρωμικο μπουρδελο ειιναι καθαροτερο!!!!!!!!!!!!!
Με γάντια? αρα δεν θα ελεγε οχι και σε πιπα με καπότα θεωρω. Μαλλον ετσι τη συμβουλευσε ο πνευματικός της οταν πηγε για εξομολογηση των αμαρτιών της η αμαρτωλή πόρνη του ελεους.

* και σε γαμήσι με καπότα ουτε εκει θα πρεπει να πει όχι. Μονο σε γαμήσι χωρίς καπότα υπάρχει πρόβλημα με βαση το σκεπτικό της.

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
286
Πόντοι
20
Οι επιλογές στην Αθηνα ειναι τραγικες απο Ασιάτισσες... Με βλέπω για Πατάγια τον Φλεβάρη..

• Like
Αντιδράσεις: The1

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.836
Πόντοι
1.336
Οι επιλογές στην Αθηνα ειναι τραγικες απο Ασιάτισσες... Με βλέπω για Πατάγια τον Φλεβάρη..
Μια καλή να έρθει ρε γαμωτο και υποτυπωδώς σοβαρή να είναι, θα το μαζέψει όλο το χαρτί!

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
286
Πόντοι
20
Το γλυτώσαμε το 80αρι..thanks❤️

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.612
Πόντοι
206
Πήγα για τελευταία φορά.Πηγα γιατί κάνει εξαιρετικό μασάζ.
Αλλά ακόμα και εγώ που είμαι ο μέγιστος κυνηγός καλτ καταστάσεων και γουστάρω,δεν θα ξαναπάω λόγω βρώμας,πεταμένα γάντια στο πάτωμα και κατσαρίδες να κάνουν πάρτυ στην τουαλέτα,έπρεπε να φύγω.Τωρα το αν αλλάζει την πετσέτα 1 φορά το μήνα παίζει.
Ξέχασα και την μυρωδιά από τα Ταϊλάνδεζικα ρύζια σε όλο το χώρο με καρρυ η κάτι σαν και αυτό.
Ευτυχώς τα παιδιά ήταν σχολείο.

Οπότε Ροζίτα τέλος!!!!!

Ώπα, δουλειές με φούντες η Ροζίτα. Από μακαρόνι πήγαμε σε ρύζι. Άντε και σε γίγαντες, και αν βάλεις και καρότο κάνεις πιο μεγάλο κροτο

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.945
Πόντοι
1.446
Λοιπόν η κύρια για να ξεπεράσει τις αναστολές με την θρησκεία βρήκε τρόπο..... να σου τον παίζει με γαντια, μιλάμε για περίπτωση.

Η επόμενη πίστα θα είναι να βάλει ...
ψαρο-τουφεκοστολη ...
μασκα ...
βατραχοπεδιλα ...
και να σου κάνει Νουρου ...:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom