tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
εχω και εγω συμφεροντα tomcat (καποια τμ)... δεν θα σου τους αγριεψω καθολου ... !
γκουντ μποι! optimism is the new black!
πς τμ? ...φοιτητικη 'προικα' να υπο8εσω;
εχω και εγω συμφεροντα tomcat (καποια τμ)... δεν θα σου τους αγριεψω καθολου ... !
οχι ..γκουντ μποι! optimism is the new black!
πς τμ? ...φοιτητικη 'προικα' να υπο8εσω;
οχι ..
επενδυση το 04 ..
04;!;...τι μ 8υμησες τωρα...τι εποχες...
Σεκτορ;
pipera ..
very wise choice!!
καλη βγηκε ..!
επρεπε να ειχα παρει και ενα διαμερισμα τοτε ..
no worries - at least u bought...ceva
το 99.9% των Ελληνων 'φοιτητων' περασε κ δεν 'ακουμπησε', οταν μιντ -90ς το 3αρι κοστιζε 10Κ USD....
δεν υπηρξα φοιτητης εκει
μακαρι να ημουν ομως στα 90ς στο βουκου
ψωλαριζα σε ελληνικο παν/μιο τοτε ...
no worries - at least u bought...ceva
το 99.9% των Ελληνων 'φοιτητων' περασε κ δεν 'ακουμπησε', οταν μιντ -90ς το 3αρι κοστιζε 10Κ USD....
και ασε τους φοιτητες ... εδω στελεχαρες περασανε και δεν ακουμπησε .... μονο το μουνι τους ενδιεφερε ... και γευμα στο casa di david κλπ
+
στελεχαρες, ιντιντ
γαμπροι της συμφορας οι περισσοτεροι με γνωστικο ευρος εφαμιλλο ταμια επαρχιακης Τραπεζας
πλην εξαιρεσεων, αστειες προσωπικοτητες οι οποιες μετα κ τον πλουτισμο της λοκαλ αστικης ταξης, εμειναν να διηγουνται ιστοριες στο λομπι τ HJ ...τρωγοντας σουσι κ παρακαλοντας τα κατσαρομαλικα αγορια απο την χωρα τ Νταβιντ για κανα κοκαλλο ;)
τελικα δωστου του ελληνα μουνι και παρτου την ψυχη...σωστα μαγκες?και ασε τους φοιτητες ... εδω στελεχαρες περασανε και δεν ακουμπησε .... μονο το μουνι τους ενδιεφερε ... και γευμα στο casa di david κλπ
ειναι μεγαλο το διλημα help
Περίπου … μην ξεχνάτε όμως ότι στην πρωτεύουσα όλα είναι πιο ακριβά και οι μισθοί είναι άλλοι . Στις άλλες πόλεις άλλη είναι η καταστασηδοκιμασε αυτο
απο μισθους αυτο που ακουσα προσφατα ειναι βασικος/ανειδικευτος στα 200-250 ευρω, μετριος υπαλληλος στα 500-600, και μερικοι εξειδικευμενοι/υψηλομισθοι στα 1400-1700