sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και εχε και κατι αεροπλανα...γαμησετα...παει μεσω Τιμισοαρα δε συμφερει διοτι πληρωνεις φορους για 2 αεροδρομια ..
Και εχε και κατι αεροπλανα...γαμησετα...παει μεσω Τιμισοαρα δε συμφερει διοτι πληρωνεις φορους για 2 αεροδρομια ..
Και εχε και κατι αεροπλανα...γαμησετα...
θενκς για την πληροφορια,θα παω σε ταξιδιωτικο και θα κλεισω εισητηρια.Για τουρισμο θελω να παω Καρπαθια..κατα τα φαινομενα δεν θα προχωρησει η συγχωνευση aegean-ολυμπιακης οποτε πιθανον ειναι η aegean να ξαναπεταξει βουκουρεστι
μην ξεχναμε ηταν η aegean που εσπασε τις τιμες στα τελη του 2006
θυμαμαι πριν πληρωνα 300 + σε ολυμπιακη και ταρομ
θενκς για την πληροφορια,θα παω σε ταξιδιωτικο και θα κλεισω εισητηρια.Για τουρισμο θελω να παω Καρπαθια..
αρχικα θα ψαξω για οργανωμενη προσφορα με διανυκτερευσεις κτλ,αλλιως θα κλεισω απο ιντερνετ μονος μου,εισητηρια,αμαξι,σπιτι.Στο μπρασοβ.Επειδη φαινεται να τα ξερεις,υπαρχει περιπτωση ντοπιος να παρει τη γυναικα του ή τη γκομενα του να διανυκτερευσει σε καποιο ξενωνα εκει?Μου φαινεται οτι οι τιμες πρεπει να ειναι απαγορευτικες για τους ντοπιους και μονο με δυτικους τουριστες δουλευουν τα ξενοδοχεια,ενοικιασεις αυτοκινητων και γενικοτερα ο τουρισμος τους.
καλα τα ξερεις,για οπελ κορσα 1000αρι ,30ευρω την ημερα ζητανε..Γενικα ισχυει οτι γραφουν οι προηγουμενοι,οτι ειναι ακριβη χωρα για καποιον που περιμενει να βρει αλλη μία Βουλγαρια ή Σερβία.
εδω σκεφτομαστε εμεις τα εικοσι ευρω πανω,εικοσι κατω για εισητηρια,τι να λεμε τωρα...δεν μπορω να μιλησω για Βουλγαρια δεν ξερω ... αλλα απ οτι μαθαινω η Σερβια ειναι αρκετα ακριβη
τωρα μπορει να βρεις και Dacia να κανεις τη δουλεια σου με -20% απο το ποσο που αναφερεις αλλα εχει να κανει και με τις μερες ενοικιασης τα ξερεις αυτα ...
η κριση ισως αλλαξει τα πραγματα ... οι ρουμανοι πιστεψαν οτι ειναι ο περιουσιος λαος ... ηγγικεν η ωρα της προσγειωσεως .....!
εδω σκεφτομαστε εμεις τα εικοσι ευρω πανω,εικοσι κατω για εισητηρια,τι να λεμε τωρα...
εισαι ενημερωμενος..θα κατσω αυριο το βραδακι με την ησυχια μου να το μελετησω.Ευχαριστω παντως γκαρι!ριξε μια ματια τωρα το βρηκα ... ποτε δεν ξερεις ..
εισαι ενημερωμενος..θα κατσω αυριο το βραδακι με την ησυχια μου να το μελετησω.Ευχαριστω παντως γκαρι!
η κριση ισως αλλαξει τα πραγματα ... οι ρουμανοι πιστεψαν οτι ειναι ο περιουσιος λαος ... ηγγικεν η ωρα της προσγειωσεως .....!
μπα....παμε για σεκοντ ραουντ..χαρντερ δαν εβερ!
Γεία σας παίδια επίδη θα πάω πάνω φέτος κανένα σύνδεσμο πάνω έχουμε να βρούμε όσο φτηνότερες κόπελες γίνεται ; Aλλά να έχουν και κάποια ποίοτητα .
για να το λες εχεις καλυτερη εικονα απο μενα
πλεον ειμαι επισκεπτης οχι μονιμος ...
βλεπεις τα yields δανεισμου στα τ-μπιλς;
direct correlation με....Bavaria Motors
γυρναει κ το r-e..slowly but steadily (industrial output et al on the ascend)
κ ο Ρουμανος μετα 2 χρονια π@@@ας, και το κυριοτερο χωρις να βαλει μυαλο, ετοιμαζεται για..Part Deux...the revenge of the clowns
.... το δις εξαμαρτειν ......
χμμ.....εχω πολλα units απουλητα κ ενα land bank με ντιπρισιεισον σε Log κλιμακα
μην μου τους αγριευεις....consumption is good.....capitalism is good.....banks are good