Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ 24ΩΡΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ; ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ  20Ε ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ CLUB OΠΩΣ ΤΟ BAMBOO KΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ;
"μια φορα κι ενα καιρο ηταν ενα κοριτσακι που το λεγανε ντανιελα κι εμενε στο βουκουρεστι" ..κλπ κλπ κλπ
"somn usor si vizele placute scumpule" σε ελευθ,μεταφραση "καληνυχτα κι ονειρα γλυκα  ακριβε-αγαπημενε μου" :grin: :grin: :grin: :grin:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
... και για οσους θελουν να κανουν την προεργασια τους πριν επισκεφτουν το βουκουρεστι προτεινω
πεστο ρε μεγαλε...κι ελεγα κι εγω.."τι μας λειπει" τι μας φταιει...
αστο γιναμε
ΤΟΜΚΑΤ,πουσαι ρε συ?
για ξεκινα τσατινγκ κ corespondenta cu gagici,φυλαξε κι εμενα κανα δυο,θαρθω σε κανα τριημερο
υγ.δεν θελω πολυ μουναρες,τις εχω βαρεθει,κατι σε τζουλια θαθελα να μουκρατησεις
αλλιως πες του μοικανου να μας στειλει απο το "στοκ" του
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
αστο γιναμε
ΤΟΜΚΑΤ,πουσαι ρε συ?
για ξεκινα τσατινγκ κ corespondenta cu gagici,φυλαξε κι εμενα κανα δυο,θαρθω σε κανα τριημερο
υγ.δεν θελω πολυ μουναρες,τις εχω βαρεθει,κατι σε τζουλια θαθελα να μουκρατησεις
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

ειδες ... ? σε βοηθησαμε ... !

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
κερδισες το "ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ"??
αν ειναι ετσι προχωρα,ΜΑΘΕ Κ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ,και ΚΑΤΙ  θα καΤσει,ελπιζω τουλαχιστον.. :grin: :grin: :grin:

οπα ρε μαστορα πολυ φουριοζο σε βλεπω
εσενα περιμεναμε να μας πεις να μαθουμε και τη γλωσσα  σαλαγατα ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γάμα βρε κοκκινομπογιά εσύ....και μην αγχώνεσαι
άσε εμάς τους υπόλοιπους να τραβάμε μαλακία μόνο στο Βυκουρέστι

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
151
Πόντοι
6
παιδια βοηθεια,η πιο φθηνη εταιρια για να παω αεροπορικως Ρουμανια?Στο Βουκουρεστι εχει μονο αεροδρομιο ή και αλλου πιο φτηνο?Απο το Ελ.Βενιζελος θα φυγω.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
παιδια βοηθεια,η πιο φθηνη εταιρια για να παω αεροπορικως Ρουμανια?Στο Βουκουρεστι εχει μονο αεροδρομιο ή και αλλου πιο φτηνο?Απο το Ελ.Βενιζελος θα φυγω.
ρε φιλε αυτα που λες τα πιστευεις???ενα αεροδρομιο θαχει 22εκατ χωρα? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
παντως εκτος απο τιμοσοαρα,που συμφερει η CARPATAIR,για οπου αλλου στην χωρα ΤΑRΟΜ
για βουκουρεστι αν πας,καλυτερα με ΑΕGEAN
αντε καλο ταξιδι κ περαστικα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον μοικανο κ ΚΟΚΚΙΝΟ πιπερι στο στομα :argue:
ε, μα....
με έπρηξες
όλα ακριβά τα βρίσκεις εσύ

στο κάτω κάτω ρε κοκκινομπογιά, αφού είσαι περπατημένος εσύ εκείθε και ζεις και εκεί... πάρε κάποιον από το χεράκι να του δείξεις αφού τα ξέρεις και δώστου να αποφύγει τις κακοτοπιές

νομίζω πάντως πως εδώ στο θρεντ έχουνε γραφεί αρκετά ώστε κάποιος που θα ανέβει για 4-5 μέρες πάνω να φύγει έχοντας ευχαριστηθεί.
Διευκρινίζω 2 πράγματα:
όπως σε κάθε χώρα, έτσι και εδώ, καμάκι παίζει αλλά αν δεν ανεβαίνεις συνέχεια πάνω απλά χάνεις το χρόνο σου
ο ασφαλέστερος και φθηνότερος τρόπος για να σπρώξεις είναι μέσω αγγελιών και να πας επίσκεψη σε "σπίτι" ή να καλέσεις στο χώρο σου.

Στο χώρο σου βρίσκεις και με 150-200 ρον, αλλά το σύνηθες είναι με 300-400 ρον (80-100 εβραίοι)
Στο χώρο τους βρίσκεις και με 100 ρον, το σύνηθες είναι στα 100-200 ρον

μία ακόμα κατηγορία είναι τα μασατζίδικα - τα οποία λειτουργούν διαφορετικά από ό,τι στην Ελλάδα, για αποφυγή παρεξηγήσεων.
Μετά την επόμενη επίσκεψη υπάρχει ενδεχόμενο να σας γράψω και τηλέφωνο ταξιτζή να σας φέρνει στο χώρο σας - θα τσεκάρω πρώτα τιμές και ποιότητα και μετά θα προτείνω αν όντως έχει αξία...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
"μια φορα κι ενα καιρο ηταν ενα κοριτσακι που το λεγανε ντανιελα κι εμενε στο βουκουρεστι" ..κλπ κλπ κλπ
"somn usor si vizele placute scumpule" σε ελευθ,μεταφραση "καληνυχτα κι ονειρα γλυκα  ακριβε-αγαπημενε μου" :grin: :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: (αλητακο)

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
αστο γιναμε
ΤΟΜΚΑΤ,πουσαι ρε συ?

:2funny: :2funny: :2funny:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
ρε φιλε αυτα που λες τα πιστευεις???ενα αεροδρομιο θαχει 22εκατ χωρα? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
παντως εκτος απο τιμοσοαρα,που συμφερει η CARPATAIR,για οπου αλλου στην χωρα ΤΑRΟΜ
για βουκουρεστι αν πας,καλυτερα με ΑΕGEAN
αντε καλο ταξιδι κ περαστικα

η aegean εχει σταματησει τα δρομολογια εδω και ενα χρονο ...
αυτη την εποχη υπαρχει προσφορα της ολυμπιακης με 130 ευρω για πτησεις μεχρι 31 μαρτιου ...

τους καλοκαιρινους μηνες πεταει και η blueair μεσω ιταλιας για baneasa ...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
151
Πόντοι
6
η aegean εχει σταματησει τα δρομολογια εδω και ενα χρονο ...
αυτη την εποχη υπαρχει προσφορα της ολυμπιακης με 130 ευρω για πτησεις μεχρι 31 μαρτιου ...

τους καλοκαιρινους μηνες πεταει και η blueair μεσω ιταλιας για baneasa ...
καλα τα ειπες,γιατι aegean δεν εχει και νομισα πως εγω εκανα λαθος.Προσφορα τα 130ευρω για Βουκουρεστι ρε γμτ?Πηγαινε ελα δηλαδη 260?Μου φαινονται πολλα τα λεφτα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
καλα τα ειπες,γιατι aegean δεν εχει και νομισα πως εγω εκανα λαθος.Προσφορα τα 130ευρω για Βουκουρεστι ρε γμτ?Πηγαινε ελα δηλαδη 260?Μου φαινονται πολλα τα λεφτα

130 ευρω με επιστροφη και οι φοροι μες την τιμη

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εχει νομιζω και την carpatair...

Stories

Νέο!