pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και το ιάσιο βγάζει κάτι ψωλόμουνα τρελλά για ατελείωτα κωλοδαχτυλιάσματα ξεφτιλίκια και γαμήσια ακάποτα ακόμη και απο τα ρουθούνια
patamo μαλλον φιλε ΔΕΝ εχεις παει ακομα ουκρανια να γαμισειςμιάς και μπορεί να ξέρεις μπορείς να μου πείς γιατί ειδικά οι ρουμάνες από κωνστάντζα είναι τρομερά πανέξυπνες και απίθανες στο σέξ σε σχεση με τις υποδέλοιπες...? θα μου πείς αφού έχει θάλασσα δίπλα...σαν τις πειραιώτισες ενα πράμα...αλλά δεν ειναι έτσι...είναι συγκλονιστικές στα γαμήσια..
απο αυτη την μερια δεν εχω παει ,αλλα επειδη εινε κοντα με ουκρανια σιγουρα πιο καλες στο γαμησι κ την πιπα θα εινε οι γκομενες εκει!!!και το ιάσιο βγάζει κάτι ψωλόμουνα τρελλά για ατελείωτα κωλοδαχτυλιάσματα ξεφτιλίκια και γαμήσια ακάποτα ακόμη και απο τα ρουθούνια
νια γιατι στην κωσταντζα λιγο κρασι λιγο θαλασσα.......μιάς και μπορεί να ξέρεις μπορείς να μου πείς γιατί ειδικά οι ρουμάνες από κωνστάντζα είναι τρομερά πανέξυπνες και απίθανες στο σέξ σε σχεση με τις υποδέλοιπες...? θα μου πείς αφού έχει θάλασσα δίπλα...σαν τις πειραιώτισες ενα πράμα...αλλά δεν ειναι έτσι...είναι συγκλονιστικές στα γαμήσια..
τωρα εδω τι να σχολιασεις???απο αυτη την μερια δεν εχω παει ,αλλα επειδη εινε κοντα με ουκρανια σιγουρα πιο καλες στο γαμησι κ την πιπα θα εινε οι γκομενες εκει!!!
αν σ αρεσουν στην κονσταντζα οι γυναικες τοσο πλυ θα σου προτεινω κ το ζεφυριπαιδες ουκρανια δεν εχω παει αν και ειναι στα μελλοντικα μου σχεδια...εχω παει παντως και εγω κοσταντζα και περασα τελεια ...γουσταρω και πολυ τις μαυρομαλλες και ηταν ο παραδεισος εκει για εμενα..
υπολόγιζα να περάσει ο θρύλος στον τελικό και να πάω με την παρέα Βουκουρέστι για γενική ρουμανοπουτανοκατάνιξη ,αλλά δεν έκατσε.Δεν πειράζει τώρα θα την κάνουμε προσεχώς για Κωνστάτζα
νια γιατι στην κωσταντζα λιγο κρασι λιγο θαλασσα.......
ειναι δυνατον να ναι καλες-εξυπνες καλες στο κρεβατι επειδη εχει θαλασσα? ΕΛΕΟΣ!
[quote
λλα σε γκομενες εισαι "ΨΑΡΑΚΑΣ" δυστυχως...........
Σιγά μην είναι ψάρακας. Ρουμάνα είναι ή άντε Ρουμάνος που ζει στην Ελλάδα. Δε βλέπεις πώς γράφει; Και καλά "είναι κουρασμένος από τη δουλειά".
Μήπως μπέρδεψες τη Ρουμανία με την Ελλάδα? Στη ρουμανία ένας μέσος μισθός είναι 200 ευρώ, μήπως εννοείς 700 καθαρά είναι ο μισθός του πρωθυπουργού της χώρας? Οι τιμές σε πολλά βασικά προϊόντα είναι σαν της Ελλάδας. Το βλέπουμε άλλωστε και με τις Ρουμάνες που έχουν γίνει πόρνες σε όλη την Ευρώπη και τους Ρουμάνους κλέφτες σε όλη την Ευρώπη. Το 2010 το κατακεφαλην αεπ της ρουμανιας ηταν 7.542, στην ελλάδα 27.310 πηγή ( ). Ή για να το καταλάβεις καλύτερα δες εδώ τη σύγκριση ελάχιστου μισθού Ρουμανίας με Ελλάδας Ρουμανία 161,91 Ελλάδα 876,62 (Εθνικός ελάχιστος μισθός σε Ευρώ ανά μήνα πριν την αφαίρεση του φόρου εισοδήματος και των ασφαλιστικών εισφορών. Χωρίς προσαρμογή βάσει πληθωρισμού.) Σίγουρα θα έχει μειωθεί αλλά όχι και να μας λες ότι στη Ρουμανία ζεις καλύτερα. Μάλλον Ρουμάνος είσαι που ζουσες ελλαδα και γυρισες πισω λογω κρισηs.Τρίτων περί μισθούς στη ρουμάνια αυτή την στιγμή στο 8 όρο είναι λίγο κάτω από τα 700Εκαθαρά, στην Ελλάδα πόσο είναι ???? τραγικά πολύ ποιο κάτω...στην Ελλάδα με τον βασικό μισθό ζεις ανθρώπινα ? ΌΧΙ στην ρουμάνια(εκτός Βουκουρεστίου γιατί είναι τα ίδια σκατά μα την αθηνα) πληρώνεις ενοίκιο..ρεύμα..φυσικό αέριο..το σουπερμάρκετ σου πας τον καφέ σου την βόλτα σου και σου μένουν και χρήματα από τον μισθό σου
Μήπως μπέρδεψες τη Ρουμανία με την Ελλάδα? Στη ρουμανία ένας μέσος μισθός είναι 200 ευρώ, μήπως εννοείς 700 καθαρά είναι ο μισθός του πρωθυπουργού της χώρας? Οι τιμές σε πολλά βασικά προϊόντα είναι σαν της Ελλάδας. Το βλέπουμε άλλωστε και με τις Ρουμάνες που έχουν γίνει πόρνες σε όλη την Ευρώπη και τους Ρουμάνους κλέφτες σε όλη την Ευρώπη. Το 2010 το κατακεφαλην αεπ της ρουμανιας ηταν 7.542, στην ελλάδα 27.310 πηγή ( ). Ή για να το καταλάβεις καλύτερα δες εδώ τη σύγκριση ελάχιστου μισθού Ρουμανίας με Ελλάδας Ρουμανία 161,91 Ελλάδα 876,62 (Εθνικός ελάχιστος μισθός σε Ευρώ ανά μήνα πριν την αφαίρεση του φόρου εισοδήματος και των ασφαλιστικών εισφορών. Χωρίς προσαρμογή βάσει πληθωρισμού.) Σίγουρα θα έχει μειωθεί αλλά όχι και να μας λες ότι στη Ρουμανία ζεις καλύτερα. Μάλλον Ρουμάνος είσαι που ζουσες ελλαδα και γυρισες πισω λογω κρισηs.
Τι εννοείς για το google και το pc, δηλαδή όταν κάποιος θέλει να ψάξει για τα οικονομικά στοιχεία μιας χώρας που αλλού μπορεί να τα βρει? Θεωρείς δηλαδή ότι τα στοιχεία του google και του wikipedia είναι αναληθή? Προσωπικά έχω πάει Ρουμανία σε πολλές πόλεις ξέρω τι γίνεται. Έχω μιλήσει με πολλές Ρουμάνες όχι στην Ελλάδα αλλά στη Ρουμανία. Άμα πω αυτά που έλεγες περί Ρουμανίας ,ότι παίρνουν μισθό 700 ευρώ και μπορούν να πληρώσουν όλα τα έξοδα και τους μένουν περίσευμα για καφέδες, σε Ρουμανα θα βάλει τα γέλια. Να είμαστε σοβαροί η Ρουμανία είναι η δέυτερη πιο φτωχή χώρα της Ε.Ε μετά τη Βουλγαρία. Άμα πάτε επαρχία και δείτε όλες αυτές τις παράγκες και τους γύφτους θα καταλάβετε.Καλά είναι αυτό που λέω δεν έχετε καν ιδέα τη γίνετε, είστε κολλημένη σε ένα pc και google search να βρείτε απαντήσεις, λοιπόν για τελευταία φορά, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, δεύτερον επειδή καταντάει λίγο βλακεία την επόμενη φορά θα με κάνετε να ανεβάσω όνομα και ταυτότητα για να σταματήσετε να λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι, ξεκολλήστε από το κώλο google γιατί δεν ξέρετε τη σας γίνετε, η πρώην μου πριν 1,5 χρόνο δηλαδή δούλευε στο Carefour σε κατάστημα της επαρχίας 8 ώρες και πληρωνόταν κανονικότατα 657Ε καθαρά στο χέρι τώρα τη λένε τα σαιτ δεν με ενδιαφέρει.
Φιλε όσο για την Ρουμάνα που λες, τι ήθελες να σου πει ότι εκεί έχει δουλειά και πληρώνετε καλά άλλα έφυγε από την χώρα της και ήρθε εδώ για να δουλέψει ? έλεος..
Και κάτι ακόμα, δεν λέω ότι σου ρουμάνια είναι καλύτερα σε σχέση με την Ελλάδα, γιατί την Ελλάδα δεν θα να την αλαξω με τπτ, η μόνη διαφορά είναι οτι αυτή εκεί πέρα έχουν μάθει να ζουν με τα λίγα και η ζωή τους κυλάει μια χαρά, εμείς εδώ και 3000Ε μισθό να παίρνουμε θα είμαστε δυστυχισμένη γιατί πάντα θα θέλουμε κατή παραπάνω. όποιος κατάλαβε κατάλαβε δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα, και αν κάποιος θα πάει καμιά βόλτα από εκεί πάνω και μείνει κανένα 2-3 μέρες ας γυρίσει πίσω στο τοπικ εδώ και θα δούμε ποιος λέει κουλά και ποιος οχι.
Και βασικά για να τελειώνει το θέμα, εγώ έγραψα τη είδα και τη βλέπω όταν πρέπει και ανεβαίνω εκεί για την δουλειά μου, και τπτ παραπάνω προσωπικά όπως είπα και ποιο πάνω την χώρα μου δεν θα την άλλαζα με καμιά άλλη και για κανένα λόγο. και για να προλάβω τους "εξυπνάκηδες" που πιθανόν θα βγάλουν συμπεράσματα πάλη το nick μου είναι από την μηχανή μου R1 για να μην διαβάσω κανένα κουλό.
Τι εννοείς για το google και το pc, δηλαδή όταν κάποιος θέλει να ψάξει για τα οικονομικά στοιχεία μιας χώρας που αλλού μπορεί να τα βρει? Θεωρείς δηλαδή ότι τα στοιχεία του google και του wikipedia είναι αναληθή? Προσωπικά έχω πάει Ρουμανία σε πολλές πόλεις ξέρω τι γίνεται. Έχω μιλήσει με πολλές Ρουμάνες όχι στην Ελλάδα αλλά στη Ρουμανία. Άμα πω αυτά που έλεγες περί Ρουμανίας ,ότι παίρνουν μισθό 700 ευρώ και μπορούν να πληρώσουν όλα τα έξοδα και τους μένουν περίσευμα για καφέδες, σε Ρουμανα θα βάλει τα γέλια. Να είμαστε σοβαροί η Ρουμανία είναι η δέυτερη πιο φτωχή χώρα της Ε.Ε μετά τη Βουλγαρία. Άμα πάτε επαρχία και δείτε όλες αυτές τις παράγκες και τους γύφτους θα καταλάβετε.
οκ, δεν θα κάτσω να τσακοθώ για αυτή τη βλακεία, πίστευε ότι θέλεις, στη Ρουμανία λοιπόν θα έχεις καλύτερο μισθό, θα σου φτάνει ο μισθός και για τα καφεδάκια σου, κλαμπς κλπ. και φυσικά θα έχεις και ένα περίσσευμα. Έχω γνωρίσει Ρουμάνα που δούλευε σε τράπεζα που όπως μου είπε παίρνει πιο ψηλό μισθό απο το μέσο όρο, δηλαδή 380 ευρώ και επειδή δεν της έφταναν δούλευε και στο ίντερνετ σαν cam model. Αυτά είναι δυστηχώς τα αποτελέσματα της κρίσης, θα βγαίνουν τώρα οι Ρουμάνοι και οι Βούλγαροι και θα μας λένε ότι έχουν πιο ψηλούς μισθούς και ζούνε καλύτερα, μην τρελαθούμε λες κι εμείς δε ξέρουμε τι γίνεται, άλλωστε το είπαν και οι Γερμανοί πολιτικοί ''Οι μισθοί στην Ελλάδα φτάσαν το επίπεδο Ισπανίας, όχι και Ρουμανίας, όχι ακόμα τουλάχιστον. Άντε σε λίγο θα βγαίνουν και οι Αλβανοί, Μολδαβοί να μας λένε να πάμε στη χώρα τους για έναν καλύτερο μισθόΟτι πεις αρχηγέ, παράγκες και γύφτους έχουμε και εμείς στην Ελλάδα οπότε μην το σχολιάζεις, για επαρχεία ας πούμε Μποτοσανι τα εμπορικά κέντρα γεμάτα και κόσμος με τσάντες ψώνιζε η καφετέριες είχαν κόσμο ο κόσμος έπινε καφέ η έτρωγε, αλλά μάλλον δεν είναι ρουμανοι είναι τουρίστες, ότι να ναι.
Άμα ο μισθός στην ρουμάνια είναι 200Ε οπός λες, τότε βάση αυτού -> θα πρέπει μόνο 1 στους 100 Ρουμάνους να μένουν σε σπίτι και η 99 στο δρόμο αν επερναν 200Ε για τη δεν θα τους έφταναν ούτε να νικιασουν σκηνη.
Οτι πεις αρχηγέ, παράγκες και γύφτους έχουμε και εμείς στην Ελλάδα οπότε μην το σχολιάζεις, για επαρχεία ας πούμε Μποτοσανι τα εμπορικά κέντρα γεμάτα και κόσμος με τσάντες ψώνιζε η καφετέριες είχαν κόσμο ο κόσμος έπινε καφέ η έτρωγε, αλλά μάλλον δεν είναι ρουμανοι είναι τουρίστες, ότι να ναι.
Άμα ο μισθός στην ρουμάνια είναι 200Ε οπός λες, τότε βάση αυτού -> θα πρέπει μόνο 1 στους 100 Ρουμάνους να μένουν σε σπίτι και η 99 στο δρόμο αν επερναν 200Ε για τη δεν θα τους έφταναν ούτε να νικιασουν σκηνη.