Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Με τη γλωσσα τι γινεται ρε παιδια?
Μαθαινω απο κατι γνωστους, οτι ρουμανες ψαχνουν για σοβαρη σχεση και τετοια.
Ακομη κι ολες να μην ψαχνονται ετσι, σιγουρα καποιες θα θελουν σοβαρη σχεση.
Ε, σοβαρη σχεση δεν ειναι μονο κρεβατοσχεση!
Πως μπορεις να συνενοηθεις μαζι τους, αν δεν ξερουν αγγλικα, κι αυτες δεν ξερουν ελληνικα? (καλα, εμεις ρουμανικα αποκλειετε)
Θελουν λεει σχεση με ελληνες, να ερθουν ελλαδα κλπ.
Αλλα ομως, απο συνενοηση τι γινεται?
Χωρις να μιλας, χωρις να επικοινωνεις, πως περπαταει?

Εγώ έχω ακούσει πάλι από κάτι γνωστούς ότι σε μια περιοχή της Κίνας υπάρχουν ξανθιές γυναίκες άνω του 1.73m
με άσπρο δέρμα που σκοπός της ζωής τους είναι να παντρευτούν Έλληνα.
Πάντως εάν σε ενδιαφέρει μια παρά πολυ σοβαρή σχέση με κάποια, πρέπει οπωσδήποτε να βρεις Ρουμάνα !!!!!!!!!
Γιατί οι Ρουμάνες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα χρήματα όπως οι Πολωνέζες, Γερμανίδες, Αυστριακές κτλ.
Οι Ρουμάνες αγαπάνε πραγματικά !
Χαίρομαι που το I.Q. σου είναι τόσο υψηλό κι επιτέλους κατάλαβες το που πρέπει να ψάξεις για σοβαρή σχέση !

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ασχημα πραγματα εχω ακουσει για τις ρουμανες.
Δεν ειπα οτι θα ψαξω εγω για σχεση με αυτες.
Ομως μου γεννηθηκε απορια με αυτο που ακουσα.

scool

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
0
Τα σέβη μου προς όλες τις κατευθήνσεις.
Εγώ και οι 2φίλοι μου είμαστε Βουκουρέστι αυτές τις μέρες. Θα μείνουμε μέχρι και Δευτέρα 22/10.
Είναι κάποιος συναγωνιστής που να γνωρίζει τα κόλπα αυτήν την στιγμή στο Βουκουρέστι να βολτάρουμε παρέα?
Αν όχι, επειδή τα threads με τις πληροφορίες είναι αρκετά παλιά, μπορείτε να μας πείτε 2-3 tips & tricks για να κάνουμε κι εμείς τα κουμάντα μας?

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
καποιο καλο ρουμανικο dating site ξερεις κανεις φιλος?

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
78 σελίδες, κάτι θα βρείς!

Τα σέβη μου προς όλες τις κατευθήνσεις.
Εγώ και οι 2φίλοι μου είμαστε Βουκουρέστι αυτές τις μέρες. Θα μείνουμε μέχρι και Δευτέρα 22/10.
Είναι κάποιος συναγωνιστής που να γνωρίζει τα κόλπα αυτήν την στιγμή στο Βουκουρέστι να βολτάρουμε παρέα?
Αν όχι, επειδή τα threads με τις πληροφορίες είναι αρκετά παλιά, μπορείτε να μας πείτε 2-3 tips & tricks για να κάνουμε κι εμείς τα κουμάντα μας?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

η αναλυση σωστη

ο Ελληνας ομως γτπ πλεον κ εκτος καποιων εξαιρεσεων αφραγκος  ;)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
το κακο με τον ελληνα ειναι οτι του αρεσει να το παιζει ξερολας κ να γενικευει καταστασεις...κ φυσικα στη ρουμανια τα πραγματα απο οικονομικης αποψης δεν ειναι ροδινα...υπαρχει μια μικρη μεσαια αστικη ταξη,οι φτωχοι κ αυτοι που δεν ξερουν τι εχουν...ο βασικος μισθος ειναι οντως χαμηλος,αλλα υπαρχουν κ ποστα που καλοπληρωνονται,απο την αλλη βεβαια υπαρχει κ μαυρο χρημα...
οσο για το πως περναει ο λαος...παλι ειναι κατι που διαφερει απο πολη σε πολη κ απο ανθρωπο σε ανθρωπο...ειναι αληεθια ομως οτι εχουν μαθει να ζουν με τα λιγα,οχι μονο οι ρουμανοι,αλλα ολοι οι ανατολικοευρωπαιοι...αλλιως θα χεριστει τα 500 ευρω που παιρνει ενας ρουμανος,αλλιως ενας ελληνας...ο ρουμανος μπορει στο τελος να αποταμιευσει κ 50 ευρω,ο ελληνας κατα βαση οχι μονο δεν θα αποταμιευσει,αλλα θα ζηταει κ αλλα...γιατι εχει μαθει να ζει πιο πλουσιοπαροχα...
απο την αλλη η ρουμανια ειναι μια χωρα που δεν της λειπει τιποτα...ο,τι μπορεις να βρεις στην ελλαδα το βρισκεις κ εκει...ειτε μιλαμε για υλικα αγαθα ειτε για ομορφιες,βουνα,θαλασσα κτλπ...κ νομιζω καποιος που ξερει να περναει καλα κ η φιλοσοφια του δεν ειναι μονο φραπες,ηλιος κ παραλια θα περασει πολυ καλυτερα στη ρουμανια...ο κοσμος ειναι πολυ πιο αυθορμητος,πολυ πιο εξω καρδια τουλαχιστον οσον αφορα τη διασκεδαση...μπορει να μην εχουν μπουζουκια,αν κ ακομα κ μπουζουκια μπορεις να βρεις,αλλα δεν διασκεδαζουν στημενα...τουλαχιστον οσο ημουν φοιτητης κ ζουσα εκει στα clubs γινοταν πολυ πιο χαβαλες απ'οτι στα δικα μας που στηνονται οι περισσοτεροι με ενα ποτο στο χερι...ειδικα τη δεκαετια του 90 νομιζω οτι ηταν τα καλυτερα χρονια,οπως ηταν σε μας η δεκαετια του 80...
απο την αλλη υπαρχουν ρουμανοι κ ρουμανες μαλακες,αλλα υπαρχουν κ γαμω τα παιδια,οπως κ γυναικες πολυ σωστες κ ξηγημενες κ σε καμια περιπτωση κουτοπονηρες κ πουτανες...ειχα βγει με ρουμανες που δεν με αφηναν καν να τις κερασω κ παντα βαζανε το χερι στην τσεπη...μην γενικευετε καταστασεις...
οσο για το αν ειναι τσιγγανες οι ρουμανες κ φυσικα δεν ειναι...αυτη η εντυπωση υπαρχει γιατι οντως υπαρχουν παρα πολλοι τσιγγανοι κ τσιγγανες που κλεβουν,που ληστευουν,αλλα ειναι πολιτογραφημενοι ρουμανοι κ αυτοι ειναι κυριως που ευθυνονται για το κακο ονομα των ρουμανων γενικα...κατι τετοια λαμογια ερχονται κ στη χωρα μας κ κανουν ο,τι κανουν...αλλα αυτοι ειναι στην πλειοψηφια τους τσιγγανορουμανοι...οι τσιγγανοι εκει εχουν πολυ πιο δυναμη απο τους δικους μας...μεχρι κ βασιλια εχουν κ πολλοι απο αυτους ειναι παμπλουτοι...οι αυτοχθονες ρουμανοι ειναι πολυ πιο πολιτισμενοι...οι τσιγγανοι επαναλαμβανω χαλανε το ονομα...στην dobrogea κ γενικα στη νοτια ρουμανια υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι κ γενικα οι ρουμανες εκει ειναι πιο σκουροχρωμες...αλλα πολλες απο αυτες ειναι τσιγγανες κ οχι ρουαμανες...
τις καλυτερες ρουμανες θα τις βρειτε στην βορειοδυτικη ρουμανια κ συγκεκριμενα στην τρανσυλβανια...εκει ο κοσμος ειναι πολυ πιο διαφορετικος,πολυ πιο πολιτισμενος...ακομα κ οι τσιγγανοι εκει ειναι πιο πολυτισμενοι...ακομα κ το ντυσιμο τους ειναι πιο κυριλε,αφου φορανε καπελο κ γραβατα πολυ απο αυτους κ δεν επιδιδονται σε κλεψιες οπως οι τουσκοτσιγγανοι...
μην ξεχνατε η νοτιο ανατολικη ρουμανια εκει που ειναι η dobrogea υπηρχε τουρκοκρατια...η τρανσυλβανια ηταν υπο αυτροουγγρικη κατοχη κ η ανωτεροτητα του πολιτισμου ειναι φανερη...το βλεπεις στα κτιρια,στους ανθρωπους,στη νοοτροπια...οι γκομενες πολυ πιο κλασατες απο αυτες της dobrogea...εγω ειχα κοπελα απο αυτα τα μερη που εβαζε κατω σε στυλ,σε μορφωση,σε class ακομα κ παριζιανες...πραγματικο διαμαντι...η αληθεια ειναι οτι ηταν κ μιση ουγγαρεζα...
οι ουγγροι στην τρασυλβανια ειναι αρκετοι κ κανουν φανερη την παρουσια τους...υπαρχουν πολεις κ χωρια που ο κοσμος εκει δεν μιλαει καν ρουμανικα...οσο να ναι ομως εχουν αφησει κ το στιγμα τους...εχουν αφησει τον πολιτισμο της αυστροουγγαριας...γενικα οι κοπελες εκει κ μαλιστα οι μορφωμενες,απο καλες οικογενειες ειναι πραγματικα καλα παιδια...δειχτε μου εδω αντιστοιχες ελληνιδες με επιπεδο...ακομα κ αυτες απο τζακι,με μεταπτυχιακα κ σπιτια στην εκαλη ειναι κακομαθημενες κ η κουλτουρα τους φτανει μεχρι τα μπουζουκια κ τα παρτυ της μυκονου...
δεν ξερω γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι οι ρουμανες δεν ειναι καλες...βεβαια ετσι ειναι αν οι μοναδικες συναναστροφες τους ειναι με τσιγκανορουμανες,τουρκορουμανες κ κουτοπονηρες μολδαβες απο τo ιασιο κ ακομα χειροτερα απο τη δημοκρατια της μολδαβιας,κομματι της πρωην σοβιετικης ενωσης,οι οποιες εκτος απο ρωσικα μιλανε κ ρουμανικα πολλες απο αυτες κ τις μπερδευει ο κοσμος για ρουαμνες...
επαναλαμβανω πριν σχηματισετε αποψη για εναν λαο ζηστε τον πρωτα...μια,δυο,τρεις επισκεψεις κ μερικες τσαρκες στα στριπτιζαδικα δεν αρκουν για να βγαλετε ασφαλη συμπερασματα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ καλη αναλυση.Το θεμα ποιο ειναι? ο Ελληνας Πιρφορος εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του.Αν ρωτισεις τον Πιρφορο θα σου πει οτι μετραει και για το οτι τον φτυνουν οι γκομενες φταινε αυτες και οχι αυτος και τα χάλια του.Αυτο ειναι το μεγαλητερο μειονεκτημα του Ελληνα Πιρφορου που δεν καταλαβαινει οτι αυτος εχει το προβλημα.Οσο για τον Ελληνα Πιρφορο καλητερα να μην εχει λεφτα γιατι οπου πηγαινει μας ρεζιλευει με τη κακομοιρια του.Γενικα αυτο ειναι ενα μειονεκτημα του Ελληνα Π.Χ. το ντυσιμο τα μουσια και γενικα η μοδα που ακολουθουν στην Ελλαδα.Δεν βλεπουν οτι οι γκομενες τους Ταλιμπαν δεν τους γουσταρουν?Σου λενε ετσι ειναι η μοδα να εχεις μουσια :2funny:!και γυρνανε ολοι σαν Ταλιμπαν :2funny:Οσο για της Ρουμανες εχουν πολυ καλητερο γουστο απο της Ρωσσιδες και ειδηκοτερα της Πολωνες.Στην Πολωνια τωρα μιμουντε της Γερμανιδες ειδα πολλες με κοντο μαλι αβαφτες με τζιν παντελονια και σπορτεξ παπουτσια.Της καταλαβαινω της Ρουμανες αν ειναι καποια θεοφτωχη θα παει με τον Πιρφορο για να της δωσει να φαει.Αν και πολλες φορες ακομα και αυτες τον φτυνανε.Και στη Ρωσσια αν πας 60-70χλμ. απο την Αγια Πετρουπολη νομιζεις οτι εισαι 200 χρονια πισω.Καλα οι Ελεεινιδες που λες ειναι Αθλιες εκτος οτι ακομα και οι ομορφες σε σχεση με τη μεση Ρωσσιδα ειναι πολυ πιο χάλια!Ειναι αμορφωτες και εχουνε και χάλια συμπεριφορα.Γενικα ο Ελληνας δεν  :knockinb: πια.Τα Μεταξουργειο και η Φυλης ειναι αδεια!Αν ομως πας απο Κολωνακι ή απο Γλυφαδα θα δεις να ειναι γεματο απο  :jerking: που καθονται απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και λενε οτι  :knockinb:.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
<<τις καλυτερες ρουμανες θα τις βρειτε στην βορειοδυτικη ρουμανια κ συγκεκριμενα στην τρανσυλβανια...εκει ο κοσμος ειναι πολυ πιο διαφορετικος,πολυ πιο πολιτισμενος...ακομα κ οι τσιγγανοι εκει ειναι πιο πολυτισμενοι...ακομα κ το ντυσιμο τους ειναι πιο κυριλε,αφου φορανε καπελο κ γραβατα πολυ απο αυτους κ δεν επιδιδονται σε κλεψιες οπως οι τουσκοτσιγγανοι...
μην ξεχνατε η νοτιο ανατολικη ρουμανια εκει που ειναι η dobrogea υπηρχε τουρκοκρατια...η τρανσυλβανια ηταν υπο αυτροουγγρικη κατοχη κ η ανωτεροτητα του πολιτισμου ειναι φανερη...το βλεπεις στα κτιρια,στους ανθρωπους,στη νοοτροπια...οι γκομενες πολυ πιο κλασατες απο αυτες της dobrogea...εγω ειχα κοπελα απο αυτα τα μερη που εβαζε κατω σε στυλ,σε μορφωση,σε class ακομα κ παριζιανες...πραγματικο διαμαντι...η αληθεια ειναι οτι ηταν κ μιση ουγγαρεζα...
οι ουγγροι στην τρασυλβανια ειναι αρκετοι κ κανουν φανερη την παρουσια τους...υπαρχουν πολεις κ χωρια που ο κοσμος εκει δεν μιλαει καν ρουμανικα...οσο να ναι ομως εχουν αφησει κ το στιγμα τους...εχουν αφησει τον πολιτισμο της αυστροουγγαριας.>>

στο επόμενο ταξίδι θα προσπαθήσω να πάω και από εκεί

θενκς για τις πληροφορίες

LoveSrbija

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι λες τώρα..

έχω πάει τρανσυλβάνια με βάση την Brasov αλλά κ Τιμισοάρα,και όντως έχει πολύ καλά κομμάτια κ ενδείκνειται για σεξοτουρισμό. φυλλάδια στο ξενοδοχείο κτλ. δυστυχώς δεν ήμουν μόνος..

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
την συγκεκριμενη οχι. Στο σαιτ το συγκεκριμενο μποερις να κανεις και παζαρια με την κοπελα  [ τιμη, υπηρεσιες] μπορεις να βρεις καλα κοματια σε καλη τιμη!
to ιδιο και εδω!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τι λες τώρα..

έχω πάει τρανσυλβάνια με βάση την Brasov αλλά κ Τιμισοάρα,και όντως έχει πολύ καλά κομμάτια κ ενδείκνειται για σεξοτουρισμό. φυλλάδια στο ξενοδοχείο κτλ. δυστυχώς δεν ήμουν μόνος..

γιατί λατρεύεις τη σερβία φίλε σέρβε????? ;)

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
romania-flag-waving-smile-animated.gif
 [/URL]