Νομιζω παντως οτι τουλαχιστον εδω στην ελλαδα, τις ρουμανες τις εχουμε παρεξηγησει. (καλα, και τι δεν εχουμε παρεξηγησει θα μου πεις, τα πανω κατω εχουμε δει...)
Δηλαδη παιζει πολυ κατηρορια εναντιον τους, κι εδω στο φορουμ, περι 'πονηριάς' τους.
Εγω το λεω, δεν εχω συναναστραφει με ρουμανες, μονο με μια λιγο εδω στην ελλαδα, και μου χε αφησει αψογη εντυπωση. 'Πτωχη πλην τιμια' που λενε, πολυ ξηγημενη.
Αλλα λενε ρουμανες πονηρες κλπ, σαν ουκρανες κλπ.
Αμα καποιος δεν παει γυρευοντας, να νταραβεριζεται μονο με πουτανες που εξ'ορισμου κοιτανε τι να αρπαξουν(δεν περιμενω αλτρουισμο απο αυτες!!!!), ποσο πονηρες ειναι οι καθημερινες ρουμανες; Κοιτανε οντως πως να ξεγελασουν?
Οκ, μια επιθυμια καλυτερευσης της ζωης την καταλαβαινω. Σε λογικα πλαισια, ειναι αυτονοητο για καθε ανθρωπο νομιζω.
Κι εμεις, ελληνες ειμαστε, αντρες ειμαστε, το καλυτερο δεν κοιταμε? Φυσικα, δεν κοιταμε την αλλη στο πορτοφολι.
Ποσο χειροτερες απο τις σημερινες ελληνιδες μπορει να ειναι οι ρουμανες, οταν η μεση ελληνιδα κοιταζει τι ΕΧΕΙΣ και οχι ποιος ΕΙΣΑΙ? Οκ, να κοιταξει η αλλη αν μπορω να τα φερω βολτα, μπορω να το καταλαβω. Αλλα να κοιτα το Ε9, δηλαδη ολα, κινητα, ακινητα, μετρητα, και ολα τα περιουσιακα, ε οχι, αυτο ειναι εξαρχης πληρωμενος ερωτας και εκμεταλευση, κι η βαλιτσα δεν παει μακρια.
Χωρις να ξερω πολλα, κανω μια υποθεση (σωστη-λαθος, διορθωστε οι εμπειροι/εμπειροι με ρουμανες γενικα ομως, οχι μονο πουτανες), οτι λογικα η μεση ρουμανα, ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερη απο τη μέση ελληνιδα.