tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Ανοιξε χθες πρωτη μερα
που ανοιξε;
και δω ανοιγει office to ΠΣΚ......
Ανοιξε χθες πρωτη μερα
to grecule la blaκa????? ποτε κληνει??
Ευχαριστα νεα που ανοιξε, δεν παω για μπουκαλια εκει , μονο με φιλες/ους που ηδη ξερω. Οι πιθανοτητες να κανεις γνωριμια εκει χωρις να ξοδεψεις μια περιουσια ειναι σχεδον μηδενικες, οπως τα λεει και ο φιλτατος, αλλα αυτο δε χαλαει το μερος που ειναι ωραιο.
Εγω κανω ανταποκριση απο Μamaia, η σεζον ανοιξε , βοηθησε και ο καιρος, ευτυχως υπηρχαν πολλοι καμικαζι που αγνοησαν τα δελτια καιρου που ελεγαν οτι θα βρεχει συνεχεια (!) και τολμησαν. Εγω πηγα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων , αλλα γυρισα αρκετα την ημερα, και μονο μια βραδια ημουν εξω λογω κουρασης.
Λοιπον αρχισε να μαζευει κοσμο, οι τιμες συμμαζευτηκαν αρκετα, το Megalos δεν ειναι ακομα ανοιχτο και οπως βλεπω μαλλον δεν ανοιγει τουλαχιστον εκει που ηταν. Bellagio , Crush και Tan Tan δεν προλαβα να παω και δεν ξερω αν ανοιξαν, πηγα στο Crema ειναι οπως παιρνεις την παραλια απο την αρχη της telegondola στο 1/3 περιπου της διαδρομης. Τιμες για ουισκυ με κολα 17 λει (παιζει αναλογα με το ουισκυ) και 12 το Baileys.
Απο γκομενες σχετικα καλα, δεν εχει πολυ fitze , οι περισσοτερες γκομενες ειναι καθημερινες , αυτο που ισως χαλασει τον επισκεπτη που παει για κυνηγι ειναι οτι ειναι συνηθως παρειστικη κατασταση με πολλα τραπεζια. Το μαγαζι εχει πισινα, που υπολειτουργει, μαλλον την μισογεμισαν μην πεσει κανα παλικαρι στα κομματια του και αφησει τα μυαλα του στον πυθμενα. Μουσικη καλη, οι κοπελες που χορευουν ολες αστερια εκτος απο μια με μια μυτη Τσακιρογλου, αμα την γνωρισετε μπορειτε να την χρησιμοποιησετε για να ανοιγετε Μαλαματινες με περισση ευκολια. Κανει και για σκαψιμο σε χωραφια. Ολες ομως κορμαρες. Μη χασετε την τυπισσα με την υπεροχη μυτη και τα tribal στο προσωπο.
Το ρισκο με αυτο το μαγαζι αμα πατε με ταξι ειναι οτι αν δεν το γουσταρετε δεν εχει τπτ αξιολογο εκει γυρω περα απο κατι τουρκικα και ρουμανικα μανελαδικα. Αν παλι μπορειτε να περπατησετε και 800 μετρα παρακατω , βρισκετε το Bellagio και Crush με αντιστοιχες καταστασεις στο γκομενικο επιπεδο. (τουλαχιστον περσι)
Εστιατοριο Motor κοντα στο τελος του τελεγκοντολα και στο πειρατικο καραβι. Τιμες πολυ ακριβες, σολωμος παραψημενος, ταραμοσαλατα και καλα σπιτικη απο σουπερ μαρκετ, οποιοι τολμηροι να δοκιμασουν βατραχοποδαρα.
Σε καθε περιπτωση δεν το συστηνω.
Αυτα προς το παρον. Την επομενη φορα παμε γι αλλα.
Σημερα ειμαι Brasov, ανταποκριση συντομα.
μονο για ωνασηδες παρεχει φιλε εκει σεξοτουρισμοο ανθρωπος μιλαει για χειμωνα και δεν ειναι φοιτιταριο οπως λεει..ειναι υπαλληλος με 1200/μηνα και ρωταει...διαβαστε λιγο προσεκτικα την ερωτηση,ειναι σαφεστατη και ενδιαφερει και αλλους που δεν ειναι /δεν το παιζουν ωνασηδες αλλα γουσταρουν και κανουν σεξοταξιδα
μονο για ωνασηδες παρεχει φιλε εκει σεξοτουρισμο
αμ θες σρξ με ρουμανες ψαξε κανα στουντιο στην αθηνα να τη βγαλεις καλα κ φτηνα
βουκουρεστιοπως ειναι ΤΟΙς ΠΑΣΟΙ ΓΝΩΣΤΟ,εργο τετοιο ,σεξοτουρισμος με 1200ε κ 2000ε για μηνα!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ
φιλικα για να μην πας για μαλλι κ ερθεις "με την ψιλη" κουρεμενος κι αγαμητος,ως συνιθηζετε με τους αλλοδαπους ερωτικους επισκεπτες στη ρουμανια τα τελευταια 7,8 ετη τουλαχιστον,,,
αν τα χωσεις για κανα 7ημερο,ολο κ καμμια ημιψηλη ημικαλη θα σκοραρεις,δηλ 1000ε το κομματι θα σουρθει με τα περα δωθε κλπ,παλι ΣΕ ΩΝΑΣΗς ΠΑΜΕ,,,,δυστυχως
ρε μεγαλε οπα!!!2 χρονια πριν βρεθεικα ιουκιο στην τιμισοαρα...με ενα φιλο πηραμε 2 γκομενες με ραντεβου απευθειας μαυτες και οχι με το μαγαζι three monkeys το λεγανε καπου στο κεντρο σε οροφο καλες τεσπα οχι μις ρουμανια και δωσαμε απο 100+20 ταξι για κανα διωρο...αυτο ψαχνει ο σεξοτουριστας και με τα 1200 που θα παει ενα 4ημερο μια χαρα θα περασει..τωρα αυτα με τα χιλιαρικα μαρουλοφυλλα να τα μοιραζουν οι πετρελαιαδες και οι ωνασηδες και τα κοροιδα
και επειδη αναφερθεικες προσωπικα σε μενα αν ηθελα σεξ με ρουμανες στα μπουρδελα αθηνας -θεσ/νικης μπα δεν θα παρω
και δεν ειναι αναγκη να παει καποιος βουκουρεστι παει στο ΜΠΡΑΣΟΦ οπως ανεφερε το παλικαρι που εκανε την ερωτηση
φιλε σαν ειδικος που μαλλον θα εισαι ξερεις κ καλυτερα,αφου εινε φανερο οτι εχεις εντρυφησει απολυτα κι επιστιμονικα στο θεμα,θα σου προτεινα μαλιστα να κανεις το χομπυ σου και επαγγελμα,ειδικα τωρα με την κρισηΜαλακία = η επί καθέτου άξονος βεβιασμένη επαναληπτική παλινδρόμηση , βάλλοντας υδατομορφα βλήματα επί φανταστικού στόχου.
Way to go baby , αντε και θα βρεθει κανας καλός .....
μαλλον βιαζεσαι να απαντησεις φιλε χωρις να διαβασεις ακριβως τι γραφω..και γραφεις και κεφαλαια για να δωσεις υφος,..εμενα στ @@ μου και το βουκουρεστι και οτι αλλο ,εχω γυρισει πολλα μερη και παντα βρισκω την ακρη να μη με πιανουν μαλακα και πληρωνω παντα λιγα..ασχημες γκομενες δεν πηδαω ουτε να με πληρωνουν οπωτε το μις ζεφυρι ακυρο δεν ξερεις τι ηταν αυτες που πηραμερε μεγαλε οπα!!!
τα ιδια λεμε
ειπα με 1200 ΤΟ ΜΗΝΑ,δεν εχει κοκο,ΟΧΙ ΜΕ ΜΙς ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΒΕΒΕΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ.αλλα με καμμια ξαδελφη απο μις ζεφυρι,και δωσατε μανι μανι κανα 300αρι βαλε κ τα σουρτα φερτα πηγαινε ελα,ε,,,αν βρικατε κι αλλες δυο,στα λογια μου ερχεσε κανα 1200αρι για δυο γκομενες εκαστος
με 1200 το 4ημερο βεβεα σε αυτο το μηκος κυματος, τετιο κοκο, εχει,,,,ξαναδιαβαστο ταχα γραψει,μην εξανιστασε λοιπον
αλλα 1200e το τετραημερο ταχουνε οι φτωχοι κι οι υπαλληλοι δηλαδη?
παντως για βου-νο σεξ-κουρεστι,ητανε το θεμα
τιμισοαρα πουχεις παει εινε η καλυτερη περιοχη της ρουμανιας δε συνδιασμο μουνι κ νοοτροπιας,τα αλλα ειναι "μαyρη τρυπα"
αλλα οτι περιεγραψες εινε κ το οτι καλυτερο να σου τυχει-ΚΙ ΟΧΙ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΠΑΝΤΑ
ΥΓ.με τα στουντιο τα μπουρδελα κλπ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙς ΕΚΕΙ ΤΙς-ΟΠΟΙΕς ΚΑΛΕς ΒΡΕΙς- ΡΟΥΜΑΝΕς ΜΕ 50ΕΥΡΩ στην ελλαδα κ ΜΟΝΟ ΕΔΩ,
ΓΙΑΤΙ στο βουκουρεστι,ΚΑΙ ΔΕΝ θα τις βρεις,ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΕς ΤΟΥ 1,60 ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙς ΚΑΤΑ ΤΟ 90%,ΑΛΛΑ κι αν τις βρεις θα σου φυγουν Τα πολλαπλα EUROS κ θα κοιταξουν να σε ξεπεταξουν κιολας οπως οπως ,γιατι ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΘΑΣΑΙ ΕΚΕΙ
μην θιγεσαι αδικα,δεν εχω καμμια προθεση και ξανακοιτα τα ποστ,θα δεις οτι εχω δικιο οσον αφορα πως τεθηκε το θεμα
οσο για brasov sinaia κλπ ΜΑΛΟΝ ΤΑΧΕΙς ΑΚΟΥΣΕΙ αυτα
γιατι εκει μπορεις να βρεις ωραια μερη στα βουνα,ποταμια δαση σαλε κλπ
ΑΛΛΑ τωρα αυτη την εποχη ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,οτι παρεχει κατι αξιολογο κι εικονομικο στο love-trade
la rivedere domnule
DEN S EBRISE KANENASμονο στη βουδαπεστη εχω να το λεω οτι στο ιδιο ταξιδι μας πιασαν κοτσους..αλλα ειμασταν λιγο πολυ παγιδευμενοι