Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην ρουμανια γαμας με φραγκοδιφγαγκα ειναι πολη φτηνη η ζωη,ειναι ολα πιο απλα κι ευκολα για σεμι προ φασεις
ουκρανια μολδαβια κλπ,ειναι ολα πιο ακριβα,εχει συνορα διαδικασιες ταλαιπωριες κι ειναι πολυ πιο μακρια..πχ τιμισοαρα πας με αυτομπαν μεσω σερβιαςψ ευκολα κ γρηγοαρα με αμαξι,,κισινιοφ η οντεσα αν πας οδικα γαμα τα,,αργεις πολυ,κι επισης εχει ακριβα μαγαζια ντισκο κλπ,στην ρουμανια ολα αυτα ειναι παμφτηνα,,,
δεν υπαρχυν σουσι μπαρ κ τετοιες μαλ,,ιες
και τα ξεκολλα πολυ πιο πολλα...κ βσικα μιλαν κ πολλα αγγλικα πραγμα που δεν ισχυει στις πρωην εσσδ χωρες :S
για μαζικκο κ φτηνο γαμησι ειναι πιο καλα
αν θες καποια να παντρευτεις,δεν ενδυκνυται η χωρα
αλλο το ενα κι αλλο το αλλο
Για εναν που παει απο Ελλαδα σιγουρα η Ρουμανια ειναι καλητερη.Αλλα δεν δερνονται οπως παλια?Ειναι πιο αγριοι απο τους Μολδαβους,Ουκρανους,Ρωσσους.Εγκληματικοτητα δεν υπαρχει?Μιλαω πιο πολυ για κλοπες?Αν ειναι να σου κλεψουνε τα λαστιχα απο το αυτοκινητο και να το βρεις σε τιποτα τουβλα να καθεται τι να το κανεις? :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για εναν που παει απο Ελλαδα σιγουρα η Ρουμανια ειναι καλητερη.Αλλα δεν δερνονται οπως παλια?Ειναι πιο αγριοι απο τους Μολδαβους,Ουκρανους,Ρωσσους.Εγκληματικοτητα δεν υπαρχει?Μιλαω πιο πολυ για κλοπες?Αν ειναι να σου κλεψουνε τα λαστιχα απο το αυτοκινητο και να το βρεις σε τιποτα τουβλα να καθεται τι να το κανεις? :2funny:
ναι απο ελλαδα μιλαμε,,η απο ευρωπη,,
δεν υπαρχουν αυτα αγριαδες κ τετοια
ειναι πιο σειφ απο ολες τις βαλκανικες χωρες η ρουμανια
οχι δεν τσακονονται,ισως αυτα παλια,δεν ξερω,τωρα οχι παντως,,,,δεν ισχυει τιποτε,,
ουτε κλεβουν αυτοκινητα
αυτα στην βουλγαρια συμβαινουν που λες,,

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μην παρεξηγηθω
ολα τα ανωτερω.εκτος απο κοσταντζα και βουκουρεστι
εκει τα πραγματα αλλαζουν πολυ..το γαμησι ακριβαινει κ δυσκολευει καπως
η ζωη παραμενει τζαπα,,σε σχεση με ρωσο-ουκρανιες μολδαβιες κλπ.. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι απο ελλαδα μιλαμε,,η απο ευρωπη,,
δεν υπαρχουν αυτα αγριαδες κ τετοια
ειναι πιο σειφ απο ολες τις βαλκανικες χωρες η ρουμανια
οχι δεν τσακονονται,ισως αυτα παλια,δεν ξερω,τωρα οχι παντως,,,,δεν ισχυει τιποτε,,
ουτε κλεβουν αυτοκινητα
αυτα στην βουλγαρια συμβαινουν που λες,,
Παλια παιζανε ξυλο ευκολα.Μακαρι να ηρεμησανε.Παντος στη δικη μου περιπτωση η Μολδαβια ειναι καλητερη λυση.Για καποιον ομως απο Ελλαδα ισως ειναι καλητερα να παρει τη Μπαλκαν Εξπρεςς και να παει Ρουμανια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Παλια παιζανε ξυλο ευκολα.Μακαρι να ηρεμησανε.Παντος στη δικη μου περιπτωση η Μολδαβια ειναι καλητερη λυση.Για καποιον ομως απο Ελλαδα ισως ειναι καλητερα να παρει τη Μπαλκαν Εξπρεςς και να παει Ρουμανια.
τσακονονται καμμια φορα μεταξυ τους
δεν σε ενοχλουν ομως
απο ελλαδα πολυ πιο ησυχα ειναι...

υγ.και μονος του να παει καλα θα περασει :fuck1: :fuck1: :fuck1:
,αλλα μακρια απο μαμαγια-κονστατζα βουκουρεστι και ιασι ,,,,
οι καλες πολεις αναφερθηκαν πριν,,,, ;)
και φυσικα,να μην μπλεξει με γυφτισες κ γυφτους
εκει δεν βγαινει ακρη,,,, :S :S :S :S

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Διαβάζοντας το forum πολλοί βλέπω κράζουν τις Ρουμάνες ότι είναι αρπαχτικά αφιλότιμες αχάριστες κτλ κτλ ! Εγώ πάντως έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Τον Νοέμβριο του 2012 γνώρισα μία Ρουμάνα 26 χρονών από Βουκουρέστι στο ίντερνετ εντελώς τυχαία. Ανταλλάξαμε skype και μιλούσαμε καθημερινά ώσπου αποφάσισα να ανέβω τριήμερο να τη συναντήσω. Εννοείται έβγαλα τρελά γούστα στο  :knockinb: μαζί της ! Κάποια φάση έχασα την κάρτα ανάληψης και την επόμενη που ήταν να φύγω περίμενα λεφτά από κάποιον δικό μου μέσω western union !  Έλα που όμως ήταν 1η Δεκεμβρίου και έμαθα ότι λόγω εθνικής εορτής τους τα πάντα ήταν κλειστά ! Πακέτο τρελό... Με τα πολλά και με τα λίγα μου έδωσε 200 lei (γύρω στα 50 ευρώ) για να πάρω ταξί για το αεροδρόμιο και να έχω αν χρειαστώ κάτι... Γυρίζοντας Ελλάδα της ζητούσα IBAN και τραπεζικό λογαριασμό να τις επιστρέψω τα χρήματα και αυτή δεν δεχόταν με κανέναν τρόπο και δεν μου το έδινε  :think: Μάλλον οι περισσότεροι που κράζουν τις Ρουμάνες το κοντινότερο σε Ρουμάνα που έχουν δει είναι τίποτα τσιγγανό-ημίαιμες χωριατοπούλες που δουλεύουν στα κωλόμπαρα της γειτονιάς τους !  :birdman:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Διαβάζοντας το forum πολλοί βλέπω κράζουν τις Ρουμάνες ότι είναι αρπαχτικά αφιλότιμες αχάριστες κτλ κτλ ! Εγώ πάντως έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Τον Νοέμβριο του 2012 γνώρισα μία Ρουμάνα 26 χρονών από Βουκουρέστι στο ίντερνετ εντελώς τυχαία. Ανταλλάξαμε skype και μιλούσαμε καθημερινά ώσπου αποφάσισα να ανέβω τριήμερο να τη συναντήσω. Εννοείται έβγαλα τρελά γούστα στο  :knockinb: μαζί της ! Κάποια φάση έχασα την κάρτα ανάληψης και την επόμενη που ήταν να φύγω περίμενα λεφτά από κάποιον δικό μου μέσω western union !  Έλα που όμως ήταν 1η Δεκεμβρίου και έμαθα ότι λόγω εθνικής εορτής τους τα πάντα ήταν κλειστά ! Πακέτο τρελό... Με τα πολλά και με τα λίγα μου έδωσε 200 lei (γύρω στα 50 ευρώ) για να πάρω ταξί για το αεροδρόμιο και να έχω αν χρειαστώ κάτι... Γυρίζοντας Ελλάδα της ζητούσα IBAN και τραπεζικό λογαριασμό να τις επιστρέψω τα χρήματα και αυτή δεν δεχόταν με κανέναν τρόπο και δεν μου το έδινε  :think: Μάλλον οι περισσότεροι που κράζουν τις Ρουμάνες το κοντινότερο σε Ρουμάνα που έχουν δει είναι τίποτα τσιγγανό-ημίαιμες χωριατοπούλες που δουλεύουν στα κωλόμπαρα τις γειτονιάς τους !  :birdman:
και τι αλλαζει αυτο?κι εγω εχω ξεχασει σε βενζιναδικο ομβ πορτοφλι με καρτες κ λεφτα μεσα πανω απο 700-800ε
κ γυρισα σε 3 ωρες κι ηταν αθικτο...
και  λοιπον?τι σημαινει αυτο?οτι δεν ειναι εν δυναμει πουτανες οι γκομενες?  :think:
προσεχε,μην συγχεεις ασχετα πραγματα κ πας για μαλλι κ φυγις κουρεμενες με την ψιλη,,,σορρυ,,
εχω γνωρισει παρα πολλες,στην χωρα τους,καμμια εδω
εχεις δικιο για αυτο οτι απο τα κωλομπαρα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα,,
εγω τα εχω βγαλει  την τελευταια 7ετια εκει.. ;)

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Δεν είχα ποτέ εμπειρία με τις γυναικες αυτές, αλλα τίποτα δεν είναι κανόνας.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν είχα ποτέ εμπειρία με τις γυναικες αυτές, αλλα τίποτα δεν είναι κανόνας.
μονος σου ειπες οτι οι πιο πολλες που βρισκεις στα στουντια ειναι ρουμανες.. :tits2:
οι σερβες?γιατι δεν βλεπεις πολλες?ειναι ππιο πλουσιες?δεν νομιζω,,αρα? ;)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
και τι αλλαζει αυτο?κι εγω εχω ξεχασει σε βενζιναδικο ομβ πορτοφλι με καρτες κ λεφτα μεσα πανω απο 700-800ε
κ γυρισα σε 3 ωρες κι ηταν αθικτο
και  λοιπον?τι σημαινι αυτιο?οτι δεν ειναι εν δυναμει πουτανες οι γκομενες?  :think:
προσεχε,μην συγχεεις ασχετα πραγματα κ πας για μαλλι κ φυγις κουρεμενες με την ψιλη,,,σορρρυ,,
Το θέμα είναι ότι είναι ακόμα ένας παρεξηγημένος λαός από τους ΘΕΟΥΣ Έλληνες που κρίνουν τα πάντα εύκολα σύμφωνα με τα δικά τους στάνταρ! Προσωπικά θεωρώ τη φυλή μας τη χειρότερη στη λαμογιά και την πουτανιά :)

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Μήπως οι εκδιδόμενες ρουμανες είναι κυριως γυφτισες

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
μονος σου ειπες οτι οι πιο πολλες που βρισκεις στα στουντια ειναι ρουμανες.. :tits2:
οι σερβες?γιατι δεν βλεπεις πολλες?ειναι ππιο πλουσιες?δεν νομιζω,,αρα? ;)
Η Σερβία έχει 7 εκατομμύρια και η Ρουμανία 20 !

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ότι είναι ακόμα ένας παρεξηγημένος λαός από τους ΘΕΟΥΣ Έλληνες που κρίνουν τα πάντα εύκολα σύμφωνα με τα δικά τους στάνταρ! Προσωπικά θεωρώ τη φυλή μας τη χειρότερη στη λαμογιά και την πουτανιά :)
εαν δεν υπηρχαν αλβανοι κ γυφτοβολγαροι θαμαστε στον πατο της ευρωπης σαν λαος..τωρα απεχουμε 3-4θεσεις ακομα.
.αλλα
αυτο ομως δεν αλλαζει την φαση με τις ρουμανες..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Η Σερβία έχει 7 εκατομμύρια και η Ρουμανία 20 !
με το  μαυροβουνιο παει στα 10,κι η ρουμανια ειναι στα 22..εχει αναλογια 1 προς 2 στα μπουρδελοστουντιο?σερβες ρουμανες
η μηπως 1(καμμια)-200???

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
εαν δεν υπηρχαν αλβανοι κ γυφτοβολγαροι θαμαστε στον πατο της ευρωπης σαν λαος..τωρα απεχουμε 3-4θεσεις ακομα.
.αλλα
αυτο ομως δεν αλλαζει την φαση με τις ρουμανες..
Πολύ πιθανόν να μας χωρίζει ένα χάσμα γενεών και να τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα !

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πολύ πιθανόν να μας χωρίζει ένα χάσμα γενεών και να τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα !
πιθανον
το πιθανοτερο ομως νασαι σχετικα αδαης με την χωρα
μιλας την γλωσσα?ποσο καιρο εχεις μεινει συνεχομενα εκει?

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Πάντως οι Ρουμάνες μας έχουν χαρίσει λίγα λεπτά απόλαυσης

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
με το  μαυροβουνιο παει στα 10,κι η ρουμανια ειναι στα 22..εχει αναλογια 1 προς 2 στα μπουρδελοστουντιο?σερβες ρουμανες
η μηπως 1(καμμια)-200???
Το Μαυροβούνιο έχει 670.000 χιλιάδες !!!! [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%BF[/url]

Οι Σέρβοι είναι ίσως ο πιο περιφάνος λαός στην Ευρώπη εντελώς διαφορετική νοοτροπία ! Ίσως εν μέρει πλήρωσαν αυτό το τίμημα με τους βομβαρδισμούς από τους Αμερικάνους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom