Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Δηλαδή ενοείς οτι εχουν ξεπεράσει κάθε ηθικο φραγμό, και γαμιούνται σωρηδόν για το χρήμα;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αλλα μην φανταζεσαι κατι το εντυπωσιακο,,οτι βλεπεις στα στουντιο εδω,αυτες το δινουν κι εκει... :knockinb:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Σε προηγούμενη σελίδα λέγονταν καλά λόγια γιά αυτές άν έχω καταλάβει σωστά
αυτο ειναι το μπλδαβικο θρεντ,που παραθετεις
γενικως ειναι λιγο εως πολυ ευφανταστο,,,, ;)
εγω αναφρομαι σε οριτζιναλ ρομανια γκιρλς, :tits2:
οχι μολδαβορουμανες
δεν εχω ιδιετερη πειρα απο εκει πλευρα,δεν μ αρεσει κι η ολη φαση γενικα στο md  :S

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
 Τα 25χρονα ρουμανάκια στη φυλής και εκαι δουλευαν σε μπουρδέλο;

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Γράψε λάθος για το μολδαβικό σάιτ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
 Τα 25χρονα ρουμανάκια στη φυλής και εκαι δουλευαν σε μπουρδέλο;
δεν εχω αποψη για φυλης
ρουμανακια εχει απειρα στον μεσο ορο,που το δινουν επι χρημασι στην ρουμανια ολοκληρη,,, :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γράψε λάθος για το μολδαβικό σάιτ
τα πιο ξεκωλα παιζουν αν τραβηξεις την νοητη καθετο στην μεση της χωρας,απο βουκουρεστι κ δυτικα,,πλοιεστι,πιτεστι,κραιοβα,βιλτσεα,τιμισοαρα αραντ ντεβα μπιστριτσα κλπ.... :tits: :tits: :tits:
απο εκει μερια μοιαζουν σε μολδαβες,δεν μου πολυαρεσουν..

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Οι ελληνίδες δεν θα το έκαναν τόσο άνετα νομίzω;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Σε προηγούμενη σελίδα λέγονταν καλά λόγια γιά αυτές άν έχω καταλάβει σωστά
Απλος αν διαβασες ενας Ελληνας 40αρης που δεν ειχε παει ποτέ του ανατολικο μπλοκ και δεν πρεπει να  :knockinb: και πολυ.Πηγε εκει και βρηκε μια 32 ετων που 10 χρονια ειχε περασει απο ολες της χωρες της Ευρωπης.Τωρα το τι εκανε δεν μπορω να το ξερω στην καλητερη περιπτωση καθαριστρια ή Πωλητρια σε καποιο μαγαζι αν και ειναι πολυ πιθανον να εκανε κατι αλλο  :2funny: :knockinb:.Η Ερωτομαλακια του Ελληνα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει  :jerking:!Μπορει να βρει μια απο τη Φυλης και να λεει οτι ηταν και παρθενα πριν την παρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
στο στουντιο που λες,απ οτι ειδα η πλεοψηφια ρουμανες μου φαινονται,
ολες και εκει το ιδιο θακαναν,απλα οχι τοσο ιντουστριαλ φαση ,,,πιο σεμι προ φαση,,οχι μπορδελα κλπ,,αγγελιες ρεφερενς κ τετοια... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα πιο ξεκωλα παιζουν αν τραβηξεις την νοητη καθετο στην μεση της χωρας,απο βουκουρεστι κ δυτικα,,πλοιεστι,πιτεστι,κραιοβα,βιλτσεα,τιμισοαρα αραντ ντεβα μπιστριτσα κλπ.... :tits: :tits: :tits:
απο εκει μερια μοιαζουν σε μολδαβες,δεν μου πολυαρεσουν..
Ρεντ μια ερωτιση?Στη Ρουμανια μιλανε Ρωσσικα?Δεν περιμενω να ξερουν οπως στη Μολδαβια που ολοι μιλανε Ρωσσικα αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.Αλλα να συνενοηθεις μπορεις? ή κανενας δεν ξερει λεξη Ρωσσικα?

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Έχω την εντύπωση πώς δε μιλάνε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο στουντιο που λες,απ οτι ειδα η πλεοψηφια ρουμανες μου φαινονται,
ολες και εκει το ιδιο θακαναν,απλα οχι τοσο ιντουστριαλ φαση ,,,πιο σεμι προ φαση,,οχι μπορδελα κλπ,,αγγελιες ρεφερενς κ τετοια... ;)
Σε ρωταω αν μιλανε Ρωσσικα στη Ρουμανια γιατι οι Ρουμανες στην Ελλαδα δεν ξερουν λεξη Ρωσσικα.Δεν ειναι ολες Ρουμανες εχει και πολλες Μολδαβες απλος εσεις δεν μπορειται να της ξεχωρισετε η βασικη διαφορα τους ειναι οτι οι Μολδαβες μιλανε Ρωσσικα ενω οι Ρουμανες οχι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Απλος αν διαβασες ενας Ελληνας 40αρης που δεν ειχε παει ποτέ του ανατολικο μπλοκ και δεν πρεπει να  :knockinb: και πολυ.Πηγε εκει και βρηκε μια 32 ετων που 10 χρονια ειχε περασει απο ολες της χωρες της Ευρωπης.Τωρα το τι εκανε δεν μπορω να το ξερω στην καλητερη περιπτωση καθαριστρια ή Πωλητρια σε καποιο μαγαζι αν και ειναι πολυ πιθανον να εκανε κατι αλλο  :2funny: :knockinb:.Η Ερωτομαλακια του Ελληνα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει  :jerking:!Μπορει να βρει μια απο τη Φυλης και να λεει οτι ηταν και παρθενα πριν την παρει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε αυτα ο πορνομεταναστιος εχει δικιο για το 95% των περιπτωσεων,,,,δυσυχως αυτο συμβαινει γενικα,,,, :S

ο dude901123  δεν μπορω να ξερω τι ρολο βαραει,νομιζω ομως,apo ta osa prolaba kai diabasa, οτι δεν εντασεται σε αυτη την κατηγορια ,απλα μαλλον γουσταρει πιο μεγαλες σε ηληκια γκομενες,ψιλομιλφ δηλαδη κι ετσι,,,και σ αυτη την κατηγορια η ρουμανια δεν παιζεται σε ποιτητα σωματωτυπων.... :tits: :tits2: :fuck2:
....imop

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σε ρωταω αν μιλανε Ρωσσικα στη Ρουμανια γιατι οι Ρουμανες στην Ελλαδα δεν ξερουν λεξη Ρωσσικα.Δεν ειναι ολες Ρουμανες εχει και πολλες Μολδαβες απλος εσεις δεν μπορειται να της ξεχωρισετε η βασικη διαφορα τους ειναι οτι οι Μολδαβες μιλανε Ρωσσικα ενω οι Ρουμανες οχι.
φυσικα και δεν μιλανε ρωσσικα οι ρουμανες
ειδικα στην δυτ ρουμανια αλλα και σε θυλακες εντος της χωρας μιλουν καποια πολλα η λιγα ουγγγρικα,εχει κ μεγαλη μειονοτητα,ουγρικη,,
ρωσσικα ομως πουθενα,δεν ξερουν,ουτε εχουν σχεση με οιαδηποτε ρωσικη κουλτουρα μουσικη η οτιδηποτε ρωσσικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom