balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ειναι γιατι οι ρουμανες δεν "ειναι εθνικοτητα,ειναι επαγγελμα",,Moυ κάνει εντύπωση γιατι η πλειοψηφία στίς εκδιδόμενες εδώ είναι Ρουμάνες;
το γνωστο ..
ειναι γιατι οι ρουμανες δεν "ειναι εθνικοτητα,ειναι επαγγελμα",,Moυ κάνει εντύπωση γιατι η πλειοψηφία στίς εκδιδόμενες εδώ είναι Ρουμάνες;
φυσικα και ναι...Δηλαδή ενοείς οτι εχουν ξεπεράσει κάθε ηθικο φραγμό, και γαμιούνται σωρηδόν για το χρήμα;
αυτο ειναι το μπλδαβικο θρεντ,που παραθετεις
Σε προηγούμενη σελίδα λέγονταν καλά λόγια γιά αυτές άν έχω καταλάβει σωστά
δεν εχω αποψη για φυληςΤα 25χρονα ρουμανάκια στη φυλής και εκαι δουλευαν σε μπουρδέλο;
τα πιο ξεκωλα παιζουν αν τραβηξεις την νοητη καθετο στην μεση της χωρας,απο βουκουρεστι κ δυτικα,,πλοιεστι,πιτεστι,κραιοβα,βιλτσεα,τιμισοαρα αραντ ντεβα μπιστριτσα κλπ....Γράψε λάθος για το μολδαβικό σάιτ
εαν τ κανει εδω,το εκανε κι εκει...μπορει οχι στην πολη της,αλλα καπυ αλλου σιγουρα... ;)Aυτό το πλάσμα στη Ρουμανία εκδίδοταν;
Απλος αν διαβασες ενας Ελληνας 40αρης που δεν ειχε παει ποτέ του ανατολικο μπλοκ και δεν πρεπει να και πολυ.Πηγε εκει και βρηκε μια 32 ετων που 10 χρονια ειχε περασει απο ολες της χωρες της Ευρωπης.Τωρα το τι εκανε δεν μπορω να το ξερω στην καλητερη περιπτωση καθαριστρια ή Πωλητρια σε καποιο μαγαζι αν και ειναι πολυ πιθανον να εκανε κατι αλλο .Η Ερωτομαλακια του Ελληνα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει !Μπορει να βρει μια απο τη Φυλης και να λεει οτι ηταν και παρθενα πριν την παρει
Σε προηγούμενη σελίδα λέγονταν καλά λόγια γιά αυτές άν έχω καταλάβει σωστά
Ρεντ μια ερωτιση?Στη Ρουμανια μιλανε Ρωσσικα?Δεν περιμενω να ξερουν οπως στη Μολδαβια που ολοι μιλανε Ρωσσικα αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.Αλλα να συνενοηθεις μπορεις? ή κανενας δεν ξερει λεξη Ρωσσικα?τα πιο ξεκωλα παιζουν αν τραβηξεις την νοητη καθετο στην μεση της χωρας,απο βουκουρεστι κ δυτικα,,πλοιεστι,πιτεστι,κραιοβα,βιλτσεα,τιμισοαρα αραντ ντεβα μπιστριτσα κλπ....
απο εκει μερια μοιαζουν σε μολδαβες,δεν μου πολυαρεσουν..
Σε ρωταω αν μιλανε Ρωσσικα στη Ρουμανια γιατι οι Ρουμανες στην Ελλαδα δεν ξερουν λεξη Ρωσσικα.Δεν ειναι ολες Ρουμανες εχει και πολλες Μολδαβες απλος εσεις δεν μπορειται να της ξεχωρισετε η βασικη διαφορα τους ειναι οτι οι Μολδαβες μιλανε Ρωσσικα ενω οι Ρουμανες οχι.στο στουντιο που λες,απ οτι ειδα η πλεοψηφια ρουμανες μου φαινονται,
ολες και εκει το ιδιο θακαναν,απλα οχι τοσο ιντουστριαλ φαση ,,,πιο σεμι προ φαση,,οχι μπορδελα κλπ,,αγγελιες ρεφερενς κ τετοια... ;)
σε αυτα ο πορνομεταναστιος εχει δικιο για το 95% των περιπτωσεων,,,,δυσυχως αυτο συμβαινει γενικα,,,, :SΑπλος αν διαβασες ενας Ελληνας 40αρης που δεν ειχε παει ποτέ του ανατολικο μπλοκ και δεν πρεπει να και πολυ.Πηγε εκει και βρηκε μια 32 ετων που 10 χρονια ειχε περασει απο ολες της χωρες της Ευρωπης.Τωρα το τι εκανε δεν μπορω να το ξερω στην καλητερη περιπτωση καθαριστρια ή Πωλητρια σε καποιο μαγαζι αν και ειναι πολυ πιθανον να εκανε κατι αλλο .Η Ερωτομαλακια του Ελληνα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει !Μπορει να βρει μια απο τη Φυλης και να λεει οτι ηταν και παρθενα πριν την παρει
φυσικα και δεν μιλανε ρωσσικα οι ρουμανεςΣε ρωταω αν μιλανε Ρωσσικα στη Ρουμανια γιατι οι Ρουμανες στην Ελλαδα δεν ξερουν λεξη Ρωσσικα.Δεν ειναι ολες Ρουμανες εχει και πολλες Μολδαβες απλος εσεις δεν μπορειται να της ξεχωρισετε η βασικη διαφορα τους ειναι οτι οι Μολδαβες μιλανε Ρωσσικα ενω οι Ρουμανες οχι.