Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το Μαυροβούνιο έχει 670.000 χιλιάδες !!!! [URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%CE%BF[/url]

Οι Σέρβοι είναι ίσως ο πιο περιφάνος λαός στην Ευρώπη εντελώς διαφορετική νοοτροπία ! Ίσως εν μέρει πλήρωσαν αυτό το τίμημα με τους βομβαρδισμούς από τους Αμερικάνους...
στο wikipedeia γραφει κι οτι σερβια μαυροβουνιο εχουν 10.800,000   μαζι
οποτε 10 μυρια και κατι σερβοι
οπως καταλαβαινεις το ερωτημα παραμενει...10μυρια σερβια 22 μυρια ρουμανια
αναλογια σε πουτανες 1-200,,,,κι οχι 1-2,2...........
μην κουβεντιαζουμε αρες μαρες
εκτος το κλουζ κ λιγο το μπρασοφ,οι αλλες περιοχες ειναι φουλ στο πουταναριο,αμεσο η εμμμεσα..
αυτο,δυστυχως στην σερβια δεν υπαρχει
αλλιως θα πηγαιναμε εκει!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
πιθανον
το πιθανοτερο ομως νασαι σχετικα αδαης με την χωρα
μιλας την γλωσσα?ποσο καιρο εχεις μεινει συνεχομενα εκει?
Νu vorbesc bine romaneste dar incerc sa invat romineste ! Μόνο κάποιες εκδρομές δεν έχω μείνει μόνιμα..

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Αν δεν ηταν εδω οι ρουμανες τι θα κάναμε;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Νu vorbesc bine romaneste dar incerc sa invat romineste ! Μόνο κάποιες εκδρομές δεν έχω μείνει μόνιμα..
eu,possibil, stiu sa vorbesc mai bine de ei,mai alles in tara.., :grin:
,,daca stai mai mult timp,ai sa intelegi si mai bine situatia adevarata in tara acesta,,,
μεχρι τοτε,ακου αν θελεις κ καμμια αλλ γνωμη.....
αν θες,δεν θες,δικο σου θεμα
παντως αν διαλεξες χωρα για να ερωτευτεις,μαλλον εχεις δυσκολο μελλον,,,οσο χρονων κι αν εισαι,,
prietenos vorbesc,,, ;)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
eu,possibil, stiu sa vorbesc mai bine de ei,mai alles in tara.., :grin:
,,daca stai mai mult timp,ai sa intelegi si mai bine situatia adevarata in tara acesta,,,
μεχρι τοτε,ακου αν θελεις κ καμμια αλλ γνωμη.....
αν θες,δεν θες,δικο σου θεμα
παντως αν διαλεξες χωρα για να ερωτευτεις,μαλλον εχεις δυσκολο μελλον,,,οσο χρονων κι αν εισαι,,
prietenos vorbesc,,, ;)
Orice opinie este acceptata ! Προς το παρών έχω καλές εντυπώσεις ! Ελπίζω να μην αλλάξουν στο μέλλον !

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Θα γαμάγαμε Αλβανίδες και Ελληνίδες απο τη γειτονιά σου!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Περιπου ναι.Αν θελω με τα Ισπανικα συνενοουμε οχι ανετα αλλα βγαζω ακρη.Αν δω ενα κειμενο γραμμενο καταλαβαινω περιπου τι λεει.Αλλα αν 2 Ρουμανοι μιλανε γρηγορα μεταξυ τους δεν καταλαβαινω λεξη!
Ενα αλλο κακο στη Ρουμανια ειναι οτι ειναι λιγακι αγριοι ειδεικα στο Αραντ που θελεις να πας μπορει να παιξουνε ξυλο για πλακα.Οι Μολδαβοι ηταν πιο ηρεμοι.Δεν τους ειδα να τους νοιαζει το  :knockinb: πιο πολυ να δουλεψουνε λεφτα θελουνε.Αφου στη Ρουμανια ειναι τοσο χάλια και ακομα και της γριες καμακωνουνε ε,τοτε γιατι θες να πας εκει?Εχεις τασεις μαζοχισμου?Το θεμα ειναι να παει καποιος καπου οπου θα  :knockinb: σχετικα ευκολα και θα περασει καλα.Αν ειναι να εχεις γυρω σου τους ντοπιους Πιρφορους να καμακωνουνε τι να πας να κανεις?

Κατσε στα αυγα σου . Εχεις μαθει τη ρωσσικη κουλτουρα και παιζεις μπαλιτσα.. Θα φας τα μουτρα σου στη Ρουμανια. Ειναι 1000 φορες περισσοτερο κοντα στην Ελληνικη κουλτουρα , παρα στην Ρωσσικη. Μακρυα

Εχω παει και στις 2 χωρες περισσοτερο απο 3 μηνες συνολικα , εχω μεινει σε σπιτια σε οικογενειες και τα ξερω.

Και για ποια Ισπανικα λες ? Καμια σχεση.. Ιταλικα και λιιιιγο Γαλλικα αν ξερεις θα καταλαβεις κατι. Με τα Ισπανικα θα παρεις τον πουλο αν πας να μιλησεις.

Επισης Αν καποιοι παραγουν συγκριτικα περισσοτερες μοναδες νταηδων και τσαμπουκαδων, αυτοι ειναι οι Γεωργιανοι, οι Μολδαβοι και οι Ουκρανοι . Οι ρουμανοι ειναι ιδιαιτερα φιλησυχοι !

Η αλλη μαλακια που λετε τοση ωρα. Γιατι στην Ελλαδα εχει τοσες πολλες Ρουμανες ?

Εγω απανταω. Γιατι στην Ιαπωνια δεν εχει ΚΑΜΙΑ ρουμανα και εχει μονο Ρωσιδες ?????  Τι μαλακες ειστε δηλαδη.. Αφου ειμαστε διπλα και ειμαστε και ξεφραγκο αμπελι, που αλλου να πηγαιναν ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Διαβάζοντας το forum πολλοί βλέπω κράζουν τις Ρουμάνες ότι είναι αρπαχτικά αφιλότιμες αχάριστες κτλ κτλ ! Εγώ πάντως έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Τον Νοέμβριο του 2012 γνώρισα μία Ρουμάνα 26 χρονών από Βουκουρέστι στο ίντερνετ εντελώς τυχαία. Ανταλλάξαμε skype και μιλούσαμε καθημερινά ώσπου αποφάσισα να ανέβω τριήμερο να τη συναντήσω. Εννοείται έβγαλα τρελά γούστα στο  :knockinb: μαζί της ! Κάποια φάση έχασα την κάρτα ανάληψης και την επόμενη που ήταν να φύγω περίμενα λεφτά από κάποιον δικό μου μέσω western union !  Έλα που όμως ήταν 1η Δεκεμβρίου και έμαθα ότι λόγω εθνικής εορτής τους τα πάντα ήταν κλειστά ! Πακέτο τρελό... Με τα πολλά και με τα λίγα μου έδωσε 200 lei (γύρω στα 50 ευρώ) για να πάρω ταξί για το αεροδρόμιο και να έχω αν χρειαστώ κάτι... Γυρίζοντας Ελλάδα της ζητούσα IBAN και τραπεζικό λογαριασμό να τις επιστρέψω τα χρήματα και αυτή δεν δεχόταν με κανέναν τρόπο και δεν μου το έδινε  :think: Μάλλον οι περισσότεροι που κράζουν τις Ρουμάνες το κοντινότερο σε Ρουμάνα που έχουν δει είναι τίποτα τσιγγανό-ημίαιμες χωριατοπούλες που δουλεύουν στα κωλόμπαρα της γειτονιάς τους !  :birdman:
Το εχω ξαναγραψει.Δες τους Ελληνες που πανε με Ρουμανες ειναι οτι τελευταιο!Κατι τελειωμενοι Ελληνες παιρνουν Ρουμανες αν δεν βρουνε Αλβανιδες μετα οι Ρουμανες τους παρατανε ε,φυσικο ειναι να ειναι κακες γ'αυτους.Δε κοιτανε τα χάλια τους οι Πιρφοροι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατσε στα αυγα σου . Εχεις μαθει τη ρωσσικη κουλτουρα και παιζεις μπαλιτσα.. Θα φας τα μουτρα σου στη Ρουμανια. Ειναι 1000 φορες περισσοτερο κοντα στην Ελληνικη κουλτουρα , παρα στην Ρωσσικη. Μακρυα

Εχω παει και στις 2 χωρες περισσοτερο απο 3 μηνες συνολικα , εχω μεινει σε σπιτια σε οικογενειες και τα ξερω.

Και για ποια Ισπανικα λες ? Καμια σχεση.. Ιταλικα και λιιιιγο Γαλλικα αν ξερεις θα καταλαβεις κατι. Με τα Ισπανικα θα παρεις τον πουλο αν πας να μιλησεις.

Επισης Αν καποιοι παραγουν συγκριτικα περισσοτερες μοναδες νταηδων και τσαμπουκαδων, αυτοι ειναι οι Γεωργιανοι, οι Μολδαβοι και οι Ουκρανοι . Οι ρουμανοι ειναι ιδιαιτερα φιλησυχοι !

Η αλλη μαλακια που λετε τοση ωρα. Γιατι στην Ελλαδα εχει τοσες πολλες Ρουμανες ?

Εγω απανταω. Γιατι στην Ιαπωνια δεν εχει ΚΑΜΙΑ ρουμανα και εχει μονο Ρωσιδες ?????  Τι μαλακες ειστε δηλαδη.. Αφου ειμαστε διπλα και ειμαστε και ξεφραγκο αμπελι, που αλλου να πηγαιναν ?
Ρουμανια δεν εχω παει και δεν μπορω να ξερω τι παιζεται απο εγκληματικοτητα?Παντος Μολδαβια ειναι παρα πολυ υσηχα η δε ΠΜΡ ειναι πιστευω απο τα πιο ασφαλη μερη στον κοσμο!Ο καθε δευτερος ειναι Μπατσος,ασφαλητης,χαφιες ή στρατιωτικος.
Τωρα γ'αυτο που ειπες με τα Ισπανικα  :2funny:τι καμια σχεση? :2funny:ειναι σχεδον τα ιδια με τα Ιταλικα μονο οι καταληξεις αλλαζουνε.Οταν μιλαγανε μεταξυ τους Μολδαβοι αργά τα περισσοτερα τα καταλαβαινα.Ενα μεγαλο ποσοστο Ιταλων μιλαει Ισπανικα γιατι εχει παει Κουβα,Λατινικη Αμερικη ή Ισπανια.Γ'αυτους 2 μηνες Κουβα αν πανε φτανουν για να τα μαθουν τέλεια τα Γαλλικα διαφερουν αρκετα.Κειμενα στα Ρουμανικα στη Μολδαβια που διαβαζα καταλαβαινα τα περισσοτερα.Οι Γεωργιανοι οπως εχω πει ειναι μαγκες οταν ειναι μπουλουκι την παιφτουν καμια 20αρια σε εναν.Οι Ουκρανοι οταν πιουνε πλακωνονται μεταξυ τους  :2funny: και στη Ρωσσια το ιδιο :2funny:
Ενδιαφερθηκα για τη Ρουμανια γιατι το ολο στυλ μου στη Μολδαβια αρεσε στις γκομενες πολυ περισσοτερο απο οτι αρεσει στις Ρωσσιδες και οι Μολδαβες (Ρουμανες) εχουν πολυ καλητερο γουστο απο της Σλαβες που ειναι τρομερα κακογουστες.
Προς τα τελη του μηνα αν ολα πανε καλα θα παω Κισινιωφ για κανα μηνα  :)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ρουμανια δεν εχω παει και δεν μπορω να ξερω τι παιζεται απο εγκληματικοτητα?Παντος Μολδαβια ειναι παρα πολυ υσηχα η δε ΠΜΡ ειναι πιστευω απο τα πιο ασφαλη μερη στον κοσμο!Ο καθε δευτερος ειναι Μπατσος,ασφαλητης,χαφιες ή στρατιωτικος.
Τωρα γ'αυτο που ειπες με τα Ισπανικα  :2funny:τι καμια σχεση? :2funny:ειναι σχεδον τα ιδια με τα Ιταλικα μονο οι καταληξεις αλλαζουνε.Οταν μιλαγανε μεταξυ τους Μολδαβοι αργά τα περισσοτερα τα καταλαβαινα.Ενα μεγαλο ποσοστο Ιταλων μιλαει Ισπανικα γιατι εχει παει Κουβα,Λατινικη Αμερικη ή Ισπανια.Γ'αυτους 2 μηνες Κουβα αν πανε φτανουν για να τα μαθουν τέλεια τα Γαλλικα διαφερουν αρκετα.Κειμενα στα Ρουμανικα στη Μολδαβια που διαβαζα καταλαβαινα τα περισσοτερα.Οι Γεωργιανοι οπως εχω πει ειναι μαγκες οταν ειναι μπουλουκι την παιφτουν καμια 20αρια σε εναν.Οι Ουκρανοι οταν πιουνε πλακωνονται μεταξυ τους  :2funny: και στη Ρωσσια το ιδιο :2funny:
Ενδιαφερθηκα για τη Ρουμανια γιατι το ολο στυλ μου στη Μολδαβια αρεσε στις γκομενες πολυ περισσοτερο απο οτι αρεσει στις Ρωσσιδες και οι Μολδαβες (Ρουμανες) εχουν πολυ καλητερο γουστο απο της Σλαβες που ειναι τρομερα κακογουστες.
Προς τα τελη του μηνα αν ολα πανε καλα θα παω Κισινιωφ για κανα μηνα  :)

Ναί οι Ρουμάνες ως γνωστόν καβλώνουν άσχημα με το στυλάκι του προβληματικού.
Άτομα με νοητική στέρηση, με αυτισμό, τρόφιμοι ψυχιατρείου, άσπενγκερ έχουν τρελά σουξέ στις Ρουμάνες.
Αφού εκεί δεν υπάρχει η έκφραση ψάχνει τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, υπάρχει η έκφραση
ψάχνει τον παρανοικό με τα άσπρα ρούχα, να κάπως έτσι:

x_576350c8.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναί οι Ρουμάνες ως γνωστόν καβλώνουν άσχημα με το στυλάκι του προβληματικού.
Άτομα με νοητική στέρηση, με αυτισμό, τρόφιμοι ψυχιατρείου, άσπενγκερ έχουν τρελά σουξέ στις Ρουμάνες.
Αφού εκεί δεν υπάρχει η έκφραση ψάχνει τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, υπάρχει η έκφραση
ψάχνει τον παρανοικό με τα άσπρα ρούχα, να κάπως έτσι:

x_576350c8.jpg
Παντος δε γουσταρουνε Τέρατα της φυσεως :2funny:Ουτε βρωμιαριδες  :2funny:
Εκτος του οτι με διαφημιζεις ρεζιλευεσαι κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κριμα που εχω σημερα πολλα πραγματα να κανω εχει πολυ γέλιο το σα'ι'τ καλα δεν εχεις δουλεια να τυπωσεις τιποτα?αναδουλειες με την κριση?
Μου ειπε ο Ιωσηφ να μη σε καταριεμαι να ψωφισεις  :2funny: γιατι δεν θα εχουμε με ποιον να  :2funny: μετα και ποιον να ρεζιλευουμε  :2funny:

Συνημμένα

• P7290138.jpg
    P7290138.jpg
    140,8 KB · Εμφανίσεις: 67
  • P7290140.jpg
    P7290140.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 74

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Εγω απανταω. Γιατι στην Ιαπωνια δεν εχει ΚΑΜΙΑ ρουμανα και εχει μονο Ρωσιδες ?????  Τι μαλακες ειστε δηλαδη.. Αφου ειμαστε διπλα και ειμαστε και ξεφραγκο αμπελι, που αλλου να πηγαιναν ?
αλλο οι ρουμανες εκτος χωρας,που ανεβαινει καθετα η αξια τους κι αλλο εκει που εχει αλλες 3μυρια σαν αυτες,στα 20-30χρονια
τι εννοω τωρα (γιατι συμφωνω εν μερει με αυτα που λες)
1.ενας που ψαχνει ΜΙΑ γκομενα για σχεση κλπ,πολυ καλης εμφανισης στην ρουμανια θα τα βρει μπαστουνια 99%,ουκρανια εαν επιμεινει πολυ,κ μαθει κ να μιλαει καπως,δυσκολα χρονοβορα κι ακριβα ολα αυτα,μην το ξεχναμε
υπαρχει σοβαρη εκδοχη κατι να κανει
2.ενας που ψαχνει να γαμησει μελλοντικα στουντιοκοριτσα,σαν αυτα που ερχονται ελλαδα,θα βρει πολλες κ πιο ευκολα απο παντου στην ρουμανια ,απο κει πλευρα χωρις ρωσσικα,δεν παιζιε μπαλαλ,κι αν παιξει ειναι πανακριβα,,,,δειτε κ σχετικα αγγλοφων αθρεντ τι κηδειες εχουν παθει μαλακοπιτουρες στη ουκρανια,,, :grin:
3.στην ουκρανια ρωσσια κλπ,χωρις ρωσσικα εισαι χαμενος.μονο οι σουπερ προφεσοναλ με τις σουπερ τιμες   :helpplea:  ξερουν να μιλουν,οι επιλογες περιοριζονται σε αυτες,για μενα η χειροτερη κατηγορια,δεν εσχολουμε ποτε,πολυ χρημα για το τιποτα...
4.στην ρουμανια αν εισαι ψαγμενος κι οχι αρχαριος ,
αρχαριοι ας διαλεξουν αλλη χωρα, ;)
με αγγλικα κ μονο βγαζεις ακρη,ασε που θα μαθεις κ 5-10ρουμανικα στο πι κ φι καθοσον ειναι πανευκολη γλωσσα  :)
5.ρουμανια κ μουνι απο το πανω πανω  ραφι απιθανο να σου κατσει,πιο ευκολα στην ελλαδα βρισκεις σημερα ειδικα...
ομως νεξτ ντορ  καβλιαρες με ωραια σωματα κ φατσες,βρισκεις απειρες,εκτος απο βουκουρεστι κκοσταντζα,ταχω διαχωρισει εξ αρχης
6.αν μιλαει καποιος καλα ρωσσικα σιγουρα πιο ευκολα ειναι ουκρανια,αλλα ι ετσι,ομως το κοστος της καθημερινοτητας αν κανεις ντειτς με ντεβουσκες στην ουκρανια ειναι πολλαπλασιο απο την επαρχιακη ρουμανια,που ολα ειναι απειρως πιο φτηνα,δεν εχει σουσι εισοδους πανακριβες σε κλαμπ κλπ,οπως ουκρανια ακομα κ σε μικρες πολεις εχει σουσι κλπ μαλ,,
κι οι γυναικες πινουν πολυ πιο λιγο απ οτι οι ουκρανες που δεν μεθανε κιλας,αν δεν πιουν ενα στολο πρωτα,,, :grin:
7.και κλεινω με αυτο,
στη θεωρια καλυτερα ειναι τα πρωην ρωσσοφωνα μερη,στην πραξη ομως κι ειδικα για σορτ τερμ διακοπες,η ρουμανια εχει το συγκριτικο πλεονεκτημα

υγ.οσοι εχουν παθει μεγαλες νιλες στην ρουμανια ειναι δυο ειδων
α.αγαπουληδες,δεν παιζει γενικα λλοβ στορυ στην ρουμανια,ο ματεριαλισμος ειναι στο μαξιμουμ-οπως κι ουκρανια βεβαια
β.οσοι κυνηγουσαν σε βουκουρεστι  κ κοσταντζα που οντως το πεδιο ειναι κινουμενη αμμος

οι ρφεαλιστες εχουν περασει καλα,αρκετα πιο καλα απ οπουδηποτε αλλου
κ μην ξεχναμε οτι σε σωματα οι ρουμανες απλα,δεν παιζοντε ειδικα οι κολαρες...

thats my 2 cents pals,,,,

η καρδια ισως προσταζει ρωσσοφωνες δημοκρατιες,  :rockon:
η λογικη ομως ,οδηγει αλλου  :fuck2:

imop παντα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ καλη αναλυση Μπραβο! :)Ας πουμε οτι καποιος τα διαβασε τα ζυγισε ολα και θελει να ερθει στη Ρουμανια για ενα μηνα.Ποια πολη να διαλεξει?Σιγουρα πρεπει να βρει μια πολη οχι τουριστικη απο 250.000 κατοικους και πανω που να μην ειναι ακριβη και να εχει φοιτητριες και γενικα γκομενες και φυσικα να μην ειναι σαν το Σιμπιου που βρωμαει ολη η πολη κατι σαν χλωρινη!Να εχει και λιγο φυση και κανα παρκο με καμια λιμνουλα για ρομαντικους περιπατους  :2funny: (αν καποιος ειναι ερωτομαλακας).Ας πουμε οτι αυτος ο Πορνοτουριστα βρηκε τροπο να παει εκει με τη Μπαλκανεξπρεςς,με αεροπλανο,με γα'ι'δαρο ή οτι αλλο μεσω βρει.Αυτο που θελω να μου πειτε Ρουμανοφιλοι ειναι:Καταρχην ποια πολη ειναι καλητερη με τα κριτιρια που εθεσα? και πόσο θα κοστισει ενα διαμερισμα 1ος ή 2 δωματιων οχι τιποτα LUX αλλα να μην ειναι και εντελως χάλια.Αν μπορειται πειτε τιμες για τα διαμερισματα  2-3 πολεις με τα κριτιρια που εθεσα-------ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:Απο Κισινιωφ που θα ειμαι αξιζει να παω Ιασιο για 2-3 μερες ή δεν εχει τιποτα σπουδαιο?Αν αποφασισω και παω με τι μεσω ειναι πιο ευκολο να παω?Εχει λεωφορεια,τρενα?Και πόσο θα στοιχισει στο Ιασιο να νοικιασω διαμερισμα με τη μερα για 2-3 μερες?Αυτα ειναι τα ερωτηματα μου ελπιζω να βρεθει καποιος ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ και να ξερει.Πριν 10 χρονια ειχα παει κ'εγω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• verhovina3.jpg