Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πολυ καλη αναλυση Μπραβο! Ας πουμε οτι καποιος τα διαβασε τα ζυγισε ολα και θελει να ερθει στη Ρουμανια για ενα μηνα.Ποια πολη να διαλεξει?Σιγουρα πρεπει να βρει μια πολη οχι τουριστικη απο 250.000 κατοικους και πανω που να μην ειναι ακριβη και να εχει φοιτητριες και γενικα γκομενες και φυσικα να μην ειναι σαν το Σιμπιου που βρωμαει ολη η πολη κατι σαν χλωρινη!Να εχει και λιγο φυση και κανα παρκο με καμια λιμνουλα για ρομαντικους περιπατους (αν καποιος ειναι ερωτομαλακας).Ας πουμε οτι αυτος ο Πορνοτουριστα βρηκε τροπο να παει εκει με τη Μπαλκανεξπρεςς,με αεροπλανο,με γα'ι'δαρο ή οτι αλλο μεσω βρει.Αυτο που θελω να μου πειτε Ρουμανοφιλοι ειναι:Καταρχην ποια πολη ειναι καλητερη με τα κριτιρια που εθεσα? και πόσο θα κοστισει ενα διαμερισμα 1ος ή 2 δωματιων οχι τιποτα LUX αλλα να μην ειναι και εντελως χάλια.Αν μπορειται πειτε τιμες για τα διαμερισματα 2-3 πολεις με τα κριτιρια που εθεσα-------ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:Απο Κισινιωφ που θα ειμαι αξιζει να παω Ιασιο για 2-3 μερες ή δεν εχει τιποτα σπουδαιο?Αν αποφασισω και παω με τι μεσω ειναι πιο ευκολο να παω?Εχει λεωφορεια,τρενα?Και πόσο θα στοιχισει στο Ιασιο να νοικιασω διαμερισμα με τη μερα για 2-3 μερες?Αυτα ειναι τα ερωτηματα μου ελπιζω να βρεθει καποιος ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ και να ξερει.Πριν 10 χρονια ειχα παει κ'εγω!
Έτσι σκατά που είσαι εσύ όπου και να πας το μπούλο. Δύσκολο να κάτσει πουτάνα να την γαμήσεις. Πρέπει να βάλεις μεγάλο καπέλο στην τιμή λέμε δικέ μου
Καλύτερα να πας σε κανά κατσάβραχο να κάνεις παρέα με τα γίδια που μιλάτε την ίδια γλώσσα και θα συνενοηθείτε άριστα
Θα μένεισ και στη στάνη και δε θα πληρώσεις και τίποτα αφού είσαι απένταρος έτσι και αλλιώς και δε θα γκρινιάζει και ο κος Σεραφείμ.