Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πολυ καλη αναλυση Μπραβο! :)Ας πουμε οτι καποιος τα διαβασε τα ζυγισε ολα και θελει να ερθει στη Ρουμανια για ενα μηνα.Ποια πολη να διαλεξει?Σιγουρα πρεπει να βρει μια πολη οχι τουριστικη απο 250.000 κατοικους και πανω που να μην ειναι ακριβη και να εχει φοιτητριες και γενικα γκομενες και φυσικα να μην ειναι σαν το Σιμπιου που βρωμαει ολη η πολη κατι σαν χλωρινη!Να εχει και λιγο φυση και κανα παρκο με καμια λιμνουλα για ρομαντικους περιπατους  :2funny: (αν καποιος ειναι ερωτομαλακας).Ας πουμε οτι αυτος ο Πορνοτουριστα βρηκε τροπο να παει εκει με τη Μπαλκανεξπρεςς,με αεροπλανο,με γα'ι'δαρο ή οτι αλλο μεσω βρει.Αυτο που θελω να μου πειτε Ρουμανοφιλοι ειναι:Καταρχην ποια πολη ειναι καλητερη με τα κριτιρια που εθεσα? και πόσο θα κοστισει ενα διαμερισμα 1ος ή 2 δωματιων οχι τιποτα LUX αλλα να μην ειναι και εντελως χάλια.Αν μπορειται πειτε τιμες για τα διαμερισματα  2-3 πολεις με τα κριτιρια που εθεσα-------ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:Απο Κισινιωφ που θα ειμαι αξιζει να παω Ιασιο για 2-3 μερες ή δεν εχει τιποτα σπουδαιο?Αν αποφασισω και παω με τι μεσω ειναι πιο ευκολο να παω?Εχει λεωφορεια,τρενα?Και πόσο θα στοιχισει στο Ιασιο να νοικιασω διαμερισμα με τη μερα για 2-3 μερες?Αυτα ειναι τα ερωτηματα μου ελπιζω να βρεθει καποιος ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ και να ξερει.Πριν 10 χρονια ειχα παει κ'εγω!

Έτσι σκατά που είσαι εσύ όπου και να πας το μπούλο. Δύσκολο να κάτσει πουτάνα να την γαμήσεις. Πρέπει να βάλεις μεγάλο καπέλο στην τιμή λέμε δικέ μου  :tooth:
Καλύτερα να πας σε κανά κατσάβραχο να κάνεις παρέα με τα γίδια που μιλάτε την ίδια γλώσσα και θα συνενοηθείτε άριστα  :cheesy:
Θα μένεισ και στη στάνη και δε θα πληρώσεις και τίποτα αφού είσαι απένταρος έτσι και αλλιώς και δε θα γκρινιάζει και ο κος Σεραφείμ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτσι σκατά που είσαι εσύ όπου και να πας το μπούλο. Δύσκολο να κάτσει πουτάνα να την γαμήσεις. Πρέπει να βάλεις μεγάλο καπέλο στην τιμή λέμε δικέ μου  :tooth:
Καλύτερα να πας σε κανά κατσάβραχο να κάνεις παρέα με τα γίδια που μιλάτε την ίδια γλώσσα και θα συνενοηθείτε άριστα  :cheesy:
Θα μένεισ και στη στάνη και δε θα πληρώσεις και τίποτα αφού είσαι απένταρος έτσι και αλλιώς και δε θα γκρινιάζει και ο κος Σεραφείμ.
Δηλαδη εσυ εισαι πολυ μαζοχας  :2funny: τι βρισκεις να  ρεζιλευσε :2funny:Καλα δουλεια δεν εχει το τυπογραφειο?Και καθεσαι και γραφεις? :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Θα μεινεις σε αυτα τα ενοικιαζομενα δωματια που εμεινες και την αλλη φορα ή θα την βγαλεις στ'αμαξι? :2funny:
ειδικα αν καποιος συγκατοικισει με τον κυριο στη φωτογραφια , θα εχουμε αλλαγη στις σεξουαλικες συνηθειες του κυριου...απο γιδες σε κολοτρυπιδες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
  Παιδιά για δουλειές επιχειρήσεις γενικά η Ρουμανία τί λέει; Υπάρχουν δυνατότητες για δουλειά;

πριν καμμια δεκαπενταετεια οσοι ασχοληθηκαν με αγορα - πωληση γης θυσαυρισαν και τριγυρνανε σημερα στο βουκουρεστι με πορσε και φερραρι.
Τωρα το real estate εσκασε κι εκει και μερικοι εμειναν με τον μουτζουρη στο χερι.
Οι ελληνικες τραπεζες ειδικα Πειραιως και Γιουρομπανκ εμειναν απο δανεικα κι αγυριστα.

Σημερα η χωρα δινει τεραστιες επαγγελματικες προοπτικες αμα εισαι ή σκεπτεσαι να γινεις νταβατζης τυπε  :uglystupid:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σημερα η χωρα δινει τεραστιες επαγγελματικες προοπτικες αμα εισαι ή σκεπτεσαι να γινεις νταβατζης τυπε   :uglystupid:

θα ελεγα ανηκει στα "κλειστα" επαγγελματα,αγαπητε!!! ;) ;) ;)
δεν ανοιγει αυτη η αγορα για ξενους,παρα μονο σαν πελατες,οχι σαν επαγγελματιες  :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
αλλο οι ρουμανες εκτος χωρας,που ανεβαινει καθετα η αξια τους κι αλλο εκει που εχει αλλες 3μυρια σαν αυτες,στα 20-30χρονια
τι εννοω τωρα (γιατι συμφωνω εν μερει με αυτα που λες)
1.ενας που ψαχνει ΜΙΑ γκομενα για σχεση κλπ,πολυ καλης εμφανισης στην ρουμανια θα τα βρει μπαστουνια 99%,ουκρανια εαν επιμεινει πολυ,κ μαθει κ να μιλαει καπως,δυσκολα χρονοβορα κι ακριβα ολα αυτα,μην το ξεχναμε
υπαρχει σοβαρη εκδοχη κατι να κανει
2.ενας που ψαχνει να γαμησει μελλοντικα στουντιοκοριτσα,σαν αυτα που ερχονται ελλαδα,θα βρει πολλες κ πιο ευκολα απο παντου στην ρουμανια ,απο κει πλευρα χωρις ρωσσικα,δεν παιζιε μπαλαλ,κι αν παιξει ειναι πανακριβα,,,,δειτε κ σχετικα αγγλοφων αθρεντ τι κηδειες εχουν παθει μαλακοπιτουρες στη ουκρανια,,, :grin:
3.στην ουκρανια ρωσσια κλπ,χωρις ρωσσικα εισαι χαμενος.μονο οι σουπερ προφεσοναλ με τις σουπερ τιμες  :helpplea:  ξερουν να μιλουν,οι επιλογες περιοριζονται σε αυτες,για μενα η χειροτερη κατηγορια,δεν εσχολουμε ποτε,πολυ χρημα για το τιποτα...
4.στην ρουμανια αν εισαι ψαγμενος κι οχι αρχαριος ,
αρχαριοι ας διαλεξουν αλλη χωρα, ;)
με αγγλικα κ μονο βγαζεις ακρη,ασε που θα μαθεις κ 5-10ρουμανικα στο πι κ φι καθοσον ειναι πανευκολη γλωσσα  :)
5.ρουμανια κ μουνι απο το πανω πανω  ραφι απιθανο να σου κατσει,πιο ευκολα στην ελλαδα βρισκεις σημερα ειδικα...
ομως νεξτ ντορ  καβλιαρες με ωραια σωματα κ φατσες,βρισκεις απειρες,εκτος απο βουκουρεστι κκοσταντζα,ταχω διαχωρισει εξ αρχης
6.αν μιλαει καποιος καλα ρωσσικα σιγουρα πιο ευκολα ειναι ουκρανια,αλλα ι ετσι,ομως το κοστος της καθημερινοτητας αν κανεις ντειτς με ντεβουσκες στην ουκρανια ειναι πολλαπλασιο απο την επαρχιακη ρουμανια,που ολα ειναι απειρως πιο φτηνα,δεν εχει σουσι εισοδους πανακριβες σε κλαμπ κλπ,οπως ουκρανια ακομα κ σε μικρες πολεις εχει σουσι κλπ μαλ,,
κι οι γυναικες πινουν πολυ πιο λιγο απ οτι οι ουκρανες που δεν μεθανε κιλας,αν δεν πιουν ενα στολο πρωτα,,, :grin:
7.και κλεινω με αυτο,
στη θεωρια καλυτερα ειναι τα πρωην ρωσσοφωνα μερη,στην πραξη ομως κι ειδικα για σορτ τερμ διακοπες,η ρουμανια εχει το συγκριτικο πλεονεκτημα

υγ.οσοι εχουν παθει μεγαλες νιλες στην ρουμανια ειναι δυο ειδων
α.αγαπουληδες,δεν παιζει γενικα λλοβ στορυ στην ρουμανια,ο ματεριαλισμος ειναι στο μαξιμουμ-οπως κι ουκρανια βεβαια
β.οσοι κυνηγουσαν σε βουκουρεστι  κ κοσταντζα που οντως το πεδιο ειναι κινουμενη αμμος

οι ρφεαλιστες εχουν περασει καλα,αρκετα πιο καλα απ οπουδηποτε αλλου
κ μην ξεχναμε οτι σε σωματα οι ρουμανες απλα,δεν παιζοντε ειδικα οι κολαρες...

thats my 2 cents pals,,,,

η καρδια ισως προσταζει ρωσσοφωνες δημοκρατιες,  :rockon:
η λογικη ομως ,οδηγει αλλου  :fuck2:

imop παντα
Όλα αυτά όμως είναι πολύ γενικά ! Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο ! Ταπεινή μου άποψη είναι ότι άμα είσαι ωραίος και μετράς και στη Ρουμανία μια χαρά γαμάς ! :headbang2:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Όλα αυτά όμως είναι πολύ γενικά ! Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο ! Ταπεινή μου άποψη είναι ότι άμα είσαι ωραίος και μετράς και στη Ρουμανία μια χαρά γαμάς ! :headbang2:
ειναι πολυ συγκεκριμενη  η αποψη μου και λεει οτι η ρουμανια υπερτερει για γαμησι κι οχι αγαπες των πρωην εσσδ χωρων
μονο πρεπει να διευκρινησω,οτι αναφερομαι σε 35+ ηλικιες κι οχι σε φοιτητες
αυτο ναι
,δεν μπορω να επεκταθω,δεν με ενδιαφερει κιολας τι κανουν κ πως οι φοιτητες
αν εισαι φοιτητης εχει κι η ελλαδα να γαμας οσο θες,,μιλαω για "πουρα"  κ νεοτερα κ μεγαλυτερα παντα  :grin: :grin: :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ειναι πολυ συγκεκριμενη  η αποψη μου και λεει οτι η ρουμανια υπερτερει για γαμησι κι οχι αγαπες των πρωην εσσδ χωρων
μονο πρεπει να διευκρινησω,οτι αναφερομαι σε 35+ ηλικιες κι οχι σε φοιτητες
αυτο ναι
,δεν μπορω να επεκταθω,δεν με ενδιαφερει κιολας τι κανουν κ πως οι φοιτητες
αν εισαι φοιτητης εχει κι η ελλαδα να γαμας οσο θες,,μιλαω για "πουρα"  κ νεοτερα κ μεγαλυτερα παντα  :grin: :grin: :grin:
Ακριβώς έτσι φίλε ! Αν και 35+ να είσαι άμα μετράς πάλι έχεις πολλές ελπίδες !

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
[size=15pt]Bună ????[/size]

image.jpg

image.jpg

image.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ καλη αναλυση Μπραβο! :)Ας πουμε οτι καποιος τα διαβασε τα ζυγισε ολα και θελει να ερθει στη Ρουμανια για ενα μηνα.Ποια πολη να διαλεξει?Σιγουρα πρεπει να βρει μια πολη οχι τουριστικη απο 250.000 κατοικους και πανω που να μην ειναι ακριβη και να εχει φοιτητριες και γενικα γκομενες και φυσικα να μην ειναι σαν το Σιμπιου που βρωμαει ολη η πολη κατι σαν χλωρινη!Να εχει και λιγο φυση και κανα παρκο με καμια λιμνουλα για ρομαντικους περιπατους  :2funny: (αν καποιος ειναι ερωτομαλακας).Ας πουμε οτι αυτος ο Πορνοτουριστα βρηκε τροπο να παει εκει με τη Μπαλκανεξπρεςς,με αεροπλανο,με γα'ι'δαρο ή οτι αλλο μεσω βρει.Αυτο που θελω να μου πειτε Ρουμανοφιλοι ειναι:Καταρχην ποια πολη ειναι καλητερη με τα κριτιρια που εθεσα? και πόσο θα κοστισει ενα διαμερισμα 1ος ή 2 δωματιων οχι τιποτα LUX αλλα να μην ειναι και εντελως χάλια.Αν μπορειται πειτε τιμες για τα διαμερισματα  2-3 πολεις με τα κριτιρια που εθεσα-------ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:Απο Κισινιωφ που θα ειμαι αξιζει να παω Ιασιο για 2-3 μερες ή δεν εχει τιποτα σπουδαιο?Αν αποφασισω και παω με τι μεσω ειναι πιο ευκολο να παω?Εχει λεωφορεια,τρενα?Και πόσο θα στοιχισει στο Ιασιο να νοικιασω διαμερισμα με τη μερα για 2-3 μερες?Αυτα ειναι τα ερωτηματα μου ελπιζω να βρεθει καποιος ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ και να ξερει.Πριν 10 χρονια ειχα παει κ'εγω!
Ρεντ ωραια τα λετε.Αλλα σε αυτο που σας ρωτησα μπορειτε να μου απαντησετε πιστευω οτι ενδιαφερει ολους εδω μεσα γιατι το που θα μεινει κανεις και πόσα θα δωσει για το διαμερισμα ειναι το πιο σημαντικο που θεμα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρεντ ωραια τα λετε.Αλλα σε αυτο που σας ρωτησα μπορειτε να μου απαντησετε πιστευω οτι ενδιαφερει ολους εδω μεσα γιατι το που θα μεινει κανεις και πόσα θα δωσει για το διαμερισμα ειναι το πιο σημαντικο που θεμα

1) Για δωμάτια ή hotels  www.booking.com/]http://www.booking.com/[/url]

2) Για τιμές που παίζουν (αναλυτικά) σε διάφορα χρήσιμα αγαθά υπάρχει αυτό που μπορείς να συγκρίνεις 2 πόλεις μεταξύ τους
 www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp]http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp[/url]

3) Εδώ θα βρεις όλες τις πόλεις που έχουν πανεπιστήμια στη Ρουμανία άρα και φοιτήτριες
 [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Romania[/url]

Καλό βόλι !   :tits2:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μια ακομα λυση,πιο δυσκολη λιγο αλλα καλυτερη
οποια pολη σε ενδιαφερει γραφεις στο google.ro   πχ arad , η πολη,δηλ και μετα,inciriez apartament pe zi scurt timp
soy bgazei  παρα πολλα,βεβαια σε μεγαλες πολεις
timew 20-25e thn mera,
toso briskeiw k πeriferiaka xotelw,mallon ekei gia kalo dvmatio 30e thn mera

ιασι κλπ,
ειναι απλο να πας απο μολδαβια
ειναι ευκολο σε 2 ωρες απο κεντρικη πιατσα κισινιοφ,
κ σε αφηνουν διπλα στα τρενα-μακ ντοναλντς στο ιασι,
ιδιωτικα αμαξια με αλλους 3--4 μεσα,καθε μερα γυρω στις 12.00-15.00 φευγουν εκατερωθεν
το ιασι ομως ειναι μαπα,κατι σαν κισιναου στο χειροτερο,
imop παντα.. :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αααα και μη ξεχάσω... Πάρε και ένα σάιτ για μοναχικούς καβαλάρηδες....

www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/]http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/[/url]

Έχει αρκετά και φθηνά callgirls  :thumbsup:

Εννοείται παίζουν και φόλες με φωτό και λοιπά ! Δίνεις ελάχιστα lei και τις εξαφανίζεις ως δια μαγείας   :knuppel:
το ανουντσουλ ειναι λιγο καμενη φαση κατα την γνωμη μου,ειδικα επειδη ειναι στο βουκουρεστι
πολυ προ υπηρεσιες,ψευτικα πραγματα,,δεν νμιζω οτι αξιζει να το δοκιμασει μη ρουμανοφωνος... :)
γενικα εμενα η θεση μου ειναι για παντου,πλην βουκουρεστι κοσταντζα και ιασι,,για πολλους κ διαφορους λογους..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
το ανουντσουλ ειναι λιγο καμενη φαση κατα την γνωμη μου,ειδικα επειδη ειναι στο βουκουρεστι
πολυ προ υπηρεσιες,ψευτικα πραγματα,,εν νμιζω οτι αξιζει να το δοκιμασει μη ρουμανοφωνος... :)
Αν τις μιλήσεις στο τηλ Ρουμάνικα έστω και με κακή προφορά ψαρώνουν ! :)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν τις μιλήσεις στο τηλ Ρουμάνικα έστω και με κακή προφορά ψαρώνουν ! :)
οσοι φιλοι γ γνωστοι ασχοληθηκαν απογοητευκηκαν παντως,μιλαω για ελληνες που μιλουν ρουμανικα,μονιμους,,
8-10 φεικ οι φωτο,,2-10 αληθινες κι απ αυτες 1-10 καλες επι του εργου,, :fuck2: :fuck2:
:tits2:,,πολυ τρεξιμο δηλ,,,δεν το συνιστω,,,αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αααα και μη ξεχάσω... Πάρε και ένα σάιτ για μοναχικούς καβαλάρηδες....

www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/]http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/[/url]

Έχει αρκετά και φθηνά callgirls  :thumbsup:

Εννοείται παίζουν και φόλες με φωτό και λοιπά ! Δίνεις ελάχιστα lei και τις εξαφανίζεις ως δια μαγείας   :knuppel:
Συγγνωμη επειδη εγω απο Ρουμανια δεν ξερω.Δωστε μου τα φωτα σας.Το τι γραφει  καταλαβαινω τα παντα μεταφραση δεν θελω.Συμφωνα με αυτο  η εισοτημια Λε'ι' προς το Ευρω ειναι

1 евро (EUR) равняется 4.470349 румынский лей (RON)

Οι τιμες στο σα'ι'τ που εβαλες ειναι οι περισσοτερες 50-150 λε'ι' την ωρα 11.18 EUR-33.54 EUR Και οι γκομενες ακομα και με τα 50 Λε'ι' ειναι κουκλαρες!Ειναι αληθινες οι φωτογραφιες τους? ή θα σου βγει καμια 45χρονη τελειωμενη αντι για αυτες της φωτογραφιας.Και οι τιμες αυτες ειναι ή θα σου πουνε αλλες τιμες αν της παρεις τηλεφωνο?Αν ναι ειναι τσαμπα και η Ρουμανια ειναι παραδισος!Για καποιο σεξοτουριστα :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1) Για δωμάτια ή hotels  www.booking.com/]http://www.booking.com/[/url]

2) Για τιμές που παίζουν (αναλυτικά) σε διάφορα χρήσιμα αγαθά υπάρχει αυτό που μπορείς να συγκρίνεις 2 πόλεις μεταξύ τους
 www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp]http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp[/url]

3) Εδώ θα βρεις όλες τις πόλεις που έχουν πανεπιστήμια στη Ρουμανία άρα και φοιτήτριες
 [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Romania[/url]

Καλό βόλι !   :tits2:
Ωραια αυτα αλλα τα ξερω.Θελω λιγακι πιο συγκεκριμενες πληροφοριες.Σιγουρα αν ειστε Ρουμανοφωνοι θα ξερετε ποιες απο της πολεις ειναι οι καλητερες για σεξοτουρισμο (2-3 πολεις)?Και πόσο θα κοστισει να νοικιασει κανεις εκει ενα διαμερισμα με το μηνα εκει (περιπου) .Εμενα Π.χ. αν με ρωτησετε για τη Βοριοδυτικη περιοχη της Ρωσσιας θα σας πω τα παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom