Επισκέπτης
Το δικό μου τηλ πως θα το μάθει;
απορώ τι νόημα έχει το νήμα αυτό......
Θα μπορουσε καποιος να μας συστησει ισως ωστε να μην εχει προβλημα το κοριτσι? Απο το καλοκαιρι διαβαζω γι αυτην και δεν αντεχω πλεον!!!!εχεις πμ
Θα μπορουσε καποιος να μας συστησει ισως ωστε να μην εχει προβλημα το κοριτσι? Απο το καλοκαιρι διαβαζω γι αυτην και δεν αντεχω πλεον!!!!
Θα μπορουσε καποιος να μας συστησει ισως ωστε να μην εχει προβλημα το κοριτσι? Απο το καλοκαιρι διαβαζω γι αυτην και δεν αντεχω πλεον!!!!
Με εχει φαει η περιεργια!Πως "δεν αντέχεις" τύπε μου; Σε τρέλανε χωρίς καν να την ξέρεις;
οι περιεργοι προφανώς δεν μπαίνουν στο "κλαμπ" καλύτερα να αρχίζεις να γραφεις μπας και συγκινηθεί η Ρωσίδα και σου δώσει το τηλέφωνο απο ότι κατάλαβα δύο κριτήρια έχει, το ενα ειναι φιλολογικό και το δεύτερο η ηλικία....Με εχει φαει η περιεργια!
ελα μαν τα έχουμε πει κ σε πμ εμείς εμένα δεν μου απάντησε ούτε στα μην μου ουτε κ στα τηλ μου θα παρω πάλι έτσι να δω .η κοπελα εχει επιστρεψει , και ειναι διαθεσιμη , οσοι την εχουν δοκιμασει ξερουν.
την συναντησα πριν λιγες μερες και ειχα ενα πολυ ωραιο μεσσημερι μαζι της . Σηκωνει τα τηλεφωνα που γνωριζει μονο γιατι φοβαται τα μπλεξιματα,
Ψηλη ξανθια μιας Α ηλικιαςΘα ήθελα το τηλεφωνο της ειναι πολυ ενδιαφέρουσα περίπτωση Μπορεί κάποιος να το στείλει pm?
Το τσάμπα πέθανε χρόνια τώρα, ιδιαίτερα στις αξιοπρεπείς κοπέλες!!!
αν ειναι να περνας καστινγκ για να γαμησεις μια πουτανα, ποιος ο λογος να πληρωσεις και 90 ευρω τη φορα και να μην το κανεις με μια απλη κανονικη γκομενα που αν περασεις το καστινγκ της θα πληρωσεις μονο τα ποτα αντε και κανενα σινεμα;...αυτη επιλεγει...
μυθικη απαντηση μελους στο σχολιο αλλου μελους οτι η πουτανα μιλφ εχει ψηλη ταριφα
και επισης μια απορια ως προς αυτο:αν ειναι να περνας καστινγκ για να γαμησεις μια πουτανα, ποιος ο λογος να πληρωσεις και 90 ευρω τη φορα και να μην το κανεις με μια απλη κανονικη γκομενα που αν περασεις το καστινγκ της θα πληρωσεις μονο τα ποτα αντε και κανενα σινεμα;
...η γνώμη μου είναι οτι για την συγκεκριμένη τα 90 ευρω είναι πάαααααααρα πολλά διότι 1] είναι 42φεύγα 2] με τελείως νερουλιασμένα βυζιά 3] κώλο ανύπαρκτο -σανιδα που λένε- και 4]όσο φοβισμένη είναι μη την πιάσει ο σύζυγος τόσο το βγάζει και στο σεξ που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να δωσει άλλωστε αυτό φαίνεται απο την μακρα απουσία από το site στο νήμα της και ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ αυτή η αναθερμανση.μυθικη απαντηση μελους στο σχολιο αλλου μελους οτι η πουτανα μιλφ εχει ψηλη ταριφα
και επισης μια απορια ως προς αυτο:αν ειναι να περνας καστινγκ για να γαμησεις μια πουτανα, ποιος ο λογος να πληρωσεις και 90 ευρω τη φορα και να μην το κανεις με μια απλη κανονικη γκομενα που αν περασεις το καστινγκ της θα πληρωσεις μονο τα ποτα αντε και κανενα σινεμα;