curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Α τελικα δινεται τηλ? Έχω πολλά κενα ενημερωσης γμτ.... :S
ελα μου ντε ..κανα τηλ κ σε μας ρε παιδια?
Α τελικα δινεται τηλ? Έχω πολλά κενα ενημερωσης γμτ.... :S
...αυτη επιλεγει...Εγω εξακολουθω να μην εχω καταλαβει με ποιο τροπο η "κυρια" επιλεγει. Η μηπως δεν επιλεγει εκεινη?
εχω το τηλ της την εχω παρει τηλ αλλά δεν απαντάει μου είπαν είναι πολύ αματουρ κ δουλεύει πολύ λίγο η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη για την εποχή θα την κάνω την καταδρομικη κ θα πω εντυπώσεις τηλ δεν δινω μονο ενας το δίνει απο εδω μεσα άιντε Καλημέρα..ελα μου ντε ..κανα τηλ κ σε μας ρε παιδια?
...δεν απανταει τηλ,σχεδον ποτε, φιλος...καλυτερα στειλε μυνημα...εχω το τηλ της την εχω παρει τηλ αλλά δεν απαντάει μου είπαν είναι πολύ αματουρ κ δουλεύει πολύ λίγο η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη για την εποχή θα την κάνω την καταδρομικη κ θα πω εντυπώσεις τηλ δεν δινω μονο ενας το δίνει απο εδω μεσα άιντε Καλημέρα..
...αυτη επιλεγει...
Με ποιο τροπο?
Αμα δεν της μιλησεις, δεν σε δει.. δεν ξερει τι εισαι.... πως σε επιλεγει? Και για ολα αυτα που ειπα...πως θα γινουν αν δεν απανταει και σε τηλεφωνα?
Χμ Χμ
Με ποιο τροπο?
Αμα δεν της μιλησεις, δεν σε δει.. δεν ξερει τι εισαι.... πως σε επιλεγει? Και για ολα αυτα που ειπα...πως θα γινουν αν δεν απανταει και σε τηλεφωνα?
Χμ Χμ
για να απαντησει σε μυνημα πρεπει να βρουμε το τηλ πρωτα το οποιο υποθετω το δινει καποιο μελος επιλεκτικα εδω μεσα..εκτος κ αν εχει προφιλ εδω η κοπελα κ δε το χω παρει πρεφα
Ως προς την τιμη....
Η κοπέλα είναι στα τριανταφεύγα της (για μένα κορμάρα), ψηλή, ξανθιά, πεντακάθαρη, με χαμόγελα, μυρωδάτη, στα πρώτα της ξεπορτίσματα, παλεύει και ιδρώνει για το δώρο της, δεν κοιτάει ρολόϊ και είναι και Ρωσίδα! Βλέπεις κάτι κακό δηλαδή σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς που να την κάνουν δευτεροκλασάτη από πλευράς προέλευσης???? Δηλαδή εμείς οι Έλληνες που έχουμε την μαγκιά να κλέβουμε και να κοροϊδεύουμε όλους τους λαούς γύρω μας (συμπεριλαμβανομένων και των εαυτών μας) είμαστε πρωτοκλασάτοι???????????
...αν ειναι δυναμη στο κρεββατι πετραν,τα υπολοιπα ειναι ρεστα...ασε...εχω πηδηξει ,κουκλαρες,και απο κρεββατι ηταν,αστα να πανε....και μερικες μετριες,κανουνε προγραμματα που θα ζηλευαν και πορνοσταρ....ετσι οπως τα λες ειναι,με μια μικρη ενσταση ομως για το <<κορμαρα>>.δεν ειναι 20αρα ρε φιλε απο κορμι.εχει μια καποια πολυ μικρη φυσιολογικη χαλαρωση,που προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
την πιο σημαντικη ερωτηση δεν ειδα πουθενα.. κωλο δινει...?
...νομιζω,δινει,αλλα με προυποθεσεις...μεγεθους.οχι........σε μενα τουλαχιστον
...αν ειναι δυναμη στο κρεββατι πετραν,τα υπολοιπα ειναι ρεστα...ασε...εχω πηδηξει ,κουκλαρες,και απο κρεββατι ηταν,αστα να πανε....και μερικες μετριες,κανουνε προγραμματα που θα ζηλευαν και πορνοσταρ....