petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.560
- Πόντοι
- 41.813
...μικρυνε το,και βουρ...
εδω ρε παιδια τι γινεται με την Αλινα?
εγω την εχω παρει 4-5 φορες τηλ. το τελευταιο διμηνο περιπου και δε το σηκωνει.
εχει κανεις επαφη τελευταια ή σταματησε το αθλημα η κυρια?
γιατι ρε μαν,το λες αυτο?....Θα καταστραφώμεν οικονομικώς.
...επειδη χρωσταω και γω ενα ριβιου για την συγκεκριμενη...να ευχαριστησω,nitro,και attol69,για τις πολυτιμες βοηθειες τους...ξανθια,2-2,5 στηθος,ψηλη ξανθια,με μετριο κωλο...συνεπης στο ραντεβου και πολυ χαμογελαστη...ντυμενη απλα,μπηκε για ντουζακι,και τσουπ βγηκε μονο με την κοκκινη πετσετα...φιλαει στην αρχη ρηχα,αλλα μολις ζεσταθει ,φιλαει βαθια,και πολυ ωραια..κανει πιπα ακα,με ωραιες εναλλαγες,χωρις χερι...πολυ καλο γαμησι..χαλαρο στην αρχη,και μολις λυθει,γινεται ροντεο,με βαθια σφυροκοπηματα,και προτροπη,για ποιο δυνατα...χυνει(η το κανει πολυ αληθοφανες),και γενικα γουσταρει,αν την φτιαξεις...δεν εχει προβλημα με τον χρονο..καθησε χαλαρα γυρω στην 1,30 ωρα...την συναντησα 2 φορες.και τις 2 φορες ηταν σουπερ...προτεινεται ανεπιφυλακτα...κοστος 90 ευρω.
απο οτι ειχε πει προ 2 μηνου,σεπτεμβρη η επιστροφη...αυτες ειναι διακοπες....Μαν έμαθες αν επέστερψε στον αγωνιστικό στοίβο η φιλενάδα???
Με περίπου 8 μανίκια το μήνα, 8Χ90=720.γιατι ρε μαν,το λες αυτο?....
ριχνεις 8 μανικια σε call girl?.....Με περίπου 8 μανίκια το μήνα, 8Χ90=720.
Δεν είναι λίγα.
ετσι οπως τα λες ειναι,με μια μικρη ενσταση ομως για το <<κορμαρα>>.δεν ειναι 20αρα ρε φιλε απο κορμι.εχει μια καποια πολυ μικρη φυσιολογικη χαλαρωση,που προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
Όχι βέβαια!ριχνεις 8 μανικια σε call girl?.....
...επειδη χρωσταω και γω ενα ριβιου για την συγκεκριμενη...να ευχαριστησω,nitro,και attol69,για τις πολυτιμες βοηθειες τους...ξανθια,2-2,5 στηθος,ψηλη ξανθια,με μετριο κωλο...συνεπης στο ραντεβου και πολυ χαμογελαστη...ντυμενη απλα,μπηκε για ντουζακι,και τσουπ βγηκε μονο με την κοκκινη πετσετα...φιλαει στην αρχη ρηχα,αλλα μολις ζεσταθει ,φιλαει βαθια,και πολυ ωραια..κανει πιπα ακα,με ωραιες εναλλαγες,χωρις χερι...πολυ καλο γαμησι..χαλαρο στην αρχη,και μολις λυθει,γινεται ροντεο,με βαθια σφυροκοπηματα,και προτροπη,για ποιο δυνατα...χυνει(η το κανει πολυ αληθοφανες),και γενικα γουσταρει,αν την φτιαξεις...δεν εχει προβλημα με τον χρονο..καθησε χαλαρα γυρω στην 1,30 ωρα...την συναντησα 2 φορες.και τις 2 φορες ηταν σουπερ...προτεινεται ανεπιφυλακτα...κοστος 90 ευρω.
οντως στο πρωτο ραντεβου,θελει να σε δει,και αυτη πρωτα.μου εχει πει οτι εχει φυγει,γιατι της εχει φανει καπως ο αλλος.καλα κανει.μαζι της ειμαι.Ακριβής η επισήμανση, ακριβής και η περιγραφή του guru13. Εγώ την συνάντησα πριν αρκετούς μήνες, προηγήθηκε συνάντηση στην είσοδο του ξενοδοχείου και μετά τα υπόλοιπα. Η αρχική επαφή έγινε μέσω του attol69 κατόπιν σχετικής υπόδειξης από τον ίδιο στο νήμα για τις ανεξάρτητες αν δε κάνω λάθος.
βεντουζααααααα!!!!.....ειναι δυναμη....για να σε μπριζωσω και αλλο...χεχεχεχεχε!!..μου ειπε οτι γουσταρει στα 4,αλλα ιεραποστολικα,νομιζω εδωσε τα ρεστα της....θυμασαι κατι αλλο εσυ?...βαλτος εισαι και ξυνεις πληγες ρε?
βεντουζααααααα!!!!.....ειναι δυναμη....για να σε μπριζωσω και αλλο...χεχεχεχεχε!!..μου ειπε οτι γουσταρει στα 4,αλλα ιεραποστολικα,νομιζω εδωσε τα ρεστα της....θυμασαι κατι αλλο εσυ?...