το νήμα έχει ξεπερασει τα όρια του αστείου και έχει μπει καθαρά στα όρια της βλακείας,έχουμε λοιπόν μια βιζιτού και ένα νταβά που θέλουν μόνο καλά παιδιά και τα καταλαβαίνουν ότι είναι καλά παιδιά απο τον τρόπο που γράφουν εδω μέσα....

ας μιλησουν καλυτερα αυτοι που εχουν παει
...μεσα εισαι...συμφωνω μαν!...προσωπικά αν και την συνάντησα πριν αρκετούς μήνες θεωρώ ότι είναι μια amateur milf που στο social time δεν βγάζει κάτι το έκφυλο αλλά το καθως πρέπει, ενώ στο κρεβάτι με εμένα ήταν σα να πηγαινα με την γκόμενα που γνωρισα στο καμάκι και βγάλαμε τα μάτια μας επειδή γουστάραμε και οι δύο...
Εμφανισιακά είναι στο επίπεδο της Αντζελας/Ρένας (1,75 με σωστα πιασίματα) δηλαδή πολύ καλύτερη από την Κατερινα 40+ και την Angela (που αδυνάτησε και έβαλε δυο στρογγυλα βυζιά...)
Όπως καταλαβαίνεις νεεε μου, ο τροπος και το υφος που γραφεις σε εχουν βγαλει εκτος παιγνιδιού. Αν επιμενεις να βρεις την κυρια αλλαξε nickname.το νήμα έχει ξεπερασει τα όρια του αστείου και έχει μπει καθαρά στα όρια της βλακείας,έχουμε λοιπόν μια βιζιτού και ένα νταβά που θέλουν μόνο καλά παιδιά και τα καταλαβαίνουν ότι είναι καλά παιδιά απο τον τρόπο που γράφουν εδω μέσα....![]()
![]()
φιλε μου ούτε νέος είμαι ούτε με ενδιαφέρει το παιχνίδι σας ούτε ζητησα απο κανέναν το τηλέφωνο εξετάσεις σε νταβαδες και πουτάνες εγω δεν δινω.Όπως καταλαβαίνεις νεεε μου, ο τροπος και το υφος που γραφεις σε εχουν βγαλει εκτος παιγνιδιού. Αν επιμενεις να βρεις την κυρια αλλαξε nickname.
Ποιά είναι αυτή η Άντζελα/Ρένα που λέτε παιδιά;προσωπικά αν και την συνάντησα πριν αρκετούς μήνες θεωρώ ότι είναι μια amateur milf που στο social time δεν βγάζει κάτι το έκφυλο αλλά το καθως πρέπει, ενώ στο κρεβάτι με εμένα ήταν σα να πηγαινα με την γκόμενα που γνωρισα στο καμάκι και βγάλαμε τα μάτια μας επειδή γουστάραμε και οι δύο...
Εμφανισιακά είναι στο επίπεδο της Αντζελας/Ρένας (1,75 με σωστα πιασίματα) δηλαδή πολύ καλύτερη από την Κατερινα 40+ και την Angela (που αδυνάτησε και έβαλε δυο στρογγυλα βυζιά...)
Ελα ηρεμησε. Τωρα με τον Μπαλτα θα την παρεις χωρις εξετασεις. Ετσι Κε Αττολ ?φιλε μου ούτε νέος είμαι ούτε με ενδιαφέρει το παιχνίδι σας ούτε ζητησα απο κανέναν το τηλέφωνο εξετάσεις σε νταβαδες και πουτάνες εγω δεν δινω.
οχι παιχτη δεν κανει.Καλησπέρα, να ρωτήσω αν κανει anal και CIF ? Τηλέφωνο καποιος σε pm?
Μάγκες καλησπέρα ... Να γράψω και εγω εδώ την πρόσφατη έμπειρία μου με την κοπέλα ...Καταρχήν η συνεννόηση έγινε πολυ εύκολα με τον αττολ αρχικά μου ζήτησε να γράψω κάποια πράγματα για μένα και με ενημέρωσε για πολλοστή φορά όπως έχει κάνει και μέσα απο το φορούμ ότι πρόκειται για εντελώς αματουρι κατάσταση οπότε θέλει τον χρόνο του... Και συνεπώς και την υπομονή του...
Εστειλα και εγω ένα μήνυμα στην κοπέλα και μετα ένα τηλέφωνακι την επομένη, τιποτα απαντηση .....αφου δεν πηρα απαντηση υπομονη ειπα και μετα απο μια μέρα ξαναδοκιμασα ... Η κοπέλα απάντησε και με ενημέρωσε για ώρες και μέρες που δουλεύει και κανονισαμε ... Ετσι απλά ... Ολα αυτά τα γράφω οχι για να σας κουράσω αλλά για να σας πω ότι πολλοί εδώ μέσα γράφουνε διάφορα μονο και μονο για να τα γράψουνε και για δημιουργήσουν θέματα περί καστινγκ νταβατζηδων κλπ κλπ....
Τέσπα ...
Πάμε στο θέμα ... Συνάντηση πίσω απο ωνασειο , η κυρία για μένα ειναι - φαίνεται μάλλον - 40 κατι , ψηλή λίγο κάτω απο 1,80 , ωραία μαλλιά μακριά ξανθά, ωραια ματιά μπλε ... Το πρόσωπο έντονα χαρακτηριστικά ρωσικα δεν την λες μουναρα αλλά σίγουρα την κοιτάς στον δρόμο ...
Στο σοσιαλ μαζί μου δεν μου έβγαλε πολλα ίσως και εγω δεν είχα πολυ όρεξη για κουβέντα αλλά συνέχεια χαμογελαστή και σούπερ ευγενική
Στο σώμα έχει τα πιασιματάκια της λόγω ηλικίας το βυζί είναι λίγο πεσμένο αλλά ωραία ρωγα κάγκελο ... Για να τη συγκρίνω θα έλεγα μια πολύ βελτιωμένη μαρτα έκδοση ... Επεσε με την μουρη στην πίπα - κλασική Ρωσίδα - και δεν ξεκολλαγε με τίποτα ... Σεξ σε διάφορες στάσεις δεν είπε οχι σε κατι ... Τελείωσα και τις δυο φορές στο σώμα , δεν ήθελα εγω αλλού , και γενικώς είχε πολυ όρεξη για γαμησι ....
Τώρα στο αν θα την ξανά έβλεπα θα έλεγα ίσως , γιατί δεν μου έβγαλε πολυ προστυχιά ... Και στο ύφος και στο σεξ που ειναι βασικό για μένα . Προτείνεται 100% για μιλφακηδες που τους αρέσουν οι gfe καταστάσεις ... Απλά όπως προείπα λίγο υπομονή και λίγο επιμονή ... Αυτά ...
Οσον αφορά για το δωράκι θα μπορούσε να ειναι 10-15 € λιγότερα για να την κάνει VFM ...
Καλα γαμησια
Δεν είναι ακριβη όμως με 90 χωρις αναλ ?Μιά χαρά τα περιέγραψες. Η συγκεκριμένη κυρία είναι και δείχνει πολύ διακριτική και προσεκτική, πεντακάθαρη, και στο κρεβάτι γίνεται δυναμίτης !!!
Εγω την έχω πλέον στα στανταράκια μου ;)
Παρακαλητο μουνι ξινο γαμησι λενε.αν φτασαμε σε σημειο να επιλεγουν οι πουτανες και οχι εμεις,γιναμε τελειως πιρφοροι και μας αξιζουν τα χειροτερα
Θα στειλεις μηνυμα στον Αττολ (μελος) και θα σου απαντησει.Καλησπερα!θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο της κυριας?