spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σου απαντησα στο πμ εσενα,νομιζω...παιζει ακομα ?? αν ναι να κανω τοτε ενα κοντινο στον φιλο για το τηλεφωνο .....
σου απαντησα στο πμ εσενα,νομιζω...παιζει ακομα ?? αν ναι να κανω τοτε ενα κοντινο στον φιλο για το τηλεφωνο .....
αυτο υπαρχει οντωςξεσκονιζοντας τα κιταπια μου πριν καιρο,επεσα πανω στην αλινα...συναντηση μεσα στον σεπτεμβρη..για να μην λεμε πολλα..1 εικονα= 1000 λεξεις...
ρωτας η κανεις διαπιστωση?αυτο υπαρχει οντως
ξεσκονιζοντας τα κιταπια μου πριν καιρο,επεσα πανω στην αλινα...συναντηση μεσα στον σεπτεμβρη..για να μην λεμε πολλα..1 εικονα= 1000 λεξεις...
Απολύτως κατανοητός και ξεκάθαρος ο φίλος!επειδη αρκετοι φιλοι μου στελνουν π.μ , διαβαστε ποια ειναι η διαδικασια ,
πρεπει να εισαι ανω των 35 , δινεις το τηλεφωνο σου σε μενα με π.μ , και λαμβανεις το δικο της ωστε να ξερει ποιος την καλει , αγνωστα δεν απανταει. .Δεν ειναι σιγουρο οτι θα απαντησει αν την καλεσεις , θα εξαρτηθει απο αυτα που εχεις γραψει στο προφιλ σου αλλα εχει και δουλειες η κοπελα , μαγειρεμα , αντρα παιδια κλπ. Οποιος εχει παει δεν περιμενει συγκεκριμενο προγραμμα γιατι δεν ειναι επαγγελματιας ,οποτε να μην κανει τετοια βλακωδης ερωτηση και την ξενερωσει
Η φαση ειναι αματερ και εχει τα καλα της και τα κακα της , δεν ειναι για ολους . κατανοητο αυτο?
αμα φοβαστε να δωσετε τηλεφωνο ρωτηστε αυτουςς που εδωσαν να σας που αν επαθαν κατι
Εδω δεν χρειαζεται να βγουν και να μας πουν διαφοροι "εγω δεν θελω ,και δεν ενδιαφερομαι και δεν γουσταρω" ειναι απολυτα κατανοητο αλωστε υπαρχουν μια χαρα επαγγελματιες που κανουν τα παντα και ισως με λιγοτερα .
Μην το σπαμαρουμε το θεμα ,και να ξερετε οι 8 στους 10 που εχουν γραψει εδω δεν εχουν καν μιλησει μαζι της
εχεις π.μεπειδη αρκετοι φιλοι μου στελνουν π.μ , διαβαστε ποια ειναι η διαδικασια ,
πρεπει να εισαι ανω των 35 , δινεις το τηλεφωνο σου σε μενα με π.μ , και λαμβανεις το δικο της ωστε να ξερει ποιος την καλει , αγνωστα δεν απανταει. .Δεν ειναι σιγουρο οτι θα απαντησει αν την καλεσεις , θα εξαρτηθει απο αυτα που εχεις γραψει στο προφιλ σου αλλα εχει και δουλειες η κοπελα , μαγειρεμα , αντρα παιδια κλπ. Οποιος εχει παει δεν περιμενει συγκεκριμενο προγραμμα γιατι δεν ειναι επαγγελματιας ,οποτε να μην κανει τετοια βλακωδης ερωτηση και την ξενερωσει
Η φαση ειναι αματερ και εχει τα καλα της και τα κακα της , δεν ειναι για ολους . κατανοητο αυτο?
αμα φοβαστε να δωσετε τηλεφωνο ρωτηστε αυτουςς που εδωσαν να σας που αν επαθαν κατι
Εδω δεν χρειαζεται να βγουν και να μας πουν διαφοροι "εγω δεν θελω ,και δεν ενδιαφερομαι και δεν γουσταρω" ειναι απολυτα κατανοητο αλωστε υπαρχουν μια χαρα επαγγελματιες που κανουν τα παντα και ισως με λιγοτερα .
Μην το σπαμαρουμε το θεμα ,και να ξερετε οι 8 στους 10 που εχουν γραψει εδω δεν εχουν καν μιλησει μαζι της
:headbang3
ειναι καλη περιπτωση να ξερεις...κινειται σε gfe ρυθμους...Φιλοι μου,μολις διαβασα στα γρηγορα το νημα.Πραγματικα ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για ρωσιδες αυτης της ηλικιας και τυπου(αματερ).Τις ΛΑΤΡΕΥΩ!Ειμαι ρωσοδουλος...το δηλωνω!Θα προσπαθησω να παρω το τηλεφωνο της με μηνυμα στον φιλο μας...Να ειναι καλα αυτος που ξεκινησε το νημα.
ειναι καλη περιπτωση να ξερεις...κινειται σε gfe ρυθμους...
ειναι καλη περιπτωση να ξερεις...κινειται σε gfe ρυθμους...