πότε τελευταία φορά έχεις να****?ΜΩΡΗ ΚΟΦΑ ΚἊΡΙΟΛΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ/!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειχαμε μια ηρεμη κουβεντα ..............πότε τελευταία φορά έχεις να****?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
[youtube=425,350]lqU6zb5Mhwg&feature=related[/youtube] Που χαθηκες?Νομιζα οτι εισαι παλι εκει Νομιζα οτι Γυρισες παλι φυλακη?Θα ψἀχνει τον Αντἰχριστο στα ΤΑΦΕΙΑ.....γιατι ολοι οι Πόντιοι εχουν τα ιδια χουάια....χα.χα.
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ....ΗΛΙΘΙΕ...ΑΝΩΜΑΛΕ..ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΕ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΑΦΕΙΑ .....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΗΛΙΘΕΕΙ Υ5..΄....ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ ΣΤΣ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑ..!!!![youtube=425,350]lqU6zb5Mhwg&feature=related[/youtube] Που χαθηκες?Νομιζα οτι εισαι παλι εκει Νομιζα οτι Γυρισες παλι φυλακη?
ελλα? αφου δεν ξέρω τι σημαίνει *κόφα*? και σε ποιον ακριβως κουνήθηκα? και τι ακριβώς κόυνησα? πως μπορώ να κοιμηθώ τώρα? απαντήσεις εδώ και τώρα!!!ειχαμε μια ηρεμη κουβεντα ..............
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΡΩΣΣΙΔΑ ΑμΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ "ΚΟΦΑ" σημαίνει καριόλα πούστρα...ελλα? αφου δεν ξέρω τι σημαίνει *κόφα*? και σε ποιον ακριβως κουνήθηκα? και τι ακριβώς κόυνησα? πως μπορώ να κοιμηθώ τώρα? απαντήσεις εδώ και τώρα!!!
ε
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αααα...κατάλαβα..ε΄χασα επισόδια...
[/quo
no problem..
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ξερει κακες λεξειςΡΩΣΣΙΔΑ ΑμΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ "ΚΟΦΑ" σημαίνει καριόλα πούστρα...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια μην τα εισοπεδονουμε ολα.Οι Ρωσσοι δεν εχουν καλη φημη σαν αντρες! Δε λεω η νεα γεννια ειναι πολυ πιο εξευρωπα'ι'σμενη και πολυ καλητερη απο της προηγουμενες γεννιες.Αλλα οτι οι Ρωσσοι σαν αντρες ειναι καλοι δε νομιζω.Ολες οι στατιστηκες τους βγαζουν στην τελευταια θεση αναμεσα στους λευκους αμεσως χειροτεροι ειναι οι Ασιατες.Μην κανεται το λαθος να συγκρινεται τον μεσο Ρωσσο με τον φουκαρα Ελληνα Πιρφόρο!
ειμαι καλό κορίτσιδεν ξερει κακες λεξεις
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ας το πιστεψουμεειμαι καλό κορίτσι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Χαθηκες τωρα τελευταια νομιζαμε με τον Ιωσηφ οτι εισαι εδω[youtube=425,350]C7oaIen9A1c&feature=related[/youtube] ή εδω [youtube=425,350]mlYUkpyob6w&feature=fvwrel[/youtube] Ο Ιωσηφ μου ειπε να σου πω οτι εισαι μεγαλος ειχες εμας στις μοναξιες σου και τωρα εισαι λεει σαν τον Κουκο!ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ....ΗΛΙΘΙΕ...ΑΝΩΜΑΛΕ..ΕΓΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΕ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΤΑΦΕΙΑ .....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΗΛΙΘΕΕΙ Υ5..΄....ΑΧΡΗΣΤΕ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ ΣΤΣ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑ..!!!!
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΥΙΑΤΑ 5 ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΣΚΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΤΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΑΧΡΙΣΤΕ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΠΜΑΠΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΗΠΥΘΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙΙ ΤΙΝ ΒΓΑΛΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΛΟΗΝ ΑΣΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΚΑΤΑΛΡΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΝΝΕ..ΜΗΝ ΜΟΥΝ ΖΑΛΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΡΧΙΔΙ..ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑ ΦΥΛΑΚΗ ΗΛΙΘΟΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΟΠΩς ΕΣΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΥΧαθηκες τωρα τελευταια νομιζαμε με τον Ιωσηφ οτι εισαι εδω[youtube=425,350]C7oaIen9A1c&feature=related[/youtube] ή εδω [youtube=425,350]mlYUkpyob6w&feature=fvwrel[/youtube] Ο Ιωσηφ μου ειπε να σου πω οτι εισαι μεγαλος ειχες εμας στις μοναξιες σου και τωρα εισαι λεει σαν τον Κουκο!
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΡΕ ,ΜΟΥΝΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΡΛΙ ΕΑΝ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΒΑΣΩ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΥΝΙ...ΤΟΑΚΟΥΣ..΄.ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗ...ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΑΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ......ΠΡΟΣΕΞΕ...ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ..ΠΟΥΣΤΗ..ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...ΤΟ ΑΚΟΥΣ...;ΑΚΟΥ ...ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΥΙΑΤΑ 5 ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΣΚΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΤΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΑΧΡΙΣΤΕ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΠΜΑΠΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΗΠΥΘΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙΙ ΤΙΝ ΒΓΑΛΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΛΟΗΝ ΑΣΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΚΑΤΑΛΡΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΝΝΕ..ΜΗΝ ΜΟΥΝ ΖΑΛΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΡΧΙΔΙ..ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑ ΦΥΛΑΚΗ ΗΛΙΘΟΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΟΠΩς ΕΣΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Υ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καπως ετσι περναγες στη Φυλακη? [youtube=425,350]RO7xOXL41Ig&feature=related[/youtube] τι επαθες ρωταει ο Ιωσηφ?Θα πουμε στον ΤΑΚΜΑΝ να βαλει μια Ριγέ μπλουζα και να γυρισει βιντεακι με θεμα ο Προδωμενος στο κελι τουΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΥΙΑΤΑ 5 ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΣΚΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΤΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΑΧΡΙΣΤΕ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΠΜΑΠΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΗΠΥΘΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙΙ ΤΙΝ ΒΓΑΛΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΛΟΗΝ ΑΣΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ...ΚΑΤΑΛΡΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΝΝΕ..ΜΗΝ ΜΟΥΝ ΖΑΛΗΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΡΧΙΔΙ..ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΗΓΑ ΦΥΛΑΚΗ ΗΛΙΘΟΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΟΠΩς ΕΣΥ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...Υ
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε , ,μα΄λακα ζητα κανενα ευρο απο την μανα σου να σε ζήσει και ασε εμενα..το κατάλαβες ηλίθειεεεεεεεεε/.Καπως ετσι περναγες στη Φυλακη? [youtube=425,350]RO7xOXL41Ig&feature=related[/youtube] τι επαθες ρωταει ο Ιωσηφ?Θα πουμε στον ΤΑΚΜΑΝ να βαλει μια Ριγέ μπλουζα και να γυρισει βιντεακι με θεμα ο Προδωμενος στο κελι του
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ...ΑΥΤΟ....!!!!!!ρε , ,μα΄λακα ζητα κανενα ευρο απο την μανα σου να σε ζήσει και ασε εμενα..το κατάλαβες ηλίθειεεεεεεεεε/.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τωρα μου δινει λεφτα η Κορεατισα μου! Χεστηκες με τον Αντιχρηστο ε? να σου πηγε [youtube=425,350]39ZUR1ZDBbk[/youtube] Ο Ιωσηφ φοβαται μηπως τωρα που η μοναξια σε χτυπισε στο μυαλο πας παλι στη Μερκουλένο και σε κλεισουν 5-6 χρονια φυλακη και φας και απο τους Μπατσους !Οποτε ξεσπα σε μας αλλα μην κανεις το λαθος να πας στη Μερκουλένκο παλι!Γραψε και στο Thread του Ιωσηφ για να ξεσπασεις περισσοτερο !Σε περιμενει.............ρε , ,μα΄λακα ζητα κανενα ευρο απο την μανα σου να σε ζήσει και ασε εμενα..το κατάλαβες ηλίθειεεεεεεεεε/.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις