Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα μου δινει λεφτα η Κορεατισα μου! :2funny:Χεστηκες με τον Αντιχρηστο ε? να σου πηγε :2funny:[youtube=425,350]39ZUR1ZDBbk[/youtube]  Ο Ιωσηφ φοβαται μηπως τωρα που η μοναξια σε χτυπισε στο μυαλο πας παλι στη Μερκουλένο και σε κλεισουν 5-6 χρονια φυλακη και φας και  :s&m_1: απο τους Μπατσους  :s&m_2:!Οποτε ξεσπα σε μας αλλα μην κανεις το λαθος να πας στη Μερκουλένκο παλι!Γραψε και στο Thread του Ιωσηφ για να ξεσπασεις περισσοτερο :)!Σε περιμενει.............
ρε μαλάκα εμένα δεν με ΖΕΙ η μάνα μου μαμόθρεφτο!!! στα 37 ΜΑΛΑΚΑ!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα παω να κοιμηθω.Ο Ιωσηφ φοβαται μην πας να ξανακανεις τη μαλακια παλι :2funny:πηγαινε και γραψτου ειναι on line και σε περιμενει :2funny:Ξεσπα σε μας αλλα ΜΗΝ ΠΑς ΣΤΗ ΜΕΡΚΟΥΛΕΝΚΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΕΡΙΦΗς και  :s&m_1:Τι επαθες και βγαζεις κακια σε μας?Σε εδιωξε η Ουκρανη?Εσυ παντος δεν θα πεινασεις εχεις το σισσιτιο στη φυλακη :2funny:

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα παω να κοιμηθω.Ο Ιωσηφ φοβαται μην πας να ξανακανεις τη μαλακια παλι :2funny:πηγαινε και γραψτου ειναι on line και σε περιμενει :2funny:Ξεσπα σε μας αλλα ΜΗΝ ΠΑς ΣΤΗ ΜΕΡΚΟΥΛΕΝΚΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΕΡΙΦΗς και  :s&m_1:Τι επαθες και βγαζεις κακια σε μας?Σε εδιωξε η Ουκρανη?Εσυ παντος δεν θα πεινασεις εχεις το σισσιτιο στη φυλακη :2funny:
KOITA NA SOY STELEI  H MANA SOU TIPOTE GIATI THA PINANIS SE LIGO MALAKA ...ARXIDI..KAI ASE EMENA EGO UKRANIAN FUCKER IMOUN KAIO THA EIMAI MALAKA STIN KRIMEA EIMAE GAMAO KATHE MERA...ESY TI GAMAS TA NEKROTAFEIA?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
KOITA NA SOY STELEI  H MANA SOU TIPOTE GIATI THA PINANIS SE LIGO MALAKA ...ARXIDI..KAI ASE EMENA EGO UKRANIAN FUCKER IMOUN KAIO THA EIMAI MALAKA STIN KRIMEA EIMAE GAMAO KATHE MERA...ESY TI GAMAS TA NEKROTAFEIA?
Οταν ξαναπας Φυλακη δεν θα Γαμας θα σε Γαμανε :2funny:Καλα πηγαινε να γραψεις και στον Ιωσηφ.Αυριο θα σου κανουμε καινουργιο Thread ολο δικο σου να γραφεις οτι  :jerking: θελεις :2funny: γιατι σε αγαπαμε και καλο ειναι να ξεσπας σε μας απο το να πας στη Μερκουλενκο και να πας παλι ΦΥΛΑΚΗ για 4-5 χρονια!Για μενα μη στενοχωριεσαι εχω και διαμερισματα και δεν πειναω :)Βεβαια και 'συ δεν θα πεινασεις αφου θα εχεις το Σισσιτιο της Φυλακης! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Ιωσηφ λεει οτι Οντως φοβηθηκες τον Αντιχρηστο :2funny:του ειπα να κανει μια αναλυση για την ψυχολογικη σου κατασταση.Γραψε στου Ιωσηφ θελει να μαθει γιατι σε Σεντραρε η Ουκρανη?Γερασες και δε σου σηκονωτανε? ή οπως λεει ο Ιωσηφ συνηθισες αλλου ειδους ερωτα στη Φυλακη και δεν μπορεις μετα απο ενα μεγαλο διαστημα παθητικης ομοφοιλοφυλιας να ξανασυνηθισεις της γυναικες? :)

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οταν ξαναπας Φυλακη δεν θα Γαμας θα σε Γαμανε :2funny:Καλα πηγαινε να γραψεις και στον Ιωσηφ.Αυριο θα σου κανουμε καινουργιο Thread ολο δικο σου να γραφεις οτι  :jerking: θελεις :2funny: γιατι σε αγαπαμε και καλο ειναι να ξεσπας σε μας απο το να πας στη Μερκουλενκο και να πας παλι ΦΥΛΑΚΗ για 4-5 χρονια!Για μενα μη στενοχωριεσαι εχω και διαμερισματα και δεν πειναω :)Βεβαια και 'συ δεν θα πεινασεις αφου θα εχεις το Σισσιτιο της Φυλακης! :2funny:
ΡΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΟ ΓΑΜΙΑ ΤΗς ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟ ΑΚΟΥς ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΝ ΝΥΦΗ ΜΑΛΑΚΑ...ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ..ΗΛΙΘΙΕ...ΕΓΩ ΣΥΣΙΤΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ  Υ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ....

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΟ ΓΑΜΙΑ ΤΗς ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟ ΑΚΟΥς ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΝ ΝΥΦΗ ΜΑΛΑΚΑ...ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ..ΗΛΙΘΙΕ...ΕΓΩ ΣΥΣΙΤΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ  Υ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΗΛΙΘΙΕ....
[/quote  ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Ο ΒΑΦΙΑΣ ΣΕ [ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......ΧΑΧΑΧΧ!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Ιωσηφ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!Πω πω πως αγριεψες! :)πρεπει να ηταν ΦΡΙΧΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ  το πρω'ι' :s&m_1: το μεσημερι :s&m_3: και το βραδυ να σε  :knockinb: ΑΡΑΠΗΔΕς με κατι ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΨΩΛΑΡΕς 20+ ΠΟΝΤΟΥς!Πρεπει να ετσουζε παρα πολυ :S!Οσο για τη Μερκουλενκο ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ!ΣΠΙΤΙ ΑΜΑΞΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ [youtube=425,350]2R0Grc7xPJg[/youtube]  Τελικα εισαι ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ!Αλλα εμεις με τον Ιωσηφ σε αγαπαμε και φοβομαστε μην πας και κανεις παλι τη  :jerking:Βρισε εμας αλλα στη Μερκουλενο μην πας!Σκεψου οτι ο Σεριφης θα σε βαλει ΦΥΛΑΚΗ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ και  ΘΑ ΣΕ :knockinb: οι ΑΡΑΠΑΔΕς ΜΕ ΤΗς ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΨΩΛΑΡΕς ΤΟΥς!Εκτος αν ΣΥΝΗΘΙΣΕς ΚΑΙ Σ'ΑΡΕΣΕΙ το ΑΡΑΠΟΨΩΛΙ? :think:Αλλα φοβασαι να το παραδεχτεις? :think:

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο Ιωσηφ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!Πω πω πως αγριεψες! :)πρεπει να ηταν ΦΡΙΧΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ  το πρω'ι' :s&m_1: το μεσημερι :s&m_3: και το βραδυ να σε  :knockinb: ΑΡΑΠΗΔΕς με κατι ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΨΩΛΑΡΕς 20+ ΠΟΝΤΟΥς!Πρεπει να ετσουζε παρα πολυ :S!Οσο για τη Μερκουλενκο ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ!ΣΠΙΤΙ ΑΜΑΞΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ ΑΣΜΑ [youtube=425,350]2R0Grc7xPJg[/youtube]  Τελικα εισαι ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ!Αλλα εμεις με τον Ιωσηφ σε αγαπαμε και φοβομαστε μην πας και κανεις παλι τη  :jerking:Βρισε εμας αλλα στη Μερκουλενο μην πας!Σκεψου οτι ο Σεριφης θα σε βαλει ΦΥΛΑΚΗ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ και  ΘΑ ΣΕ :knockinb: οι ΑΡΑΠΑΔΕς ΜΕ ΤΗς ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΨΩΛΑΡΕς ΤΟΥς!Εκτος αν ΣΥΝΗΘΙΣΕς ΚΑΙ Σ'ΑΡΕΣΕΙ το ΑΡΑΠΟΨΩΛΙ? :think:Αλλα φοβασαι να το παραδεχτεις? :think:
ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ..ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΤΑ,,,ΟΥΤΕ ΨΙΛΟΑΔΕΛΦὮ==ΜΠΛΑΣΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΟΚ, ΑΚΟΥ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ Ο ΠΟΥΤΣΟς ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ...ΠΡΩΤΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ  ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΗς ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ  ΟΠΟΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΣΥΝΑΝΤΙΘΥΚΑΜΕ ΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ...ΟΚ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΧΟΥ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αγαπατε αλληλους ρε σεις και μην χυδαιολογειτε ασκοπως..... :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το ξερω οτι καθαριζεις.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ εκτος του ΟΤΙ ΣΕ  :knockinb: ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕς ΣΕ ΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕς ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΧΕΣΤΡΕς :2funny:!Εσυ μου το'πες.

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω οτι καθαριζεις.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ εκτος του ΟΤΙ ΣΕ  :knockinb: ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕς ΣΕ ΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕς ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΧΕΣΤΡΕ

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΦΑΒΑ.....

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω οτι καθαριζεις.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ εκτος του ΟΤΙ ΣΕ  :knockinb: ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕς ΣΕ ΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕς ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΧΕΣΤΡΕ

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕ ΦΑΒΑ.....
ΛΑ

ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΝ ΧΙΟΝΑΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗς....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΘΕΙΑ ΣΟΥ..ΕΠΙΣΗς ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΄...??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολο τα ιδια και τα ιδια λες ΠΕς ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ :2funny:Δεν εχεις κανενα αλλο επιχειρημα :2funny:ΤΑΙΜΠΟΥΚΙΑ,ΕΡΑΣΤΕς ΤΗς ΜΑΝΑς ΜΟΥ δεν λες και τιποτ'αλλο  :2funny:ΚΟΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ!Παντος ο Ιωσηφ λεει οτι εισαι ΧΕΣΤΗς και δεν προκειται να πας στη Μερκουλενκο :)Παλι καλα γιατι το φοβομαστε :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος μας εχεις κανει ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο στο αφιερωνουμε με τον ΙΩΣΗΦ με πολυ αγαπη [youtube=425,350]Kdj54cN3TOU&feature=related[/youtube]

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παντος μας εχεις κανει ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΡΕ ΗΛΙΘΕ Η ΑΛΛΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΗΜΕΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΗΠΑ ΧΑΖΕ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΡΙΜΕΑ  ΜΑΛΑΚΑ΄..ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΑΡΧΟΝΙΚΟ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΤΕΝΙΤ...ΧΑΧΑ...ΨΥΝΩ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΒΟΤΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΧΑΧΑ.
ΩΠΟΣ ΄ΛΕΜΕ ΗΠΑ FUCK YOU ASSHOLE...NEVER MIND OUR BUSINESS..HAHA...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυχερε θα πας στις Ουκρανικες Φυλακες.Αυτοι δε  :knockinb: ουτε της γυναικες τους εισαι τυχερος δεν προκειται να σε  :knockinb: κανενας!Και αν εχεις και λεφτα θα περασεις καλα.Και η Γιουλια Τιμοσενκο στις Ουκρανικες Φυλακες ειναι :2funny:Κοιτα αν εισαι τυχερος και πας σε αυτη τη φυλακη θα περασεις πολυ καλα :)ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΟΜΩς στη δευτερη φωτογραφια γιατι δεν ειναι και τοσο καλα.Αν και πιστευω καλητερα απο την Αμερικη θα εισαι.Γιατι στις Ουκρανικες φυλακες ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ  :knockinb: ΚΑΝΕΙς!Να καθαριζεις οπως λες εχει συνηθισει οποτε δεν θα παιρνας και τοσο ασχημα

Συνημμένα

• ukr prison lux.jpg
    ukr prison lux.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • abramkin_15.jpg
    abramkin_15.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom