You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εγώ ξένη είμαι . μου επιτρέπεται.Νταξ..αλλα λογια να αγαπιομαστε!!! .(και μην καρφωνεσε με την ορθογραφια λεμε...).
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ναι,η ξενη των κατω πατησιων .κοιτα,ξυπνησε ενας μοντερειτορ,πεστου τα παραπονα σου!!!εγώ ξένη είμαι . μου επιτρέπεται.
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Εχει ήδη ανοιχτει σχετικό θρέντ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=137036]Κάποιος έγινε φίρμα[/url]
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δείτε ρε το λινκ που έβαλα! και μη ποστάρετε μαλ%%$^#ες!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εχη ανοιχτη αναλογο θρεντ,πιστε ιπποτη της ηδονης,τα σεβη μου .Δείτε ρε το λινκ που έβαλα! και μη ποστάρετε μαλ%%$^#ες!
Πως μεταφραζεται αυτο? Десантные корабли-доки типа Mistral αν δε μεταφραζεται αποβατικο? η πλακα ειναι οτι οι Ρωσσοι παραγουν τα Зубр που αρχισαν να τα σχεδιαζουν στα τελη της δεκαετιας του '70 και μπηκαν στην παραγωγη το 1986.Και η Ελλαδα εχει αγωρασει Зубр !βεβαια το Зубр ειναι πολυ πιο μικρο 57,3 μετρα ενω το mistral ειναι 199 μετρα.Αν ειχαν την Σοβιετικη τεχνογνωσια θα μπορουσαν να φτιαξουν οι Ρωσσοι κατι παρομοιο και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΟ απο το Mistral δυστηχως ομως η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ειναι πια παρελθον αφου ολοι σχεδον οι επιστημονες που σχεδιασαν αυτα τα θαυμασια αεροπλανα,πλοια,υποβρηχια κλπ. εχουν βγει πια στη συνταξη,εχουν αλλαξει επαγγελμα ή εχουν παει και δουλευουν στην Αμερικη!Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Αφου νεα γεννια σχεδιαστων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!Σχετικα με αυτο το θεμα ειχα δει πολλες εκπομπες στην τηλεωραση προς τα μεσα της δεκαετιας του '90.Πολυ συχνα επιστημονες βγαιναν και προηδοποιουσαν οτι σε 10-15 χρονια οι σημερινοι επιστημονες ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και δεν θα υπαρχει νεα γεννια να τους αναπληρωσει.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!Στη Ρωσσια αν ρωτισεις τους νεους:Τι εχεται σπουδασει? οι μισοι θα σου απαντησουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και οι αλλοι μισοι ΝΟΜΙΚΑ
Μια μιρκή παρέμβαση...
Ο ρόλος του αποβαστικού σκάφους, είναι αυτονόητος. Μεταφέρει προσωπικό, οχήματα και εξοπλισμό σε αποβατικές ενέργειες με την συνοδεία του στόλου και με αεροπορική κάλυψη. Η μέγιστη ταχύτητα του MISTRAL είναι 19 knots. Το Zubr είναι χοβερκραφτ (air cushion landing craft) και ο ρόλος του είναι εντελώς διαφορετικός. Χρησιμοποείται από δυνάμεις ταχείας επέμβασης (rapid reaction forces) και σκοπό έχει την ταχεία μεταφορά δυνάμεων εκεί που απαιτείται. Μπορεί να μεταφέρει 360 άνδρες με πλήρες φόρτο μάχης, 3 ΜΒΤ LEO2A6 ή 8 AIFV ΒΜΡ-1 ή 10 APC Μ113 και η μέγιστη ταχύτητα του είναι 60 knots. Εκτός από την Ρωσία, Ουκρανία και Ελλάδα, από το 2012 θα βρίσκεται και σε υπηρεσία στο πολεμικπό ναυτικό της Κίνας, η οποία έχει παραγγείλει 2 σκάφη από την ROE (Rosoboronexport). Καμμία από τις χώρες του ΝΑΤΟ δεν έχει σχεδιάσει παρόμοιο σύστημα, εκτός από το LCAC των ΗΠΑ, το οποίο υπολείπεται σημαντικά σε μέγεθος, ταχύτητα και γενικότερες επιχειρησιακές δυνατότητες. Η ρωσική αμυντική βιομηχανία είναι τεράστια και διαθέτει συστήματα που είναι πολύ ανώτερα των αντίστοιχων δυτικών. Διαθέτουν πολύ καλή τεχνογνωσία και υπάρχουν πολλοί νέοι επιστήμονες οι οποίοι είτε εκσυγχρονίζουν υπάρχοντα συστήματα είτε σχεδιάζουν νέα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μια μιρκή παρέμβαση...
Ο ρόλος του αποβαστικού σκάφους, είναι αυτονόητος. Μεταφέρει προσωπικό, οχήματα και εξοπλισμό σε αποβατικές ενέργειες με την συνοδεία του στόλου και με αεροπορική κάλυψη. Η μέγιστη ταχύτητα του MISTRAL είναι 19 knots. Το Zubr είναι χοβερκραφτ (air cushion landing craft) και ο ρόλος του είναι εντελώς διαφορετικός. Χρησιμοποείται από δυνάμεις ταχείας επέμβασης (rapid reaction forces) και σκοπό έχει την ταχεία μεταφορά δυνάμεων εκεί που απαιτείται. Μπορεί να μεταφέρει 360 άνδρες με πλήρες φόρτο μάχης, 3 ΜΒΤ LEO2A6 ή 8 AIFV ΒΜΡ-1 ή 10 APC Μ113 και η μέγιστη ταχύτητα του είναι 60 knots. Εκτός από την Ρωσία, Ουκρανία και Ελλάδα, από το 2012 θα βρίσκεται και σε υπηρεσία στο πολεμικπό ναυτικό της Κίνας, η οποία έχει παραγγείλει 2 σκάφη από την ROE (Rosoboronexport). Καμμία από τις χώρες του ΝΑΤΟ δεν έχει σχεδιάσει παρόμοιο σύστημα, εκτός από το LCAC των ΗΠΑ, το οποίο υπολείπεται σημαντικά σε μέγεθος, ταχύτητα και γενικότερες επιχειρησιακές δυνατότητες. Η ρωσική αμυντική βιομηχανία είναι τεράστια και διαθέτει συστήματα που είναι πολύ ανώτερα των αντίστοιχων δυτικών. Διαθέτουν πολύ καλή τεχνογνωσία και υπάρχουν πολλοί νέοι επιστήμονες οι οποίοι είτε εκσυγχρονίζουν υπάρχοντα συστήματα είτε σχεδιάζουν νέα.
Έχει παραγγείλει και η Κίνα? Δε το ήξερα. Φυσικά υποθέτω θα παίξει και η ανάλογη κλοπη τεχνολογίας...
Πάντως σχεδιαστικά τα έχουν . Στη γραμμή παραγωγής βγαίνουν? Και παραγγελίες για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις γίνονται?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ευχαριστω για της υποδιξεις.Θα της λαβω υποψη μου.Για τη μουσικη ολη τη μερα σκεφτομουνα ποια μουσικη να βαλω?Ελεγα το κοματι που γραψανε για μενα Πορνομεταναστης +Ζωοφιλος αλλα δεν ταιριαζει Ρωτησα τον Ιωσηφ Μπλασκο και μου ειπε να βαλω το Ο Χαρος Βγηκε Βγηκε Παγανια.Και το εβαλα.Πιστευω οτι δεν ειναι τελειως ασχετο.----------- Αυτο ποιος το ανεβασε?Οι Μοντερατορ της Ζουγκλας?Αν ναι εγινα διασημοςΒελτιωση παρατηρω σε σχεση με τα προηγουμενα βιντεο. Ο λογος σου γινεται πιο θεατρικος και βγαζεις μια μεγαλυτερη ανεση . Απο τοτε που ξεβρακωθηκες μας κοιταζεις απο ψηλα
Καλη ηταν η εναλαγη σκηνων αλλά για μεγαλυτερη βελτιωση θα επρεπε να ειναι πιο συντομες οι σκηνες .
Για παραδειγμα μιλας πολυ ωρα μεσα στο αυτοκινητο και η μουσικη που εχεις μεσα , δεν κολλαγε με τιποτα στο βιντεο .
και όταν ειπα για στοιχηματάκι γιατι δεν ανταποκριθηκε κανεις??? ;)Ναι,η ξενη των κατω πατησιων .κοιτα,ξυπνησε ενας μοντερειτορ,πεστου τα παραπονα σου!!!
Ευχαριστω για της υποδιξεις.Θα της λαβω υποψη μου.Για τη μουσικη ολη τη μερα σκεφτομουνα ποια μουσικη να βαλω?Ελεγα το κοματι που γραψανε για μενα Πορνομεταναστης +Ζωοφιλος αλλα δεν ταιριαζει Ρωτησα τον Ιωσηφ Μπλασκο και μου ειπε να βαλω το Ο Χαρος Βγηκε Βγηκε Παγανια.Και το εβαλα.Πιστευω οτι δεν ειναι τελειως ασχετο.----------- Αυτο ποιος το ανεβασε?Οι Μοντερατορ της Ζουγκλας?Αν ναι εγινα διασημος
χα χα Τωρα που ξεκινησες ποιος σε πιανει .
Ειναι ωρα να μπεις σε αχαρτογραφητες περιοχες
Μπραβω Τσάρε της Ρωσσικης Ηδωνής Δημητράκη, έγινες πρώτη μούρη άντε και βουλευτής του ΛΑΟΣ
Καιρός ειναι πλέον να δικαιοθεί και ο Μεγας Διδάσκαλος Ιωσηφ Μπλάσκος
Καιρός ειναι πλέον να δικαιοθεί και ο Μεγας Διδάσκαλος Ιωσηφ Μπλάσκος
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Λοιπόν,
προσωπική εμπειρία από Αγ. Πετρούπολη
σε γενικές γραμμές δεν ξετρελάθηκα από την πόλη
ίσως γιατί μου αρέσουν οι μικρότερες πόλεις
από τουριστικής πλευράς το Αρμιταζ άψογο...ειδικά η φάση με το ρολόι την προηγούμενη τετάρτη 1 η ώρα (κουνιέται και λαλάει )
από πορνικής πλευράς, απίστευτο μέρος για καμάκι: McDonalds
τυχερός στάθηκα γιατί πήγα στο μπαράκι ΧΧΧΧ (αυτό είναι το όνομά του) και ενώ δεν είναι κωλόμπαρο, είχε φοιτήτριες που αποφοιτούσαν και έκαναν γλέντι. Γαμώ τα κέφια και εύκολη υπόθεση το ...μετά
(παρότι δεν μιλώ γρι ρώσικα)
τελευταίο: στο μάξιμους επίσκεψη - τέτοιο πιασοκωλάδικο δεν έχω ματαξαναδει! ωραίες κοπέλες γενικά, αλλά εντελώς ανούσια διασκέδαση κατεμέ
προσωπική εμπειρία από Αγ. Πετρούπολη
σε γενικές γραμμές δεν ξετρελάθηκα από την πόλη
ίσως γιατί μου αρέσουν οι μικρότερες πόλεις
από τουριστικής πλευράς το Αρμιταζ άψογο...ειδικά η φάση με το ρολόι την προηγούμενη τετάρτη 1 η ώρα (κουνιέται και λαλάει )
από πορνικής πλευράς, απίστευτο μέρος για καμάκι: McDonalds
τυχερός στάθηκα γιατί πήγα στο μπαράκι ΧΧΧΧ (αυτό είναι το όνομά του) και ενώ δεν είναι κωλόμπαρο, είχε φοιτήτριες που αποφοιτούσαν και έκαναν γλέντι. Γαμώ τα κέφια και εύκολη υπόθεση το ...μετά
(παρότι δεν μιλώ γρι ρώσικα)
τελευταίο: στο μάξιμους επίσκεψη - τέτοιο πιασοκωλάδικο δεν έχω ματαξαναδει! ωραίες κοπέλες γενικά, αλλά εντελώς ανούσια διασκέδαση κατεμέ
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σημείωση: ο Δημητράκης προσφέρθηκε να με βγάλει έξω αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου (είχα πάει για δουλειά) δεν βρεθήκαμε
ευχαριστώ λοιπόν έστω μόνο για την πρόθεση
σημείωση: ο Δημητράκης προσφέρθηκε να με βγάλει έξω αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου (είχα πάει για δουλειά) δεν βρεθήκαμε
Πήγες στο παλάτι του το Αρμιταζ και δεν ειχε χρόνο να σε δεχθεί;
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Έχει παραγγείλει και η Κίνα? Δε το ήξερα. Φυσικά υποθέτω θα παίξει και η ανάλογη κλοπη τεχνολογίας...
Εδώ οι Κινέζοι πήρανε ημιτελές αεροπλανοφόρο το 2000 (τάχα να το κάνουν πλωτό καζίνο στο Μακάο) από τους Ρώσους, ολόγυμνο, χωρίς τίποτα επάνω του, και χωρίς να έχουν καθόλου τεχνογνωσία και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, μέσα σε 10 χρόνια το βγάλανε πλήρες στην θάλασσα, στο χόβερκραφτ και τα αποβατικά θα κολήσουνε?
Το Reverse Engineering στην Κίνα είναι πολύ ανεπτυγμένο !!! Δεν περιορίζονται σε ένα απλό Copy-paste, κάνουν και πολύ σημαντικές βελτιώσεις στα αντίγραφα που παράγουν, ειδικά γι αυτά που προορίζονται για την δική τους εσωτερική αγορά.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πήγες στο παλάτι του το Αρμιταζ και δεν ειχε χρόνο να σε δεχθεί;
ο Lastomoican δεν είχε χρόνο ρε μόρτη, ο τσάρος πάντα βρίσκει για τους υψηλούς προσκεκλημένους!
Εδώ οι Κινέζοι πήρανε ημιτελές αεροπλανοφόρο το 2000 (τάχα να το κάνουν πλωτό καζίνο στο Μακάο) από τους Ρώσους, ολόγυμνο, χωρίς τίποτα επάνω του, και χωρίς να έχουν καθόλου τεχνογνωσία και εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, μέσα σε 10 χρόνια το βγάλανε πλήρες στην θάλασσα, στο χόβερκραφτ και τα αποβατικά θα κολήσουνε?
Το Reverse Engineering στην Κίνα είναι πολύ ανεπτυγμένο !!! Δεν περιορίζονται σε ένα απλό Copy-paste, κάνουν και πολύ σημαντικές βελτιώσεις στα αντίγραφα που παράγουν, ειδικά γι αυτά που προορίζονται για την δική τους εσωτερική αγορά.
χαχαχαχα το reverse engineering εχει σωσει κοσμο και κοσμακι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 15