You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 811K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
τωρα τη πιστευω για τη ρωσια μελιγα που ειδα.μια αθλια χωρα με ολον τον πλουτο στη μοσχα [φυσικα πανακριβη] δεν ξερω για αγια πετρουπολη το τβερ παναθλιο λασπη σκουπιδι κα.ο περισοτερος κοσμος με ψυχολογικα προβληματα αφου μου ελεγε η δικια μου οτι οι αντρες στην ηλικια μου δεν μπορουν να κανουν σεχ.αν πας μονος δεν βρισκεις ακρη με τιποτα γυναικες πολλες αναλογια 20 γυν 1 αντρας .αλλα οι περισοτερες πανε τουρκια που δεν θελει βιζα και ειναι φτηνα οποτε καταλαβενετε πανε και με τουρκους.αυτα θα σκεφτω και αλλα.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Και αληθεια λες.20.000 ρωσσιδες εχουν παντρευτη τουρκους ,γιατι το δικο μας πολιτικο συστημα μλκ. δυστηχως!!τωρα τη πιστευω για τη ρωσια μελιγα που ειδα.μια αθλια χωρα με ολον τον πλουτο στη μοσχα [φυσικα πανακριβη] δεν ξερω για αγια πετρουπολη το τβερ παναθλιο λασπη σκουπιδι κα.ο περισοτερος κοσμος με ψυχολογικα προβληματα αφου μου ελεγε η δικια μου οτι οι αντρες στην ηλικια μου δεν μπορουν να κανουν σεχ.αν πας μονος δεν βρισκεις ακρη με τιποτα γυναικες πολλες αναλογια 20 γυν 1 αντρας .αλλα οι περισοτερες πανε τουρκια που δεν θελει βιζα και ειναι φτηνα οποτε καταλαβενετε πανε και με τουρκους.αυτα θα σκεφτω και αλλα.
70% της Ρωσίαςμε ολον τον πλουτο στη μοσχα [φυσικα πανακριβη]
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Συγγνωμη τι Ρωσσιδες?Που με το που της βλεπεις σου'ρχεται να Ξερασεις! που λυπαμαι τα Σκατακια μου για να της Ολη τη σαβουρα της Ρωσσιας παιρνουν οι Τουρκοι,Αιγυπτιοι και δυστηχως και οι δικοι μας οι Ελληνες !Ειχε δειξει η Τηλεωραση μια εκπομπη με θεμα Ρωσσιδες παντρεμενες με Φινλανδους,Αιγυπτιους,Τουρκους.Ολες ηταν για η μια χειροτερη απο την αλλη!Συνεχεια συνανταω Ελληνες με της Ρωσσιδες φιλες τους της βλεπω και Πως μπορουνε να αυτα τα εκτρωματα αυτα τα ΤΕΡΑΤΑ ΤΗς ΦΥΣΗς! !Η πλακα ειναι οτι οι Πιρφοροι νομιζουν οτι ειναι και καποιοι που εχουν αυτες της Μα'ι'μουδες διπλα τους.Πω ΠωΠως καμαρωνουν που εχουν γυναικα διπλα τους Θα μου πειτε μην κοιτας την ομορφια κοιτα τον εσωτερικο κοσμο !Ο εσωτερικος τους κοσμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!Κατι καθαρηστριες,παραδουλευτρες και τιποτα εσωτερικες που ξεσκατωνουνε γέρους ειναι!Στην καλητερη περιπτωση να εχουν ταλειωσει μεση εκπαιδευση!Και αληθεια λες.20.000 ρωσσιδες εχουν παντρευτη τουρκους ,γιατι το δικο μας πολιτικο συστημα μλκ. δυστηχως!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Συγγνωμη τι Ρωσσιδες?Που με το που της βλεπεις σου'ρχεται να Ξερασεις! που λυπαμαι τα Σκατακια μου για να της Ολη τη σαβουρα της Ρωσσιας παιρνουν οι Τουρκοι,Αιγυπτιοι και δυστηχως και οι δικοι μας οι Ελληνες !Ειχε δειξει η Τηλεωραση μια εκπομπη με θεμα Ρωσσιδες παντρεμενες με Φινλανδους,Αιγυπτιους,Τουρκους.Ολες ηταν για η μια χειροτερη απο την αλλη!Συνεχεια συνανταω Ελληνες με της Ρωσσιδες φιλες τους της βλεπω και Πως μπορουνε να αυτα τα εκτρωματα αυτα τα ΤΕΡΑΤΑ ΤΗς ΦΥΣΗς! !Η πλακα ειναι οτι οι Πιρφοροι νομιζουν οτι ειναι και καποιοι που εχουν αυτες της Μα'ι'μουδες διπλα τους.Πω ΠωΠως καμαρωνουν που εχουν γυναικα διπλα τους Θα μου πειτε μην κοιτας την ομορφια κοιτα τον εσωτερικο κοσμο !Ο εσωτερικος τους κοσμος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!Κατι καθαρηστριες,παραδουλευτρες και τιποτα εσωτερικες που ξεσκατωνουνε γέρους ειναι!Στην καλητερη περιπτωση να εχουν ταλειωσει μεση εκπαιδευση!
Έεεεεετσι δοσε!
εγω γνωρισα εκει μια φιλη τις κοπελιας που με φιλοξενησε δικηγορος στο επαγγελμα αλλα απο λεφτα επερνε λιγα που τις πληρωσε ενας τουρκος τα εισητηρια και πηγε μια βδομαδα τουρκια αλλα το κουφο[εμεινε στο σπιτι με τον τουρκο την γυναικα του τουρκου και 4 παιδια και φυσικα δεν γαμηθηκε τοσο χαζες ειναι. ολε στον τουρκο την εδιωξε αγαμητη.αλλα και αυτος ποσα κιλα μαλακας ητανε
ενώ εσύ? θυμησέ μου,σε παρακαλώ,τι δουλειά κάνεις?Κατι καθαρηστριες,παραδουλευτρες και τιποτα εσωτερικες που ξεσκατωνουνε γέρους ειναι!
η μήπώς εσύ έχεις καλύτερο εξωτερικό ή εσωτερικό κόσμο για να έχεις δικαίωμα για να μιλάς έτσι για οπιαδίποτε γυναίκα??
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιατι δεν ειναι ετσι?Φιλες μου απο τη Ρωσσια που πηγαινουν για διακοπες στην Ελλαδα βλεπουν της Ρωσσιδες που ειναι και δουλευουν στην Ελλαδα (συνηθως καθαρηστριες στα ξενοδοχεια ή μαγηρισες) και ντρεπονται για την ασχημια τους και την κακομοιρια τους!Στην Ελλαδα οπως εχω πει πολλες φορες ερχεται οτι τελευταιο!Ειναι να της λυπασαι! Το θετικο ειναι οτι αυτες στη Ρωσσια ουτε 60χρονος δεν θα της κοιταγε ενω στην Ελλαδα μπορουνε να βρουνε ενα 40-45αρη Πιρφορο που πλεει σε πελαγη ευτυχιας διοτι εχει γκομενα Οποτε ολοι ειναι ευτυχισμενοι και αυτες που στη Ρωσσια δεν θα ειχαν καμια τυχη και οι Ελληνες Πιρφοροι που εχουν μια γυναικα (Εστω χοντρη και Μπαζο) και γλυτωνουν απο τηνενώ εσύ? θυμησέ μου,σε παρακαλώ,τι δουλειά κάνεις?
η μήπώς εσύ έχεις καλύτερο εξωτερικό ή εσωτερικό κόσμο για να έχεις δικαίωμα για να μιλάς έτσι για οπιαδίποτε γυναίκα??
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Γιατι δεν ειναι ετσι?Φιλες μου απο τη Ρωσσια που πηγαινουν για διακοπες στην Ελλαδα βλεπουν της Ρωσσιδες που ειναι και δουλευουν στην Ελλαδα (συνηθως καθαρηστριες στα ξενοδοχεια ή μαγηρισες) και ντρεπονται για την ασχημια τους και την κακομοιρια τους!Στην Ελλαδα οπως εχω πει πολλες φορες ερχεται οτι τελευταιο!Ειναι να της λυπασαι! Το θετικο ειναι οτι αυτες στη Ρωσσια ουτε 60χρονος δεν θα της κοιταγε ενω στην Ελλαδα μπορουνε να βρουνε ενα 40-45αρη Πιρφορο που πλεει σε πελαγη ευτυχιας διοτι εχει γκομενα Οποτε ολοι ειναι ευτυχισμενοι και αυτες που στη Ρωσσια δεν θα ειχαν καμια τυχη και οι Ελληνες Πιρφοροι που εχουν μια γυναικα (Εστω χοντρη και Μπαζο) και γλυτωνουν απο την
Δυστηχώς για εμας τους Ελληνες Πιρφορους εχεις απολυτο δικιο .
Ετσι ακριβως ειναι και ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ειναι καμια καλουλα και εμφανισημη θα εργαζεται σε στριπ κλαμπ για να τα οικονομα χοντρά απο τους Ελληνες πιρφορους ( αυτή και το μαγαζι με τους νταβατζήδες).
ΧΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.....................
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
Έχει παραγγείλει και η Κίνα? Δε το ήξερα. Φυσικά υποθέτω θα παίξει και η ανάλογη κλοπη τεχνολογίας...
Πάντως σχεδιαστικά τα έχουν . Στη γραμμή παραγωγής βγαίνουν? Και παραγγελίες για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις γίνονται?
Πιθανόν, αλλά στην περίπτωση αυτή οι Κινέζοι θα αντιγράψουν ένα σύστημα το οποίο θα αντικαταστασταθεί σύντομα από ένα νέο, το οποίο αναμένεται να βγει στην παραγωγή περί το 2020 και σκοπό θα εχει να αντικαταστησει τα υπάρχοντα συστήματα του Ρωσικού Στρατού. Εν τω μεταξυ τα υπάρχοντα ZUBR των Ρωσκικών ΕΔ, αναβαθμίζονται με ένα ΚΙΤ εκσυγχρονισμού, το οποίο αντικαθιστά το σύστημα ελέγχου πυρός, τα αντίμετρα, καθως και την εγκατασταση εντός νέου οπλικού συτήματος incoming missile killer παρόμοιου με το 20mm PHALANX των ΗΠΑ.
Γιατι δεν ειναι ετσι?Φιλες μου απο τη Ρωσσια που πηγαινουν για διακοπες στην Ελλαδα βλεπουν της Ρωσσιδες που ειναι και δουλευουν στην Ελλαδα (συνηθως καθαρηστριες στα ξενοδοχεια ή μαγηρισες) και ντρεπονται για την ασχημια τους και την κακομοιρια τους!Στην Ελλαδα οπως εχω πει πολλες φορες ερχεται οτι τελευταιο!Ειναι να της λυπασαι! Το θετικο ειναι οτι αυτες στη Ρωσσια ουτε 60χρονος δεν θα της κοιταγε ενω στην Ελλαδα μπορουνε να βρουνε ενα 40-45αρη Πιρφορο που πλεει σε πελαγη ευτυχιας διοτι εχει γκομενα Οποτε ολοι ειναι ευτυχισμενοι και αυτες που στη Ρωσσια δεν θα ειχαν καμια τυχη και οι Ελληνες Πιρφοροι που εχουν μια γυναικα (Εστω χοντρη και Μπαζο) και γλυτωνουν απο την
φυσικά και δεν είναι έτσι! δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα τοπ,εννοείται,μα γενικώς εδώ και πολλά χρόνια σταμάτησαν να έρχονται κοπέλες για δουλεια από τη Ρωσία.
Οι φιλές σου ας κοιτάξουν τη δική τους κακομοιρια...γιατί αν ήταν σε κάποιο (ελάχιστο) επίπεδο,δεν να λέγανε αυτά για τις κοπέλες που δουλέυουν.Καμία δουλεια δεν είναι ντροπή,ντροπη είναι σε μεγάλη ηλικία να είσαι άχρηστος και να συντηρησε από τους γονείς!
Στα στριπ κλαμπ κάποτε 'κονομάγανε χοντρά.Παει αυτός ο καιρός. Και δεν μπορούν ΟΛΕΣ να το κάνουν,κάποιες προτιμούν να είναι καθαρίστριές.Δεν είναι και 20-30 χρονών όλες,στα 40-50 στο στριπ-κλαμπ να πάνε??Ετσι ακριβως ειναι και ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ειναι καμια καλουλα και εμφανισημη θα εργαζεται σε στριπ κλαμπ για να τα οικονομα χοντρά απο τους Ελληνες πιρφορους
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!φυσικά και δεν είναι έτσι! δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα τοπ,εννοείται,μα γενικώς εδώ και πολλά χρόνια σταμάτησαν να έρχονται κοπέλες για δουλεια από τη Ρωσία.
Οι φιλές σου ας κοιτάξουν τη δική τους κακομοιρια...γιατί αν ήταν σε κάποιο (ελάχιστο) επίπεδο,δεν να λέγανε αυτά για τις κοπέλες που δουλέυουν.Καμία δουλεια δεν είναι ντροπή,ντροπη είναι σε μεγάλη ηλικία να είσαι άχρηστος και να συντηρησε από τους γονείς!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
φυσικά και δεν είναι έτσι! δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα τοπ,εννοείται,μα γενικώς εδώ και πολλά χρόνια σταμάτησαν να έρχονται κοπέλες για δουλεια από τη Ρωσία.
Για ποιον λες οτι συντηρείται απο τους γονείς? :o
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Συμφωνω,συνηθως το οριο ηλικιας για αυτες τις κοπελλες ειναι 20-35 το πολυ!Τωρα οχι μονο τα στριπ,ακομα και τα λεγομενα κωλομπαρα,αντιμετωπιζουν προβλημα!!Φυσικα ο δημητρακης δεν γνωριζη οτι υπαρχουν αλλες εργασιες,για τα κοριτσια,εχη μεινη στο 2002!!!!τωρα σε ρεσεψιον,σε θεσεις ξεναγων κλπ.το μηνιατικο ειναι αρκετα καλο,1000-1300ε.Απλα ειναι μονο για την καλοκαιρινη σεζον,με εξαιρεσης καποια ξενοδοχεια που δουλευουν ολο το χρονο!Συνηθως καθαριστριες δουλευουν μεγαλες ηλικιες απο 50 και επανω.Η γυναικα δεν ειναι αναγκη να ειναι μοντελο σε ομορφια που λεμε,και ουτε ειναι προιον επιδειξης!Οταν αποφασισης να εισαι με εναν ανθρωπο,πρεπη να ταιριαζης και σε αλλα πραγματα!!!Επισης καλυτερα πρωτα ειναι σε καποιες περιπτωσης να βλεπουμε πως ειμαστε εμεις πρωτα,και μετα να λεμε για τους αλλους!!Στα στριπ κλαμπ κάποτε 'κονομάγανε χοντρά.Παει αυτός ο καιρός. Και δεν μπορούν ΟΛΕΣ να το κάνουν,κάποιες προτιμούν να είναι καθαρίστριές.Δεν είναι και 20-30 χρονών όλες,στα 40-50 στο στριπ-κλαμπ να πάνε??
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Μηπως εννοη τον δημητρακη? .Για ποιον λες οτι συντηρείται απο τους γονείς? :o
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μηπως εννοη τον δημητρακη? .
Τον ξέρει χρόνια δηλαδή?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Θα τον ειδε στην ρωσσια .Τον ξέρει χρόνια δηλαδή?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θα τον ειδε στην ρωσσια .
Έχω και γω ρε ένα γνωστό στη μόσχα. Αφού η κυρία είναι απο κει μπορεί να τον ξέρει. Ειδικά αν είναι και μέσα απ τη μοσχα και οχι κανα χωριο τριγύρω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις