Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΆΜΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ =ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΕΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΟΙΠΩΣ ΣΤΑΝΙΑΡΗΣ ΚΑΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΦΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΜΠΕΚΟ ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΑ Ο ΒΑΦΙΑΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΤΡΙΠ ΤΙΖ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΩΜΕ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΕΤΕ..=ΟΚ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΠΙΤΟΥΛΟΥΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΙΝΕ..ΤΟ ΠΑΙΡΝΗΣ...ΕΝΤΑΞΕΙ..ΜΩΚΟ..ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΚΟΛΩΡΩΣΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΠΙΝΕ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕΣΩ ΙΝΓΤΕΡΝΕΤΤυχερε θα πας στις Ουκρανικες Φυλακες.Αυτοι δε ουτε της γυναικες τους εισαι τυχερος δεν προκειται να σε κανενας!Και αν εχεις και λεφτα θα περασεις καλα.Και η Γιουλια Τιμοσενκο στις Ουκρανικες Φυλακες ειναι Κοιτα αν εισαι τυχερος και πας σε αυτη τη φυλακη θα περασεις πολυ καλα ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΟΜΩς στη δευτερη φωτογραφια γιατι δεν ειναι και τοσο καλα.Αν και πιστευω καλητερα απο την Αμερικη θα εισαι.Γιατι στις Ουκρανικες φυλακες ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙς!Να καθαριζεις οπως λες εχει συνηθισει οποτε δεν θα παιρνας και τοσο ασχημα
.ΤΟ ΠΑΙΡΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....