μολις ηρθα ελλαδα τωρα μετα τις γιορτες θα φυγω ξανα εσυ?εννοειται,εσυ ποτε θα πας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 812K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θα ψἀχνει τον Αντἰχριστο στα ΤΑΦΕΙΑ.....γιατι ολοι οι Πόντιοι εχουν τα ιδια χουάια....χα.χα.τωρα ο Δημητρακης τι θα πει..που ολοι πεινάνε στην Σοβιετία...
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαρτιο για ενα μηνα..ελπιζω να τα πουμε απο κονταμολις ηρθα ελλαδα τωρα μετα τις γιορτες θα φυγω ξανα εσυ?
α σουπερ! ναι, εκει θα ειμαι ακομα)))μαρτιο για ενα μηνα..ελπιζω να τα πουμε απο κοντα
ΥΓ δλδ εδω ελλαδα δεν μπορουμε να βρεθουμε? θα περιμενουμε Σαμουι?
ευχαριστώ! αλλά δεν γνωριστήκαμε τώρα, είμαι παντρεμένη πολλά χρόνια και έχω παιδιά στο γυμνάσιο Ολα καλά. Υπάρχουν και ελληνες σωστοίσου ευχομαι τα καλυτερα! να σ'αγαπαει και να σε εχει σαν βασιλισσα! :-* και να καναι τα παντα για σενα :-*
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
α σουπερ! ναι, εκει θα ειμαι ακομα)))
Ντάσα ,σε ποιό μαγαζί δουλεύεις κορίτσι μου ?
Ή είσαι σε διακοπές ?
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και εγὠ Ελληνάραας που συνεχίζει και γαμάει ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.αντε να σπασουμε τον παγο και να γινουμε ολοι φιλοι
ειναι ουκρανος που μενει αμερικη
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γιατι οχι ,γινεται να συναντηθουμε και εδωα σουπερ! ναι, εκει θα ειμαι ακομα)))
και βεβαια υπαρχουν! οπως και παντου. Υπαρχουν και καλοι και κακοι. χαιρομαι για σενα που επαισες σε καλο οπως και οι γονεις μου, που ειναι εδω και 28 χρονια μαζι και αγαπιουνται! :-*ευχαριστώ! αλλά δεν γνωριστήκαμε τώρα, είμαι παντρεμένη πολλά χρόνια και έχω παιδιά στο γυμνάσιο Ολα καλά. Υπάρχουν και ελληνες σωστοί
για τετοιες ερωτισεις υπαρχουν και ΠΜΝτάσα ,σε ποιό μαγαζί δουλεύεις κορίτσι μου ?
Ή είσαι σε διακοπές ?
kostas1970 σου έστειλα μνμ.Δεν είπες ότι ΄θες κοπέλα για γραφείο? Βέβαια είμαι λίγο μεγάλη..λίγο πάνω απώ 50...αλλά κρατιέμαι καλά..μόνο 7 δόντια μου λύπουν...και είμαι λίγακι παχουλή..130 κλ δλδ..αλλά μην ανησηχείς-είμαι ψηλή! 160 ολοκληρα! ε,κουτσαίνω λιγάκη..δε βαριέσε,με 600 ευρω που να βρείς καλύτερα!
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
για τετοιες ερωτισεις υπαρχουν και ΠΜ
Ντρεπόμουν να σου στείλω ΠΜ !
ευκολα! στειλε ΠΜ :-*γιατι οχι ,γινεται να συναντηθουμε και εδω
βλακεια σου :-*Ντρεπόμουν να σου στείλω ΠΜ !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
βλακεια σου :-*
Είσαι γνήσιος Κριός !
ταυροςΕίσαι γνήσιος Κριός !
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΜΩΡΗ ΚΟΦΑ ΚἊΡΙΟΛΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ/!!!!kostas1970 σου έστειλα μνμ.Δεν είπες ότι ΄θες κοπέλα για γραφείο? Βέβαια είμαι λίγο μεγάλη..λίγο πάνω απώ 50...αλλά κρατιέμαι καλά..μόνο 7 δόντια μου λύπουν...και είμαι λίγακι παχουλή..130 κλ δλδ..αλλά μην ανησηχείς-είμαι ψηλή! 160 ολοκληρα! ε,κουτσαίνω λιγάκη..δε βαριέσε,με 600 ευρω που να βρείς καλύτερα!
kostas1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα κανω πως δεν σε βλεπω μη φοβασαι !!!!!!!!!kostas1970 σου έστειλα μνμ.Δεν είπες ότι ΄θες κοπέλα για γραφείο? Βέβαια είμαι λίγο μεγάλη..λίγο πάνω απώ 50...αλλά κρατιέμαι καλά..μόνο 7 δόντια μου λύπουν...και είμαι λίγακι παχουλή..130 κλ δλδ..αλλά μην ανησηχείς-είμαι ψηλή! 160 ολοκληρα! ε,κουτσαίνω λιγάκη..δε βαριέσε,με 600 ευρω που να βρείς καλύτερα!
έχεις χούμορ..καλό είναι αυτό. ο κει,μπορείς να μου απαντήσεις σε ΠΜθα κανω πως δεν σε βλεπω μη φοβασαι !!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις