Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Δητρακη μην μασας, όλος ο λαός είναι μαζί σου :rockon: :rockon: :rockon:

kofigus

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ελα οκ,παιδια μην πλακωνεστε...  :idiot: :idiot: :idiot:

Αυτες οι θεωριες περι ομορφων και sexy και λοιπα, κακα τα ψεματα ανηκουν kaimakoglou σε αλλη χωρα οχι για τις ελληνιδες...  :think: 

30 στις 30 σερβιτορες στη Βουλγαρια ( κατεβαινουν καθε καλοκαιρι Χαλκιδικη για μπανακι και διακοπες ) μου ελεγαν πως ανεχεστε να ειστε τοσο ωραιοι αντρες και να εχετε αγκαλια ΘΗΛΥΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ που εχουν χειροτερα σωματα απο τα δικα σας και να τις αποκαλειτε και " ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ... ΜΩΡΟ ΜΟΥ... " ??? Στη Σόφια, κανε βολτα και ψαχνε με το σταγονομετρο να βρεις μια γυναικα με περιττα κιλα...  :o :o :o  Οι περισσοτερες εχουν μαθει απο τοτε που γεννηθηκαν να ειναι με το στομα κλειστο με φερμουαρ οσο κι αν πεινανε μετα τις 7 το απογευμα ( δεν τρωνε ουτε καραμελα απο εκεινη την ωρα και μετα )και οικογενειακα οι περισσοτερες ειναι στυλακια και οι μαναδες τους μοιαζουν με μεγαλυτερες αδερφες τους ( τις ειδα κι εγω προσωπικα καποιες τυχαια ) .

Εχω δει τα απειρα video εξω στο δρομο γενικα απο Κιεβο απο φιλαρακια που ανεβηκαν πανω με τις γυναικες τους και κοπελες τους, φοιτητες δικους μας Αγια Πετρουπολη - Μοσχα και πιστεψε με οτι κυκλοφορουν ειλικρινα ΑΠΕΙΡΕΣ γυναικαρες ( μοντελα για΄μας  :jerking: :jerking: :jerking: ) 24 ωρες το 24αωρο που οι αλκοολικοι κι ευεξαπτοι συμπατριωτες τους τις εχουν χειροτερα απο τα γατια και τα σκυλια που κυκλοφορουν αδεσποτα... Τρυφεροτητα κι ενα γνησιο gentleman με αληθινη αγαπη περιμενουν στη ζωη τους . Καμια μα καμια δε ψαχνεται ή δε ζηταει λεφτα για να πουλησει την πραγματικη αγαπη στο συντροφο της οπως κανουν οι δικες μας...  :headbang: Ξερουν οτι προερχονται αρκετες απο χωρια που ακομα κυκλοφορουν με ζωηλατα τροχοφορα οι ανθρωποι και δεν εχουν απαιτησεις ( οχι πως οι πρωτευουσιανες ζητανε και τιποτα παραπανω )...

Το ζητημα ειναι στην πραγματικη αγαπη : ειναι πλασματα που μπορουν να στην προσφερουν μια ζωη και με το παραπανω,να τις εχεις μεχρι τα 45 τους  ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ  :tits2: να κυκλοφορουν εξω μαζι σου και να ειναι σαν πρωην 30αρες φωτομοντελα δικες μας και να σου κανουν και μερικα πανεμορφα παιδια...

Η ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις δικες μας ειναι οτι πλεον ο ορος της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αναγεται στην οικονομικη ισχυ του καθενος  :S , δηλαδη φερε ευρωπουλα να παρεις γλυκολογα, φερε ενα καρο λεφτα να παρεις καλουτσικο σεξ σε μια αμφιβολη και προβληματικη σχεση  :helpplea: και φερε και το σωβρακο σου  :s&m_1:  αν τυχον προκειται για γαμο κλπ.... Οι ξενες δεν κρινουν ετσι... Αισθανονται ασφαλεια στην αγκαλια του συντροφου τους και με τα λιγα και με τα πολλα καταφερνουν και περνανε καλα. Δεν ειμαι ουτε και θελω να το παιξω φτωχομπινες... Απλα δε καταθετω τιποτα απολυτως απο την περιουσια μου για να μου ανοιξει καποιο δικο μας πουτανακι τα ποδια της και να δεσμευτει μαζι μου...

Εχθες μια πανεξυπνη δικια μας φυσικη ξανθια στη δουλεια μου ειπε το εξης: Τι σπουδασα,εβγαλα μια πτυχιαρα τουμπανο ? Για να κλαιγομαι οτι θελω γκομενο με λεφτα? Εχω τη δουλεια μου, βγαζω το μισθο μου, πληρωνω ολες μου τις αναγκες κι οποτε το αγορι μου κανει να κερασει, γινομαστε πουτανα στην καφετερια-εστιατοριο-club κλπ ...!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δημητράκη σε χάσαμε.
Άσε τους τρόμπες να τρομπάρουνε συνέχισε να ποστάρεις ακάθεκτος.
Ποτέ κανένας δεν κατάφερε να τους κερδίσει όλους.
Άλλωστε θα ήταν βαρετό.
Είχαμε μείνει σε κάποια εκδρομή στο L’viv.
Θα έχουμε ρεπορτάζ;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
kofigus, ποσο, μα πόσο δίκιο έχεις.....

Επισκέπτης
Μπραβο ρε φιλε ακουσαμε και μια σωστη άποψη.. :thumbsup:

Ελα οκ,παιδια μην πλακωνεστε...  :idiot: :idiot: :idiot:

Αυτες οι θεωριες περι ομορφων και sexy και λοιπα, κακα τα ψεματα ανηκουν kaimakoglou σε αλλη χωρα οχι για τις ελληνιδες...  :think:  

30 στις 30 σερβιτορες στη Βουλγαρια ( κατεβαινουν καθε καλοκαιρι Χαλκιδικη για μπανακι και διακοπες ) μου ελεγαν πως ανεχεστε να ειστε τοσο ωραιοι αντρες και να εχετε αγκαλια ΘΗΛΥΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ που εχουν χειροτερα σωματα απο τα δικα σας και να τις αποκαλειτε και " ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ... ΜΩΡΟ ΜΟΥ... " ??? Στη Σόφια, κανε βολτα και ψαχνε με το σταγονομετρο να βρεις μια γυναικα με περιττα κιλα...  :o :o :o  Οι περισσοτερες εχουν μαθει απο τοτε που γεννηθηκαν να ειναι με το στομα κλειστο με φερμουαρ οσο κι αν πεινανε μετα τις 7 το απογευμα ( δεν τρωνε ουτε καραμελα απο εκεινη την ωρα και μετα )και οικογενειακα οι περισσοτερες ειναι στυλακια και οι μαναδες τους μοιαζουν με μεγαλυτερες αδερφες τους ( τις ειδα κι εγω προσωπικα καποιες τυχαια ) .

Εχω δει τα απειρα video εξω στο δρομο γενικα απο Κιεβο απο φιλαρακια που ανεβηκαν πανω με τις γυναικες τους και κοπελες τους, φοιτητες δικους μας Αγια Πετρουπολη - Μοσχα και πιστεψε με οτι κυκλοφορουν ειλικρινα ΑΠΕΙΡΕΣ γυναικαρες ( μοντελα για΄μας   :jerking: :jerking: :jerking: ) 24 ωρες το 24αωρο που οι αλκοολικοι κι ευεξαπτοι συμπατριωτες τους τις εχουν χειροτερα απο τα γατια και τα σκυλια που κυκλοφορουν αδεσποτα... Τρυφεροτητα κι ενα γνησιο gentleman με αληθινη αγαπη περιμενουν στη ζωη τους . Καμια μα καμια δε ψαχνεται ή δε ζηταει λεφτα για να πουλησει την πραγματικη αγαπη στο συντροφο της οπως κανουν οι δικες μας...  :headbang: Ξερουν οτι προερχονται αρκετες απο χωρια που ακομα κυκλοφορουν με ζωηλατα τροχοφορα οι ανθρωποι και δεν εχουν απαιτησεις ( οχι πως οι πρωτευουσιανες ζητανε και τιποτα παραπανω )...

Το ζητημα ειναι στην πραγματικη αγαπη : ειναι πλασματα που μπορουν να στην προσφερουν μια ζωη και με το παραπανω,να τις εχεις μεχρι τα 45 τους  ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ   :tits2: να κυκλοφορουν εξω μαζι σου και να ειναι σαν πρωην 30αρες φωτομοντελα δικες μας και να σου κανουν και μερικα πανεμορφα παιδια...

Η ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις δικες μας ειναι οτι πλεον ο ορος της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αναγεται στην οικονομικη ισχυ του καθενος   :S , δηλαδη φερε ευρωπουλα να παρεις γλυκολογα, φερε ενα καρο λεφτα να παρεις καλουτσικο σεξ σε μια αμφιβολη και προβληματικη σχεση  :helpplea: και φερε και το σωβρακο σου  :s&m_1:  αν τυχον προκειται για γαμο κλπ.... Οι ξενες δεν κρινουν ετσι... Αισθανονται ασφαλεια στην αγκαλια του συντροφου τους και με τα λιγα και με τα πολλα καταφερνουν και περνανε καλα. Δεν ειμαι ουτε και θελω να το παιξω φτωχομπινες... Απλα δε καταθετω τιποτα απολυτως απο την περιουσια μου για να μου ανοιξει καποιο δικο μας πουτανακι τα ποδια της και να δεσμευτει μαζι μου...

Εχθες μια πανεξυπνη δικια μας φυσικη ξανθια στη δουλεια μου ειπε το εξης: Τι σπουδασα,εβγαλα μια πτυχιαρα τουμπανο ? Για να κλαιγομαι οτι θελω γκομενο με λεφτα? Εχω τη δουλεια μου, βγαζω το μισθο μου, πληρωνω ολες μου τις αναγκες κι οποτε το αγορι μου κανει να κερασει, γινομαστε πουτανα στην καφετερια-εστιατοριο-club κλπ ...!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη σε χάσαμε.
Άσε τους τρόμπες να τρομπάρουνε συνέχισε να ποστάρεις ακάθεκτος.
Ποτέ κανένας δεν κατάφερε να τους κερδίσει όλους.
Άλλωστε θα ήταν βαρετό.
Είχαμε μείνει σε κάποια εκδρομή στο L’viv.
Θα έχουμε ρεπορτάζ;
Εδω ειμαι :2funny:δε εφυγα!---για το Λβοφ δεν ξερω.το σκεφτομαι εδω εχει πολυ μουνι και λεω να παω καπου να μενω σε ενα διαμερισμα Τρωγλη.γιατι κακα τα ψεματα τα διαμερισματα που νοικιαζουν τρωγλες ειναι! :rockon:!εκει θα παω με το LADA το Touareg φοβαμαι να το παρω.εκει για να καταφεφω κατι και να εχω γκομενες συνεχεια πρεπει να κατσω τουλαχιστον 1 μηνα.οποτε βαριεμαι.-------Ο Φιλος kofigus εγραψε ενα υπερωχο αρθρο το μονο που διαφωνο ειναι αυτο το σημειο--------
Το ζητημα ειναι στην πραγματικη αγαπη : ειναι πλασματα που μπορουν να στην προσφερουν μια ζωη και με το παραπανω,να τις εχεις μεχρι τα 45 τους  ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ    να κυκλοφορουν εξω μαζι σου και να ειναι σαν πρωην 30αρες φωτομοντελα δικες μας και να σου κανουν και μερικα πανεμορφα παιδια...-------------Οι Ρωσσιδες γερνανε πολυ γρηγορα στα 27-28 ειναι ειδη γριες πιστευω ειναι το DNA τους τετοιο.Οι Ελληνιδες οντως παχαινουνε και μετα τα 30 ειναι βοδια!τωρα ετοιμαζομαι να γραψω ενα ειδεικο αρθρο για της γυναικες της νοτιου Ρωσσιας........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Ελαβα μερικα ΠΜ απο φιλους που με ρωταγανε για το τι παιζει στη Νοτια Ρωσσια Σότσι,Κρασνοντάρ,Ροστόφ κλπ.απανταω εδω για να το δουνε ολοι:Εδω εχουμε αρκετες γκομενες απο αυτες της περιοχες διοτι εκει οι Μισθοι ειναι για γελια :2funny:δεν ξεπαιρνανε της 10.000 Ρουβλια (256 Ευρω)και σπανιος φτανουν της 15.000 Ρουβλια (385 Ευρω).Οι γκομενες εκει ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕς θα ελεγα ΓΙΑΤΙ?---η απαντηση ειναι η εξης:Ναι μεν οι αντρες εκει ειναι Συχαμεροι Καυκασιοι που θυμιζουν Ρωσσοποντιους!αλλα καμακωνουν συνεχεια!οταν σε μια γκομενα απ'το σπιτι στη δουλεια της την παιφτουν 5-6 αντρες φυσικο ειναι να κακομαθει και να νομιζει οτι καποια ειναι.ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕς ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και αν κατσει καμια γκομενα για  :knockinb: εχει καλως τοτε ναι ειναι μια κλη λυση η Νοτια Ρωσσια αν και θα στοιχισει το ταξηδι λιγακι ακριβα.ΑΝ ΟΜΩς ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΙΔΕΙΚΑ ΓΙΑ  :knockinb: ΤΟΤΕ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟς!!!!!........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......Στην Αγια Πετρουπολη της γυναικες απο'κει θα της χωριζα σε καποιες κατηγοριες.Η μια κατηγορια ειναι αυτες που ΜΟΛΙς ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ!ή ειναι εδω μεχρι ενα χρονο.Αυτες πετανε στα ουρανια ζουνε θα ελεγα στον κοσμο τους θα σου πουνε οτι το Ρωστοφ ή το Κρασνονταρ ειναι η πιο Χα'ι' πολη και οι αντρες εκει οι πιο μαγκες :jerking: :2funny:οι Ελεηνοί Καυκασιοι που ο κοσμος γελαει μαζι τους και οι γκομενες τους συχαινονται γινανε και μαγκες τωρα :2funny:!!!!!!-------μια αλλη κατηγορια θα ελεγα ειναι αυτες που ειναι εδω 2-4 χρονια εχουν καταλαβει οτι εδω δεν ειναι οπως εκει που ολοι καμακωνουν  συνεχεια (δεν εχει σημασια ας μην μετρανε οι αντρες οι γκομενες κακομαθαινουν απο τη συνεχη αντρικη προσοχη) και ειναι πιο προσγηομενες θα ελεγα.-------η επομενη κατηγορια θα ελεγα ειναι αυτες που ειναι εδω 4 και πανω χρονια πολλες ειναι φοιτητριες του 5ου ετους και ξερουν οτι σε ενα με δυο χρονια θα τελειωσουν της σπουδες τους και πρεπει κατι να κανουν για να μην πανε παλι πισω στον (Παραδισο) οπως λενε οτι ειναι το Κρασνονταρ!Αυτες ψαχνουνε σαν τρελες αντρα απο την Αγια Πετρουπολη!με το σκεπτικο να της παντρευτουνε και να ζησουν εδω.Οι Ρωσσοι ομως ειναι πολυ τσιγγουνιδες και συμφεροντολογοι και δυσκολο να παρουν μια γυναικα απο'κει.που θα τους κανει τη χωη δυσκολη και δεν εχει ουτε δευτερο βρακι να φορεσει.-------μια αλλη κατηγορια γυναικων απο'κει ειναι αυτες που δουλευουν στα σαλον.αυτες θα της χωριζα σε δυο υποκατηγοριες η μια ειναι αυτες που δεν τους αρεσει η ζωη και το κλιμα στην Αγια Πετρουπολη δουλευουνε ενα δυο μηνες μαζευουν λεφτα και φευγουνε για Κρασνονταρ.Οταν σε δυο τρεις μηνες τους τελειωσουν τα λεφτα ξαναγυριζουν Αγια Πετρουπολη στο σαλον και ξανα το ιδιο.....----η δευτερη υποκατηγορια ειναι αυτες που δουλευουν στα σαλον και θελουν να μεινουν Αγια Πετρουπολη.αυτες ειναι το 20% θα ελεγα απο της κοπελες απο Νοτια Ρωσσια που δουλευουν στα σαλον.Αν και πιστευω οτι αν καποια απ'αυτες βρει ενα αντρα που να της αρεσει απο ολες της αποψεις και να εχει τουλαχιστον ενα διαμερισμα να μεινουν στην Αγια Πετρουπολη δε νομιζω οτι θα θελει να γυρισει πισω στη Νοτια Ρωσσια.Ελπιζω να σας κατατοπισα για τη Νοτια Ρωσσια και το τι παιζεται εκει περα

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
Εδω ειμαι :2funny:δε εφυγα!---για το Λβοφ δεν ξερω.το σκεφτομαι εδω εχει πολυ μουνι και λεω να παω καπου να μενω σε ενα διαμερισμα Τρωγλη.γιατι κακα τα ψεματα τα διαμερισματα που νοικιαζουν τρωγλες ειναι! :rockon:!εκει θα παω με το LADA το Touareg φοβαμαι να το παρω.εκει για να καταφεφω κατι και να εχω γκομενες συνεχεια πρεπει να κατσω τουλαχιστον 1 μηνα.οποτε βαριεμαι.-------Ο Φιλος kofigus εγραψε ενα υπερωχο αρθρο το μονο που διαφωνο ειναι αυτο το σημειο--------
Το ζητημα ειναι στην πραγματικη αγαπη : ειναι πλασματα που μπορουν να στην προσφερουν μια ζωη και με το παραπανω,να τις εχεις μεχρι τα 45 τους  ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ    να κυκλοφορουν εξω μαζι σου και να ειναι σαν πρωην 30αρες φωτομοντελα δικες μας και να σου κανουν και μερικα πανεμορφα παιδια...-------------Οι Ρωσσιδες γερνανε πολυ γρηγορα στα 27-28 ειναι ειδη γριες πιστευω ειναι το DNA τους τετοιο.Οι Ελληνιδες οντως παχαινουνε και μετα τα 30 ειναι βοδια!τωρα ετοιμαζομαι να γραψω ενα ειδεικο αρθρο για της γυναικες της νοτιου Ρωσσιας........
δημητριε μην παρεις την τζιπαρα γιατι θα την κλαις στα σιγουρα.εναν γνωστο μου ουκρανο που τους εφερνε αυτοκινητα στο λβοβ απο γερμανια τον ειχαν απαγαγει για ενα μηνα ζητωντας ντιενκι για να τον αφησουν.το κακο ειναι οτι δεν θα εχεις την μουνοπαγιδα μαζι :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητριε μην παρεις την τζιπαρα γιατι θα την κλαις στα σιγουρα.εναν γνωστο μου ουκρανο που τους εφερνε αυτοκινητα στο λβοβ απο γερμανια τον ειχαν απαγαγει για ενα μηνα ζητωντας ντιενκι για να τον αφησουν.το κακο ειναι οτι δεν θα εχεις την μουνοπαγιδα μαζι :grin:
Εγω δεν φοβαμαι αυτο :2funny:το πιθανοτερο ειναι να γαμισω τον κινητηρα με της κωλοβενζινες τους και αμα παθει κατι τ'αμαξι δεν θα ξερει κανεις να το φτιαξει ασε που θα περιμενεις το ανταλλακτικο 2-3 βδομαδες στην καλητερη περιπτωση :2funny:Ενω το Lada το φτιαχνον παντου.Και το θεωρω ιεροσυλεια να βαζω στο Τουαρέγκ αυτες της χωριατες :headbang:

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελευταιο μηνυμα στις 11-9?τωρα που τελειωσαν τα φραγκα ουτε ρωσσια ουτε σεξ ουτε καν βοτκα δεν εχουμε γαμω την πουτανα μου!!!!!!!! :headbang: :cum:

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα κυρίως τη γνώμη αυτων που μένουν Ρωσία ή έχουν εκεί φίλους: πόσο εύκολο είναι για έλληνα 35-40 ετών με πτυχία και γλώσσες (εννοείται και ρωσικά), χωρίς όμως προηγούμενες εμπειρίες από τη χώρα, να βρεί καλή δουλειά σε μεγάλες πόλεις της Ρωσίας (βασικά Μόσχα, Αγία Πετρούπολη)?

Οταν λέω καλή δουλειά εννοώ να βγαίνουν τα έξοδα, το ενοίκιο και να περισσεύει και κάτι. Οχι φυσικά απαραίτητα μόνο στο τομέα σπουδών του, αλλά οπουδήποτε θα μπορούσε να απασχοληθεί ας πούμε λόγω των ξένων γλωσσών.

Αντε να οργανωθούμε για εκεί σιγά-σιγά.

Δημητράκη ακούς? εσύ thebigdogs?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
neko72 μου χει περασει και μενα απο το μυαλο αυτο που λες.
Αλλα δεν ξερω τι επαγγελματικη προοπτικη μπορει να εχει κανεις σε μια οικονομια σαν τη ρωσικη. Εννοω μακροπροθεσμα.
Οχι οτι αλλου υπαρχει πολυ μεγαλυτερη σιγουρια, αλλα νομιζω η ρωσια είναι εντελως αλλος κοσμος, και με πολλες δυσκολιες λογω του παρελθοντος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ήθελα κυρίως τη γνώμη αυτων που μένουν Ρωσία ή έχουν εκεί φίλους: πόσο εύκολο είναι για έλληνα 35-40 ετών με πτυχία και γλώσσες (εννοείται και ρωσικά), χωρίς όμως προηγούμενες εμπειρίες από τη χώρα, να βρεί καλή δουλειά σε μεγάλες πόλεις της Ρωσίας (βασικά Μόσχα, Αγία Πετρούπολη)?

Οταν λέω καλή δουλειά εννοώ να βγαίνουν τα έξοδα, το ενοίκιο και να περισσεύει και κάτι. Οχι φυσικά απαραίτητα μόνο στο τομέα σπουδών του, αλλά οπουδήποτε θα μπορούσε να απασχοληθεί ας πούμε λόγω των ξένων γλωσσών.

Αντε να οργανωθούμε για εκεί σιγά-σιγά.

Δημητράκη ακούς? εσύ thebigdogs?
Για Μοσχα σιγουρα θα ειναι καλητερα απο θεμα μισθου αλλα και το ενοικιο θα ειναι πολυ μεγαλητερο.Εξαρταται τι σπουδες?Αν εισαι μηχανολογος ή κατι σχετικο με αυτα σιγουρα εχεις μελλον.Ενω αν Π.Χ. εισαι καθηγητης θα παιρνεις πενταροδεκαρες.Το καλητερο οπως εχω γραψει ειναι αν μπορουσες να αγορασεις διαμερισμα.το ενοικιο σου στην Αγια Πετρουπολη θα ειναι το λιγοτερο 500 Ευρω!Για Μοσχα πανω απο 1200.Το θεμα ειναι οτι τα διαμερισματα τωρα ειναι υπερτιμημενα!Ολα εξαρτωνται απ'το τι σπουδες εχεις?τι λεφτα εχεις?Τι ποιοτητα ζωης θελεις?Αν φοβασαι το κρυο?Θα σου ειναι πιο ευκολο να μπορεσεις να προσαρμωστεις καπου αν εχεις ζησει στο εξωτερικο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
neko72 μου χει περασει και μενα απο το μυαλο αυτο που λες.
Αλλα δεν ξερω τι επαγγελματικη προοπτικη μπορει να εχει κανεις σε μια οικονομια σαν τη ρωσικη. Εννοω μακροπροθεσμα.
Οχι οτι αλλου υπαρχει πολυ μεγαλυτερη σιγουρια, αλλα νομιζω η ρωσια είναι εντελως αλλος κοσμος, και με πολλες δυσκολιες λογω του παρελθοντος.
Σε αυτο εχεις δικιο.Η Ρωσσια τωρα ειναι και θα εχει πλουτο και καλους μισθους οσο το πετρελαιο και οι πρωτες υλες ειναι ακριβα.Και η Ρωσσια παιρνει λεφτα πουλωντας πετρελαιο.Αργα η γρηγορα το πετρελαιο πρεπει να πεσει γιατι ειναι υπερτημιμενο.οποτε και η Ρωσσια θα εχει προβλημα και θα αναγκαστει να κανει περικοπες και απολυσεις.

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
  Εχω βαρεθει να ακουω για τον πλουτο της Ρωσσιας οταν ολες οι αγορες της εΥΡΩΠΗς ειναι γεματες με Ρωσσιδες πουτανες!!! Αμα ηταν ολα τοσο ροδινα  θα μεναμε ολες εκει......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Εχω βαρεθει να ακουω για τον πλουτο της Ρωσσιας οταν ολες οι αγορες της εΥΡΩΠΗς ειναι γεματες με Ρωσσιδες πουτανες!!! Αμα ηταν ολα τοσο ροδινα  θα μεναμε ολες εκει......

Νομίζω ότι κάπου δε τα χεις πιάσει καλά. Ελάχιστες είναι ρωσίδες από αυτές που αναφέρεις. Ουκρανές, ή Μολδαβές, ή Γεωργιανές ή κιργίζιες και δε ξέρω γω τι άλλο ναι. Ζήτημα αν ένα 10 % είναι ρωσίδες, οι οποίες έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστο ποσοστό για μια χώρα 150 000 000.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αυτο ειναι το προβλημα και το χουμε πει πολλες φορες,μπερδευουν τον ορο ρωσσιδα και τις εξησωνουν ολες ιδια,ενω δεν εχουν σχεση!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Προχθες βρηκα στο youtube και παρακολουθησα μια παρασταση του Τζιμη Πανουση. Ελεγε λοιπον πριν μερικα χρονια (οχι πολλα), για το Νταλαρα που θα παιξει Ρωισα κλπ και εχει κλεισει σχεδον τζαμπα 2 ορχηστρες και του εδωσαν μια δωρεαν και οτι θα μοιραζει πιτσες ο Γκορμπατσωφ. Θυμαστε την διαφημιση.
Μεσα απο ολα αυτα τα αστεια, περιεγραφε και το καταντημα της χωρας.
Αντε πιαστους τωρα που τροφοδοτουν ενεργεια σχεδον ολη την Ευρωπη. Για να γαμησεις οριτζιοναλ Ρωσιδα στην Ελλαδα τωρα πια πρεπει να τα σκασεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Νομίζω ότι κάπου δε τα χεις πιάσει καλά. Ελάχιστες είναι ρωσίδες από αυτές που αναφέρεις. Ουκρανές, ή Μολδαβές, ή Γεωργιανές ή κιργίζιες και δε ξέρω γω τι άλλο ναι. Ζήτημα αν ένα 10 % είναι ρωσίδες, οι οποίες έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστο ποσοστό για μια χώρα 150 000 000.

Προφανώς εγώ θα τύχαινα πάντα στο 10%! Διότι 5-6 Ρωσίδες πουτάνες που μου έρχονται στο μυαλό τον τελευταίο χρόνο ήταν όντως Ρωσίδες. Μην αρχίσετε την ανάκριση πως είμαι σίγουρος κλπ. ΕΙΜΑΙ! Ας πούμε πως είμαι "κοινωνικός τύπος" και κρατάω επαφές (διευθύνσεις, τηλέφωνα), ακόμη και τώρα που έχω, πρόσφατα, αποφασίσει να σταματήσω τις πουτάνες, λόγω overdose.

Στο θέμα μας. Το βιοτικό επίπεδο στη Ρωσία είναι απείρως χειρότερο από αυτό της, σε κρίση ευρισκομένης, Ελλάδος και η γενικότερη μιζέρια (και λόγω καιρικων συνθηκών) τρομακτική (και στην αναπτυγμένη γειτονική Φιλανδία αμφιβάλω αν προσαρμόζεται κάποιος Έλληνας) και αυτό μου το έχουν αναφέρει κάποιες από τις προαναφερθείσες, ορισμένες εκ των οποίων είναι πάμπλουτες (από την "εργασία" τους!) τόσο για τα ρωσικά όσο και για τα ελληνικά δεδομένα.

Το γεγονός πως υπάρχει ένα μικρό ποσοστό, ας πούμε 2% πλουσίων έως κροίσων, σημαίνει σε απόλυτους αριθμούς 4.000.000. για μια χώρα 200.000.000. Αυτός ο αριθμός μπορεί να γεμίσει τα Ελληνικά νησιά και τα προς ενοικίασιν πολυτελή σκάφη με νεόπλουτους (και συνήθως άξεστους) Ρώσσους αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα της κοινωνικής σύνθεσης της ίδιας της χώρας.

Και στην Τουρκία υπάρχει αυτό το ποσοστό των πλουσίων, αλλά αν δούμε στην τηλεόραση χωριά της Ανατολίας θα θυμηθούμε την προπολεμική Ελλάδα.
Και στην Βραζιλία επίσης, αλλά δίπλα σους ουρανοξύστες βρίσκονται οι φαβέλες. (Τουλάχιστον εκεί έχουν καλό καιρό και χύμα γκόμενες για γαμήσι...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom