Επίσης Δημήτρη όταν έχεις όρεξη και χρόνο θα ήθελα να σε ρωτήσω ποια αλυσίδα σαλόν έχεις να μου προτείνεις εκτός από τα Φωτομοντέλι.
Στα φωτομοντέλι ξέρω να πάω και μόνος μου, αλλά θα ήθελα και κάποιες εναλλακτικές. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω ολόκληρη συζήτηση με την «κυρία» του μαγαζιού, να μπορέσω να καταλάβω σε ποιο κτίριο πρέπει να έρθω, τι νούμερο να πατήσω στο θυροτηλέφωνο, και σε ποιόν όροφο να ανέβω μόνο με ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα τα καταφέρνω και χωρίς τη γλώσσα.
Επίσης να υπάρχουν στο ίντερνετ τα κορίτσια αυτού του σαλόν για να μπορώ να διαλέγω που πηγαίνω.
Ξέρω ότι θα μου πεις ότι χωρίς Ρωσικά είναι δύσκολο, αλλά έχε μου εμπιστοσύνη. Είμαι καταφερτζής σε αυτά. Πες μου μόνο που βρίσκω όμορφα κορίτσια.
Ξέρω ότι σε προηγούμενα ποστ έχεις πει ποια σαλόν προτιμάς.
Ξαναρωτάω μήπως έχεις αλλάξει στέκι.
Επίσης αυτή τη φορά σκοπεύω να πάω και σε διάφορα ξενοδοχεία και να ψάχνω για κοπέλες στο μπαρ και στην υποδοχή. Είχα δει μία πραγματική θεά την τελευταία φορά που πήγα σε ένα ξενοδοχείο που δυστυχώς δεν τόλμησα να πλησιάσω διότι ήμουν με πελάτες και όχι μόνος μου. Απλά αναζήτηση θα κάνω, αν είναι ασύμφορο δεν θα πάρω. Θυμάμαι τότε σε εκείνο το ξενοδοχείο που είχε έρθει ένας Ιταλός μελαχρινός, ψηλός, ωραίος και πολύ ευγενικός που πλησίασε αυτή τη θεά και είχε πιάσει συζήτηση μαζί της. Αν και μιλούσανε στα Αγγλικά της έλεγε ότι μένει μόνιμα στη Πετρούπολη. Στη συζήτηση ήταν πολύ ευγενικός, της έλεγε παπαριές για την Ιταλική μόδα και άλλα τέτοια. Στο τέλος ο μαλάκας αφού την είχε κεράσει ένα καπουτσίνο έφυγε και δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν τα βρήκαν στη τιμή, ίσως να έψαχνε μόνο για γνωριμία και όχι για γαμήσι.
Πρέπει να έχει πολλούς Ιταλούς στη Πετρούπολη. Όσο και να τους βρίζεις, μπροστά σου να τους έχεις συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι θα έχεις γνωρίσει πολλούς.